MARBELLA

Bild från Alice blogg

Asså hur vackert är det inte här där mamma har köpt hus?! Jag är helt jävla kär <3

Och nedanför byn finns det 3 restauranger som är sååå fina och goda!!

Det finns 1 frukost/lunch ställe som har färska smoothies, fruktsallader, avokado toast, burgare, fräscha sallader, toaster, pannkakor osv!! Allt finns där och det är så så gott!

Och mammas hus eller familjens hus, vad man nu vill kalla det!! Det är så himla fint!! Vi alla trivs så himla bra här <3

Ovan ser ni vad som är ”mitt” rum 🙂

Bild från Alice blogg

Alice har smygfotat och smygfilmat mig hela resan haha! Men det är väl tur det för annars hade jag inte haft en enda bild på mig själv haha!!

Det bästa med vår resa här är våra sena kvällar ute på altanen!!

Vi sitter där varje kväll med någon typ av mat framför oss och skrattar & gråter om vartannat. Vi är verkligen världens bästa gäng här <3

Och jag har helt plötsligt börjat dricka öl haha!! Så gott ju 🙂

Mina fina tjejer <3

Det här var från Alice 22 årsdag som vi firade i Söndags.

Bild ifrån Alice blogg

Eftersom att hon aldrig unnar sig själv något hon verkligen vill ha så fick jag ta tag i det själv haha. Hon fick den finaste plånboken från Chanel ifrån mig.

Men hon får visa den själv i hennes blogg 🙂

Bild ifrån Alice blogg

Och asså TITTA vilken härlig frukost vi åt på altanen för någon dag sedan!! Awa åkte och köpte allt ifrån nya favvo stället här i Marbella.

Nämligen Celicioso som har den godaste acaibowlen jag ätit och deras juicer och hummus var sååååååååååå god!!!!!

Älskar älskar älskar vår altan <3

<3

Asså WOW!! Vi har det så fruktansvärt bra här!! Inte bara för värmen, goda maten vi äter, all grym musik vi lyssnar på och att vi befinner oss i vackra Marbella. Men det som gör allt så bra är gänget jag är här med! Vi har så fruktansvärt roligt ihop!! Asså jag skrattar så stört mycket åt alla sjuka människor jag bor med haha!! Men vi är också väldigt bra på att komma in på djupa samtalsämnen och gråta tillsammans. Älskar oss <3

Nu ska jag sola lite på altanen, sedan fixa oss för att sedan åka till Ocean Club där vi har en bädd idag så det blir dagsfest!!!! Vet inte om onsdagar är en bra dag hos dem men aja! Vi är taggade iallafall!!!

PUSS <3

73 reaktioner på “MARBELLA”

 • Julia skriver:

  Måste bara få säga att du är grym o sjukt rolig o inspirerande 😍
  Sen undrar jag vad låten hette som ni dansade till på din instastory, när ni var på Occo (eller vad den nu hette) ?
  Fortsätt gå din egna väg ❤️ Kram!!

 • Ullis skriver:

  Läste just att huset inte alls ligger i Marbella… utan i en annan kommun ett par mil ifrån… men ”Marbella” låter kanske lite glassigare… Skit samma😎!

  • Johanna skriver:

   Alltså den underliggande attityden i denna kommentar är så jävla vidrig. Försvinn

  • Bianca skriver:

   hahahhahaahah!!!!
   Jag har absolut ingen koll på Marbella men vi bor ca 5min med bil från Puerto Banus. Blir du glad då??

   • Pelle skriver:

    Fast Puerto Banus ligger inte i Marbella utan ca 10 min väster om, vi hade hus rakt ovanför där förut. Kanske är där ni också har nu? Alltså 5 min rakt norr om PB.

    • Eva skriver:

     Igen – Puerto Banus har postadress Marbella.

     • Pelle skriver:

      Ja, menade mest att förklara var Marbella stad ligger, hon vet ju tydligen inte eftersom hon refererade till PB.

     • Pelle skriver:

      Sen vet ju inte jag var deras hus verkligen ligger, Ullis säger att det är i en annan kommun och var väl hela poängen med kommentaren, inte var PB ligger…?

  • Eva skriver:

   Hela ”kommunen” heter Marbella. Även tex affärer i Puerto Banus har postadress Marbella.

   Har aldrig fått känslan att Bianca försöker ”överdriva” eller ”göra sig märkvärdig” så tror inte alls att hon försöker vara ”glassig”

  • Pernilla skriver:

   Hej Ullis. Dels vill jag inte att alla ska veta namnet på byn vi bor i . Och sedan tar det 10 min med bil till Marbella, så om vi jämför med Sthlm där vi bor , så tar det 15 min med bil från Lidingö till Sthlm. Ska vi inte kunna säga att vi bor i Sthlm då?! Det är inte ”finare” att bo i Marbella , men jag vill inte outa namnet på byn eller att folk ska veta exakt var vi bor. Där har du svaret på din fråga.

   • Pelle skriver:

    Varför inte? Tror du folk kommer vallfärda dit då eller? Att fotografer kommer börja tälta utanför din dörr kanske? Lite hybrisvarning där…

    • Anna skriver:

     Men herregud Pelle! Om hon inte vill att folk ska veta exakt var hon bor, så får man väl respektera det! Jag skulle inte heller vilja att alla visste var jag bodde. Och jag har inte hybris för det. Vilken oerhört dum kommentar!

     • Pelle skriver:

      Haha, och vem är du, vem bryr sig? Det är ju kännt var hon bor i Sverige så vad är problemet med var hon har hus i Spanien? Ska kanske komma ner från piedestalen…

    • Sandra skriver:

     Hahaha😂🤣😃

   • Linda skriver:

    sitter du som en hök och måste även här kommentera
    Eller är de behovet att synas höras jämt !!!

   • Kalle skriver:

    Jag har då bara hört dig nämna att du bor på ”Lidingö”. Klart man väljer det namnet som är mest lyx!

  • Julia J skriver:

   Haha men snälla söta rara ullis, har du verkligen ingenting annat att göra? :’D
   sluta spekulera i allt så ska du se att du också får ett lättare liv.
   Sånna som du behöver en kram ingenting annat..
   MEEEEN inte av mig för jag är rädd att bli smittad av din negativa energi.
   Hör av dig om du vill ha nummret till en dam jag känner som driver ut demoner.

 • I skriver:

  Hvordan redigerer du disse bildene?

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! Du och Alice hade så fina klänningar på er (Alice vit och du svart) kvällen innan Alice födelsedag. Vart kommer dessa ifrån? Tusen tack!

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Finisar!!<3<3<3

 • Emelie skriver:

  Jag vet att man inte får kommentera kroppar men din kropp är BOMB! Ändra dig aldrig o snälla försök att inte hata dig själv för du har verkligen sååååå snygg kropp, vissa betalar mycket för att operera sig till en sån kropp. blev chockad när jag hörde att du har negativa tankar om dig sj, de där tankarna är bara lögnare för det finns ingen sanning i dom!!

  • Hanna skriver:

   Men bidra inte till kroppshets du då? Är man lyckad om man är smal och misslyckad om man har mer former och hull? Då borde man ha komplex och vilja ändra på sig? Bianca är en bra tjej, räcker inte det? Utan att kommentera kroppar? Sorgligt att vissa är så kroppsfixerade?

   • Emelie skriver:

    Herregud! Var min kommentar till dig eller bianca? Fyfan vad lättkränkta folk är. Så nu får jag inte kalla någon VACKER för då bidrar jag till skönhetshets? Jag får inte säga att någon har något snyggt för då bidrar jag till kroppshets? Vart nånstans har jag skrivit att smalt är bättre? Nej precis, INGENSTANS. Jag har alltid tyckt att shit va snygg kropp bianca har och blev chockad när jag hörde i podden att hon hatar sin kropp, det gör mig ledsen och jag inser att hennes tankar är såna små monster som rent utav ljuger för henne (såna tankar som även jag tampas med). Jag menar ju inget illa med min kommentar utan tvärtom. Men visst, blir man stött av att någon annan får en komplimang så ligger problemet hos dig.

    • Hanna skriver:

     Och varför tror du att Bianca och tyvärr många andra unga tjejer mår dåligt och har ångest över sina kroppar? Kanske för att folk som du bidrar till kroppshets? Menar du att du inte kan ge någon en komplimang utan att kommentera storken på dennes kropp? Sorglig i så fall….

     • Emelie skriver:

      Vad är det för fel på dig? Vart har jag kommenterat storleken på någon kropp? Jag skrev att den är snygg, vilken jävla storlek du babblar om har jag ingen aning om för jag har inte skrivit någonting om det.

 • Viktor Högnäs skriver:

  Bilderna är riktigt härliga! Vad mysigt med Marbella! 🙂 Man kan ju bara älska sådant där väder!

 • Anette skriver:

  Så sykt fint og koselig! 🙂

 • Linda skriver:

  Du är så vacker Bianca!
  – Det var det första jag tänkte på när jag såg bilderna, och ville bara skriva det, för folk ger varandra ärliga komplimanger alldeles för sällan.

  Njut av ledigheten och solen! är fett avis på din solbränna haha <3

 • ISA skriver:

  MEN GUU! Vilket hus! Ser ut som ett hotell ju, wow. Och schysst kompis som ger Chanelpresenter, ska hinta om det till mina vänner när jag fyller år 😉

 • KATZ skriver:

  Värst vad alla andra bloggare är ute och reser. Själv sitter jag här hemma på en uteservering i regnet. Inte riktigt lika mysigt.

 • Nina skriver:

  Hej! Var kommer din svarta bikini ifrån trosorna set så snygga ut!!!! ?

 • Sophie skriver:

  Va heter färgen på gardinerna i ditt rum?😍

 • Men wow vilka fantastiska bilder och vad härligt ni verkar ha det!:)

 • Emma skriver:

  Kan du ha en house tour i Marbella

 • johanna skriver:

  VARFÖR SÄGER NI ATT NERJA ÄR MARBELLA ??? DET ÄR JU 1 OCH EN HALV TIMMA BILFÄRD EMELLAN OCH 127,6 KM !!!.

 • Dixi Wonderland skriver:

  Att folk orkar leta fel precis hela tiden? Herregud du är i Spanien, vem fan bryr sig om du bor 10 min utanför eller innanför Marbella? Jag blev så glad av att läsa detta inlägget för din glädje lyser verkligen igenom. Du förtjänar att koppla av och ha roligt med dina vänner 😀

 • iseedee skriver:

  Gud så vacker det är där! =) Och du är lika fina som alltid. 🙂 Det ser jätte härligt ut.

 • Sara skriver:

  Hej Bianca! Så fint ni har, tycker att du är en jätte fin tjej och blir så ledsen när jag hör att du får en massa elaka kommentarer om ditt utseende. Jag brukar titta på Wahlgrens värld ni är så härliga, har även börjat titta på Youtube och dina smink tips. Men hur gör man om både bryn och fransar är borta efter en cancerbehandling 😢 bryn och fransar gör så mycket för ansiktet men dom verkar vara borta för alltid, håret är tillbaka om än ganska tunt men ändå hår😁 för det är väldigt kallt utan hår tacksam för lite hjälp om du kan. Kramar till dig 😍

  • Bianca skriver:

   Tack fina <3 Åhh jag vet faktiskt inte, men kanske skulle funka att tatuera in ögonbryn? Vet flera som gjort det och det har blivit super fint <3

   • Sara skriver:

    Tack får kolla på det! Annars är det bara att gilla läget, man lever ju iaf. Bryn och fransar gör som sagt mycket för ansiktet MEN dom avgör inte vem jag är som person. Så tack igen för tipset 🤗

  • Mia skriver:

   Hej sara ang ögonbryn det kan du tatoo
   Det blir med den nya tekniken 3D jätre snyggt
   Finns olika salonger som gör de har själv gjort de och det kostar ca 4000
   Så kolla runt hur de ser ut och då priset gå in på tex systranas GRAF sida dem båda har gjort för länge sen men du hittar nog deras förslag

 • Conny skriver:

  En stad vi havet. Det ser hur bra och härligt ut som helst allt.

 • Amanda skriver:

  Kan du inte länka lite bikinis du hade med dig på resan? 😍☀️ Marbella ser underbart ut på bilderna!

 • Linda skriver:

  Pernilla !!! Bla bla bla åter bla
  😀😀😀😀😀👍

 • Sally skriver:

  Hej Bianca! Såg på Alices instastory att du hade ett par as snygga bikinitrlsor med en lite högre midja,vart kommer dom ifrån?:)

 • Sasaabassa skriver:

  Wow såååå fint 🌞🌞🌞🌞

  ❤️❤️Grymma tips till bättre självförtroende 👌💪

  https://nouw.com/sassabassa/grymma-tips-till-battre-sjalvfortroende-34057629

 • Linda skriver:

  Hej Bianca! Vad hette låten på din instastory när ni var i occo?😍💖

 • Therese skriver:

  Låten på din instastory. Jag har letat ihjäl mig efter den. Vad heter den? 😂😍😍😍
  Pussssss ❤️

 • Emmeloe skriver:

  Alltså så härligt det ser ut!! Och var har du köpt din svarta bikini? Den var sååå snygg!!

 • Monica Walker skriver:

  Snälla Bianca, var hittar man din bikiniöverdel med volang? Superfin!
  🌺 Lycka till imorgon!

 • Julia skriver:

  Härlig resa 🙂

 • Tilda skriver:

  Hej! Jag undrar var den superfina sänggaveln är ifrån? Och så vill jag berömma dig för ditt otroliga sommarprat, det gick inte att hålla tårarna borta <3
  Kram /Tilda

 • Sanna skriver:

  Hej! Måste bara fråga efter att ha letat som bara den. Vad tusan heter den underbara låten som ni har dansat till hela resan som går något med ”ta ta”? 😝

 • Isabella skriver:

  Du var SÅ snygg i den gula klänningen!!! Vet du vart den kommer ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *