LÅNG HELGVLOGG

PRESS PLAY <3 

Godkväll mina fina!! Jag ligger hemma i soffan och degar som jag gjort nu i snart 48h haha! Jag kan älska såna här dagar och det är sällan jag har tid att bara chilla hemma så jag njuter av varje sekund. Kollar igenom hela säsongen av Ex On The BeachDplay också som jag missat och ligger och skrattar och blir förbannad om vartannat. Killarna i det huset (förutom några såklart) är bland det värsta och vidrigaste jag har sett!!! Deras kassa kvinnosyn, hur de pratar till & om tjejerna i huset, hur de pratar om sig själva som kingar hit och dit och allt där till. Fyfan säger jag bara!! Men älskar dock tjejerna i huset som står upp för sig själva och inte tar någon skit för omogna pojkar <3

Några av er kanske kommer kommentera nu att jag inte ska uttala mig om andra när jag inte känner dem hit och dit. Men det lilla jag har fått se i det programmet så måste jag bara som förebild för unga tjejer säga att deras beteende är fult, omoget, äckligt och skrattretande. Ingen ska behandla tjejer eller vänner så!! Det är INTE coolt att vara taskig, mobba, smutskasta eller falla för grupptryck! Det är dock coolt att bry sig om människor, att behandla alla som man själv vill bli behandlad och att inte se kvinnor som något man bara ligger med och sen pissar på. Var bara tvungen att få det sagt <3

Nu ska jag fortsätta kolla klart säsongen och sen hoppa i sängs. Puss på <3

34 reaktioner på “LÅNG HELGVLOGG”

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Älskade videon! Blev så glad av att se dig i en video igen!!!💫💝

 • Beatrice skriver:

  Hej!
  Du verkar vara väldigt insatt och duktig när det gäller restauranger, så undrar om du skulle kunna tipsa om några bra restauranger i New York.
  Kram

 • Malin skriver:

  Jag har också kollat på alla avsnitt på eotb. Jag tycker också att vissa killar inte var shyssta mot tjejerna. Sedan så för att dom spelade över för att kameran var på eller inte det vet vi ju inte. Men då är det nog ännu viktigare att visa sin rätta sida kan man ju tycka. Det visas ju visserligen bara 1 timme utav 24 timmar på programet också. Så dom vill väll klippa ihop lite kaos för att det ska bli bra tv. Kanske har dom blivit tillsagda också att göra o säga vissa saker. För att det ska bli bra tv. Det förekommer ju i andra program har man läst utav dom som varit med. Men jag håller med dig Bianca. Några hade dålig attetyd mot tjejerna. Hoppas att du ha haft en fin o skön helg. Kram❤

  • Bianca skriver:

   Jag blev helt chockad när jag såg vilka vidriga beteenden och kvinnosyn som fanns i det programmet 🙁

 • Lisa Arnold skriver:

  Videon var ASBRA!!

 • Josefina skriver:

  Kommentaren om programmet var klockren. Tjejer och även killar får inte tro att det är ok att bli behandlad och behandla någon så. Väldigt fint att du tar upp det på din blogg. Vad folk svarar om det ska du skita i Bianca. Vad killar i den åldern inte förstår är att fina ödmjuka ärliga killar vinner i längden. Grabbar som beter sig sådär kommer fortsätta vara singlar när de är 45 år och alla deras kompisar har familjer och fina relationer. You go girl!

 • Maja skriver:

  Jag tycker att du är GRYM som tar tillfället i akt att kritisera det du tycker är fel!
  Jag har följt dig under lång tid, i Wahlgrens värld, här på bloggen och på instagram och jag tycker att du får ta obefogat mycket skit. Du är en så fantastisk personlighet och jag tycker det är SÅ FETT att du oavsett situation aldrig är rädd för att dela med dig av dina åsikter och att du vågar vara öppen med många saker som är tabubelagda! Jag hoppas du hittat ett sätt att bara skaka av dig märkliga kommentarer och påhopp.

 • Josefin skriver:

  Så roliga och härliga du och Pernilla är. Ni skulle ha ett humorprogram av nåt slag tillsammans.
  Kanske blir mycket för er med tanke på Wahlgrens värld men i framtiden kanske.
  Härlig blogg och vlogg har du.

 • Elin skriver:

  Hej!
  Kan du inte göra en uppdaterad sminkvideo där du fixar dig inför en utekväll? Och även en tutorial på hur du lockar ditt hår som du hade i slutet av vloggen från ditt event? Skulle bli såå glad!!

 • Sandra skriver:

  Så himla härlig vlogg! Tack för att du delar och bjuder på dig själv.

 • Amanda skriver:

  Håller verkligen med angående ex on the beach!!!!
  Alltså vad är det för fel på vissa killar?🤔🤔🤔
  Jag är ändå bara 17 år & 00.s killar är inget att ha! Dom är sexistiska, svin, ljuger konstant, omogna osv osv så då har jag fått tanken att dejta äldre killar men efter ett antal olika dejter så tackar jag NEJ!!!!! Sen när man även ser hur killar / män överlag är i tv / på youtube så ger man ju upp!! Speciellt efter ex on the beach………..
  Hatar den där Ludvig & Tristan fy……..
  Vet att jag drar alla killar över en kam nu men det är fan inte många som är ”mogna & normala” alla har något fel i huvudet & sne kvinnosyn på något plan.

  Hur hittar man ens en bra kille?
  95% är ju dumma i huvudet.
  Känns som att du och Alice har fått lyckan att hitta en av dedär 5% haha;)))))

  Låt tiden avgöra ;)<3

  Puss & kram
  Det var verkligen en toppen vlogg btw<3

  • Bianca skriver:

   Blev verkligen chockad när jag såg på programmet. Du kommer att träffa en bra kille tillslut I promise you <3

 • Ewa-Marie Almberg skriver:

  Amazing !! Så bra blogg!
  Hela familjen är så underbart härlig!!
  Inget döljs- ni visar verkligen alla sidor hur det är i en familj m 3 generationer!
  Känner verkligen igen mig!
  Bästa serien!
  Trött på Laila Bagges häxskratt!!
  Ni är bäst! Kramar❤

 • Amanda skriver:

  Måste bara tillägga att jag blev riktigt förbannad när Fredrik eller vad han hette sa om shanices tuttar
  ” dom hänger lite för mycket ”

  BLEV SÅÅÅÅÅÅ ARG!!!!!’!!!!!! Som att hon kan hjälpa det????? Jävla äckel

  Typiskt killar att klanka ner och bedöma ens utseende.
  Dessutom tror dom också att vi fixar oss för deras skull.
  Som en kille sa för 2 år sedan till mig
  ” varför tränar du ens, du har redan snygg rumpa och alla killar tycker redan att du ser bra ut”

  Ehm……. som att jag tränar för att få snygg rumpa eller för eran skull? Jag tränar ju för att må bra? Förstår inte logiken med att man ska sluta träna bara för att man har en fin kropp? Då borde ju alla sluta träna isåfall då alla kroppar är lika fina

  Förlåt men vsr bara tvungen att säga detta! BLIR AAAARG

 • Hanne skriver:

  Elsker buksen og buksedressen, har du link til denne? 😍

 • Pernille Aarup Jensen skriver:

  Åh så fin en video! – jeg er totalt forelsket i dine sorte solbriller, har du et link til dem? de er såå fede
  mange hilsner fra Danmark 😀

 • Hannah skriver:

  Really sis? Du borde ju verkligen inte ha ngt att komma med med tanke på att det enda jag sett av din familj på tv reklamerna är snack om dildos och sex. Har aldrig kollat på er men känner att det är lite komiskt att du ska kritisera andra när reklamen till ert program just nu består av din 50 åriga morsa på en lunchdejt där det snackas om hopp att hon ska få ligg….

  • Emma skriver:

   Fast vänta va… att Bianca och Pernilla och resten av deras familj är öppna och gärna pratar om sex kan väl INTE jämföras med ett program där vissa killar behandlar tjejer som skräp? Ex on the beach är ett program som många unga kollar på och att de ska få se hur vissa killar behandlar tjejerna är vidrigt! Bianca och Pernilla är kanske mer öppna med sex än vad jag är, men jag inte dömer jag dem för det. För det första så pratar de inte ens så mycket om det i programmet och när de väl gör det så tycker jag bara att de tar bort tabun runt sex på ett härligt sätt 🙂 Och om du dessutom endast sett reklamerna för Wahlgrens Värld så tycker jag inte du kan säga något om programmet. Jag rekommenderar dig att se det, skrattar högt varje gång!

   Bianca, jag tycker du är grymt cool! Fortsätt som du är, ska bli kul att följa dig i framtiden! <3

  • Lina skriver:

   Tror inte du läste Biancas inlägg ordentligt. Det är två heeelt skilda saker du försöker diskutera. Håller med Emma

 • Lina skriver:

  Tack för att du tar upp detta Bianca! Har själv suttit och vridit mig när jag sett Ex on the Beach av ilska, uppgivenhet och frustration angående detta.

 • Matilda skriver:

  Bra bia stick ut hakan. Love it

 • Linnea skriver:

  Håller 100% med din kommentar om Ex on the beach!

 • Rosanna skriver:

  Vart kommer den gröna klänningen du har på dig först samt den svartmönstrade klänningen du har på dig efter den, ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *