HOT AND COMFORTABLE

— Inlägget innehåller adlinks — 

Klänning – KLICK // Solglasögon – KLICK // Sneakers – KLICK // Jeansjacka – KLICK // Väska – KLICK 

Hej mina älsklingar!! Jag är fortfarande helt seg i kropp & hjärna men tar vara på denna helg att bara umgås med Phillipe och Dino hemma innan veckan med jobb och resa börjar. Vi tar det så lugnt här hemma. Vi har sovmorgon varje morgon, äter frukost i soffan framför Gossip Girl, ligger kvar där i några timmar, tar några promenader med Dino, har lite picknick på ängen utanför mig och sedan chillar vi i soffan hela kvällen igen framför Gossip Girl. Asså sååå chill!!

MEN imorgon mååååste jag skaffa mig ny energi för det är dags för viktiga möten Måndag, Tisdag och på Onsdag drar jag till London med Phillipes familj för att titta på och fira när Phillipe tar graduation ifrån Regents University.

Men nu – lyssna klart på mamma & Sofias podd. Sen blir det thaimat i soffan framför…. Gossip Girl haha!!

PUSS <3

8 reaktioner på “HOT AND COMFORTABLE”

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Skorna var HELT KLART min typ av skor!!❤️👌

 • Hanna skriver:

  Ditt lilla inlägg i Pernillas och Sofias senaste pod lät verkligen som en gnällig tonåring. ”Nej mamma så har jag inte sagt!” Sen fick du ju ytterligare en gång in ditt patetiska lilla försvarstal om att allt minsann inte stämmer. Underförstått: din pappa är inte alls en svinaktig managris. För det är ju främst hans vidiriga beteende mot Pernilla som varit på löpsedlarna. Så jäkla ledsamt att det är föräldern som drar som blir hjälte och den som dragit hela lasset ekonomiskt och praktiskt blir the bad guy. Har du minsta tacksamhet och respekt för hur mycket din mamma har slitit för din och dina syskons skull?

  • Linda skriver:

   Har du minsta respekt för att inte kommentera och döma någon/några du INTE känner?

  • Bianca skriver:

   Hanna. Du har ingen aning om vad du pratar om 🙂 Lägg din energi någon annanstans för du har verkligen INGEN ANING för 5 öre om vad du pratar om eller något om min barndom. Hade jag berättat allting hade folk förstått MEN det kommer jag inte göra så sluta spekulera.

  • Nina skriver:

   Hanna! USCH! Vem fan säger så till någon de inte känner? Fullkomligt vidrigt!
   FY!

 • iseedee skriver:

  Det låter som en mysig och lugn kväll. Dino är sååå söt! ^^
  Vilken fin och enkel klänning. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *