KALASFYLLAN

Bilder tagna av: @fabianwester

LYSSNA HÄR 

Hej hörni!

Veckans poddavsnitt är ute och denna vecka pratar vi om min kalasfylla jag fick i Marbella på Nikki Beach när jag ramlar baklänges i poolen (uppmanar dock ingen att hamna på den nivån), om våra bästa tips från Marbella, om hur allt känns angående mitt sommarprat och den enorma responsen jag fått samt hur våra förhållanden har förändrats sen vi startade podden… 🙂 Lyssna gärna <3

Men nu till livet just nu då. Jag vet inte vad det är med mig men jag kommer liksom inte tillbaka från min semestermode. Jag valde att ta typ 95% ledigt där och jag har så svårt att komma tillbaka. Är verkligen sjukt seg, trött, hängig och inte alls glad sen jag kom hem. Känner mig inte sjuk men jag orkar inte ta tag i någonting just nu. Varken att packa upp resväskan, städa eller något som har med jobb att göra.

Men jag gör mitt bästa 🙂

NU – Sen frukost, sedan in till stan för möte på mitt nya kontor, podda med Alice då hon åker till Paris i helgen, en AW med vänner och sedan blir med middag ikväll med gänget från Talang.

PUSS <3

PS: Tack för att ni är bäst!!

17 reaktioner på “KALASFYLLAN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *