MITT BÄSTA TIPS I MARBELLA

Bilder från Alice blogg

Vi började kvällen med drinkar, hög musik och dans hos mig innan vi åkte till Occo där det blev ännu några glas och en liten photosession haha.

Jag har verkligen förstått på denna resa hur dålig jag är på att be folk ta bilder på mig haha. Alla andra köttar medan jag bara tittar på. Måste bli bättre på det där! Det är ju ändå mitt jobb 🙂

Jag hade på mig en av mina favvo klänningar från Rebecca Stella!! Älskar älskar älskar den!!

Liknande här (adlink)

Jannis pappa är en av delägarna i nya restaurangen Occo i Marbella. En libanesisk restaurang med grym service, härlig musik, fantastisk inredning och G U D O M L I G mat!!!

Asså jag tänker fortfarande på denna middag för WOW WOW WOW vad gott det var!!!! Smakerna var helt perfekta och jag skulle kunna åka till Marbella bara för att äta där igen.

HETT TIPS!! 

Riktigt nöjda tjejer <3 

Jag börjar verkligen bli mer och mer kär i Marbella. Nu är det kanske min 7e gång dit och jag hittar nya favoritställen varenda gång. Känner mig riktigt bortskämt som har en pappa som bor i underbara Palma och en mamma som nu har hus i Marbella 🙂 Ska försöka åka till båda ställena mer detta år helt klart!!

Saknar verkligen Marbella så mycket redan och är så avundsjuk på mamma, Benji & Theo som åker dit idag :/ Jag vill också!! Men har redan planerat att åka dit i början av Augusti innan WayOutWest!!

Har ni några andra grymma tips i Marbella så får ni gärna kommentera nedan.

PUSS <3

 

 

52 reaktioner på “MITT BÄSTA TIPS I MARBELLA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *