MITT ALTERGO GRETCHEN

LYSSNA HÄR 

Det är Tisdag! Jag har suttit i 2 långa möten idag. Ett av dem var med livscoachen/mentala rådgivaren Johannes Hansen som jag träffat 3 gånger nu. Han är typ Sveriges främsta mentala rådgivare och han är helt fantastisk!! Han får mig att tänka och se på mitt liv, mina val, vem jag är, hur jag är och etc på ett helt nytt sätt. Ett sätt jag aldrig riktigt tänkt på. Går alltid därifrån med sån positiv energi.

Nu är jag hemma och ska strax äta middag med Phillipe (ja vi äter sjukt sent vi vet haha) och sedan börja packa inför London imorgon. Ska bara vara borta i 3 dagar knappt men vill ha snygga outfits såklart hehe 🙂

MEN!! Det finns ett nytt härligt poddavsnitt ute till er NU! Vi pratar om min hemska pms och mensvecka (!!) om artister som sjunger om att knulla (ursäkta mitt språk) barn och svarar på en hel del av era frågor!!

OCH när ni ändå lyssnar så får ni inte glömma att lyssna på mitt sommaprat om ni inte redan gjort det <3 Lyssna HÄR

PUSS <3

 

26 reaktioner på “MITT ALTERGO GRETCHEN”

 • Carolinn skriver:

  SÅ spännande med en mental coach! Alltid velat testa något liknande. Kul att det ger dig energi. 🙂 Kram på dig och have fun i London nu!

 • Nina skriver:

  Var kommer din outfit ifrån på din senaste insta story ? Med jeansen och svarta linnet och sjalen söm skärp 😍

 • FILIPPA skriver:

  Sååå härliga bilder!! <3

 • A skriver:

  Wow så snyggt!

 • E skriver:

  Hej Bianca! Jätte skumt att ja skriver detta då jag inte ens känner dig men lyssnade på podden ang din mensvärk och jag måste bara säga vad som räddat mitt LIV på riktigt .
  Jag har sen jag fick mens haft mensvärk från helvetet, alltid fått sjukanmäla mig två tre dagar vid mens, illamående, ibland spydde jag av smärta och inte ett skit som läkarna skrev ut eller från apoteket funkade, ingen värmekudde nothing.
  Var i mitt andra hem Kroatien o köpte tabletter som heter Caffetin MENSTRUAL och jag vill typ gråta av lycka för jag KÄNNER INTE längre att jag har mens. Tar dom typ precis när jag känner att de ska komma o jag känner för fan inte av ett skit, asså INTE EN PROCENT SMÄRTA. Det är sjukt. Det är verkligen ett mirakel. Försök på något sätt få tag på dem om du har vänner som reser till Kroatien Serbien Bosnien, och testa, jag vill liksom inte åka dit för något annars kunde jag lätt skickat några till dig så du får prova.

 • Anna B skriver:

  *vad fina Ni Är!! 👩🏽👩❤️♥️*

 • Jenny skriver:

  Fina bilder😍
  Vet du när Åsas kokbok kommer ut?🤗

 • Dixi Wonderland skriver:

  Tyckte detta avsnittet var bra. Härligt att du inte gav dig när Alice envisades om att prata om politik. Efter vad som hände när ni talade om feminism så borde hon förstå varför du ville läsa på mer. Jag tycker det var riktigt bra att du sa ifrån och att du själv kände att du ville göra dig mer insatt. Nu låter jag säkert jätte hård mot Alice men det är verkligen inte meningen. Tycker ni är goa båda två men jag tror det kommer bli bättre när ni är mer insatta i de ämnena som ni tar upp om ni nu väljer att prata om något som politik 🙂

  • Bianca skriver:

   Jaa kände verkligen att jag måste läsa på mer haha!! Vi pratar om det ett annat avsnitt 🙂

 • Sassa som blir uthängd i bloggvärlden skriver:

  Spännande lyssning 👌👌👌

  ag blev uthängd på Sveriges största blogg

  https://nouw.com/sassabassa/min-blogg-ar-i-bloggbrak-34132299

 • iseedee skriver:

  Härliga foton! =)
  Det är skönt när man hittar någon att prata med som får en att tänka efter och hjälper en att få positiv energi. 🙂

 • Josefine skriver:

  Ja, måste lyssna, helt glömt bort det den här veckan!

  http://nouw.com/sjosefine

 • Jessica skriver:

  Byxorna. VART ÄR BYXORNA IFRÅN? Finaste jag sett.

 • Lovisa skriver:

  Hej Bianca!!
  Måste bara fråga vart byxorna är ifrån? De är fett snygga!! PS du är grym!

  KRAM

 • SARALEO.SE skriver:

  ÅH vad ni är fina!!!
  Ska in & lyssna på poddis! KRAM ❥

 • Amanda skriver:

  Vad är mejladressen till er podd-mejl? Älskar podden btw!

 • Mariana skriver:

  Matteusevangeliet 7:15-20
  Akta er för de falska profeterna.
  De kommer till er i fårakläder,
  men i sitt inre är de rovlystna vargar.
  ————————————————
  Istället: Lyssna på ditt inre
  och följ din egen känsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *