IMORGON 13.00

IMORGON 13.00 I P1 

Asså nu börjar jag blir lite nervös…! Imorgon släpps ju mitt sommarprat i P1 och det är mycket som försiggår i mig just nu. Jag öppnar upp mig på ett sätt jag inte har gjort tidigare och jag kan tänka mig att det kommer vara en hel del löpsedlar, skitsnack och spekulationer efter mitt avsnitt. Jag vill verkligen bara att folk ska höra min sida, respektera min syn på saker och ting och inte försöka stå med pekpinnar. Jag tror jag bara är helt enkelt är lite nervös att jag nu vågat öppnat upp mig såhär. Saker jag har haft inom mig ska nu nås ut till miljoner lyssnare och det är endast värt det om det gör att jag i min tur kan hjälpa någon där ute. Så jag håller tummarna för att folk förstår och respekterar att detta är mitt liv, min resa, mina upplevelser, mina strider & min verklighet.

Detta sommarpratet har varit väldigt känsloladdat för mig att både skriva och spela in och jag ber er att visa hänsyn och respektera genom att inte ge kritik ifall ni skulle ha någon. Det är läskigt för mig att blotta mig på detta sättet och jag kommer att ta det hårt ifall folk väljer att misstro eller göra egna tolkningar av det jag säger i pratat, som många tenderar att göra i andra fall när jag uttalar mig om något. Ni skall veta att detta är min historia och inte någon annans. Det finns inga rätt och fel i det jag berättar, bara min historia.

Alla jag är med här i Marbella har fått lyssna på det nu och jag har inte sett folk gråta så på väldigt länge. En av oss fick t.o.m en panikattack då igenkänningsfaktorn var så stor. Jag blir så rörd att folk blir så berörda av mitt sommarprat men det är också en läskig känsla. Att min historia kan beröra en annan människa så pass mycket. Jag pratar öppet, starkt och ärligt utan att gå in på för många privata detaljer. Jag återspeglar händelser i mitt liv som jag tror att många där ute kan känna igen sig i.

Men imorgon är det dags!! Kl. 13.00 i P1 och på podcastappen <3

Ser så mycket fram emot att ni ska få lyssna och är så tacksam än en gång att jag fått den stora äran att få göra detta.

Älskar er <3

408 reaktioner på “IMORGON 13.00”

 • Agnes skriver:

  Du är så fantastisk! Hoppas folk kan respektera dig och lyssnar på det du säger. Du är också bara människa och ingen får behandla dig dåligt. Förstår verkligen inte dom som gör det. Du har verkligen aldrig gjort något ont mot någon av de som skriver elaka saker så det är verkligen helt sjukt. Ser jättemycket fram emot att lyssna på dig. Är en trogen följare till dig och du inspirerar verkligen mig. Ha en fin dag Bianca. Håller alla tummar o tår att du slipper negativa kommentarer, kritik och jobbiga löpsedlar ❤️ Kram

 • Klara skriver:

  Hej!

  Kommer man kunna lyssna på det i efterhand? Jag jobbar tyvärr imorgon när det spelas upp…

 • Marie skriver:

  Vi är alla på din sida.
  Du är så modig och fantastisk Bianca!

 • Alice skriver:

  Hej fina du!! Skulle du snälla kunna skriva vart du köpt din superfina klänning du hade häromdagen? En beige suede klänning med knytning i ryggen? Hade varit såå snällt!
  Kram på dig!

 • Amanda skriver:

  Jag gillar det mesta du säger men samtidigt: du är stenrik och privilegierad på alla sätt och vis pga att du är en offentlig person. Du kan inte förvänta dig att allting kommer vara inlindat i sockervadd för dig. Jag tycker själv att somliga går för långt i sina kommenterer och kritik och att det är smaklöst men det är samtidigt ditt val att göra din karriär som offentlig person och det är så du gör dina sjuka pengar och får dina sjuka fördelar. Du har alltid valet att dra dig ur det offentliga ljuset.

  • evelina skriver:

   Fast NEJ! Du har så extremt fel. En offentlig person ska inte behöva gå igenom vad som helst bara just för att hen är offentlig! Man förtjänar respekt oavsett vem man är. Oavsett om Bianca hade valt ett offentligt liv eller ej så är hon Pernilla Wahlgrens dotter och hade varit känd ändå, det är ingenting hon kan påverka. Låt tjejen andas lite!

  • Tipi skriver:

   Håller med, fast hur mycket kommentarer och kritik är konstruktiv i dessa sammanhang? Man har rätt till fullvärdig respekt oavsett hur pass offentlig människa man

   • Bianca skriver:

    Jag tar alltid emot kritik och elaka kommentarer. Men just när det kommer till mitt sommarprat och hur öppet jag pratar om mitt liv, så är det känsligt på ett helt annat sätt för mig. Därför bad jag människor att visa respekt.

 • Ninni skriver:

  Modigt av dig! 😍

 • Dixi Wonderland skriver:

  Ska bli så roligt att få lyssna och jag hoppas verkligen att ingen väljer att skriva något elakt även fast de kanske reagerar på det du säger. Tycker det är jätte modigt av dig att våga öppna dig som du gör och massa kärlek till dig. Ett tips gällande imorgon kan ju vara att be en av dina vänner att gå igenom kommentarerna innan men jag hoppas att det inte ska behövas. Massa kramar till dig fina du.

 • Alva Håkansson skriver:

  Hej! Vilket tema använder du? Tycker att din blogg är jättebra <3

 • Anna B skriver:

  *älskade fina bianca!! ❤️♥️ idag har alice namnsdag!! ♥️❤️*

 • Jag ser verkligen fram emot att lyssna på det du har att säga, Bianca!

 • Malin skriver:

  Du väljer ju att tjäna dina pengar på att visa upp dig med saker som väldigt många skulle välja att hålla privat. De gånger folk har ifrågasatt varför du inte har någon integritet om någonting har du bara svarat att det är sådan du är. Ja vi alla är som vi är och med det kommer både för-och nackdelar. Om ingen reagerade eller hade synpunkter på Wahlgrens värld, din blogg eller sommarprat så skulle det vara ganska bortkastat eller hur? Du har ju själv haft synpunkter om diverse kändisar. Varför skulle det vara annorlunda för dig?

  • Lotta skriver:

   Håller helt med dig Malin, prata om så mycket privat o sexliv, är ju helt klart man vill ha uppmärksamhet.

   • Värmländska skriver:

    Precis – vill man ut i offentligheten till vilket pris som helst – så varsågod….. Men då får man tåla lite. Man har själv gjort ett val.

  • Linda skriver:

   Sen så är det ju stor skillnad på att ifrågasätta och vara elak, vilket många är i sina kommentarer mot/om Bianca. Olikheter ger ingen människa rätt att vara elak och kränkande mot en annan. Olika åsikter och mening har man, absolut, men det finns bra och dåliga sätt att uttrycka dessa och diskutera. Tyvärr verkar många ha svårt för att välja de trevligare sätten.

   Ska bli spännande att höra ditt sommarprat Bianca! 🌸

  • Vera skriver:

   Håller med. Om man inte är beredd på att få kritik ska man nog inte bli sommarpratare. Det finns väl inget radioprogram som granskas och kritiseras så mycket av pressen som just det programmet.

  • Bianca skriver:

   Jag tar alltid emot kritik och elaka kommentarer. Men just när det kommer till mitt sommarprat och hur öppet jag pratar om mitt liv, så är det känsligt på ett helt annat sätt för mig. Därför bad jag människor att visa respekt.

 • Mikaela skriver:

  Skitsnack. Du älskar all uppmärksamhet och har brist på integritet. Är du nu rädd för kritik? Vad förväntar du dig när det enda du pratar om är sex och allmänt privata grejer. Du älskar pengarna för mycket för att dra dig ur kändisskapet. Handen på hjärtat du har ju faktiskt ingen talang. Du bloggar. Du lägger ut en bild på instagram och får mycket mer än en vanlig människa får i lön. Du har inte gått i skolan och har inga slutbetyg. Du lever i en fantasivärld. När ditt kändisskap börja blekna och pengarna börjar ta slut så kanske du får uppleva verkligheten, det verkliga livet som inte är en dans på rosor. Du vet inte vad riktig stress är. Testa att förlora jobbet eller att inte få ihop det ekonomiskt.. vakna till nu för helvete.

  • Lina skriver:

   Denna kommentaren var verkligen mitt i prick. Inget hat bara 100% sanning. Att inte ens ha gått ut gymnasiet är för mig skrattretande. Såna personer är verkligen ingen inspiration i mina ögon. Utbildning är allt.

  • Bianca skriver:

   Jag tar alltid emot kritik och elaka kommentarer. Men just när det kommer till mitt sommarprat och hur öppet jag pratar om mitt liv, så är det känsligt på ett helt annat sätt för mig. Därför bad jag människor att visa respekt. Lyssna gärna på mitt sommarprat så kommer du få större förståelse för vad jag jobbar med 🙂

   • Lina skriver:

    Jag har lyssnat på ditt sommarprat men har inte alls ett dugg större förståelse för det du jobbar med. Hela influenser ”yrket” ett som en enda stor lyxig bubbla, ni vet inte hur det är att ha ett riktigt jobb och behöva bry sig om hur man ska kunna betala månadens räkningar, nej då är det bara att lägga upp en till bild på insta så löser den biten sig. Skrattretande jobb kallar jag det.

    • Josefine skriver:

     Nu är det ju så att det har blivit ett yrke idag. Antingen gillar man det eller inte, men sitt inte bakom en skärm och kritisera andras yrken det är bara respektlöst.

 • iseedee skriver:

  Det är fint av dig att du vill dela med dig av ditt liv så mycket som du gör. Jag tycker inte att du ska ta åt dig av kritik, om det inte är konstruktivt så klart, för att livet är för kort och du känner dig själv för väl för det. Du gör många människor glada.

 • Ida skriver:

  Ser fram emot att lyssna på ditt sommarprat! Bry dig inte om skitstövlar som vill trycka ned dig. Lyssna på dina nära och kära ❤ Du ska vara stolt över dig själv. Låt ingen ta det ifrån dig! Kram 🌹

 • Alexandra D skriver:

  Hej Bianca.
  Jag har aldrig följt någons blog men erat TV program är superkul att kolla på. Rolig och trevlig familj. 🙂
  Läste däremot en supertöntig artikel på MSN news häromdagen, där dom gnällde på erat husköp i Spanien osv. SÅ löjligt, all den här typen av skit-journalism dom kör med. Borde f-n stämmas, varenda piss-journalist som skriver massa lögner osv!

  SKIT i alla avundsjuka haters där ute, och alla vet ju att Sverige har lite väääl många av dom, heh. ’Svenska avundsjukan’, you know?
  Vet själv hur det är när folk är avundsjuka, även om jag inte ens är en kändis av något slag eller nånting, men uppenbarligen retar sig många på andra som har nåt dom inte har? Aldrig varit avundsjuk så jag har ingen aning om hur dom är funtade ens, haha. Nåt knas är det i alla fall, det är en sak som är säker.
  Kör bara din grej och ha det bäst! Ingenting retar avundsjuka och haters mer än när man är lycklig.
  M v h
  Alexandra D
  🙂

 • Nina skriver:

  Hej 🙂 var kommer dina svarta bikini trosor ifrån som du har i marbella ?

 • Helena skriver:

  Att vara i den sitsen du är i nu, som väldigt offentlig, är det nog värt att tänka på att hålla det privata privat. Vi behöver inte veta allt om dig.

  • Bianca skriver:

   Jag kommer aldrig att berätta allt, men i mitt sommarprat är jag öppen på ett helt annat sätt än vad jag någonsin varit, det är djupare än vad ni tidigare har sett/hört från mig.

 • M skriver:

  Ska bli intressant att höra ditt program, men förbered dig på en massa kritik från alla håll, det är ju väntat och det får du faktiskt ta, du har själv valt din sits och vad du berättar om. Hoppas bara du fått råd och stöd av producenter och andra som kan sin grej, då borde det gå bra, annars har det inte gjort sitt jobb. Lycka till!

  • Bianca skriver:

   Jag tar alltid emot kritik och elaka kommentarer. Men just när det kommer till mitt sommarprat och hur öppet jag pratar om mitt liv, så är det känsligt på ett helt annat sätt för mig. Därför bad jag människor att visa respekt.

 • Jessica skriver:

  Åh jag längtar! Jag tycker du är helt fantastisk. Jag blir SÅ trött när folk går igång, missförstår eller faktiskt letar ”fel” i det du säger. Man förstår ALLTID vad du menar och jag älskar att du är så rakt på sak. Du vågar säga det många tänker men inte själva vågar säga. Och att det skapar debatt sedan. Ja, det bevisar väl att folk VILL missförstå och hata för man kan omöjligt vara så osmart att man inte kan förstå vad du menar i vissa lägen. (Till exempel när du och Alice pratade feminism i podden). Du är så sjukt härlig och är en stor förebild för många! ☺️ Jag ser fram emot ditt sommarprat. Det är så coolt att du väljer att öppna dig och dela med dig såhär. Hejja dig, du är grym!
  Kram!

 • Rosa Persson skriver:

  Tack för att du delade med dig om ditt liv. Jag tycker att du gjorde ett bra jobb som sommarpratare. Lyssna lagom på all kritik som du får, både negativ och positiv kritik. Negativ kritik kan vara bra om den är saklig och inte en massa skitsnack. Vilket den tyvärr många är. Man kan inte bli älskad av alla. Men jag tycker att du gör ett bra jobb även om jag inte förstår yrket influensor men det beror mer på mig än på dig. Jag har oxå en del att lära 😀. Jag önskar dig all lycka och framgång i ditt liv.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat, jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Jonas Wikström skriver:

  Hej Bianca😊
  Har följt Wahlgrens värld en del och du gör ju väldigt mycket för det programmet med din härliga personlighet och läste idag att du skulle prata om din syn på skilsmässan, jättebra av dej, det är så många som inte tänker på hur hårt det även drabbar barnen och jag tror du kan, med alla dina följare få upp ögonen på många.
  Jag är själv 50, skild, och har 2barn i din ålder, har även pappa roll åt 3st, då mina barns mamma hade 1dotter sedan tidigare, och mitt ex sedan 14 år flyttade för 3år sen och hennes 2 döttrar valde att stanna hos mej (ena heter Bianca och är 23😅)
  Så jag har ju sett på nära håll vad som händer, mina barns mamma och jag har en jättebra relation idag och det är skönt..
  Ha de bäst och fortsätt vara dej själv, du har en härlig öppen personlighet som jag tror inspirerar många😊
  Stor Kram Jonas

 • Caroline skriver:

  Fast du är en offentlig person som ska sommarprata så hur kan du begära att inte få kritik? Är det någon som har kritik kommer personen att framföra det, ”även” om du är Bianca Ingrosso. Alla offentliga personer kritiseras, du är inget undantag..

  • Bianca skriver:

   Jag tar alltid emot kritik och elaka kommentarer. Men just när det kommer till mitt sommarprat och hur öppet jag pratar om mitt liv, så är det känsligt på ett helt annat sätt för mig. Därför bad jag människor att visa respekt.

  • Cecilia skriver:

   Då är det kanske dags att vi alla tänker om, Caroline??!! Vad fyller kritik för funktion?? Leder det till något positivt??
   När en människa delar med sig av sitt innersta, då tycker jag att vi andra ska möta detta med största respekt och kärlek. Det finns en stor lärdom här. Ingen har rätt att döma eller kritisera en annan människa. <3 Var har vi lärt oss det??? <3 Acceptans är något vi behöver lära oss mer om. <3

 • Catherine skriver:

  Hej Bianca! Jag har aldrig kommenterat din blogg men väljer nu att göra det efter att ha lyssnat på ditt sommarprat. Även om jag inte kan relatera direkt till det du pratar om så blev jag ändå väldigt berörd, av att som barn ta på sig ansvaret för att familjen splittras av någon anledning. Att växa upp för fort och att vuxna människor begär för mycket av en. Det sätter sina spår under resten av livet, och blir något man måste bearbeta i vuxen ålder. Detta förstår inte människor som inte behövt gå igenom det, och man ska väl vara glad för att det finns människor som haft en mindre smärtsam barndom.

  Jag har följt Wahlgrens värld (samt era sociala kanaler) och skrattat så jag gråtit, men ditt sommarprat var en härlig kontrast att få se en större och mer seriös sida av dig. Ja, människor kommer alltid ha åsikter om allt och alla, skitsnack kommer alltid förekomma. Men vem har sagt att det är sanningen bara för att någon yttrat sig? Ingen är bättre än du på att vara just du, och den bästa hämnden mot missunnsamma människor är att hålla huvudet högt och göra det som gör dig lycklig.

  Fortsätt underhålla, inspirera och beröra (om det är det som gör dig lycklig)! Ser fram emot nästa säsong av wahlgrens värld 😊

  • Bianca skriver:

   Tack för din kommentar och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat, jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Annika skriver:

  Bianca! Vilket jättebra sommarprat, har precis `tjuvlyssnat`. Jag hoppas och tror att du får många positiva reaktioner, de andra får du strunta i.
  Annika

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat, jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Joanne skriver:

  DU är sâ fin, samtidigt skör och stark. Alla människor är vilsna, ledsna, olyckliga, lyckliga i olika skeden i livet, men livet bär. Varje individ gâr igenom olika saker i olika skeden och i sin rytm under livets gâng, man fâr aldrig bedömma en annan människa, vi har alla vâr ryggsäck – vissa bär pâ en tyngre och vissa pâ en lättare. Stor kram!

 • Yvonne skriver:

  Starkt program☺all kärlek till dig 😍😍

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat, jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Junitjej skriver:

  Så himla duktig sommarpratare du är! Så fint pratat av dig! Jag skulle kunna överösa med positiva adjektiv, men då blir det så lång kommentar. Jag önskar att du en dag skriver en bok!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat, jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Daysie skriver:

  Så glad att vara i Sverige på semester och höra ditt sommarprat på svensk mark!
  Du är en sån speciell och annorlunda människa Bianca ☺️🌸 Lycka till och oroa dej inte för eftersnack utan känn dej stolt över hur långt du kommit och forsätt hylla dej själv.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sassa skriver:

  Vacker 😍😍😍😍😍

  https://nouw.com/sassabassa/ser-du-ner-pa-mig-for-att-jag-har-psykis-34072733

  Ser du ner på mig för att jag är psykiskt sjuk ?!!!!!!

 • Sussie skriver:

  TACK fina du för att du öppnar upp och delar med dig i dagens avsnitt i Sommarprat.
  Modigt gjort ❤

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sussie skriver:

  Efter att läst några kommentarer så känner jag så här…
  Alla får absolut tycka och tänka vad man vill MEN man behöver inte alltid säga eller skriva det. Särskilt inte om det kan såra någon. Bara för att man är offentlig så ska man inte behöva ta skit.
  Har du nått snällt att säga, säg det men har du inte det så kan du lika gärna va tyst.
  Fundera först vad du har för syfte med det du säger.

  Som sagt, otroligt modigt av dig Bianca ❤

  Stor kram till dig

 • Tina E skriver:

  Det ska bli spännande och intressant med ditt sommarprat med tanke på att man ”lärt känna dig” reality-serien ”Wahlgrens värld”!

 • Sandra skriver:

  Känner så igen mig i allt med skilsmässan. Allt!!! Tack för att du delar med dig <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linco skriver:

  Hallå
  Lyssnade nyss på ditt program. Bra jobbat Bianca👍🏾Så ärligt och naket, viktiga saker du tar upp👍🏾👍🏾👍🏾

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • EmmaL skriver:

  Som så många andra påpekar här, ställer man upp att sommarprata så får man nog räkna med kritik och ifrågasättande. Du kan alltid säga nej, du väljer själv men du måste också kunna ta smällar. Ha ett konsekvenstänk. Dessutom tjänar du ganska bra med pengar på att synas och höras i alla olika sammanhang som media, podd, bloggen och sociala medier osv. Som nån skrev tidigare, att prata om en känd skilsmässa offentligt som många andra är ganska privata med. Du kanske inte ska dela med dig allting till alla.

  Minns när Robyn var i din ålder, kanske till och med lite yngre (tror Robyn va 20 år 1999) och sommarpratade första gången. Då fanns inte sociala medier men hon var en offentlig person precis som du och gjorde verkligen avtryck, kanske du ska ta intryck av henne för hon kunde verkligen skillnad på det där på privatliv och offentlighet. Hon pratade också om föräldrars skilsmässa, abort m.m men hade kvar sin integritet. Ett klockrent exempel som kunde vara tagen ur skolboken.

  Önskar dig lycka till med detta sommarprat Bianca!!

 • Ida skriver:

  Håller på att lyssna på ditt sommarprat i lyssnandets stund❤️ De är såååååå otroligt bra, tack för att du vågar öppna upp dig, vill och är stark 💪🏼 Såg att någon skrev i kommentarsfältet om att hon gärna ser sig skriva en bok. GÖR gärna det, du är så duktig på att uttrycka dig och man blir så otroligt berörd ❤️ Tack återigen för att DU gjorde detta sommarprat. Kramar 😘❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Frida skriver:

  Bianca! Vilket sommarprat! Igenkännande faktorn var enorm för just mig, att känna att jag inte är ensam. Jag har alltid varit det enda skillsmässobarnet i min umgängeskrets, och jag har aldrig vågat snacka om alla problem som kommer med och kring det. Det känns som en otrolig lättnad på någotsätt att jag inte har varit ensam i mina tankar. Jag grät nästan av lättnad när jag lyssnade på sitt sommarprat kan man säga. Tack Bianca! Tack för att du öppnat upp dig och gjort ett otroligt viktigt och superbra sommarprat.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Madde skriver:

  Du är så modig! Tack för att du ville dela din historia med oss!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Jill skriver:

  Jättebra sommarprat!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Jenny skriver:

  Du vackra varelse! Tårar trillar på min kind. Du är så fin som du är, klok som du är och underbar som du är! Tack för ditt sommarprat! Sträck på dig och gå med ett högt huvud genom resten av ditt liv!

  Tusen tack och kram från en trebarns mamma

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ullis skriver:

  Tack Bianca för ditt sommarprat, att du är så modig , för att du vågar vara ärlig, utlämnande och sårbar . Du kan vara stolt över dig själv och vad du har åstadkommit . ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linda skriver:

  Hej Bianca! Lyssnade precis på ditt sanna och uppriktiga sommarprat. Fint att du har modet att prata om bulimi och därigenom kanske få andra som drabbats av sjukdomen att våga söka hjälp. Känner igen mig i mycket av det du pratar om med skillnaderna att min uppväxtfamilj är inte offentlig och min pappa är alkoholist. Så precis som din uppväxt var min fylld av kaos och bråk. Jag fick ta mycket ansvar som barn och har precis som du känslighet för stress.
  Det är förstås både fördelar och nackdelar med att vara offentlig. Du har fått karriärmöjligheter som de flesta bara kan drömma om. Samtidigt får du ta mycket skit och utstå kritik. Men glöm inte att du faktiskt själv valt att göra vissa uttalanden i media och att synas. Jag önskar dig all lycka och hoppas du lyckas hålla en bra balansgång i din jobbelastning. Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Marit skriver:

  Hej fina du! Jag undrar om det skulle gå att få det du sommarpratat om idag söndag kl 13.00P1 24/6-18 i ngn slags text? Kanske en sammanfattning el manus? Jag är gravt hörselskadad, näst intill döv på båda öronen och avläser på läppar vilket det är omöjligt för mig att lyssna på radio. Så jag undrar om det finns möjlighet att få det du sa i textform? Om inte, så var det säkert jättefint ändå det du pratat om och du är en härlig ung kvinna som är en förebild för många! Med vänlig hälsning, Marit Persson Göteborg

 • Julia skriver:

  Sååå bra sommarprat Bianca så äkta fina du älskar dig❤

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Kristina skriver:

  Bianca, jag lyssnar nu på ditt sommarprat och gråter. Djupt imponerad! Du är sååå duktig. Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Mia skriver:

  Hej Bianca,

  Vem är jag att kommentera? Att tycka något. Men den här gången kan jag inte riktigt låta bli.

  Jag blev så tagen av ditt fina sommarprat. Ditt mod. Din styrka. Din drivkraft och kanske allra mest – att du bjuder på dig själv. På alla sätt. Det som också kom till mig – är all den kärlek du har inom dig (som i alla fall jag upplever i det du säger). Allt du delar med dig av som ger och kommer att ge så många bekräftelse – på att de inte är ensamma. Att du, som är så framgångsrik med känd familj – kan känna och må som du gör – det kommer att bjuda in andra att våga känna efter. Känna efter – och kanske själva komma till insikt med vad de har med sig i sina bagage.

  Fortsätt ALLTID att vara dig själv. Så uppfriskande med människor som inte lägger på en mask – visst, för att vara professionell och att man gör det i vissa situationer – men att generellt vara äkta. Tack för det. På riktigt.

  Hälsar Mia

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Rose-Marie skriver:

  Vill bara säga att ditt ”sommar” blev fantastiskt. Mycket bra och modigt av dig. Eftertanken stannar kvar ett tag

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • anonym skriver:

  Så fantastiskt bra program ..efter detta har du vuxit i mina ögon något enormt.Bra gjort <3 från en tant" 🙂

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anna Karin Nyström skriver:

  Hej
  Jag måste bara få säga att ditt sommarprat i radio är helt fantastiskt.
  Så bra röst att lyssna på och så utelämnade historia.
  Du står på helt egna ben och du är en av de bästa sommarpratare jag någonsin hört.
  Tack Bianca och fortsätt att utvecklas ♥️
  Vänliga hälsningar Anna Karin (en lärare som försöker få ungdomar att förstå att de duger som de är)

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • annie skriver:

  så himla fint, vill typ gråta

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Elin skriver:

  Verkligen ett fint sommarprat. Jag kände igen mig flera gånger i det du berättade. Särskilt i det där när man som barn går igenom en skilsmässa och hur syskonen blir ett team på ett annat sätt. När du berättade, så kom tårarna utan att jag visste varför 🙂

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Nathalie skriver:

  Har precis lyssnat klart på ditt sommarprat. Jag vill bara säga wow! Du är så modig och det var helt fantastiskt. Igenkänningsfaktor och jag blev väldigt berörd. Önskar dig all lycka! <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Hanna skriver:

  Tack tack tack för ditt underbara känslogripande sommarprat. Jag grät så mycket när du pratade om skilsmässan. För ett år sedan gick jag igenom en skilsmässa med mina föräldrar och bråken fortsätter än idag, om och om igen. Kände så igen mig att man skriker för att få uppmärksamhet. Du fick mig att känna hopp på en ljusare framtid <3 Kram Hanna

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Caroline skriver:

  Lyssnade precis på ditt sommarprat! Såå fint ❤️ Önskar dig all lycka!!
  Kramar

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Mona skriver:

  Har just lyssnat på ditt fantastiska sommarprogram. Du var så utlämnande på ett sätt som grep tag i hjärtat men också visar hur klok du har blivit av dina egna erfarenheter ❤

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ella skriver:

  Tack fina Bianca ❤️ för ditt sommarprat. Lycka till.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Fredrik Andersson skriver:

  Fantastiskt sommarprat mycket proffsigt och välgjord får jag säga,du är stark fortsätt som du gör bästa.!! 😀 <3 abbraccio – Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Margareta Knutson skriver:

  Bianca , Bianca du fick mig att gråta och samtidigt ge mig hopp. 74 årig mormor med ett barnbarn som nu är 12 år och har växt upp i en total kaos som ett barn naturligtvis inte kan förstå. Du ger mig hopp om att han ändå kan bli en lycklig och harmonisk människa. Jag kommer att lyssna om och om igen på ditt sommarprogram. Önskar dig all lycka i livet. Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Petra Zillén skriver:

  Bästa Bianca – STORT tack för ett jättefint och starkt Sommar!!

  Jag är en riktig Sommarnörd, lyssnar varje år på alla och betygsätter – du får årets första 5a! Jag grät nästan hela programmet, inte alls av igenkänning utan ”bara” för att det var så starkt skrivet och väl framfört och så .. starkt och fint helt enkelt!

  Jag följer dig inte på sociala medier, men tycker Wahlgrens värld är superbra och att du är helt fantastisk! Fortsatt att vara precis som du är och du får aldrig tro något annat än att du är superbra, härlig, snygg och fin – HELA du!!

  Jag brukar inte kommentera eller skicka, men ville så gärna att du ska få veta hur härlig och underbar jag tycker du är! Vilket jag delar med min 6-åriga son och 11-åriga dotter – vi tittar tillsammans varje vecka!

  stor kram och ha en underbar sommar, hoppas du kan vara helt ledig också, det behöver man

  🙂 Petra, Ellen och Elmer

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Vuxen skriver:

  Fina, sköra lilla Bianca – jag hoppas innerligt att dina nära och kära lyssnar och tar dina ord till sig. Jag kan inte överhuvudtaget sätta mig in i hur det skulle vara att som vuxen gå igenom en skilsmässa i offentligheten. Men jag vet hur man som barn mår i en smutsig skilsmässa och hur man försöker att vända ut och in på sig själv för att vara till lags. Du berörde verkligen med dina ord idag. Om jag kunde skulle jag ge dig en varm kram. Hälsningar en vuxen kvinna på 49 år

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lena skriver:

  Så vacket, ärligt och fint sommarprat. Blev väldigt rörd. Känner igen enn del av det du pratade om. Fortsätt vara du men var rädd om dig.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Tina E skriver:

  Tack för bra program!! o Lycka Till i framtiden! med DIG SJÄLV! Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sofie Gustafsson skriver:

  Alltså, waaaoo Bianca!
  Vilket bra sommarprat du har gjort. Sån himla bra balans och dramaturgi i ditt berättande och val av historier. Det märks att du har koll på vad som blir en bra och intressant ordning på saker du berättar, som får lyssnarna att hänga med och bli ännu mer intresserade.

  Och vilket härligt, mjukt och fint tonläge du hade i rösten. Jag är van att lyssna på dig och Alice i er podd och på din youtube-kanal, (där jag älskar ditt tempo, ordval och sätt att prata).
  Men der här var något annat och du gjorde det med värdighet. För att du är värd detta. Du är värd att få berätta din historia. Det är kanske en lustig känsla av mig att känna mig stolt över dig och det du gör och den du är, (eftersom att vi inte känner varandra), men det är så jag känner. Stolt, glad och berörd av dig.

  Fortsätt med det du gör och vill, och ta ingen skit.
  Tack igen för ett bra program! Ha en fin sommar.

  /Sofie Gustafsson, Uppsala

  • Bianca skriver:

   TACK för din kommentar och fina respons. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lotta skriver:

  Kanonbra sommartal👍🏿🤗Du är så värd all kärlek o lycka i livet!! Kram o önskar dej en bra sommar!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ninni skriver:

  Wow ! Vilket fiiiiiint sommarprogram. JAG som är en mamma med en tuff skilsmässa bakom mig precis som din mamma, blev så berörd av det du berättade. Att få höra sina barn uttrycka sina känslor och låta dem berätta sin historia som du gjorde måste vara det viktigaste i livet för en mamma och pappa. Vi vuxna behöver verkligen höra sanningen från våra barn. Alla gör vi våra misstag i livet men det viktigaste måste väl ända vara att vi visar varandra kärlek. Du är så fantastiskt modig Bianca och du ska vara stolt över dig själv. Att du hittat din grej och att du hanterar livet på ett sunt sätt är underbart att höra. Lycka till i alla framtid…….KRAM

  • Bianca skriver:

   Så sant och rätt! Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Margaretha skriver:

  Tack fina Bianca för ditt starka och personliga sommarprogram. Jag blev väldigt berörd av din berättelse och fick tårar i ögonen flera gånger. Älskar den musiken du spelade och din far har verkligen komponerat fantastiskt vacker musik. Önskar dig all lycka i framtiden och hoppas du får en fin sommar.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ulle skriver:

  Så starkt o rörande ❤
  All kärlek till dej.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anna skriver:

  Du är underbar!! Så berörande sommartal, wow. Du anar nog inte hur många du hjälper och vilken trygghet det är att höra att man inte är ensam om att känna vissa saker. Kram <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anna skriver:

  Fantastiskt starkt sommarprat! Grät hela tiden.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Malin skriver:

  Gryyyyymt sommarprat! Du är fantastisk ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Maria skriver:

  Ett sommarprat som gick direkt in i hjärtat!
  Tack Bianca ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Mia skriver:

  Tack för ett underbart sommarprat. Så många visa ord till andra som genomgår de olika saker du gått igenom. Skilsmässa, bråk och ätstörningar. Jag blev rörd till tårar flera gånger. Du är en fin förebild .
  Önskar dig all lycka till i framtiden. 🌺

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Petra skriver:

  Så grym var du! Så mycket du gått igenom o så långt du kommit! Var stolt över dig själv ❤️💕💖

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Maria skriver:

  Det var ett fantastiskt rörande ärligt starkt fint sommartal. Jag var helt uppslukad av vartenda ord. Lyssnade och kände igen delar av vad min egen dotter gick igenom under hennes pappas och min skilsmässa.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linda skriver:

  Alltså wow wow wow, vilket känslosamt sommarprat. Så fint, du är fantastisk stark och härlig ❤ önskar dig all lycka i framtiden!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Frida skriver:

  Bianca, you GO girl! Det är allt jag känner och vill säga till dig efter sommarpratet. Låt oss fortsätta vara kvinnor som kämpar för vår självrespekt och kärlek till oss själva. Det är, trots allt, relationen till oss själva som är den viktigaste i livet. KRAM

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Pernilla skriver:

  Jättestarkt och bra sommarprat.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Asterixia skriver:

  Det var ett väldigt bra Sommarprat Bianca!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Mamma Mia skriver:

  23 år och så mogen och stark!
  Berörd av ditt sommarprogram!
  Lycka till i livet!
  Mia 57

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Mollan skriver:

  Så fint sommarprat 💕
  Jag lyssnade tillsammans med min dotter, som också lider av en ätstörning (hon mår bra, men det är ju som du själv vet en väldigt lång process innan man kan kallas frisk), och det är så fantastiskt av dig att du öppnar upp om det. Jag VET att det ger styrka till yngre tjejer som lider av samma djävulska sjukdom.
  Jag tycker att du är en sån fin förebild, du vågar vara dig själv och inte bara visa det fluffiga i livet.
  Stor kram!

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina kommentar och respons. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Elin skriver:

  Så bra Bianca!
  Sträck på dig och var stolt över allt du åstadkommit hittills i livet! Fantastiskt bra gjort!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Cecilia skriver:

  Jag är mållös efter ditt sommarprat…Tårarna rann vid flera tillfällen. Vilken påverkan du har på människor <3 Så modig, insiktsfull, ärlig och mogen för din unga ålder. Wow, wow, wow. Så imponerad! Och jag är i din mammas ålder…<3 Du borde åka ut och föreläsa. Du är en så fin förebild för många unga människor, även en ögonöppnare för oss föräldrar, att vi måste stanna upp och se och förstå er. <3 Tack! <3
  Sen måste jag tillägga, det kan omöjligt vara ditt fel att din mammas relation med Theos pappa tog slut. Det är alltid vi vuxna som är ansvariga för våra relationer. Om barnen utagerar är det vår uppgift att ta reda på varför. Hoppas du kan eller har släppt den skulden, för det är inte din, älskade lilla flicka <3 Den delen av ditt sommarprat högg till extra i mitt hjärta. Önskar dig all lycka på din gyllene väg. <3

  • Bianca skriver:

   TACK för din fina respons. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Mia Norman skriver:

  Hejsan! Har precis lyssnat på ditt sommarprat! Ojoj vilket program! Väldigt gripande och starkt gjort! Kram fina du! // Mia ( som är i den där åldern som är värsta lyssnare =P =P , men det tar jag inte åt mig på eftersom jag gillar dig väldigt mycket =) )

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Fina Bianca, lyssnade precis klart på sitt sommarprat och grät floder! Så otroligt rörande och fantastiskt berättat! Jag gillar din flamsiga galna sida men det var så spännande att få höra denna sida av dig. Du har gått på din magkänsla hela tiden. Bara tänker hur svårt det måste ha varit att ha bullimi med alla italienska släktingar som bara lever för mat! och så musiken!! otroligt vacker, speciellt pappas sång till dig. Kram på dig fining!

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina fina kommentar. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lotta skriver:

  Fina Tösabit🤗
  Detta berörde enormt.
  Min dotter Ebba 11år sa:vilken fin röst,hon skulle jobba som uppläsare. Min dotter har Dyslexi och lyssnar mycket 😍

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Eva i Dalarna skriver:

  Sommarpratet gick bra Bianca! 😍

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Eva i Dalarna skriver:

  Sommarpratet gick bra Bianca 😍

 • Madeleine skriver:

  Hej Bianca!
  jag brukar aldrig kommentera bloggar men nu gör jag ett undantag för dig. Följer din blogg, Wahlgrens värld och kollat på dig när du är med på tv samt lyssnar på din och Alice poddradio. Nu har jag lyssnat på ditt sommarprat. Du är så jäkla bra. sluta aldrig tro på dig själv och vara den du är. 💗 Så fin du är både på in och utsidan. hälsningar från en 49 åring tant 😍

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anna skriver:

  Tack för det så fina sommarpratet <3 så mycket igenkänning! Jag grät flera gånger. Ta hand om dig fina du! <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Rosa skriver:

  Fina fina Bianca vilket fantastiskt program så starkt och gripande jag blev alldeles tagen och rörd av din berättelse, vilken underbar tjej du är. Du har redan uppnått så mycket av att vara den du är Bianca, en underbar tjej som jag önskar all lycka framöver både när det gäller jobb och privat.
  Kram Rosa
  (Vilken fantastisk kompositör din pappa är, wow så vackert)

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina kommentar. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anna S skriver:

  Vilket bra sommarprat, Bianca!! Så ung och sååå proffsig!! Jag är 40+ och en av dem som hittat hit efter att först ha läst din mammas blogg 😊 Du är väldigt mogen i ditt tänkande, och vilken ungdom gör inte misstag i sina tonår, som man sedan först efteråt, efter att man blivit äldre och mognat, inser innebörden av ?!?? Man glömmer bort att du ”endast” är 23 år, det var en så bra bild du själv tog upp i programmet: att ibland ”måste” du vara partypingla till kl 6 och ibland är du affärskvinna. Ingen kan ju vara fullärd vid så ung ålder, eller herregud, blir man nånsin det?! När jag var 23 hade jag precis börjat min yrkesbana…. Såå fin och värdefull gemenskap ni verkar ha i familjen och släkten, var rädd om den!! Måste erkänna att jag mot slutet av programmet var lite förvånad över att du inte nämnt Philippe med ett enda ord, men sedan kom den: Den vackraste kärleksförklaringen!! Och även när du pratade om dina föräldrar och syskon: tårdrypande!! Önskar dig allt gott och att du & Philippe får en härlig sommar och ett lyckligt liv tillsammans! Kram från Dalarna

  • Bianca skriver:

   TAAACK för din fina respons, det värmer. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ella skriver:

  Tack fina Bianca ❤️ för ditt sommarprat. Lycka till 🙏.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Annmari skriver:

  Tack för ditt sommarprat. Jag tycker du är stark, modig och ärlig som berättar om din barndom och dina relationer. Då skönt att du kan blicka tillbaka med klara ögon och förstår varför du agerade och reagerade som du/ni gjorde. Ser fram emot nästa steg i ditt artisteri – vad det nu kan bli. (Där blev det rim oxå) 💕

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linnea skriver:

  Så fint sommarprat! Fick ont i magen av att lyssna och kan bli ledsen av att tänka på att barn har det som du hade det då.
  Du är verkligen superduktig! ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • INGER skriver:

  Så bra ditt sommarprat var!!!! Du berörde!
  All framtida lycka till dig!!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • bettan skriver:

  Fantastiskt sommarprogram. Du är makalös på att formulera dig och nå fram. Önskar att både barn och föräldrar lyssnar riktigt NOGA.
  Önskar dig fortsatt all lycka och allt gott framöver.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Gerd skriver:

  Hej Bianca <3 har lyssnat på ditt sommarprat och det var väldigt gripande ,ärligt och helt

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Annica H skriver:

  Såå bra Bianca! Ärligt och rakt och med känsla. Var kommer de vita byxorna på bilden ifrån?

 • Gerd skriver:

  Kära Bianca<3 har lyssnat på ditt sommarprat och det var väldigt gripande, ärligt och helt fantastiskt !!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Gina skriver:

  Ett jättefint program som berörde. Jag är 60 år. Det är alltid vuxna som är orsaken till skilsmässan även om du som barn upplevde dig som delaktig, tänker på skilsmässa nr 2. Barns beteende orsakas av vuxnas beteenden. Även om de vuxna också gör så gott de förmår.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linn skriver:

  Så bra sommarprat! Tack Bianca❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sofia skriver:

  Så rörande och fint, grät flera gånger❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Natalie skriver:

  Tack för att du delade med sig av din historia om din uppväxt och bulimin. Jag grät så mycket när jag lyssnade på ditt sommarprat och jag blev så rörd för hur stark du har blivit.
  Jag kände igen mig i så mycket, exempelvis när du beskrev om hur lätt det är att bli bortglömd som mellanbarn och allt man vill är bara att bli sedd och hörd, för där har jag också varit med om. När den biten beskrevs ville jag lyfta upp lilla Bianca och krama om henne, och säga att en dag blir allting bättre.

  Jag ser upp till dig otroligt mycket och det är en ära att dagligen få följa dig och ditt liv och se din resa som du har gjort och är med om nu. Bianca, du är en fantastiskt fin tjej och verkar vara så genuint godhjärtad. Din humor är så sjukt jävla underbar och blir så glad av att lyssna på dig i din podd och i WV. All lycka till dig i livet och det ska bli så kul att få se vilka projekt du kommer ta sig an i framtiden. Du är bäst!!! Kram! ♥️

  • Bianca skriver:

   Tack Natalie för din fina kommentar, den går rakt in i hjärtat <3 Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca!
  Idag har jag lyssnat på ditt sommarprat inte en gång utan två!
  En gång ensam och en med min sambo.
  Vi har inga gemensamma barn men han har barn sedan innan som nu är i din ålder.
  Mycket tänkvärt för oss båda! För det är ju inte heller så lätt att komma in i en familj som splittrats.
  Så fint och bra sommarprat!
  Jag grät en skvätt för jag tycker du sätter fina ord på det som så många har svårt att hitta rätt ord för. För det är inte lätt att förklara känslor och vad dom har pågått i en separation. Allt från skuldkänslor till jag vet inte vad!
  Jag tycker det var en bra mix för jag personligen tror att känslor är en mix av allt.
  Bra beskrivet av dig!!
  Jag önskar dig all lycka till i framtiden!!
  Sen måste jag ju bara undra hur länge ni var utan ytterdörr!! Ha ha!
  Stort lycka till och tac!/ Camilla.

  • Bianca skriver:

   Tack Camilla för den fina responsen. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ann skriver:

  Bianca, sträck på dig. Du är grym det är ditt liv din egna sanning som är värd att lyssna på. Tack för delandet. Du hjälper säkert många många andra som sitter i samma båt. Eloge till dig. Fortsätta vara den du är!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anneli skriver:

  Hörde ditt sommarprat nyss och du växte verkligen i mina ögon. Tack för du delade med dig av dina tankar och din historia. Modigt av dig.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Bodil skriver:

  Hej Bianca!
  Har nu också lyssnat på ditt sommarprat två gånger. Såå bra och mycket gripande när du pratade om mammas skilsmässa och din bulimi. Jag frös i hela kroppen. Du är en fantastisk tjej och jag älskar hela din familj, ni är så härliga och du är så otroligt vacker. Önskar dig all lycka. Kram/Bodil

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • MariaZ skriver:

  Hej,

  fantastiskt bra gjort Bianca!
  All cred! To U!
  Just dig och bara dig i det här. Väldigt starkt, och professionellt gjort dessutom.
  Tro inte något annat och lyssna inte på eventuella…. oförstående.

  Kram.
  /En annan ensamstående mamma i din mammas ålder <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lova skriver:

  Elefanter kan hoppa upp till 3 meter.

 • Ullis skriver:

  Alltså wow! För att vara ärlig… när jag satte på radion för att som vanligt lyssna på Sommar hade jag nog inte jättestora förväntningar. Men ditt sommarprat är ett av de bästa jag har hört. Och jag har hört många… så naket, ärligt, känslosamt och moget. Tack Bianca! Jag önskar dig all lycka i livet! ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • K skriver:

  Åh, vilket bra sommarprat! Vackert, ledsamt och ärligt. Ha en riktigt fin sommar nu! Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Micaela Ramel skriver:

  Fina fina fina Bianca!
  Det var ett super fint avsnitt idag😍
  Gråten i halsen vill jag tacka dig så himla mycket!! Du är helt fantastisk❤️❤️❤️
  Massa pussar ich kramar från familjen❤️❤️❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lena skriver:

  Asså wow, det var nog det bästa sommarpratet som jag har lyssnat på. Är i din mammas ålder o kände att jag ville lämna ett litet avtryck här inne. Du berörde mig verkligen ❤️ Så ung o klok du är ❤️ Du är grym ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Tack! skriver:

  Tack Bianca för dessa minuter som på många olika sätt kommer följa med mig genom resten av livet. Du talade så ärligt och ödmjukt kring flera svåra motgångar vi stöter på genom livet och jag vet att igenkänningsfaktorn är hög hos flera av dina följare och övriga människor runt om i landet.

  Du kommer förändra världen om du bara fortsätter vara den inspirerande, älskvärda, underbara och helt fantastiska Bianca du är! TACK!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sanna skriver:

  Vilket fantastiskt fint sommarprat ❤️ Känn dig stolt över digsjälv! Önskar verkligen att du ska få må bra för du är en underbart härlig, talangfull och rolig person ❤️❤️❤️ Hoppas du får en superskön sommar och även lite ledighet ☀️ Tack för att vi får följa dig och ditt liv men det får inte vara på bekostnad av din hälsa. Ta hand om dig!!! ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Hanna skriver:

  ❤️❤️

 • Camilla skriver:

  Upphör aldrig att förvånas över folks kommentarer här inne. Givetvis har du rätt till att känna dig sårbar o vilja slippa kritik om det allra känsligaste. Annat är ju bara struntprat, ja undrar vart folks empati har tagit vägen. Kan man inte vara empatisk för att någon tjänar mer pengar än en själv o är kändis så är det något fel på en.

  Jag har inte hört ditt sommarprat, men det räckte att läste alla fina kommentarer för att tårarna skulle rinna 🙂 ja hoppas du tar till dig dem ist för de idiotiska.

 • Matilda skriver:

  Tack Bianca för ditt fina sommarprat!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Rebecka skriver:

  Tack Bianca för ett så fint sommarprat! Det väckte verkligen känslor. Jag följer dig på alla dina sociala kanaler och du är verkligen en härlig människa, glöm aldrig det! <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anette skriver:

  Hej,
  Vilket underbart sommarprat!!! Blev så berörd! Jag är i din mammas ålder och ändå drogs jag tillbaka till mina föräldrars skilsmässa när jag var liten! Tårarna rann när jag lyssnade på ditt sommarprat! Så fint, ärligt och modigt! Vilken vacker musik du valt också! Musiken din pappa skrivit till dig var så vacker och känslosam!
  Tack så mycket Bianca!
  Kram
  Anette

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Margareta Knutson skriver:

  Bianca, Bianca du fick mig att gråta men också att känna hopp. Som 74 årig mormor med ett barnbarn som växt upp och fortsätter att växa upp i en kaotisk miljö så hoppas jag att han kan bli lycklig och harmonisk trots allt. Kommer att lyssna på programmet flera gånger. Så bra, så kloka ord, så ärligt. Önskar dig all lycka och framgång i livet. Kramar Margareta

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linda skriver:

  Tack så mycket för ditt ärliga, fina och djupt rörande sommarprat! Mina tårar rann mest hela tiden. Så många klockrena låtar och otroligt vackra sånger. Din pappas låtar alltså wow!! Ha en super fin sommar och var stolt över dig själv ❤️!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • PiaGbg skriver:

  Du är en fantastisk person Bianca! Så ödmjuk, jordnära, rolig och inspirerande. Och så otroligt vacker! Ditt sommarprat berörde verkligen och gav en ändå större förståelse för dig som person. Ett jättebra, personligt och känslosamt ”tal”.
  Kramar till dig 😍💕

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ewa skriver:

  Wow vilket sommarprat!! Tårarna föll flera gånger. Var kanske inte så smart att lyssna på detta i midsommar trafiken från dalarna 🙂 Du är verkligen en enormt stark kvinna. Keep up the good Sofi.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sommar skriver:

  Vilket otroligt starkt sommarprat! Vilket otroligt viktigt ämne du lyfter- barnets perspektiv!
  Det är så sorligt att ingen vuxen såg er barn och era behov!
  Det är så sorligt att ingen vuxen tog och bar er sorg- istället för att ni barn fick ta hand om både varandra och era föräldrar.

  Så sorligt att ni fick ta hand om era föräldrars sorg. Även om föräldrar går igenom jobbiga saker och är helt utomsig av sorg så är det INTE barns uppgift att anpassa sig, att vagga mamma till sömn osv. Föräldrar ska skydda sina barn mot detta- oavsett hur dåligt de själva mår. Klarar man som förälder inte av det av olika anledningar (för så kan det verkligen vara) så lär man ändå vara så pass mycket förälder att man söker hjälp för sig och sina barn. På det sätt ni barn har haft det ska inget barn behöva ha det!

  Att ens mamma ger första kramen till nya kärleken när hon kommer hem är för mig totalt obegripligt. Även om jag skulle träffa en ny man så är ju kärleken till mina barn både störst och viktigast. Även vid förälskelse måste man ta föräldraansvar och fylla sina barns behov.

  Jag vet att ni haft och har en otrolig kärlek till varandra inom familjen och det har säkert varit räddningen för er.
  Jag tycker det är synd att ingen vuxen vågade se er barn och hur ni hade det, redan från när ni var små och bråken avlöste varandra. Förskolepersonalen borde reagerat och agerat och gjort orosanmälan till socialtjänsten ( men det kanske gjordes). Eller så var det annorlunda på den tiden. Idag skulle socialtjänsten kunnat hjälpa din familj på så många olika sätt. Stöd till er barn och stöd och råd till era föräldrar hur de kan sätta er barn i främsta rummet trots deras egna jobbiga situation. Men det kanske inte funkade så på den tiden.
  Om inte annat så borde ju socialtjänsten absolut varot inblandade mitt i allt ditt vilda festande när polisen alltid kom 🙂 men som sagt, såklart att socialtjänsten kanske också varit aktuellt men inget du vill berätta om såklart 🙂

  Åter igen! Stark sommarprat som lyfter det många barn tyvärr får få igenom.

  Nu ska jag inte bara klanka ner på dina föräldrar, de har också gjort ett fantastiskt jobb såklart- ni är ju produkten av det. Men min fast åsikt är ändå att du, utifrån ditt perspektiv på hur det var att vara barn mitt i detta, fick ta på tok för stort ansvar för allting och även stå tillbaka med dina egna behov.

  Ps. Älskar Wahlgrens värld och även din mamma så är inget troll som tar tillfället i akt att hacka på din mamma. Ville bara vädra mina åsikyer utifrån ditt sommarprat!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Malin skriver:

  Men hallå! Lyssnade på detta Wow vilken grym tjej du är! Stark som tusan och snygg!
  Keep it up girl

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Emma skriver:

  Bianca vilket grymt sommarprat. Så ärligt och bra, wow!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Annika skriver:

  Fantastiskt bra sommarprat! Jag blev så berörd! Har själv haft bulimi mellan 13-33 årsålder, alltså 20år😔 Nu är jag femtio och känner så väl igen mig i dina känslor trots att mina upplevelser inte var av samma sort. Fortsätt att vara den du är, ta hand om dig och gå vidare på magkänslan! ❤️

  • Bianca skriver:

   Vad skönt att läsa att du nu mår bättre. Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Irene Hurtig skriver:

  Jises vilket starkt å ärligt program all lycka till dig!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Paula skriver:

  Så starkt av dig att våga berätta om just din historia. Jag är jämngammal med din mamma och känner igen mig både i din och hennes situation. Jag har också gått igenom skilsmässor, både som barn och egna som vuxen. Det är verkligen inte lätt att vara vuxen och sätta barnen först även om man tänker att man gör det.
  Din historia visar att det är viktigt att alltid sätta barnens behov före sina egna, men den visar också at vi alla bara är människor och att vi nog alla gör så gott vi kan även om det ibland inte räcker till.
  Viktigt att man, som du, får äga sin egen historia och inte bli ifrågasatt för det man känner. Båda dina föräldrar visar med sina kommentarer efter ditt sommarprat att de hyser respekt för dig och dina upplevelser. Jag tror att det är en viktig ingrediens i att läka. Man kommer väldigt långt med att vara prestigelös. All respekt till både dig och din mamma och pappa❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina respons på mitt sommarprat. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anna skriver:

  Tack för ditt fina sommarprat idag lyssnade live. Å musiken… toppen!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anna skriver:

  Tack Bianca för ditt sommarprat! Jag arbetar med ungdomar och uppskattar hur du använder ditt kändisskap till att hjälpa andra ungdomar att förstå att de inte är ensamma med sina känslor och att det finns hjälp att få! Jag blev särskilt berörd av din berättelse om dina föräldrars skilsmässa. Jag har suttit i många samtal med ungdomar som uttrycker samma sak som du. De känner sig missförstådda och vill bara bli sedda och lyssnade till! Tror att ditt sommarprat betyder mycket för många! Tack! 😙

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Susanne skriver:

  Du gjorde det så bra Bianca. Jag är imponerad av dig och du berörde jättemycket. Många kramar till dig ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • J skriver:

  Mycket vackert sommarprat. Du ska vara stolt över dig själv ❤️❤️❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Karen skriver:

  Tack snälla fina Bianca ! Ditt sommarprat är väldigt väldigt viktigt och så äkta! Så fantastiskt bra! Jag tycker du är en fantastisk förebild ! Du är en krigare, du är stark. Du är vacker, du är jordnära och ödmjuk! Du är grym! Fortsätt kämpa så kommer allt gå bra, go girl go !!! ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Pia Bodin skriver:

  Hej Bianca! Har redan skrivit på din mammas blogg hur fantastiskt duktig du var som sommarpratare, men jag kan säga det igen, DU VAR VERKLIGEN BRAAA! Så mycket känsla, men också så otroligt ’välpratad’, hittar inget bättre ord… Bra skrivet, bra uppläst, bra, bra, bra!! Är det inte din mormor som alltid vill säga saker tre gånger?! 😁 Så ung, men med en enorm insikt om livet och dig själv, var stolt! ♥️ Önskar dig allt gott! Kram, Pia

  • Bianca skriver:

   Haha jo det är hennes grej! Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lotta Björk skriver:

  Du fick ut allt du burit inom dig i så många i ditt sommarprat, blev så berörd och ledsen att du har haft det så jobbigt under din uppväxt. Tack för musiken – mycket bra val och tack för att du orkade prata om detta!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Åsa skriver:

  Vilket fint sommarprat! Jag blev tårögd flera gånger under den timmen du pratade. Som mamma till två barn i din ålder kunde jag sätta mig in i Pernillas roll som tonårsmamma och sen din berättelse hur du som barn upplevde allt detta. Sorgligt, men så underbart att ni har en så fin relation nu. Älskar Wahlgrens värld!!Du är en fantastisk person Bianca! Fortsätt med det! Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Marcus skriver:

  Vilket jättebra Sommar-program det blev! Helt enkelt jättebra.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Christel skriver:

  Lyssnade på ditt sommarprat idag, rörande ,öppet och ärligt. Jättebra!!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ingela berger skriver:

  Fantastiskt bra.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Freja skriver:

  Bianca, så fint du berättar från ett barns perspektiv. Det är så viktigt att göra barns röster hörda. Tänk när du själv får barn, du vet precis hur det är att inte bli sedd och hörd. Och du kan ge dina egna barn det motsatta ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Terese skriver:

  Tack för du delat med dig av ditt liv & dina upplevelser. Väldigt modigt & starkt av dig.
  Tänker så här. En del tycker att du själv väljer att jobba så mkt & att vara offentlig. Då tänker jag att dom kan ju då välja att bli offentliga & rika ( som många hänger upp sig på). Visst dom kanske får kämpa lite mer som inte fötts in i offentligheten men å andra sidan gissar jag att du skulle vara påpassad oavsett vad du jobba med. Ska man behöva leva gömd & anonym ?
  Skulle vilja tipsa dig om helamanniskan.biz när du är i Gbg. Hennes kunskap & engagemang har räddat livet på min dotter på 20 år. Önskar jag kunde berättat mer för dig om det.
  Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Matilda skriver:

  Hej Bianca.
  Shit, var det enda jag tänkte när jag lyssnat klart på detta avsnitt. Vad skönt det var att höra dig så lugn, mogen och seriös. Inte alls för att dina galna, roliga och högljudda sidor är dåliga, utan vi alla behöver en balans vilket var väldigt skönt att på riktigt nu se att du hade. Du har växt så som människa ser man om man tittar tillbaka i din blogg och instagram vilket gör mig att få ett hopp att jag en dag kommer känna som du. Jag lyssnade på sommarpratet när jag satt på bussen innan och det var svårt att hålla inne tårarna när du pratade om relationen om din mamma och hur det var när hon mådde dåligt och ni fick lyfta upp henne. Jag känner igen mig i dina tankar så otroligt mycket och har haft en lika kämpig relation med min mamma som du. Har precis fyllt 19 och än idag är det inte alltid bra, vi har väldigt lätt till bråk om man säger så, men jag får ett lugn när jag hör att det varit samma för dig. Min mamma mådde väldigt dåligt ett tag med vilket gjorde att jag som 12 år fick ta hand om henne mycket (för att jag ville) och gjorde allt för att försöka göra henne glad. Jag har skyllt mycket på henne över mitt mående som jag hade under den tiden då jag inte kunde prata om hur jag kände eftersom hon var där hon var i livet. Jag har alltid varit den som backat och hållit mina känslor för mig själv vilket verkligen inte funkar i längden.
  Jag kan iallafall inte förklara med ord hur skönt det känns att höra någon tänka precis som jag. Att veta att jag inte är den enda och att faktiskt sådana saker som en skilsmässa kan vara jävligt svårt. Mina föräldrar skilde sig när jag var 11 och än idag kan jag känna att allt skulle vara enklare om de var tillsammans då det drog med sig så mycket oro och ångest hos mig.
  Du är en stark person och min bild av dig nu ändrades totalt till det bättre. Kämpa vidare, det kommer fler motgångar men jag hoppas du vet vid det här laget att du om någon klarar av det.
  Puss & Kram och en massa Kärlek <3

  • Bianca skriver:

   Tack Matilda för din fina kommentar och respons, det värmer. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Frida skriver:

  Ditt sommarprat berörde mig verkligen och det kom många tårar! Stor kram till dig, jag tycker du är fantastisk!!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Klara skriver:

  Fantastisk sommarprat, så välgjort, klokt och moget du uttryckte dig. Jag vet själv att det går att bli frisk och fri från ätstörningar och det gäller även dig. Men det behövs professionell behandling. Så var det i alla fall för mig. Du är en underbar själ som redan strålar🌞 när du lämnat bulimin kommer vi bara att se det ännu tydligare. Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Rebecca skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Jayne skriver:

  Lyssnade idag och blev väldigt berörd. Allt var väldigt fint berättat. Du är verkligen så duktig och proffsig i det du gör och förtjänar allt det DU har jobbat för. Och jag önskar dig all lycka framöver ❤️
  När man lyckas på sin väg så kommer det alltid finnas någon/några som vill försöka dra ned en, då är det bara att fortsätta, och blomstra och lyckas ännu mer :)) och ha fina positiva människor runt omkring sig som du verkligen verkar ha. Fina människor drar till sig fina människor 😊❤️ Kram!!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Åsa skriver:

  Vilket sommarprogram 😘😘 alltså Bianca sååå bra 👍🏼

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Rita skriver:

  Tack för ditt ärliga och fina sommarprogram. Hoppas att det kan bli till hjälp för många andra med ätstörningar, för det är ju ni som har varit och är mitt uppe i denna sjukdom som är experter. Det har varit alldeles för tyst och skambelagt att prata om denna sjukdom. Du är så ärlig och rak i ditt sätt att vara Bianca.
  Att sedan få höra om föräldrars skilsmässa och hur det drabbar barnen gäller inte bara din familj. Det är nog många barn som går och har gått igenom samma helvete som du och dina syskon gjorde. MEN att du så rakt på sak berättar om detta kan nog hjälpa många barn och unga som känner igen sig i det du berättar om.
  Än en gång Tack för ditt fina sommarprat och ta hand om dig fina tjej.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Camilla skriver:

  Så bra sommarprat bianca ❤❤ så rörande historia ❤❤ du är grym bianca ❤❤

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Barbro Johansson skriver:

  Så berörd vi blev jag och min man. Bästa sommarprat någonsin har lyssnat i många år. Du har allt vacker, charm, humor och en komisk ådra som vi gillar mest av allt. Var stolt och njut av livet som det är idag allt har ju blivit till det bästa och vi andra får dela det med dig via sociala medier Tusen tack.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Maria skriver:

  Hej Bianca
  Lyssnade på din berättelse idag. Blev så ledsen över att höra allt du gått igenom. Men fick mig också att inse att Gud va jag känner igen mig. O du fick mig att inse att mina känslor o frustration som jag kände i min uppväxt inte var så konstigt alls. Mina föräldrar bråkade också väldigt mycket vilket gjorde att jag fick tics o annat nervöst beteende. Har alltid varit obekväm i min kropp o aldrig känt mig fin.
  Så tusen tack för din berättelse. Den fick verkligen min polett att trilla ner vad min dåliga självkänsla kommer ifrån. Jag är lite äldre än dig o är fortfarande inte läkt men jobbar varje dag på det.
  Varm Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina respons. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Karolina skriver:

  Tack Bianca! ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Hanna skriver:

  Kära Bianca. Ditt sommarprat, jag saknar ord. Jag blev så tagen. Fantastiska människa, tack för att du delar med dig. Jag önskar dig all lycka i livet.
  Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Jenjo skriver:

  Jag är ett stort fan av dig. Men jag är också ett stort fan av Sommarpratarna och där har jag stora krav. Det krävs det lilla extra för att fånga en lyssnare. Inte alltid innehållet, men det handlar om hur viktigt det är för den som pratar. Ditt sommarprat var ett av de bättre jag lyssnat på. Och jag säger det inte för att jag gillar dig (även om jag gör det), utan för att det var bara så där otroligt himla berörande. Mycket bra jobbat, Bianca. Fantastiskt bra!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Katarina Ellesson skriver:

  Lyssnat; vill säja : inte ditt fel att det tog slut mellan din mamma och hennes sambo. Barnen ska vara prio 1. Mina bröder och jag varit med om väldigt mycket bråk mellan föräldrarna före under och efter skilsmässan, oro över hur det är hur ska det bli? Det tar på ens krafter, man är utsatt och blir lätt trött. Hoppas du och dina bröder ska må bra. Bra att du funnit en specialist. Du är multibegåvad helt klart och multitrevlig.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • MK skriver:

  Fantastiskt sommarprat. Blev så oerhört berörd. Blir så imponerad av dig! En riktig förebild för unga tjejer.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Helen skriver:

  Lyssnade på ditt sommarprat igår. Så himla bra! En sann influencer är du! Både genom din blogg och genom din öppenhet i sommarpratet. Fint!
  Önskar dig en skön och fin sommar!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • alex widman skriver:

  Herregud vilket jävla fantastiskt sommarprat och vilken galen underbar familj ni är.
  Innan er TV-såpa så har jag alltid tyckt dom där Wahlgrenarna bara är för mycket, syns överallt, hörs överallt och klonar av sig och det ploppar upp nya.

  Har totalt vänt och återigen insett pressens inverkan, hur man kan döma utan att veta. Ni är alla så generösa med att bjuda på er själva och i allt kaos finns det så mycket kärlek. Älskade ditt sommarprat som verkligen var från hjärtat. Du är så cool på många sett och förtjänar bara kärlek.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • A-L skriver:

  Har aldrig kommenterat något men känner , NU ÄR DE DAGS . Vilket program , så starkt och ärligt ….inte ett öga torrt !!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linda skriver:

  Så bra. Du gjorde det hur bra som helst <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Elin skriver:

  Vilken sommarpratare! Din historia gav mig tårar i ögonen Och en känsla av att fortsätta kämpa för finns viljan så kan man! Du är grym bruden och så inspirerande🌸

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • sofia skriver:

  Wow, så beundransvärt! Fint att du delar med dig, av den jobbiga och trasiga verkligheten.. Som de flesta, har vi något som format oss, fint att du berättar och delar det till svenska folket. När du är dig själv, är du ditt bästa jag så fortsätt med det! Kul att få följa dig!! Fick höra att jag var lik dig till utseendet, en av de finaste komplimangerna jag kunde få. Du är så snygg Bianca! Ha en fin sommar 🙂 Kram S

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Wilma skriver:

  Alltså jag måste bara säga att ditt sommarprat var så oerhört intressant och riktigt starkt av dig att verkligen öppna upp dig så himla mycket med så berörande tankar och historier. Det gick verkligen inte att hålla tillbaka tårarna så fint och berörande det var<3 Grym är du!!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Majsan skriver:

  Mycket bra Sommarprat!!!❤❤❤❤

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Frida skriver:

  Kärlek till dig♥️ Så viktigt, du är en grym förebild👊🏼

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Elise skriver:

  Lyssnade på ditt sommarprat idag och tyckte det var så bra!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Vibeke skriver:

  Så naken, så ärlig, og så sterk. Tommel opp!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Annika skriver:

  Oerhört bra program Bianca!
  Du är fantastisk!
  Kram från tant Annika – som är något äldre än din mamma
  <3 <3 <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • M skriver:

  Jag grät nästan hela ditt sommarprat, det berörde mig mycket då jag kände igen mig i många av de känslor du beskrev som barn när dina föräldrar bråkade. Är sjäv inte alls offentlig men min ena förälder var en högt uppsatt chef vilket gjorde att det skrevs om det i tidningen efter att polisen avbrutit ett bråk en gång. Bara det tyckte jag som barn var jättejobbigt så kan inte ens föreställa mig hur det var för er som fick leva med så mycket press som skrev om det hela tiden.. Jag tycker det var starkt av dig att vara så öppen och ärlig och jag beundrar verkligen dig. Det verkar som du har mycket krav på dig själv och jag hoppas du kan känna att du har kommit så långt i livet trots din unga ålder! Hoppas du känner dig stolt över dig själv! Stor kram till dig.

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina respons. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ellen skriver:

  Ditt sommarprat ❤️❤️❤️ Du är så bra Bianca och tack för att du delar med dig av din historia!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Maria skriver:

  Wooooooow vilket avsnitt. Man får en helt annan sida av dig.
  ❤️❤️❤️❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Maria skriver:

  Hej Bianca! TACK för ett otroligt starkt och fint sommarprat. Det fick mig som mamma till 3 tjejer att tänka till, le, skatta och gråta. I de mörkaste stunder, glöm aldrig att du är värdefull och i de vackraste stunder, bara njut!!! Tack och var rädd om dig! Kram Maria (som följer din mamma men kollar in dig ibland) 🙂

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Malin Blomquist skriver:

  Bianca jag skulle bara vilja tala om för dig hur fin människa jag känner att du är. Jag har både sett dug i whalgrens värld, lyssnat på podden och nu ditt sommarprat .
  Att lyssna på dug är som att lyssna på mig själv , fina tankar , känslor , upplevelser och uppväxt nen oxå din bulimi.
  Jag delar allt med dig trots att jag är äldre och har två barm 16 och 9 år.
  Men det du har är en unik och fantastisk gåva, du ser, hör och känner det andra inte uppmärksammar . Du är klarsynt, äkta och väldigt empatisk.
  Jag blir glad att lyssna på dig och jag känner sån total avkoppling .
  Om du skulle vilja höra mina tankar kring bulimi och psykisk ohälsa så har jag en podd som heter frihetshälsa .

  Fortsätt vara den du är, det gör du väldigt bra.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linn skriver:

  Blev så berörd av ditt sommarprat <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Jasmin skriver:

  Fantastiskt sommarprat❤️❤️❤️❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linnea skriver:

  Lyssnade på ditt sommarprat och gud vad jag grät! Tårarna bara rann på mig så fint du berättade om ditt liv kände igen mig en del grejer som du berättade om. Lyssna inte på haters och nättroll som vill göra livet surt för dej, du är en så underbar tjej och glöm inte vem du är. Tack Bianca! <3<3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Clara skriver:

  Ditt sommarprat träffar så rätt! Tack för ett helt fantastisk och ett bland de bästa sommarpraten jag har hört!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Elin skriver:

  Vill verkligen säga att detta sommarprat var gripande. Så himla starkt av dig att berätta om allt detta. Du är stark och en förebild för många.
  Jag blev väldigt ledsen när jag lyssnade på Alex & Sigges podd, där de sa att ”det var onödigt att du skulle sommarprata om din bulimi, då du redan pratat om det i ditt program” Men man kan aldrig prata om det för mycket, särskilt inte i dagens läge när många, speciellt unga kvinnor, lider av dessa hemska diagnoser. Fortsätt prata <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Stina skriver:

  Tack för ett otroligt varmt, ärligt, sorgligt och fint sommarprat som berörde ända in i själen. Att du vågar att berätta om det som är svårt på ett sånt ärligt och rakt sätt tror jag inspirerad många unga och gamla där ute. Viktigt att lyfta de ämnena du tar upp och viktigt att man ska som ung ska kunna känna att man kan tala om det som är svårt. Fortsätt vara den du är, du är grym!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Clara Wennberg skriver:

  Både jag och min man tyckte verkligen om ditt sommarprat! Stå på dig och gör din grej, den gör du jättebra!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca! Jag lyssnade på ditt sommarprat. Så inspirerande och berörande! Härligt jobbat av dig! Tack för att du bjuder på dig själv. Du inspirerade mig till att tänka mer på att försöka vara den bästa jag kan vara, tro på mig själv och göra det som gör mig lycklig. Du är en fin person med stort hjärta, så kul att följa dig i det du gör. Hoppas du får en fin sommar!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Emma skriver:

  Du var helt fantastisk! Jag grater. Fina Bianca, det dar ar inte latt…

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Josephine Leifsdotter skriver:

  Bianca,
  tack för ditt enormt fina sommarprat i P1. Otroligt starkt. Jag grät vid flera tillfällen, då du nådde ända in med din berättelse. Du är en stark och klok individ som jag fortsättningsvis önskar lycka och harmoni.
  Stor kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Juni skriver:

  Hei, jeg er fra Norge og hørte på ditt sommerprogram. Det var så sterkt at jeg begynner å gråte alle 3 gangene jeg har hørt på det, fordi jeg kjenner meg så utrolig igjen. Du setter liksom ord på akkurat det som er vanskelig for meg også, men som foreldrene mine bare overser og ikke gidder bry seg om. Takk takk takk for sommerpraten din, det føles som du snakker til MEG, og jeg trenger noen å snakke med og jeg har ingen. Tusen tusen tusen takk! Livet er så forferdelig vanskelig, og det er ingen som skjønner hvordan den indre demonen bare slår deg ned i tusen biter på bakken. Ingen andre enn du skjønner det. Jeg klarer ikke elske kroppen min, ikke meg selv, og fortjener heller ikke noen andre som elsker meg – fordi ingen gjør det. Det er så tøft! Takk igjen Bianca, tusen takk for at du forstår!! <3

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina respons. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Filippa skriver:

  Älskade Bianca, det du har gått igenom inspirerar något oerhört. Allt du varit med om, all skit du har fått ta p.g.a. goda avsikter som senare tagits emot med negativ anda. Det går inte en dag som jag inte söker styrka och inspiration hos dig och på dina kanaler. Du har förutom din fina familj en stor familj ute i landet som blir stolta över allt du lyckas med! Glöm inte bort oss!!
  All kärlek Filippa

 • Marika Pettersson skriver:

  Hej! Jag måste få tacka dig för ditt sommarprat. Så starkt av dig att öppna dig och berätta om dig och din familj inför svenska folket. Du lämnade nog inte ett öga torrt och definitivt inte mina. Jag brukar kolla på Wahlgrens värld och där har du många gånger fått mig att skratta högt så jag uppskattar verkligen det du gör. Du har en stor begåvning som inte många har. Kämpa på och ta hand om dig, kram ifrån en 56 år ung tant från Bohuslän.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Felicia skriver:

  Så äkta och öppet du berättade. Blev tårögd och berörd och vill ge en stor kram <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ida skriver:

  Jag är så glad att du på riktigt finns.. Under 14 års tid har jag slitit med bulimi helt ensam i en egen bubbla där ingen annan visste. Jag gick i väggen och tog tillslut en överdos för jag inte orkade mer. Detta skedde för två år sen. Det här två åren har varit jobbigare än jag trodde. Det svåraste är att få folk att förstå vad det är för jävla sjukdom vi lever i. Jag hoppas och jag har länkat din pod avsnitt på min Facebook ihopp om att folk ska förstå vad det är vi lever med. Tack för en fin blogg. Kram Ida

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina respons. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Birgitta skriver:

  Lyssnat på ditt sommarprat det berörde mycket .Tack för att du delar med dig av livets svårigheter som du också berättar att det även medfört möjligheter för dig. All lycka till dig och din fina familj som i dag har vind i seglen ❤

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • MT skriver:

  Högsta betyg för ditt sommarprat som jag precis lyssnat klart på. Så otroligt starkt av dig att öppna upp och berätta om familj, sjukdom och ditt fantastiska liv du har idag. Jag som är 60+ beundrar dig oerhört mycket. Du är stark och dessutom otroligt vacker. Önskar dig all lycka!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lillo skriver:

  Hej!
  Som mamma till ett 9-årigt fan var jag bara tvungen att lyssna på dig idag för att få ett litet grepp om vad barnen tuggar i sig via allehanda medier.
  Jag måste säga att jag önskar att allt du pratar om i ditt sommarprogram även framkom där. Superviktiga ämnen du tar upp och på ett otroligt bra sätt!
  Min tjej är ett sånt där barn som bara tror att allt är hennes fel och vänder allt inåt. Självföraktet är enormt och hon kan för sitt liv inte förstå att alla idoler på TV, youtube, nätet mm också har varit små och osäkra och självföraktande, iaf några av dem.
  Vi tycker bara hon är en helt grym tjej.

  Ut och prata med barn och ungdomar! Grymt sommarprat!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Maria skriver:

  Bianca, jag har nyss lyssnat på ditt sommarprat och vill bara säga att jag är väldigt imponerad av allt du åstadkommit redan i ditt unga liv (är själv 50+!).
  Via dina sociala medier och i övriga sammanhang där du deltar, visar du vilken uppfriskande ärlig och känslosam person du är. Jag hoppas och tror att du inspirerar många många unga människor till att våga vara ärliga och vara sig själva. Jag har själv inga barn, men om jag hade en dotter så skulle jag vara glad om hon var som du. Stort lycka till med allt du tar dig för!
  //Maria

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Linda skriver:

  Hej Bianca,
  Tack för fantastiskt program! Kanonmusik av din pappa i programmet! Var finns den att få tag på?
  Grattis till alla dina framgångar och stort lycka till framöver.

 • Adam skriver:

  Mycket utlämnande och starkt av dig Bianca. Tack

 • Cecilia Lundquist skriver:

  Jag lyssnade på pod avsnittet imorse i bilen påväg till jobbet och jag rös, grät, log ja allt samtidigt. Känner igen mig i så många delar när det kommer till att jobba hårt för alla andras skull. Är också ung egenföretagare som från början jobbade för att överleva… när jag började tjäna bra var det som att det inte tog slut. Nu är det inte pengarna som räknas, ibland känns det som jag skulle göra vad som helst för att vara ledig. Jag känner mig alltid otillräcklig och i början älskade jag mitt jobb men nu känns det bara som att man jobbar för alla mina kunders skull. Är aldrig ledig, samtal och sms dygnet runt och det är mer stressande att ta semester och skjuta på allt än bara jobba. Tack för att du delar med dig av ditt liv och ger oss som lyssnar en tankeställare!

 • Ulrika skriver:

  Bianca!! Väldigt fint och intelligent! Otroligt hur du skildrar ditt liv. Moget och starkt! Ingen kan tippa din insikt vid en ålder av 23 år på ett sådant sätt som du. Du är braaaaaa!!! Bara bäst!

 • Ida skriver:

  Låg på min brygga å lyssnade på dig unga vackra kvinna med så många kloka insikter. Fällde en å snnan tår…Så ung ( i mina ögon å såå klok) . Vilken förebild för ung tonårstjejer men även kvinnor som mig .Jag är själv 42 år 3 barns mamma som gått igen en skillsamässa , tar det du säger till mig. Har en 12 årig dotter som jag ska låta lyssna på ditt avsnitt.
  Tack för ett jättefint prat å att du delar med dig , du gör skillnad ❤

 • Camilla Törnros skriver:

  Vill börja med att säga att du gjorde ett berörande och tänkvärt framträdande i sommarpratarna 😁 Och sen undrar jag om det går att få tag på din pappas musik någonstans? Jag älskar pianomusik och den musiken du hade med i ditt inslag var fantastisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *