JAG ÄR SOMMARVÄRD I P1

Sådan enorm ära

Jag kan knappt förstå det själv…! Men det är med världens största ära jag nu kan berätta att jag är en av sommarvärdarna för årets Sommar I P1. Ni är många som har gissat och ni har haft rätt! Kloka ni haha.

Jag har inte ens förstått själv än hur stort det är att få vara värd i Sommar i P1 och den enorma äran det är att ens få förfrågan. Så tacksam att ni har är så många som har bett om att jag ska prata för jag är tydligen årets mest förfrågade person att sommarprata <3 Jag älskar er med hela hjärta!!!! Fick seriöst fjärilar i magen nu när jag skriver detta 🙂

Varför jag var borta från bloggen igår är för att jag var och spelade in mitt program hela dagen igår. Det tog totalt 5h att banda det men jag har suttit i över 2månader nu och fått ner alla mina tankar, känslor & minnen på 29 A4-papper som kom att bli min djupaste och viktigaste ”historia” hittills i mitt liv.

Jag har gått igenom en otrolig resa inom mig när jag suttit mig ner och skrivit detta. Så mycket som jag har gråtit…. Ett tag ville jag bara ge upp men känslan efter vi var klara med bandningen igår!!!! WOOOOW säger jag bara <3 Känns verkligen som jag släppt den ryggsäck jag burit på sedan ung ung ålder.

Jag kommer vara otroligt djup, personlig och ärlig i detta program och jag hoppas att ni kommer lyssna!! Jag har även fått den enorma äran att gå ut som nummer program nr.2 den 24e Juni. Kan inte fatta att detta är sant och ser så mycket fram emot att höra vad ni kommer tycka <3

Alla intervjuer är inte ute än men Tv4Nyheterna har lagt ut redan nu. Titta här och HÄR vad jag ska prata om <3

 

53 reaktioner på “JAG ÄR SOMMARVÄRD I P1”

 • Sarah skriver:

  WOOOW vad kul!!! Längtar!!!

 • EVA skriver:

  du är bäst!

 • A skriver:

  DU ÄR JU VERKLIGEN HUR GRYM SOM HELST!! Grattis Bianca du är värd allt & lite till, jag älskar dig såå mycket du förstår inte. Grattis igen love u girl😘

 • Fredrik Andersson skriver:

  SÅÅJAAAAAA stort grattis bästa,kommer absolut att lyssna på dit sommarprat den 24 Juni
  Älskar verkligen dina vloggar på youtube 😀 du förgyller verkligen resten av dagen när man har sett vlogg avsnitten.
  DU är så otroligt vacker. Ha det bäst 😀 😀

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag såg det live på Tv4 och jag skrek på riktigt av lycka att du blev sommarvärd!!!!😘 Jag fick bokstavligen tårar, tack för att du är den bästa som finns!

 • Bella skriver:

  Grattis, det är du verkligen värd! Ska bli så spännande att få lyssna på programmet. Du är en så fin person <3

 • Josefin skriver:

  Alltså wow, Bianca du kommer briljera i ditt sommarprat! Vi har hört dig i er podd och du är så klok, rolig och har en förmåga att få det att kännas att jag, och säkert alla lyssnare har dig som vän. Det känns som att du backar alla oss som är dina följare genom att dela med dig av dina kloka erfarenheter, tankar och åsikter, och jag ser såå fram emot att höra ditt sommarprat! Jag är så glad för din skull att du ska få berätta din historia!! Kram!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Så otroligt glad för din skull Bianca!

 • Karin skriver:

  Grattis fina du!! Vad säger dina föräldrar om innehållet? Har de fått komma med synpunkter om vad du får/ inte får berätta?
  Så himla roligt att det går så bra för dig!! Stort grattis igen!

  • Bianca skriver:

   Det är mitt sommarprat, men har självklart låtit dom läsa igenom det och få komma med synpunkter 🙂

 • Katarina Ellesson skriver:

  Tack att du gör det. Är själv skilsmässobarn och lidit enormt av mina föräldrars bråkande före och långt efter skilsmässan.

 • Lovisa skriver:

  Wow så häftigt och grattis! Brukar aldrig ta mig tid att kommentera men måste bara säga:
  Jag tycker du är underbar som gör din grej, är öppen och ärlig! Bad mina föräldrar se pogrammet av Whalgrensvärld där ni fokuserade mycket på dina föräldrars skilsmässa då jag kände igen mig 110% (förutom att mina föräldrar fortfarande är långt ifrån att klara av att sitta i samma rum o käka) men du satte ord på mina känslor.
  Så sugen på att höra sommarpratet nu!
  Jag älskar även hur ärliga o jordnära ni är i podden jag tror verkligen ni kan hjälpa människor att förstå och känna medmänsklighet i alla ämnen ni paratar om då ni är så ”enkla” men tydliga och ärliga.
  Tack för att du/ni väljer att göra nått bra av er makt bland ungdommar/unga vuxna!

  Får jag ge nån liten konstruktivkritik så är det all reklam om speltjänster/bettingtjänster i podden… trotts att reklamen upplyser om spelbehov kan jag tycka att det är lite dubbelmoral att fokusera mycket på psykiskohäla och psykiskastörningar när spelberoende är så extremt vanligt i allt mer unga åldrar…. har sett det på nära håll o tyvärr förstör spelberoende så mångas liv tom i 18års åldern! Bara nått att tänka på 🙂

  Bamsekram o fortsätt vara du för du är fantastisk!!!

  • Bianca skriver:

   Blir så glad när jag får läsa att jag kan hjälpa folk med olika saker i livet, det är det bästa och finaste jag vet <3

 • Ida skriver:

  Så himla kul 😊 Ser fram emot att lyssna!

 • Emma skriver:

  Åhhh såklart jag kommer att lyssna ska bli så intressant att lyssna på ditt sommarprat i sommar i P1 älskar att lyssna på det och nu sk du vara en av de värdarna såååå himla kul❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Lena skriver:

  Wow ! Grattis ! Kommer definitivt att lyssna. Du är grym.

 • bettan skriver:

  GRATTIS!! Du är en härlig och fantastisk tjej. Befriande att du till synes verkar vara dig själv och inte någon tillgjord och dryg person.

 • farmor skriver:

  Vilken härlig nyhet! Din naturlighet i sociala medier är befriande, det ska bli en sann glädje att få ta del av ditt ”Sommar”.

 • iseedee skriver:

  Vad roligt! Grattis!
  Ska bli spännande att lyssna på!

 • Irene skriver:

  Wow kul å i din ålder!

 • Hanus och Amus skriver:

  Turn around, bright eyes Natten är ung. Vi gillar din power. 40 volt på geigermätaren.

  Kärlek till världen och kraft till dig <3

 • Kalle skriver:

  Oj, häftigt! Ska bli intressant att lyssna på, verkligen!

 • Conny skriver:

  Det skall bli intressant att höra dig i sommar…

 • Natalie skriver:

  Det ska bli så kul och spännande att få höra ditt sommarprat. Längtar verkligen! Stort grattis Bianca <3

 • Hej skriver:

  Är så sjukt taggad på att höra dig berätta allt detta! Du förstår inte hur sjukt grym du är! Asså wow!! Bästa Bianca

 • Elin skriver:

  Apropå ditt ämne som du valt i ditt sommarprat, dina föräldrars skilsmässa, måste jag bara få ur mig efter att sett Youtube klipp från -80 -talet att
  varför skiljde dom sig, den passion som verkat funnits, tycker dom ska hitta tillbaka till varann men det är kanske helt förbi,du behöver inte kommentera, ville bara få det sagt.

 • Kajsa skriver:

  Mina föräldrars skilsmässa har också tagit jävligt hårt på mig, jag har fått sitta i kläm redan som barn och de har använt mig som någon slags brevbärare. Jag ska ta emot all skit från deras munnar med elaka åsikter om varandra??… varför ska JAG, ett oskyldigt barn behöva ta emot sånt?. De kunde istället lösa det här på egen hand, samtalshjälp eller försöka kommunicera med varandra men nej, de va smutskastande hit och dit. Jag mådde så dåligt, de är ju lika mycket mina föräldrar så varför ska jag ta och välja?. Tror du känner igen det jag skrivit, det värsta av allt är att de inte begriper eller vill FÖRSTÅ eller ERKÄNNA att de har använt mig på fel sätt, men fyfan en olycklig skilsmässa som man inte har skapat själv så ska man som barn drabbas?. Fan va lack jag blir, vuxna människor som är föräldrar, ska väl ta ansvar också vad de har att säga. Det har sårat mig så oerhört mycket att jag har tyvärr dålig kontakt med dem IDAG. Det har varit soc, familjerätt inblandat i flera års tid, hot, förtal osv, listan kan göras lång. Nu lever dom med nya partners och gått vidare men på riktigt, jag hoppas inte att jag är den enda men, jag har pojkvän, jobb, färdig med skolan och är vuxen (21år) men just den biten så känner jag mig som ett barn än, är inte färdig bearbetad, sorgen finns kvar. Det har varit så jobbigt, jag har gråtit i floder… Fyfan vad smärtsamt att höra föräldrarna snacka skit om varandra. Tyvärr är det inget jag kan ändra, backa tillbaka trots jag vill det många gånger men jag har bestämt att skulle jag skilja mig från mina barns pappa framöver så är det här sista sättet jag skulle utsätta barnen för. Istället skulle jag gå i terapi och försöka hantera läget på mognare sätt än vad mina föräldrar har gjort. Under skilsmässoperioden så såg dom inte mig, jag var osynlig, de prioriterade sina känslor före mina. Tragiskt. Jag kommer aldrig förlåta mina föräldrar för det. Tyvärr!!

  Jag hoppas inte någonsin att jag ska behöva skilja mig men om det blir så, då ska det bli på ett schysst sätt, kunna samarbeta trots man innerst inne är arg. Men det här med att de går vidare och skaffar partners och tror allt är FINE! Men det är ALDRIG så för mig, jag kommer aldrig glömma det. Sorgligt men sant. 😢

  Så jag känner igen mig väldigt mycket i det du har berättat om. Man får dålig självkänsla då föräldrarna har varit så upptagna med sitt och glömt att prio barnen och hur barnen mår. Ska lyssna på ditt sommarprat. Du är verkligen en inspiration för mig ❤️ Kram

 • Rebeca skriver:

  Hej Bianca. Vad modigt av dig att våga berätta så öppet om dina föräldrars skilsmässa och din bulimi. Jag har växt upp som skilsmässobarn med två föräldrar som tyvärr har bråkat hela mitt liv. Än kan de inte vistas i samma rum. Detta har påverkat både mig och mina syskons hela uppväxt även efter skilsmässan. Jag hoppas att fler vuxna människor lyssnar på ditt sommarprat så att mer förståelse skapas för hur det är för ett barn att gå igenom en skilsmässa. Det var ingen vuxen utifrån som hjälpte mig heller att reda ut mina tankar eller lyssnade på mig. Det känns som att du satte ord på mina upplevelser. Tack för att du delar med dig av ett så viktigt ämne. Kram på dig 😙

 • Sofia skriver:

  Hej underbara!

  Lyssnar på ditt sommarprat, hoppas du vet vilken stark, modig, klok och fantastisk människa du är. Stort tack för din ärlighet, mina tårar kan inte sluta rinna och jag ska bära med mig dina kloka ord om att barn alltid ska få vara barn.

  Ja en fortsatt fin sommar och fortsätt med det du gör

 • Sofia skriver:

  Hej underbara!

  Lyssnar på ditt sommarprat, hoppas du vet vilken stark, modig, klok och fantastisk människa du är. Stort tack för din ärlighet, mina tårar kan inte sluta rinna och jag ska bära med mig dina kloka ord om att barn alltid ska få vara barn.

  Ha en fortsatt fin sommar och fortsätt med det du gör, du är grym <3

  Hälsningar Sofia (ensamstående trebarnsmamma)

 • Anette skriver:

  Hej☀️Lyssnat på dig på P1 i sommar. Så bra och gripande o grät bitvis. Modigt av dig att prata om sådant som är så personligt . Du ska va så stolt över den fina Bianca du är. Kram🌹

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *