SOMMARENS VÄSKA

– Inlägget innehåller adlinks –

Strandväska med brunt band – KLICK // Strandväska med bollar – KLICK // Strandväska ”happy” – KLCK // Strandväska med volanger – KLICK // Strandväska med blommor – KLICK // Strandväska med svarta bollar – KLICK 

Hej alla <3 Denna vår/sommar har jag verkligen fått upp ögonen för strandväskor, föredrar det framför många andra väskor. Tänkte visa er mina favoriter inför sommaren, jag bor verkligen i mina strandväskor just nu men även när jag är hemma i Stockholm. Tips!!!!

NU – Dagsfest på Ocean Club (vi gick aldrig dit igår) <3

41 reaktioner på “SOMMARENS VÄSKA”

 • Nathalie skriver:

  Hej,
  Vad heter låten som spelades på din instastory igår? ”Cha cha” något lät det som haha. Riktigt bra!

 • Klara skriver:

  Nejjjjj jag tycker inte om dessa väskor. Big NO från mig😉

 • ulrik skriver:

  Oj Bianca.

  Vad trodde du att allt var gratis :-). Kollar när du försöker få mamma att betala din matta 😀

 • Ja det finns så många fina att välja på nu! Tack för tipsen!

  Glad midsommar!

 • KATZ skriver:

  Älskar retro feelingen dessa väskor ger!

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Den med ”Happy” motiv på skulle beskriva mig ganska bra om jag använder väskan!😀 Sedan är ju den med svarta bollar väldans CUTE!

 • iseedee skriver:

  Så fina! Den ”Happy” väskan är så smart att det går att försluta upptill! Det är egentligen jätte viktigt att kunna stänga väskan när man är på stranden. Att fler märken inte tänker på det.

 • Josefine skriver:

  Tror att du ska umgås mer med dom du är i marbella med nu, så här bra har du aldrig uppdaterat bloggen 👏😍

  http://nouw.com/sjosefine

 • Irene skriver:

  Tack för ett bra program om ätströringar. Är i din mammas ålder och tycker det är viktigt att prata om detta eftersom ingen gör det.!”

 • Caloveline skriver:

  så fina strandväskor!
  caloveline.com

 • Anna skriver:

  Hej! Som den gamla tant (!) jag är blev jag rätt chockad av din senaste insta story. Tänker du på att väldigt unga tjejer (typ 12-13) följer dig? Måste du då lägga ut fylla, lapdance etc? Du får festa precis hur mycket du vill och hur du vill, men vad hände med att ta lite ansvar för det man visar upp…känns helt klart som att du passerat en gräns. Jag får bara grymma moderskänslor för er allihop, vill säga att ni inte alls måste dricka er fulla eller gå ut halvnakna. Vad är grejen med det? Det du la ut nu senast (en väldigt berusad tjej som inte såg ut att ha koll, någon klämde henne på brösten etc) var faktiskt bara hemskt. DU gör vad DU vill, men med din stora plattform på sociala medier behövs ett visst mått av omdöme när du publicerar något.

  • Cilla skriver:

   Mycket bra skrivet – du är i alla fall snart 24 år Bianca, VÄX UPP!!!

  • Linda skriver:

   Bittertanter! Låt dom ha roligt när dom är på semester. 🙂

   • Marianne skriver:

    Bittertant kan du vara själv! Roligt är inte alltid lika med oansvarigt. . .
    Gör inget att använda huvudet ibland. . .

  • Maja skriver:

   Må si meg enig med deg her Anna. Jeg har fulgt deg en stund Bianca og synes du virker som en fantastisk jente og forbilde for mange unge jenter, og det var kanskje derfor jeg reagerte ekstra sterkt på din siste instastory. Jeg ble også lettere sjokkert! Med teksten ”i own her” og antydninger til at du har betalt for dette, samt tafsing egner seg vel ikke på insta? Du kan gjøre dette for seg selv og de du eventuelt har med deg, men jeg tenker på alle de som følger og ser opp til deg som er yngre enn deg selv. Det er ikke alt som må ut i offentligheten og til dine 740k følgere +? Min norske kusine på 12 år følger deg i sosiale medier, og bare dette kan være et tydelig eksempel på hvor mange du når ut til som du ikke tenker over. Gjort er gjort, og vi gjør alle ting vi kan angre på i etterkant. Nettopp dette tenker jeg kan være en anledning til å tenke seg om. Hilsen en norsk ”bittertant”, 26 år.

   • Bianca skriver:

    Jag använder till majoriteten mina sociala medier för att nå ut med något eller göra något som betyder. Men vissa gånger när jag festar (som vilken 23 åring som helst) så tycker jag det är kul att visa mina följare. Med texten ”I own her” så får ni ta allt med en nypa salt, vi två är vänner och skojade bara 🙂

  • Josefin skriver:

   Jag tycker det är föräldrarnas ansvar ifall 12 åringar följer Bianca. Det är inte konstigare än att se till att barn inte ser skräckfilmer. Bianca är en 24(?) årig tjej, hon ska inte behöva anpasda sitt innehåll till 12-åringar. Vad som är lämpligt överhuvudtaget för oss i samma ålder kan diskuteras, men Bianca har aldrig lagt ut något olämpligt för oss, som droger etc. Det är ett faktum.

   Om du påstår att Bianca ska anpassa sitt innehåll till 12-åringar kan du lika gärna påstå det för alla kanaler på tv etc😎

  • Josefin skriver:

   Jag tycker det är föräldrarnas ansvar ifall 12 åringar följer Bianca. Det är inte konstigare än att se till att barn inte ser skräckfilmer. Bianca är en 24(?) årig tjej, hon ska inte behöva anpasda sitt innehåll till 12-åringar. Vad som är lämpligt överhuvudtaget för oss i samma ålder kan diskuteras, men Bianca har aldrig lagt ut något olämpligt för oss, som droger etc. Det är ett faktum.

   Om du påstår att Bianca ska anpassa sitt innehåll till 12-åringar kan du lika gärna påstå det för alla kanaler på tv etc😎

   • Linda skriver:

    Håller totalt med! Mycket bra skrivet. Dags för föräldrarna att ta ansvar över sina barn istället. När jag själv var 12 brydde jag mig inte om vad 24-åringar gjorde. Tyckte bara dom var gamla haha. Sjukt konstigt att Bianca ska behöva få skit för att hon inte beter sig som 12 eller 42, utan just den åldern hon är!

    • Marianne skriver:

     Problemet är ju just det. Att hon INTE beter sig som den åkder hon är – utan har ett otroligt barnsligt och omoget beteende för att vara såpass gammal!!!

   • Anna skriver:

    Nej, om du läser min kommentar igen så ser du att jag inte har skrivit att Bianca ska anpassa sitt innehåll till barn/tonåringar. Men gränserna på nätet är minst sagt flytande och just därför är det min åsikt att man får använda sitt omdöme när man publicerar saker. Jag tycker det gäller alla.

    En full tjej tittar in i kameran med suddig blick och någon klämmer på hennes bröst. Det hela läggs ut på Instagram. Är inte det den typ av innehåll många upprörs över annars? Är det mindre upprörande bara för att det läggs ut på en kvinnlig medieprofils kanal? Om nu Bianca hade varit man och festat loss med sina killkompisar, och samma story kom upp på insta? Min kritik handlar om att ”allt” publiceras, inte konstigt att den skeva bilden av unga kvinnor upprätthålls. Klassisk dubbelmoral! Ursäkta så mycket från en kärring!
    PS! Låt oss göra en sak väldigt klar. Att framföra saklig kritik är inte att ”ge någon skit”. Där har ni yngre något att lära.

    • Josefin skriver:

     Jaha, då förstår jag. För det mesta tycker jag att tjejer borde få visa upp sig hur man vill, och vill man visa sig sexig är det helt okej! Känns som att man då får titta på hela Biancas profil för att göra ett omdöme om hon sänder ut just sexism, och det gör hon ju inte. Snarare att hon och hennes vänner ville känna sig snygga, sexiga, whatever på klubben just nu. Att Inte visa upp den sidan tycker jag snarare är fel – det som alltid har begränsat kvinnor. Så länge inte hela profilen handlar om att sexigt är det enda rätta, tycker jag inte att man ska försöka vara någon slags saint om man inte är det! 😁 Det gör lite ont att tänka på att man bör begränsas till det. Women are sexual!

 • Sassa skriver:

  Snygga 😍😍😍😍😍😍

  Fruktansvärt hemskt 💔💔 Lämnar inte en tår 😥Fuck cancer 💔

  https://nouw.com/sassabassa/jag-bara-ryser-av-kalla-karar-34062746

 • Emma Engström skriver:

  Alltså jaa så snygga de är, har verkligen fått upp ögonen för dem jag också! Ha en underbar midsommar ❤️

 • anonym skriver:

  Ha en fin midsommar. Du svarade så fint när jag skrev att min mamma och pappa är döda. Jättegulligt av dej. Ta hand om dej och kram söta du.

 • maria skriver:

  Du hade nog inte silver, utan guld sked i munnen då du föddes. Du är bortskämd rikemans unge en fejkad blondin som aldrig blir ens närheten av talanger din mormor och mamma har. Din talang, är det att bli blondin från mörk brunett? ha,ha haa. Du är ett stort fejk hela du. Men man kan tydligen vara kändis trots inga talanger…Räcker att ha kända släktingar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *