JAG ÄLSKAR ER SÅ HJÄRTAT BRISTER

Vart börjar man?! Jag är nog lite i chock fortfarande tror jag… Men det är den bästa chocken man kan vara i. Helt klart! Detta bemötande av mitt sommarprat har varit och är bland det finaste, vackraste, största och sjukaste jag någonsin har varit med om!! Aldrig någonsin tidigare har jag fått såhär många fina mail, dms på Instagram, sms, samtal, recensioner, kramar, folk i alla åldrar som kommer fram på stan och delar med sig av sina historier och berömmer mig för mitt avsnitt.

Jag känner så otroligt mycket kärlek runt omkring mig och i mig att det nästan svämmar över. Det har faktiskt varit svårt att ta in allt detta. Det är så mycket känslor som kommer tillbaka och att nu alla vet ”min” sanning… jag behöver lite tid att få vänja mig vid den tanken tror jag. Det är därför jag har varit lite dålig på att uppdatera här och på Instagram för jag har varit tvungen att återhämta mig efter all nervösitet att avsnittet först skulle komma ut och sen den otroliga feedbacken efter att det var släppt.

Jag har liksom öppnat upp mig om saker jag aldrig trodde att jag skulle prata om öppet i media och det har gjort att jag kommit lite ur balans med jobb osv. Men jag är på god väg att återhämta mig och är tillbaka i full fart snart. Jag lovar! Min hjärna går bara på högvarv hela tiden just dessa dagar så det är viktigt för mig att jag får vila nu och ta in allt. Hoppas ni förstår <3

Men jag vill bara från botten av mitt hjärta tacka er för alla era olika sätt att höra av er till mig och överösa mig med vackra ord och kärlek. Jag älskar er så mycket och är så tacksam att jag har er!! Ni lyfter mig varje dag och jag vill egentligen ta en stor lunch med alla er och kramas i flera timmar haha <3

Det enda jag ville med detta avsnitt var att väcka en tanke hos föräldrar som drar in barnen i deras problem och vara en röst till alla er som kämpar med en ätstörning. Och det finns ingenting som gör mig så lycklig och tacksam som att få se alla mail från er föräldrar där ute som skriver att ni ska börja lyssna, höra och se era barn mer, att ni ska tänka om och från och med nu göra saker på ett bättre sätt för barnens skull och alltid sätta barnen i prio 1. Och sen till alla er med en ätstörning. Jag blir så stolt när jag läser att ni nu ska börja ta hjälp, öppna upp er till en vän eller familjemedlem och att mitt sätt att öppna upp mig om min resa kan hjälpa er <3

Jag kommer aldrig kunna tacka er tillräckligt, men jag vill bara säga att jag finns här om ni vill prata, kramas och jag kommer aldrig sluta älska er <3

TACK TACK TACK 

<3 

64 reaktioner på “JAG ÄLSKAR ER SÅ HJÄRTAT BRISTER”

 • Anitha skriver:

  Du är bäst med din ärlighet och framtidstro! Ditt sommarprogram var jättebra och emotionell! Lycka till i framtiden!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • N skriver:

  Hej! Jag funderar lite på det du sa i din blogg om att du är mer öppen än Ph och att det skapat problem/diskussion mellan er. Hur skaffar man balans i något sådant? Tänker utifrån att jag är så annorlunda i min relation än min partner.

  • Bianca skriver:

   Åh det är så svårt och tror inte jag har riktigt svaret på det faktiskt, mer än att visa varandra respekt <3

 • Alba skriver:

  Tack, tack återigen tack. Så viktigt så mycket igenkänning. Fan vad härlig du är, u go!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Amelia skriver:

  Hej Bianca jag uppskattar ditt avsnitt jätte mycket det hjälpte verkligen ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sofie skriver:

  Hej! Vart är byxdressen ifrån?🙂

 • A skriver:

  Att du vågar stå upp för dig själv och vågar berätta visar bara på hur stark du är. Du är fantastisk! Du ska veta att du alltid har vårt stöd<3 love u

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Pia L skriver:

  Fina fina Bianca!
  Vilket sommarprat, så ärligt och fint. Jag är helt säker på att du har hjälpt både föräldrar och barn att må bättre i svåra stunden.

  Kram o tack!!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Fanny skriver:

  Sån otroligt stark historia du har o berättar om, blev rörd till tårar! Har själv haft både anorexi o bulimi i flera år o känner igen mig så mkt i de du berättar. Sitta hemma hos mamma när hon inte va hemma o va deprimerad o tömma kylskåpet för att sen springa till toan. Leta efter första bästa toa när man va/är ute på restaurang. Planerandet av mat o vart man skulle o va som e bäst o äta o som e lättast att få upp… Så lätt att ta till kontrollen över matintaget när man har tappat kontroll över allt annat o ångesten sitter som en spindel under revbenen. Du är en riktig krigare o ja hoppas me hela mitt hjärta att du snart ska få må bra <3 all kärlek

  • Bianca skriver:

   Tack för din kommentar, jag hoppas du också kommer få må bra och bli frisk. Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • E skriver:

  Har varken skilda föräldrar eller en ätstörning men fyfan vad tårarna rann när jag lyssnade på ditt sommarprat idag. Även om jag inte delar de upplevelser du fått vara med om i livet berörde du så mycket och jag kände ändå igen mig i en del. <3
  Modigt av dig att öppna upp dig på det sätt du gjort och fint att få en annan sida av dig också.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Matilda skriver:

  Du är grym Bianca!! <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Såååå fint skrivet! Jag älskade ditt sommarprat, det var så modigt av dig att du verkligen pratade öppet!!❤️❤️ Jag kunde relatera till en viss del av ditt prat, så du är verkligen den förebilden alla borde drömma om!❤️❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Lena skriver:

  Åh vad fint du skriver Bianca <3 Ditt sommarprat är så äkta och ärligt, så det är inte konstigt att det har fått sån fin respons. Du är grym <3 Du ligger etta bland podavsnitt !

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Louise skriver:

  Lyssnade på ditt avsnitt igår, så starkt gjort utav dig att dela med dig och våga öppna upp dig, visa dina känslor. Fällde en två och fler tårar.
  Starkt gjort! <3

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Asta skriver:

  Jättefint gjort!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Ida skriver:

  Jag ville bara säga tack för ett bra program, väldigt starkt berättat av dig och väldigt öppet. All kärlek till dig❤️

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Anna skriver:

  Ditt sommarprat var väldigt känslosamt och rörande, musiken tyckte jag var fantastisk och framhävde ditt sommarprat till en helt annan känsla än vad de andra hittills varit. Skulle du kunna publicera en låtlista här? Vill lägga till några i min lista på Spotify! Kram,

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3 Ang låtarna kan jag absolut försöka fixa det.

 • Marianne Danielsson skriver:

  Hej kära Bianca, är en kvinna på 65 år och har nu legat i sängen o lyssnat på dig som sommarpratare. Så fantastiskt, gripande, ärligt o även sorgligt men ändå med mycke glädje. Du var helt enkelt så jäkla bra. Önskar dig all lycka i framtiden. Stor kram, Marianne❤

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Caloveline skriver:

  Du är så jävlq stark Bianca!! All kärlek till dig!!
  http://Www.caloveline.com

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Elli skriver:

  Oh herregud. Jag vet inte heller vart jag ska börja. Hörde precis ditt väl omtalade sommarprat, och mina tårar bara rann ner för kindera. Äntligen var det någon som förstod vad jag känt, som kunde sätta ord pä det jag tänkt. För första gången sedan mina föräldrars skilsmässa 2009, så kände jag mig inte ensam. Jag känner igen bråken, skriken, allt det jag fick höra när jag och min lillebror satt ledsna under täcket på våra rum. Bortglömda och ensamma. Även fast jag idag vet, att skulle det verkligen komma till det skulle jag och min bror va mina föräldrars första prioritering, så kändes det inte så då. Jag har aldrig någonsin öppnat upp mig. Mina föräldrar visste inte ens att jag varken brydde mig eller hade påverkats av det förens När jag som tonåring började bli surare, krävde uppmärksamhet, och gjorde ALLT för att få den. Vilket gjorde mig ganska snabbt till den jobbiga i familjen som varken mamma eller pappa orkade bo med, det var iaf så jag kände. Du satte verkligen ord på mina känslor, du fick mig att förstå att jag inte är ensam, och jag förstår nu bättre varför jag gjort som jag gjort. Även jag har haft stora problem med min vikt, när allt känns utom kontroll, så va det de ända jag fick kontrollera, tills det kom utom kontroll så att säga. Än idag har jag svårt att vara i samma rum som både mamma och pappa. Även fast bråken idag har lugnat sig, är det långt ifrån över. Även fast skilsmässan ligger 10 år tillbaka i tiden. Jag vill fortfarande se dom tillsammans, då jag någonstans i mitt bakhuvud vill ha den barndom jag aldrig fick. Den som alla mina tjejkompisar hade. Gud vad jag behövde höra allt det du sa. Från botten av mitt hjärta. TACK.

  • Bianca skriver:

   Wow tack Elli för din fina fina kommentar. Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Cecilia skriver:

  Ditt sommarprat var helt fantastiskt och berörde enormt mycket! Vilken stark, modig och inspirerande kvinna du är! Lycka till med allt och var rädd om dig! Kram

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Sara skriver:

  Jag tyckte att sommarpratet var jättebra! Det var bra upplagt och tog upp viktiga ämnen.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Tack! skriver:

  Har inte erfrenhet av skilsmässa, men ensamheten av att vuxna inte ser träffade mig ändå, då jag varit igenom det i en annan situation. ❤️ Tack för du delade med dig och visade upp din smärta!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Amanda skriver:

  Hej fina Bianca! Grymt sommarprat.
  Nu till en annan sak. Jag ska till Palma på tisdag och tänkte om du har några tips på stränder, restaurang, shopping etc. :)<3

 • Tina E skriver:

  Älskar dig med! :))

 • Mikaela skriver:

  Du är nog den snyggaste kvinnan som finns! Du är min största inspiration ska du veta! Så jävla grym precis som du är! Vart är din grymt snygga outfit ifrån? ❤️

 • Nelly skriver:

  Vad fint att du svarar de flesta kommentarerna!

 • Sassa skriver:

  Så fin dress 😍😍😍😍

  https://nouw.com/sassabassa/fuck-kroppshetsen-33717472

  Fuck kropphets !!!! Alla är lika fina!!!

 • Linda skriver:

  Hej Bianca!
  Lysande äntligen på ditt sommarprat i P1 igår kväll! Det var fantastiskt ärligt, öppet och givande. Jag kände igen mig så otroligt mycket om att växa upp med föräldrar som bara bråkar och inte ser sina barns otroliga sorg och rädsla i alla bråk. Att aldrig få bekräftelsen att man lider och skriker inombords. Jag har som du alltid sökt uppmärksamhet och bekräftelse på fel sätt, bara någon ser och hör mig! Jag har kämpat med depressioner och känslor som aldrig riktigt kommer bli bekräftade. Jag bär världen på mina axlar och lägger extrem stor press på mig själv då jag oftast känner att jag misslyckas om inte allt sker enligt den perfekta bilden jag byggt upp i mitt huvud. Det är ett tungt lass att bära.
  Idag har jag 2 barn och är gift men kämpar dagligen med mig själv och känslan av att aldrig räcka till åt min familj. Önskan om att vara perfekt och ångesten över att det är omöjligt att uppnå äter mig dagligen. Idag inser jag varför jag är som jag är och varför min längtan efter att vara någon jag inte är infinner sig. Jag beundrar dig som vågar tala ut om din uppväxt för jag önskar fortfarande mina föräldrar anade hur hårt min uppväxt tog på mig och det än idag tär på mig! Rädslan över att göra fel med mina egna barn är övermäktig!
  Tack för din ärlighet och för att du öppna upp en dörr till mig där jag en dag kanske kan gå vidare från sorgen och smärtan jag än idag bär med mig från en trasig uppväxt. Du är en stor inspiration, inte bara för att du är en vacker och drivande ung kvinna utan för du är öppen och ärlig och inte bygger på den perfekta sociala media bilden.
  Stort Tack och lycka till i framtiden!
  Kram Linda

  • Bianca skriver:

   Tack Linda för din fina kommentar och öppenhet, jag uppskattar det! Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat <3

 • Linda skriver:

  Hej Bianca!
  Lyssnade äntligen på ditt sommarprat i P1 igår kväll! Det var fantastiskt ärligt, öppet och givande. Jag kände igen mig så otroligt mycket om att växa upp med föräldrar som bara bråkar och inte ser sina barns otroliga sorg och rädsla i alla bråk. Att aldrig få bekräftelsen att man lider och skriker inombords. Jag har som du alltid sökt uppmärksamhet och bekräftelse på fel sätt, bara någon ser och hör mig! Jag har kämpat med depressioner och känslor som aldrig riktigt kommer bli bekräftade. Jag bär världen på mina axlar och lägger extrem stor press på mig själv då jag oftast känner att jag misslyckas om inte allt sker enligt den perfekta bilden jag byggt upp i mitt huvud. Det är ett tungt lass att bära.
  Idag har jag 2 barn och är gift men kämpar dagligen med mig själv och känslan av att aldrig räcka till åt min familj. Önskan om att vara perfekt och ångesten över att det är omöjligt att uppnå äter mig dagligen. Idag inser jag varför jag är som jag är och varför min längtan efter att vara någon jag inte är infinner sig. Jag beundrar dig som vågar tala ut om din uppväxt för jag önskar fortfarande mina föräldrar anade hur hårt min uppväxt tog på mig och det än idag tär på mig! Rädslan över att göra fel med mina egna barn är övermäktig!
  Tack för din ärlighet och för att du öppna upp en dörr till mig där jag en dag kanske kan gå vidare från sorgen och smärtan jag än idag bär med mig från en trasig uppväxt. Du är en stor inspiration, inte bara för att du är en vacker och drivande ung kvinna utan för du är öppen och ärlig och inte bygger på den perfekta sociala media bilden.
  Stort Tack och lycka till i framtiden!
  Kram Linda

 • Maria skriver:

  Vilket otroligt bra Sommarprat du gjorde i Sommar.Har lyssnat på ditt program i efterhand idag.

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Irene skriver:

  Tack det var helt enormt !

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Åsa skriver:

  Tack!
  Lyssnat på ditt sommarprat med min dotter som har ätströrning. Vi grät båda två, men känner oss båda stärkta att detta kommer gå bra.
  Det du pratar om är så viktigt.
  Du gör skillnad!

  • Bianca skriver:

   Tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • Danielas Dagbok skriver:

  Hej Bianca! Jag tror jag aldrig kommenterat din blogg förr, men kände det var dags nu. Jag har funderat mycket på vad det är som gör att du får så himla mycket skit i dina sociala medier, och efter ditt sommarprat, började jag fundera på om det kan bero på att det är så himla ANNORLUNDA att en influencer vågar vara öppen, ärlig och lika personlig som du. Det är ju liksom så himla vanligt att alla influencers sociala medier är så perfekta (pratade om detta i mitt förra poddavsnitt här: http://danielasdagbok.com/2018/june/vart-basta-poddavsnitt-hittills.html), att folk kanske inte vet hur de ska reagera när du gör det raka motsatta. Hur som helst uppskattar jag det något enormt, och tycker både dina sociala medier och ditt sommarprat är väldigt modiga/modigt! Fortsätt i samma stil, kram.

  • Bianca skriver:

   TAAACK!!! Och tack för att du valde att lyssna på mitt sommarprat. Jag är så glad, stolt och tacksam över att fått göra mitt alldeles egna sommarprat <3

 • K skriver:

  TAck Bianca för ditt sommarprat. Precis vad jag behövde höra. Jag är mamma till två barn och har det just nu kämpigt med min man. Jag gör allt jag kan redan för att inte blanda i barnen och min man är också bra på det men om vi inte tar tag i vårt problem nu så kommer det gå ut över dem förr eller senare. Jag har inte kunna ta tag i det innan men nu när jag hör från hur det var att vara ett barn i en sådan situation (min man har också latino blod och jag har också temperament) så måste jag göra det för deras skull.
  TACK! Fortsätt vara dig och gå din väg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *