MY MONDAY

Jag började dagen med att podda med Alice som vi alltid gör varje Måndag. Det blev lite blandat snack om veckan osv och veckans tjejsnack är inget mindre än ”Politik”. Lite olikt oss då vi inte är dem 2 mest pålästa inom ämnet… Men det är dags att utbilda sig mer om de olika partierna nu när vi är så många som ska rösta i September. Och det är aldrig försent att ta tag i det och lära sig mer!

Byxor – Zara // T-shirt – Weekday // Väska – Ysl // Stor väska Louis Vuitton 

Efter podden mötte jag upp Stella och fotade till ett samarbete på Strandvägen 1. Beställde in en drink och vaniljglass med jordgubbar. Asså finns det något godare än vaniljglass med jordgubbar?!?! Tror inte det va 🙂

Efter den lilla plåtningen så gick jag till Tourns kontor på Stureplan för dagens roliga möte. Så peppad på allt jag jobbar med!!

Det blev en vända på stan efter mötet och kom hem med en Ipad & dem där nya apple hörlurarna! Så najs!

Bland det bästa som finns är att bo tillsammans med en kock <3 

Det har varit en skön Måndag som avslutade med ett grymt möte!! Älskar grymma möten haha! Ni kommer få se allt mycket snart 🙂

Nu är jag hemma och har precis ätit middag med Phillipe och kollar i vanlig ordning på Gossip Girl. Helt sjukt att jag avskydde den serien när jag var tonåring och att jag nu älskar den och är helt besatt! Har ni några andra tips på serier som liknar Gossip Girl?? Det är ett helt nytt liv för mig nu haha. Det här med att bo med sin pojkvän och kunna kolla samma serie ihop. Så mysigt ju 🙂

NU – städa, rasta Dino, duscha och sen sova. Har en helt ledig dag imorgon så får se vad jag hittar på.

PUSS <3

88 reaktioner på “MY MONDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *