INGROSSO20

— I samarbete med Na-kd — 

BILDER AV: @stella_cocozza

Byxdress – KLICK 

Det är dags för ännu ett härligt samarbete med mina favoriter Na-kd. Asså kolla på denna jumpsuit!! Den är helt jädrans perfekt!! Ursnygg med både sneakers och klackar och är så skön.

Na-kd kickar igång nu med sin största sommarrea någonsin, med upp till 50% rabatt!!! Och med koden INGROSSO20 så får ni 20% rabatt på ordinarie priser, koden gäller i 48h 🙂 Klicka på länken HÄR och shoppa din favoriter inför sommaren <3 Jag tänkte klicka hem en hel del snygga toppar och bikinis! De har så fruktansvärt snygga toppar, bikinis och accessoarer just nu!!

Happy shopping mina älsklingar <3

112 reaktioner på “INGROSSO20”

 • irene skriver:

  Snygg byxdress vilken storlek har du i den?

 • Bella skriver:

  Asså hur snygg får man vara?!

 • Elin skriver:

  Vilket fantastiskt sommarprat!!!!!!! har gråtit massor när jag lyssnade på den och jag förstår verkligen hur du känt. Grym är du! Ta hand om dig <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Felix skriver:

  😍

 • M skriver:

  Bianca. Tack.

  Jag har precis lyssnat klart på ditt Sommarprat och har en klumpkänsla i magen. Gråt i halsen. Tårar som rinner nerför kinderna.
  Det kändes emellanåt som att det var jag som satt där bakom mikrofonen och berättade min historia. Jag lider inte av bulimi och har aldrig haft någon ätstörning men jag lider av depression. Jag har precis som dig varit en vilsen tonåring som gått igenom alldeles för mycket i alldeles för ung ålder. Jag har alltid varit den populära tjejen alla ville umgås med. Jag hade högsta betyg i alla ämnen och såg framemot livet. Så kände jag tills det en dag bara blev för mycket för mig. Det var som att jag öppnade fönstret en ruggig höstkväll och all kyla kom ifatt mig.
  Jag var 18 år. Kär för första gången. Förföljd på och utanför skolan av en kille i min klass. Stalkad och rädd. Förnekad hjälp av skolan och misstrodd av alla lärare. Stressad över alla prov som skulle skrivas.

  Jag var paranoid. Kände mig rädd för att stöta på killen i min klass som tycktes gömma sig bakom varje hörn. Jag tänkte på så mycket annat. Saker som en tonåring inte ska behöva tänka på. Jag fick prestationsångest som ledde till panikattacker. Panikattacker som ledde till sömnparalyser. Sömnparalyser som av rädsla ledde till sömnlöshet. Sömnlöshet som ledde till dåliga betyg. Dåliga betyg som ledde till obehörig gymnasieexamen.
  Jag kände mig otillräcklig. Förstörd. Rädd. Dum. Jag hatade mig själv. Jag var så självkritisk. Jag blev deprimerad. Djupt deprimerad och det enda som tycktes få mig på bättre humör var mörker. Jag längtade tills det blev mörkt så jag kunde ligga ostörd och gråtandes i min säng tills jag kände mig alldeles tom.

  Det värsta är när alla runtomkring känner till ens tidigare ambitioner och prestationer. När alla ifrågasätter varför jag inte pluggat vidare och blivit läkare. Hur förklarar man för en främling när man inte ens vågat förklara för sina föräldrar att man under sin tid på gymnasiet och flera år efter inte orkade eller kunde plugga för att man inte längre såg någon poäng i det då man inte såg sin egen framtid?

  Jag är idag 23 år gammal. Inte helt frisk från min depression. Men jag gör framsteg. Jag kan idag reflektera på ett annorlunda sätt och vet hur jag ska gå tillväga när kylan hinner ifatt mig. Till höst, ska jag läsa upp mina betyg och försöka göra mitt bästa för att komma in på en utbildning.
  Tack Bianca. Ord räcker inte till att beskriva hur tacksam jag är att få veta att jag inte är ensam i kampen om att må bra. Det glädjer inte mig att du mått dåligt och fortfarande gör emellanåt, men jag finner en trygghet i att veta att efter regn kommer solsken.

  • Bianca skriver:

   Tack du själv, för din respons men också för att du är så öppen. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lisa skriver:

  Bianca, jag blev helt tagen av ditt sommarprat! Så otroligt välskrivet och fantastiskt på alla sätt o vis. Du är grym<33

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • T skriver:

  Jag vet till 110% att detta meddelande inte kommer att läsas. Trots det så måste jag bara berätta att idag när jag satte i mina hörlurar och började lyssna på ditt Sommarprat i P1 så var jag inte beredd på att bli så pass berörd och träffad som jag blev. Ditt sätt att berätta och beskriva din egen historia gjorde att jag fällde en stor del tårar. Inte bara för att jag på så många punkter kände igen mig själv, som om du läste ur min egen dagbok eller visste mitt innersta utan för att jag fått en helt ny bild av vem Bianca är och inte bara vem Bianca Ingrosso är. Tack för att du vågade dela med dig av din berättelse. Jag vet att du inte bara inspirerat just mig utan tusentals andra. Tack. ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för din fina kommentar. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Maria skriver:

  Vilket sommarprat!!!
  Du berörde och var så närvarande i ditt prat!! Ibland är jag lite avundsjuk för att ni är så tighta i era relationer….men att ni oxå har saker att jobba med….precis som alla familjer har, mer el mindre….
  Och dom som säger att allt har varit och är bra tror jag inte på…
  Tack!!!! Önskar dej en fin o skön sommar tillsammans med dem du älskar!!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Camilla skriver:

  Vilket bra sommartal!
  Du är så duktig!
  Grattis✨🌸✨🌸✨

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sofie skriver:

  Du är så sjukt snygg!

 • Anne skriver:

  Först Michaela lugna ner dig vad är det för snack. Fina Bianca tack för vi fick lyssna på din historia. Men du får ALDRIG anklaga dig själv . Det är ALDRIG barns fel när vuxna bråkar och skiljer sig. Trevlig sommar❤️

 • Hanna skriver:

  Kan bara någon ta bort denna hemska kommentar?

 • Soffe skriver:

  WOWWW vilka coola bilder. Så snygg är du 😍

 • Daniela skriver:

  Var kommer skorna från? 😍

 • Anna B skriver:

  *de verkar INTE riktigt så mikaela att Du vill biancas och hennes syskon de bästa!! 💥🔥 inte i hur du skriver precis!! 💧💦*

 • Matilda skriver:

  Men LÄGG AV va snygg!!

 • Anna skriver:

  Så fin du är Bianca!!!!
  Var kommer skorna ifrån ?
  Kram

 • Caloveline skriver:

  Sååå fint med jumpsuits!! 😍
  http://Www.caloveline.com

 • Conny skriver:

  Jag hade viktiga saker för mig när det var dags för sommarprat. Ska lyssna i efterhand dock. Våfflor på ett helt nytt sätt – form som en skål. Det kräver ju lite engagemang vill jag mena – Chvs100. Frysta bär – ja visst! Ser fram emot att ratta in pratet på radion och höra och njuta av det goda!

 • Helen skriver:

  Så fint å starkt sommarprat 💖 tårarna har runnit nästan hela tiden 😢 ta hand om dig ❤❤❤ kramar från Boden 😀

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Rebecca skriver:

  Så fin outfit! Hoppas du får en superfin dag i solen(som äntligen tittat tillbaka…) <3 kram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Alltid lika fin och som många skriver vilket sommarprat du levererade igår! Tyckte du formulerade dig så bra, lyckades binda ihop texten på ett väldigt bra sätt. Du ska inte vara något annat än stolt över dig själv Bianca. Alla har rätt till sin historia!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anne-Mari skriver:

  Hur snygg? Älskar verkligen jumpsuiten, helt perfekt! Och lyssnade på ditt sommarprat igår, underbara du <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • emiliesbeauty skriver:

  Så jäkla snyggt, måste köpa en sån!

 • KATZ skriver:

  Hade varit kul med lite inlägg som INTE är sponsrade också 😉

 • Malin skriver:

  Bianca du ska verkligen vara stolt över ditt sommarprat och den resa du har gjort. Jag vet att du sett mig som taskig och vidrig i vissa kommentarer, men jag är inte sämre än att jag kan erkänna mina fel. Blev mycket positivt överraskad av din sommarprogram. Och självklart ska du berätta din historia. Tycker du gjorde det väldigt starkt och bra och visade samtidigt respekt mot din närmaste familj. Jag har också haft det tufft med min mamma i tonåren men har det väldigt bra idag. Och jag lovar dig, den dagen du väntar ditt första barn kommer ni komma varandra ännu närmare på ett magiskt sätt. Lycka till med allt!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ulrika skriver:

  Jättesnyggt 😘 ditt sommarprat var verkligen riktigt bra 😘

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Du ser fantastisk ut som alltid!
  Fint sommarprat du gjort. Både ledsamt och fantastiskt, för allt detta har ju gjort dig till den du är i dag. All kred till dig som vågar öppna dig på det sättet. All kärlek till dig och din familj.
  Kram Berith

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ulf skriver:

  Lyssnade på ditt sommar program o gillade din pappas musik. Vad hittar man detta mästerverk? Mvh Ulf

 • Asta skriver:

  Jag dööör så snygg!! som vanligt men ändåå!

 • Agneta skriver:

  Men hallå!!! Michaela!!!

 • Bianca skriver:

  Men tackar 🙂

 • Christine skriver:

  Sluta aldrig aldrig vara Du! Jag har tyvärr tappat tron på folk, de vågar inte stå upp för vad de tycker och jag har gång på gång blivit sviken, vilket har lett till att jag börjar tvivla på mig själv om det är jag som är för snäll och ”uppfostrad”. När jag hör och ser dig och Alice blir jag så glad att det finns empatiska och ärliga människor som ni som jag kan känna igen mig i. 💜 Tack för att ni finns.

 • M skriver:

  Undrar bara, var va Benjamin under dina hysteriska fester?

 • Nina skriver:

  Hej Bianca!! Du har så fin stil men undrar om du kan tipsa och visa upp lite olika sommarjackor till olika tillfällen. Har bara kappor hemma och det passar ju inte till allt men hittar inga korta snygga jackor.. eller om man ska resa och har lite slapp kläder och behöver en jacka haha ja tipsa gärna om jackor 😃 kram

 • Therese skriver:

  Låten på din instastory från Spanien. Den när ni dansade på morgonen. Jag har letat ihjäl mig efter den. Vad heter den? 😂😍😍😍
  Pussssss ❤

 • anette skriver:

  Bianca helt fantastiskt ditt sommarprat!!
  Du är en sån begåvad,duktig tjej.
  Rörande,rakt och starkt.

  /LS

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • iseedee skriver:

  Du är så vacker! =)

 • Hanna 2 skriver:

  Hej! Hur kommer det sig att bh inte är en del av din klädsel längre?:)

 • Beauty Maniac skriver:

  Du är så vacker Bianca!

 • Mici skriver:

  Lyssnade på ditt sommarprat idag när jag låg på stranden och ville bara säga att det var så fint.
  Mycket av det du sa behöver unga tjejer höra, och det kändes äkta och ärligt men inte för privat. Lätt att lyssna på också!
  Bra jobbat Bianca.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • M skriver:

  Var va Benjamin när dina hysteriska fester pågick?

 • Anna B skriver:

  *grattis till Din Älskade morfar på hans födelsedag!! 🧓🏼♥️🌹🎂*

 • Sara skriver:

  Paula Uribe har skrivit fina ord om ditt sommarprat, in och läs på https://paulas.me 😊

 • Ellinor skriver:

  Men hujeda mig vad snygg du är! Sån jäkla kvinna! Din karl ska vara tacksam som fått en sådan vacker och klok kvinna.

  Ditt sommarprat var även jätteintressant och fint att höra. Berör nog många.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Josefin skriver:

  Hej! Har ställt denna fråga hos en del andra influensers och tänkte så göra även här.

  Ställer denna fråga för att jag på riktigt är nyfiken. På vilket sätt tycker du Bianca/ni läsare att yrket som influenser är ”försvarbart”? Vad bidrar egentligen yrket som influensers med? Jag har hört många influensers säga att deras yrke går ut på att inspirera folk. Men inspirera till vad? Min åsikt är att yrket influenser bara bidrar till en ”mer-hets”. Träna mer. Shoppa mer. Spara mer. Sminka mer. Fler kläder. Dyrare mobilskal. Umgås mer. Äta bättre. Finare hy. Bättre bilder. Resa mer. Dyrare väskor. Äta dyrare. Tyvärr är det så att många inte har råd/tid att leva så som många influensers gör. Hur är det då tänkt att influensers ska inspirera? Allt yrket gör är ju att hetsa folk till att leva det liv som ytterst få har råd/tid med, vilket i sin tur leder till stress och ångest. Eller? Vad tycker ni andra?

  PS. Ja, jag har ett val att inte följa influensers och det valet har jag också fullföljt. Kikar bara in här för att ställa denna fråga.

  • Cilla skriver:

   Håller helt med. Och dessutom förstärks ju denna kroppshets med allt vad det innebär – med alla dessa foton…..😐Varför, liksom?

   • Marianne skriver:

    Trodde denna bloggerska var emot kroppsfixering…..Och inte vill späda på mer…..

    • Josefin skriver:

     Känner tyvärr samma. Jag hade t ex svårt att ta till mig Bianca sommarprat eftersom jag inte upplevde det som äkta, med tanke på den perfekta bild hon målar upp på instagram/bloggen. Obs att det är Bianca roll som influenser, och inte som person, som jag ifrågasätter.

  • Mia skriver:

   Bra fråga. Har själv aldrig förstått vad influenser har för bra saker att kunna inspirera andra med. Jag tror att deras tid snart är förbi då folk kommer att tröttnar på att läsa deras bloggar.

  • Linda skriver:

   Intressant kommentar. Håller med dig. Men jag har även i åtanke hur stor betydelse utseende, kläder osv hade för mig när jag var runt tjugo . . . Tänker att en aspekt i det hela handlar om mognad och att inse att det viktigaste ligger under ytan. Tycker dock det är helt häpnadsväckande att personer som Carolina Gynning, Hannah Graaf m fl sysslar med sånt här. De är ju i fyrtioårsåldern och poserar med sina botoxansikten och gör reklam för allt mellan himmel och jord. Jag hoppas att fler och fler inser att det skapar inte bara stress och ångest över hur man ska se ut och vad man ska ha för märkesprylar, utan det förstör också vår planet och vår miljö att konsumera på det här sättet.

   • Bianca skriver:

    Okej…… Mitt jobb cirkulerar inte kring kläder och utseende, jag går till står del runt osminkad i jeans och t-shirt. Jag driver flera bolag, och en del av dom bolagen går ut på att göra reklam åt andra företag. Precis som TV radio osv. Så om ni tycker jag hetsar er till att handla mer saker, så är det som vilken annan reklam som helst som du ser/hör varje dag.

    • T skriver:

     Förstår inte ditt resonemang. Är inte avsikten med all reklam att hetsa oss att köpa mer. Det spelar väl ingen roll om du gör reklam för enskilda produkter eller reklam för allt ett företag producerar det är ju lika illa. Du får gärna förklara dig. Varför skulle det du gör ursäktas för att vi har reklam-TV?
     .

    • Linda skriver:

     Precis! Och den reklam som man ser/hör varje dag är en del i att väldigt många unga människor mår dåligt och känner pressen att se ut som/att vara lika smala som människor gör i reklam på TV och i tidningar. De känner en press att konsumera smink, väskor och kläder.

     Eftersom du gör reklam, så väljer du att bidra du till detta. Eller hur?

    • Moa skriver:

     Hur du går omkring privat spelar väl ingen roll. Det är de bilder av dig som du lägger ut med prutande mun och halva brösten synliga som vi ser. De visar bara yta och uppmuntran till köp. Blir så trött av all reklam och varför man inte kan skriva att det är reklam istället för ”i samarbete med”.

     • Shalle skriver:

      Fast, hur hon går runt privat spelar roll i och med att Bianca är rätt flitig med att visa hur hennes liv ser ut från olika håll. Dels knäcker hon de fördomar som eventuellt kan komma från Wahlgrens värld, i och med att programmet inte visar allting som faller bort genom klippningar, eftersom att hon vloggar, bloggar och lägger upp bilder från sitt liv för att hon själv vill – vilket visar en helt annan sida av henne, och till viss del även hennes familj. Så, hur hon då går omkring annan tid, off camera eller när hon själv tar en bild/filmar är relevant då man får se att hon är som vem som helst egentligen. Osminkad, risig, bakfull, hungrig, arg, trött, ledsen, glad, lycklig, mätt, frisk, eller vad fan det nu kan vara. Det skapar ju en mer levande bild av någon som formas av media från alla möjliga håll.

    • Maria skriver:

     Om inte ditt jobb cirkulerar kring smink och mode så får du gärna berätta vad ditt jobb cirkulerar kring.

    • Josefin skriver:

     Kul med svar från dig ändå! Har ställt frågan till många influensers då det är YRKET influenser jag ifrågasätter, men ingen har svarat. Vissa godkänner inte ens min kommentar. Men okej, som många ovan skrivit, om ditt jobb inte handlar om smink, kläder, utseende etc, vad handlar det om då? Att driva bolag? Jaha, och vad handlar dessa bolag om? Och innan någon jämför influensers med vanliga reklamer: Nej, det går inte att jämföra influensers med vanliga reklamer för dessa marknadsför sig inte genom sin livsstil. Utmärkande för influensers är att de äger och gör allt det där som de gör reklam för, vilket enligt min mening skapar en stress och press hos andra att leva ett likadant liv, trots att det varken finns tid eller pengar till det.

    • Carina skriver:

     Ok……..Du driver flera bolag men fattar ändå inte att man måste betala hyran för sin egen lägenhet?
     Just det. Välkommen till verkligheten bortskämda rikemansbarn.

 • eva alberth skriver:

  Jag horde ditt sommarprogrammen jag tillhor inte din åldersgrupp.Idag sag jag en dokumentär som jag tror handlar om din farfar och hans bror.Det var otroligt intressant.Den var gjord 2011,eftersom jag inte bor iSverige fick jag upp dennas en tillfällighet. Vad tycker du om den. Varför pratade du inte om den i programmet. Sa olika från din morforlaldrar,och mycket viktig.Mer viktig. Skams du for dem? Deras svårigheter att vara invandrare ar ett mycket viktigt ämne,det lärde mig sa mycket. Jag förstår inte ditt varumärke ,det ar for unga människor och kommer nog inte vara fram till pensionen. Varför inte satsa pa allvarliga ämnen ? Du har ju ett stort kapital i din bakgrund.Kanske behöver du större livserfarenhet och lite utbildning i historia och hur samhället fungerar,forr och nu.

  • B skriver:

   Det hade varit intressant att höra. Varför Bianca inte tog upp det i sitt program är troligen att programmet då inte enbara skulle handlar om Bianca, den viktigaste personen enligt henne.

 • Matilda skriver:

  Fortsätt göra sådana här samarbeten, du inspirerar verkligen och har en så fin stil! Bry dig inte om skitsnack såsom för mycket reklam, för du speglar verkligen din egen stil och promotar sådant DU tycker om👍🏼 Skulle dock även vilja fråga vart Pernillas militärgröna jacka/skjorta är ifrån som vi fick se på din instastory från Beyonces konsert? Såååå snygg😍

 • Sassa skriver:

  Skulle betyda mycket om du ville läsa min blogg : https://nouw.com/sassabassa/trott-pa-min-sjukdom-34093704 Hatar min sjukdom 😔

 • Camilla skriver:

  Lyssnade på ditt sommarprat idag och är alldeles blown away! Är så imponerad av din klokhet, din generositet och din förmåga att omvärdera och förlåta. Du är en förebild i ordets rätta bemärkelse och jag tror att du kommer att få ett oerhört stort inflytande när det gäller ungdomar och deras välmående. Heja dig!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Adelia skriver:

  Du är fantastisk puss på dig!!!

 • Bambi skriver:

  Mindre reklam ? Vad fan snackar folk om. Det kommer ju allt som oftast med en rabattkod. Bättre kan det ju inte bli för ett fattigt vårdbiträde som en själv !!!

 • Evelina skriver:

  Så fin byxdress, är den stretchig i materialet?
  Mvh
  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *