SOMMARJACKOR

— Innehåller adlinks — 

Blå jeansjacka – KLICK // Militärjacka – KLICK // Rosa jeansjacka – KLICK // Rosa kavaj – KLICK // Rutig kavaj – KLICK // Röd jeansjacka – KLICK 

Godmorgon mina vänner!! Det är ännu en fantastisk dag och jag är H E L T ledig idag!! Mitt möte avbokades som jag hade idag så nu är jag helt fri haha. Hur mycket älskar man inte lediga dagar utan några måsten?!

Har inga planerar idag på dagen mer än att typ ligga på ängen utanför mig och sola, kanske ta en promenad och ikväll ska vi fira Jacob (ni kanske vet honom ifrån Nause?) som fyller idag 🙂

Ett problem jag har bara är att när jag är ledig så ligger jag mest hemma MEN jag skulle gärna vilja vara en sån som typ åker ut till Fjäderholmarna för lunch osv. Har ni några grymma tips för mysiga saker att göra i Sthlm?? Ni är ju så bra på sånt <3

NU – rasta Dino och sedan ut och sola i det fina vädret!

PUSS <3

15 reaktioner på “SOMMARJACKOR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *