FEW ONES FROM MY WEEK

Asså hur snygg är inte min assistent Lovisa?!

Ni borde följa henne på Instagram @lovisaworge 

I slutet av helgen så åkte jag och Phillipe till mamma för att laga middag och äta där. Det blev lax i ugn, potatis & sallad.

Asså fyfan vad jag ÄLSKAR lax med potatis!!! Bland det bästa jag vet 🙂

Jag vann även ett pris i helgen faktiskt!! Jag tog emot priset för ”Årets Profil”Ria Galan. För er som inte vet vad det är för gala så är det en intern tv-gala för alla i tv-branschen. Så det delas ut priser för årets producent, årets ljudtekniker, årets casting etc…

Tack till juryn som gav mig detta priset för andra året i rad nu <3

Och som ni vet så spelade jag in mitt sommarprat i Tisdags och det såg ut som ovan.

Där satt jag alltså 7h och pratade nonstop. Jag vet helt mör i käften efter haha men ändå så överlycklig att det äntligen var klart!!

Teamet var roade haha!! Nej de har verkligen varit världens bästa stöd under hela denna resa med att få ner allt på 29 blad. Jag har fått så mycket hjälp och peppande från min andra lilla familj <3

Så JA, ni kommer få se allt detta i säsong 4 som kommer snart 🙂

Igår så hade jag en hel fullspäckad dag med pressdag för Sommarpratet där jag stod och gjorde intervjuer konstant fram till 17.00. Än en gång helt trött i käften och så galet klar med att bara prata om mig själv haha. Tror inte ni förstår hur mina veckor ser ut… jag står alltså konstant framför en kamera och berättar om mitt liv haha… komiskt I know!!

Iallafall så begav jag mig hem efteråt för att svira om till detta ovan och åka till Molly Hammar releasefest på Nosh.

Byxor – Zara // Tröja – Na-kd // Väska – AndOtherStories

Och WOOOOOOW vilket release gig!!!!! Denna kvinna är UTAN TVEKAN Sveriges ABSOLUT BÄSTA kvinnliga artist!!! Hon sjunger så bra va att det typ är olagligt!!!

OCH hon släpper sin EP imorgon Fredag som är galet bra låtar som handlar om sex!!! Alltså kan inte bli bättre <3

Och såhär mina vänner ser mina kvällar ut nuförtiden nu när Phillipe bor här och lagar världens godaste mat <3

Och idag har varit en hektisk dag med tidig intervju imorse på SVT där jag pratade om mitt sommarprat och sedan har dagen bestått av möten 🙂

 

NU – Sitter i soffan och jobbar lite framför datorn. Ska sedan äta en jävligt sen middag med Phillipe. Det blir tonfiskpasta och sedan ska jag packa. Imorgon drar jag till MARBELLA!!! Sååå taggad 🙂

 

 

48 reaktioner på “FEW ONES FROM MY WEEK”

 • Manda skriver:

  Vad är det i den där rätten? Vill återskapa 😍😍 Hälsa Phillipe att jag tycker han borde starta ett mat insta!!!

 • iseedee skriver:

  Lax i ugn med potatis är bland det godaste som finns, speciellt i sommar. 🙂

 • Moa skriver:

  Hej!
  Jag ska åka till London i 5 dagar tillsammans med min mamma och syster, det är i slutet på augusti och undrar om du har några tips på vad man behöver göra, butiker, gator, parker, restauranger, osv osv? Kraaam

 • Matilda skriver:

  Tack för din inspiration! Vad har du för storlek i dom gröna byxorna med skärp från Zara?:)

  • Matilda skriver:

   Jag skulle verkligen uppskatta svar på min ovanstående fråga, då det skulle underlätta för mig vid beställning:) Enligt hemsidan är jag både S och M. När man bor i norrland och har långt till närmaste Zara för att prova storlekar skulle det som sagt underlätta för mig att välja storlek då jag tänker att jag minst borde ha en storlek större än dig. Jag har heller aldrig beställt något från Zara tidigare, men läst att dom är små i storlekarna men tycker dom gröna byxorna ser rätt stora ut på bilden. Men det är svårt att avgöra. Njut av resan!

 • anette lärjedal skriver:

  Underbart att du tar semester. Jobba tar på vem som helst. Och finns kommentarer om dina föräldrar. Då den tiden var din pappa inte trogen / knullade runt, bla i Göteborg \ så bli din egen. Lägg dig inte i

  • Agnes skriver:

   ”Lägg dig inte i”? Bianca är en del av sina föräldrars skilsmässa, det är hon och hennes syskon som har påverkats extremt mycket av den så att säga att hon inte ska lägga sig i är helt fel. Sen det du påstår att hennes pappa har gjort det är något annat men att Bianca inte ska få prata om det som påverkat och format henne mest i livet till den hon är idag är så förminskande och orättvist.

 • Jo skriver:

  Bianca, kan du inte göra ett blogginlägg eller video om vilka hårprodukter du använder (alltså från schampo till styling) & hur du blåser/stylar ditt hår till vardags?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Stort grattis till priset 😀 Blir så glad för din skull att det går så bra för dig 😀

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Grattis för årets profil!!<3<3 Guuud så härligt med Marbella! Lyx, lyx, lyx! Haha<3

 • Sassa skriver:

  Vart är de byxorna ifrån? Så snygga 😍

  Hur ska vi handskas med hat på nätet? Jo jag har råd hur du ska handskas med det .

  https://nouw.com/sassabassa/hur-ska-vi-klara-av-alla-hatkommentarer-34017674

 • Rebecca skriver:

  Hej Bianca,

  Jag lyssnade på er podd om ätstörningar igår, och blev väldigt glad över det faktum att du verkligen verkar vara helt klar över att du fortfarande är sjuk – men att det inte betyder att du inta kan bli frisk. Jag har själv försökt ”mörka” min sjukdom och låtsas som att den är helt borta trots att den inte är det. Jag är mycket bättre än vad jag har varit, men helt borta är den inte. Så tack för att ni peppade med att alla faktiskt kan bli fria från detta helvete som det är att leva med ätstörningar av ALLA slag, de väldigt påtagliga till de som bara blossar upp då och då.

  Min historia började med restriktivt ätande, som ett sätt att skapa kontroll pga för mycket stress runt omkring mig. Det gick för långt och trots att jag inte blev diagnostiserad kan jag definitivt säga att jag hade anorexi i ca 2 år. Efter att jag faktiskt själv insett att jag inte ville leva som jag gjorde bestämde jag mig bara för att börja äta mer. Det gjorde jag utan att gå i behandling eller terapi, vilket jag nu i efterhand menar var fel beslut men då jag fortfarande var väldigt ung är jag stolt över att jag tog det beslutet och genomförde det. Trots att jag faktiskt inte ville vara så smal som jag var längre, så var det skitjobbigt att inte längre kunna knäppa de shorts som jag tidigare kunnat ha. Man är så sjuk i huvudet som tror att självvärdet ligger i att kunna ha så små kläder som möjligt! Att vara tunn som ett papper var liksom en del av den identitet som jag byggt upp, och nu var jag påväg att förlora den (trodde jag då, fast jag fortfarande var för tunn).
  Hursomhelst, så blev jag bättre på egen hand, men hade fortfarande ett restriktivt sätt att äta på. Det förändrades efter studenten, då jag bestämde mig för att ta ett år ledigt innan universitetet. Då gick min ätstörning över i hetsätning, och jag gick väldigt snabbt upp i vikt som följd av att jag under allt för många år hade kategoriserat mat i dålig och bra. Helt plötsligt kunde jag inte längre kontrollera mig kring socker och fettrika produkter. Jag skulle äta allt, fram till måndag då jag skulle gå tillbaka till mitt gamla ”duktiga” jag. Det var denna mentalitet som gjorde att jag så länge trodde att jag själv kunde ta mig ur denna ätstörningen också. Jag trodde att jag kunde lösa det genom att behandla den med min gamla ätstörning. För när jag gick ner i vikt skulle den automatiskt försvinna. Men det var ju helt orimligt tänkt av mig, inser jag nu!
  Jag har inte haft bulimi, utan bara spytt när jag verkligen haft så ont i magen från att ha varit så fullproppad med mat att jag fysiskt haft ont av det. Men jag kan helt och hållet identifiera mig med dig när det kommer till att det finns triggers som kan avlösa en hetsätningsattack.

  Slutligen vill jag bara dela med mig av något som hjälper mig enormt mycket, både för att hålla mina tankar positiva och snälla mot mig själv och vad som får mig att vela ge min kropp bra näring på en regelbunden bas. Det första är träning, och BARA för att det är skönt för kroppen och knoppen. Själv har jag fastnat för löpning, och vill gärna börja dansa till hösten när terminen drar igång, men det är ju individuellt vad man gillar 😀
  Den andra stora punkten är att inte kategorisera mat. Mat är mat och vi äter det för att kunna leva. Viss mat är söt, och viss mat är fet, och viss mat är krispig. Det är nog att förstå att vi får olika typer av energi från olika typer av livsmedel. Ingenting gör att vi helt plötsligt ska äta allt av allt eller inget av något. Så länge vi äter mat som är någorlunda väl sammansatt så mår vår mage väl och fungerar som den ska samtidigt som vår hjärna kan fokusera på vad det är vi egentligen vill fylla vårt liv med. Så som att studera och lära oss nya saker, träna våra kroppar, skratta med våra vänner etc.

  Nu blev det verkligen en lång kommentar, men jag hoppas du kan ta den till dig! Jag supportar dig och tror att du kan klara precis allt även om det just nu är pissjobbigt. Hur fånigt och fejk det än må låta så är verkligen det bästa med alla personer vad som finns på insidan. Och det är på det som vi ska fokusera på att bli så bra som vi bara kan.

  Kram,
  Rebecca

  • Bianca skriver:

   Hej Rebecca och tack för din kommentar och att du delar med dig. Det är så viktigt att kunna prata om det, och jag blir så glad att du idag mår bättre <3

 • Sofie skriver:

  Skit snygga båda två!

 • Rebecca skriver:

  Så god mat! Hoppas du får en lika fin dag idag också! kram <3

 • Malin skriver:

  Hoppas verkligen inte du ska ta upp radiotid i ett av Sveriges mest populära program med att sitta och förminska din mammas upplevelse av att ha levt i en dålig och destruktiv relation! Du har ju uttalat dig rejält illa och klumpigt angående det tidigare. ”Det är uppförstorat” ”de har båda gjort EXAKT lika mycket fel” etc. Är det något vi INTE behöver höra mer av i tider som dessa så är det de ”stackars männen” som inte kan behandla kvinnor bra. Den dan en man höjer sin hand mot en kvinna är den dan han slutar vara en man! Prata du om dina upplevelser som skilsmässobarn och hur det påverkat dig. DET är din historia att berätta. Hur din mamma mått och upplevt det att vara i en destruktiv relation är inte din historia att varken berätta eller förminska. Hoppas verkligen vi slipper höra mer victim blaming. De dagarna är förbi!

  • Bianca skriver:

   Och du har ingen aning om vad som har hänt i mitt liv. Så ta din vidriga kommentar och dina gräsliga tankar om mig och min familj någon annanstans

   • Malin skriver:

    Moget…. Att bråka i en relation och sen separera händer många och är inget man hamnar i rätten för. Just sayin…. Tyck vad du vill om mig, men det är du och din familj som väljer att visa upp allt i ert liv offentligt. Jag har själv blivit hotad och illa behandlad av en tidigare partner. Och ingen annan än JAG kan säga hur fel han gjorde och hur jag mådde. Mår illa av detta försvarande av män. ”Han menade inte så…” Bullshit!

    • Cilla skriver:

     Håller heeeelt med!! Sen måste ju Bianca på nåt sätt ’försvara’ sin pappa….
     Det förstår man ju.

     • Emma skriver:

      Håller också med. Varit med om samma och oavsett vad Pernilla gjorde är det ÄCKLIGT gjort att göra så mot en kvinna. Pissar på såna män och förstår att du försvarar din pappa för att du inte vet bättre själv.

      Finns INGEN ursäkt att höja hand mot en kvinna och INGEN anledning att försvara såna äckliga personer. Sen hur DU upplevde det är en sak och du kommer ALDRIG förstå vad din mamma gått igenom. Du gör fan inte saken bättre genom att förminska din mamma och att ”hon också gjort saker” ….. ÖH???? What? Aha då är det fucking okej att höja hand eller?

      Du kommer älska din pappa oavsett vad han gör eller gjort. Men tänk fan efter hur du uttalar dig.

      Och NEJ jag vet inte allt om din familj men tillräckligt för att säga att DET INTE ÄR OKEJ ATT EN MAN SLÅR EN KVINNA. Aldrig aldrig ALDRIG!

     • Bianca skriver:

      Jag har aldrig sagt någon om min pappa och deras konflikter ihop?! DEt är NI som hittar på saker och förvirrar det jag skriver. Så tack för mig 🙂

    • Veronica skriver:

     Bra Malin! Att berätta om sin uppväxt är en sak. Men andras förhållanden ger man fan i att analysera och bestämma vem som mått dåligt och inte, även om det är ens egna föräldrar. Men efter senaste uppdrag granskning är det ju tyvärr uppenbart att svinaktiga män fortfarande tillåts sticka sig de största offerkoftorna.

   • Elin skriver:

    Bianca vet du vad som mer är vidrigt? Män som hotat och bär hand på kvinnor!

   • Cissi skriver:

    Du får nog vara inställd på att de flesta kommer stå på din mammas sida om det blir diskussioner….Mycket kring detta har ju varit offentligt…..

    • Bianca skriver:

     Och jag ber inte att någon ska stå på någons sida. Det är därför jag pratar om det……….!!!!!!!!

  • Hej skriver:

   Bianca berättar historien hur hennes perspektiv. Historien kretsar kring hennes mamma och pappa, och att ett barn inte ska kunna berätta hin historia precis som den är, är fel. Du har fel Malin. Historien har redan berättats till Pernillas fördel. Vill Bianca som var barn och inte kunde berätta sin verson då, ska hon få göra det nu om hon vill. Vem är du att döma att endast medias historia om Biancas familjs liv är den som ska berättas? Varför anser du dig ha rätten att bestämma ifall Bianca ska slipa vidare på samma historia som media berättat? Nej Malin, Du borde tänkan vad du själv har för roll i den här historien, och ifall du eller Bianca var med i handlingen och vet vad som skedde.

   • Malin skriver:

    Har du upprepat mitt namn tillräckligt många gånger? Som jag sa, att berätta om sina upplevelser som skilsmässobarn och hur det format en är en sak. Men Bianca har tidigare uttryckt rejält klantigt om sina föräldrar och sagt att allt som Emilio gjort är uppförstorat och att Pernilla minsann varit lika dum. Och ja, det är ett fett övertramp och hån mot en kvinna som mått dåligt i en relation. Försvarande av manliga svin har vi matats med i åratal, tror väldigt många är fed up med det!

    • Bianca skriver:

     Hahaha så kul att höra folk prata om något de inte vet något om 🙂 Jag har aldrig försvarat någon eller pratar mer gott om den andra. Men fortsätt gärna du 🙂

  • Anni skriver:

   Bianca berättar ju sin upplevelse. Hur hon såg det. Tror inte hon försöker förminska sin mammas upplevelse.

 • Josefine skriver:

  Vilken vecka 😄 ha det så härligt i marbella nu! 😊

  http://nouw.com/sjosefine

 • Julia skriver:

  Fullt ös 🙂

 • Frida skriver:

  Hej Bianca! Såg du åker ner till marbella nu 🙂 kan inte du göra en marbella-mat-guide? Vore kul med lite tips, ska ner i sommar!

 • Helena Collander skriver:

  Maten som Philippe har lagat ser så aptitretande och god ut. Ser verkligen fram emot att höra ditt sommarprat. Önskar dig en underbar lördag!

 • Jennifer skriver:

  ÅHHH vilken god maträtt dedär ser ut som, kan inte du be om receptet och lägga ut på din blogg?:) Skulle uppskattas så mycket!! KRAM:))

 • Fanny skriver:

  Hej Bianca. Stort grattis för årets profil!! Det är du värd💓 outfiten som du hade när du tog emot priset va skitsnygg! Vart är den ifrån? 😍

 • M skriver:

  Tycker Molly behöver en bättre stylist, eller har hon ingen? Det där såg inte bra ut, passar inte hennes kropp…

 • Jonna skriver:

  Ääälskar din blogg, eran podd och wahlgrenvärld!
  Gå gärna in på min webbshop för att få lite mer inspiration till ditt hem !
  http://www.bybuchert.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *