MIDSOMMAR INSPO

– Inlägget innehåller adlinks –

Blå klänning – KLICK // Prickig klänning – KLICK // Mörkblå klänning – KLICK

Röd blommig klänning – KLICK // Vit klänning – KLICK // Svart blommig klänning – KLICK

Vit topp – KLICK // Vit kjol med volang – KLICK // Svartvit topp – KLICK // Vit kjol med knappar – KLICK // Svart topp med knappar – KLICK // Svart kjol med knappar – KLICK

Godmorgon <3 Jag har en fullspäckad dag framför mig med roliga möten och lite fix inför Marbella som vi åker till imorgon, är så taggad!! Fått ganska många kommentarer om att ni vill ha inspiration till midsommar outfits, så här kommer det. Kläderna funkar också perfekt till sommarens alla andra fester.

NU – dagens första möte, vi hörs senare ikväll.

PUSS <3

16 reaktioner på “MIDSOMMAR INSPO”

 • Rebecca skriver:

  Åh så fint, tack för tips! Älskar korta toppar och en hög kjol eller shorts till, speciellt nu när det är varmt. Ta hand om dig! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för ett öppnare klimat. Kram <3

 • Nina skriver:

  Fina saker!

 • Celine skriver:

  Hej. Jag led utav bulimi i flera års tid men min räddning är typ ett enkelt mirakel. Jag förstod att det är en fysisk omöjlighet om jag äter enligt min bmr, alltså de kalorier jag behöver för att överleva som ändå är runt 2000 och det räddade mig för jag fattar ju att det inte går att gå upp i vikt om jag inte äter flera tusen kcal om dagen. Ett kilo är liksom 7000 kcal över bmr och vem orkar äta det, och om man nu äter så vad är ett ynka kilo? När jag då äter mina vanliga kalorier får jag ju plats med allt också och då kommer inget hetsätande. När jag började tänka såhär insåg jag att alla de dagar jag varit livrädd för en banan, gud vad jag mådde dåligt, och att bara att jag vet att jag inte KAN öka i vikt av en banan gör allt annorlunda.. vet inte vad jag vill komma fram till men jag hade dagar då jag inte kunde äta en broccoli utan ångest, och nu förstår jag att den ångesten inte är grundad i vetenskap, det är liksom som att säga att jag är rädd för att bli påkörd av ett tåg medan jag ligger i min säng långt ifrån tågrälsar.. önskar alla kunde hitta någon ”mirakelvetenskap” som gör dem friska. Jag hade tur efter 7 År av helvete. Jag kämpar fortfarande med vissa tankar och vill inte bli tjock, men ångesten över normal mat är borta då jag ätit ca 1800-1900 kcal varje dag ibland 2500-2600 o även mer men inte gått upp ett enda kilo då jag håller mig till normal mat.

 • Jessica skriver:

  Kommer man inte kunna köpa din parfym mer?

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!
  Nu är det såhär, din storebror kommer till min hemstad och spelar på en klubb imorgon, min fråga är,
  1. Är han singel?
  2. Vad gillar han för tjejer? Hur får man han på krocken så att säga 😂🙈

  Du är grym! Puss och kram!

 • anette.lärjedal skriver:

  Såå nu fattar du nåt?

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Den randiga toppen=👌! Sååååå snygg, drn ska jag ha alltså😁

 • iseedee skriver:

  Väldigt fina outfits! =)
  Jag gillar de blommiga långa klänningarna bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *