OCEAN CLUB – MARBELLA TIPS 2

Jag kan inte riktigt åka till Marbella och inte hänga minst 1 dag på OceanClub. Inte bara för att jag har så sjuka minnen därifrån från när jag var för några år sedan med mitt gamla tjejgäng och festade LOSS på deras Champagne Party!! Även där jag träffade Phillipe för första gången <3

Bild från Alice blogg

Bikini från Na-kd (adlink)

Topp – klick (adlink) // Trosorna hittade jag tyvärr inte längre på hemsidan // Solglasögon ifrån RayBan

Lukas började ta bilder på mig och då vågade jag mig på att plåta lite i bikini vilket ALDRIG händer annars!!

Jag är faktiskt sämst på att be folk ta bilder på mig… måste måste bli bättre på detta. För ER skull 🙂

Men jag har världens bästa vänner som stod och peppade mig haha. Jag tänker bara på att jag har en pappa, bröder, morbröder och farbröder som följer mig haha så vågar sällan lägga ut såna bilder.

Vi hade en stor bädd och fan va soft det är!! Att alla kan ligga och gosa tillsammans. Så mys!

Bild från Alice blogg

Hungriga som satan kollade vi igenom den gudomliga menyn som har typ ALLT jag älskar på menyn.

Bild från Alice blogg

Och vi beställde in så mycket gott 🙂

Bild från Alice blogg

Asså deras tempura rolls är det GODASTE jag nånsin ätit!! Och nacho tallriken var MAGISK!!! + att deras strawberry daiquiri är bästa bästa bästa!

Åååå saknar allt så himla mycket haha.

Det är verkligen så fint där. Men jag är lite ovan att se så lite folk där haha. Det brukar ju annars vara proppfullt med människor som dansar, badar och hoppar i poolen och sprutar champagne haha. Lite det OceanClub är kända för 🙂

Bild från Alice blogg

VILL TILLBAKA NU <3

Solglasögon ifrån ChimiEyewear

Måste boka biljett nu till början av Augusti och då ska jag dit igen enbart för att beställa in allt på menyn och äta loss haha! 

Asså finns det något bättre än sommar, att vara ledig på semester med sina grymma vänner och unna sig god mat?! Asså jag längtar så otroligt mycket tillbaka!! Får panik men vill verkligen bara tillbaka nu!! Men jag ska försöka att njuta av tiden här i Sthlm nu med Phillipe och Dino. Drar ju dock till London på Onsdag men jag njöt så mycket i Marbella. Ledig på riktigt för första gången på väääääääldigt länge. Iallafall så är OceanClub mitt 2a Marbella tips som ni bara INTE får missa.

NU – mitt möte idag blev inbokat så jag ska ta tag i lite privata ärenden på stan istället 🙂 Måste köpa lite saker hem och en Ipad som jag till jobbgrejer.

PUSS <3

 

 

48 reaktioner på “OCEAN CLUB – MARBELLA TIPS 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *