R A N D O M S

Om ni bara kunde få smaka på Phillipes matlagning…!!! Här hade han slängt ihop en fantastiskt god korv stroganoff med ris och en mumsig sallad till.

Helt sjukt hur G R Y M han är i köket alltså!!!

Jag får så många frågor om vart dessa tallrikar är ifrån och jag fick dem av mamma & Mia som har deras butik MiNilla Fleminggatan 69. Tallrikarna kommer därifrån men vet inte om de finns kvar där nu 🙂

Något jag älskar i vardagen är mina små promenader med Dino runt om i mitt område som jag älskar nu på sommaren. Det finns så mycket skog, stora ängar, sjöar/vikar och alla fina familjer som är ute och leker tilsammans. Asså så så mysigt!!

Älskar att se honom hoppa runt i gräset samtidigt som jag lyssnar på alla härliga podcasts som finns <3

Och kolla min nya fina cykel!!! Asså jag Ä L S KA R den <3

HUUUR kan jag inte ha haft en cykel innan haha?!?

Klänning & skor ifrån Zara 

Det här kan ha varit en av de godaste middagarna jag nånsin ätit. En FANTASTISK melazane parmigiana & en gudomlig pasta med tomatsås på tomatsåsen som blev över. Alltås my god vad gott detta var!!!

 

NU – göra mig i ordning för kalas 🙂 PUSS!

167 reaktioner på “R A N D O M S”

 • Busan skriver:

  Men så fin cykel. Funderar på köpa en till dottern och undrar därför vad de är för märke/alt vart du köpt den?

  • Asterixia skriver:

   Kanske inte just den där cykeln men här finns det flera andra rosa cyklar. http://asterixia.se/2018/07/rosa-cykel/

   • Busa skriver:

    En liten undran… .så många har undrat vart cykeln kommer ifrån utan något svar. Helt okey, så klart, men då svar ges till en hel del trista kommentarer blir jag förvånad att man inte kan svara på det. Kanske för att de inte är sponsrat….. Oavsett, så klart ditt val men för inspiration vill jag hitta de jag har inspirerats av, oavsett om det är sponsrat inlägg. Så jag söker vidare bland andra inspirerande bloggare från och med nu (och googlar vidare själv så klart. Ha det fint.

   • Busan skriver:

    Tack, gulligt av dig att tipsa 🙂

 • Malin skriver:

  Shit vad du har börjat bli bitchig och otrevlig i dina kommentarer här på bloggen. Jag började se med helt andra ögon på dig efter ditt sommarprat men många av de otrevliga och omogna sidor du nu visar upp i vissa svar på kommentarer är riktigt låg och tråkig. Har du blivit så van vid att småtjejer dyrkar dig, vill ha exakt samma kläder och äta exakt samma mat att du slår bakut när någon inte är en fjäskande ja-sägare? Av samtliga bloggar jag läser är du garanterat sämst på att både ta kritik och svara dem som har en fråga eller annan åsikt än du. Men förhoppningsvis växer du väl upp så småningom och inser att man inte alltid kan gnälla och sura så fort någon inte håller med en. Annars blir det nog svårt att hålla kvar både jobb, popularitet och relationer….

  • Marianne skriver:

   Håller fullständigt med! Svordomar och annat har vi inte sett förut, och inte ”protester” så fort inte nån håller med allt du gör o säger heller – men som Malin skriver så har du ju lite att jobba med när det gäller mognad. . . . Du är ju i alla fall snart 24 år, så det börjar bli dags! Och liiiiiite kritik får man allt lära sig och både ta och bemöta på ett snyggt sätt. Det behöver man kunna här i livet.

   • Nicole skriver:

    Hur får ni till det att era kommentarer på något sätt skulle vara accepterade? Ni har en otrevlig ton i er kritik gentemot Bianca och ni verkar anta att det någonstans är ok för er ge henne vad som inte kan betraktas som annat än en obefogad utskällning. Självklart är det alltid en prioritering att alla gör sitt bästa att hålla god ton på internet och även i det verkliga livet, men vem som helst förstår säkerligen att det ibland rinner över för en när en på daglig basis terroriseras av elaka och spydiga kommentarer på ens sociala nätverk. Biancas känslor och hennes spontana reaktioner är inte annorlunda bara för att hon är en offentlig profil. 24 år eller inte, mogen som omogen, ingen orkar ta negativitet sparkat i ansiktet varenda dag och då till ingens förvåning, så kan man råka snäsa till. Det är självklart inte någonting att eftersträva, för vi alla är väl ute efter en hållbar gemenskap med vänlighet och respekt för våra medmänniskor, kända eller inte. Vill ni se en förändring i det beteendet ni tycks ogilla hos Bianca, så är inte den rätta lösningen att slänga ur sig dryga kommentarer själva. Jobba med henne istället, ge henne extra kärlek, så kanske det blir lite lättare för henne att bemöta diverse negligerande kommentarer kors och tvärs. För att just nu så bidrar ni till den dåliga stämningen ni kritiserar på hennes blogg. Ha en fin kväll!

  • Elin skriver:

   Håller med! Vad har hänt liksom. Jag tycker absolut inte att kränkningar och elakheter är okej. Men i Biancas fall verkar det ha gått så långt att så fort någon inte håller med eller undrar hur hin tänker så blir hon rabiat. Och de unga fansen svarar med samma mynt så fort någon skriver ett tyckande eller fråga. Så det har tyvärr mest blivit som en ungdomsgård med gnälliga tonårstjejer här inne. Hur ofta säger man håll käften, kärring, jag gör vad fan jag vill etc till kollegor, bekanta mm? Och jag håller med dig Malin. Av alla storbloggare är Bianca garanterat den som hanterar kritik sämst, mest omoget och med minst värdighet och integritet. Jämför med tex Isabella Löwengrip. Går inte att jämföra på samma dag….

   • Catrin skriver:

    Mycket bra inlägg – var verkligen dags att någon satte ner foten. ”Fjortisfasoner” trodde jag var förbi när det gällde Bianca – men icke. . . . .

    • Jenny skriver:

     Verkligen intressant med människor som sitter hemma och skriver elaka saker på internet. Är du likadan mot familj, eventuella vänner och kollegor?

     Här inne vill vi bara ha kärlek, så hej då lilla troll!

   • Karin skriver:

    Ja, börjar bli lite väl mycket ”fjortisfasoner” från fröken Wahlgrens sida. . . . .

    • Elin skriver:

     Haha alltså vad patetiska ni är… avundsjukan lyser igenom era dumma kommentarer. Sluta läs hennes blogg om ni stör er så mycket.

     Du är grym Bianca!

  • Filippa skriver:

   Ja Malin, det stämmer. Hon har blivit världens självcentrerad bitch – och det är synd. För hon var underbar för ett par år sedan.

   • Gabriella skriver:

    Verkligen! Håller så med! Och jag kan garantera att som vuxen på ett vanligt jobb skulle ingen tolerera Biancas bitchiga attityd. Tänk en sjuksköterska som får avhyvling efter avhyvling av stressade och oroliga anhöriga. Och massor av ifrågasättande. Och man svarar med: men håll käften jag jobbar hur fan jag vill. Passar det inte kan ni läggas in på nån annan avdelning.
    Välkommen till verkligheten Bianca. Dags att se saker i ett större perspektiv än sin egen lilla bubbla.

    • Jamilia skriver:

     Håller också med!
     Det är faktiskt väldigt tråkigt och sorgligt. För jag har älskar Bianca när första säsongen av wahlgrens värld började gå på tv. Jag var som besatt och älskade allt med Bianca. Men lite under säsong 2 och eeeenormt mycket av säsong 3 började något hända och nu har jag till och med avföljt henne överallt för jag tål inte det längre. Följde henne på instagram, youtube och kollade alla program hon var med i och lyssnade på deras podd. Men jag fick nog. Klarar inte av när människor bara förändras på nolltid – till det sämre dessutom. Det är SÅ himla synd för hon var en helt underbar och fin tjej innan.

     Och till alla er som sitter och säger att vi skriver elaka och negativa saker. Man får räkna med sånt på sociala medier och sen är det faktiskt KRITIK. Sånt som alla får i det verkliga livet också. Det finns skillnad på att vara elak och att ge kritik och det är många som bara ger kritik och bara säger exakt som det är. Dom som bara skriver elaka saker, det är självfallet omoget och det håller jag med om men ni får faktiskt skilja på det…..

     • Dessi skriver:

      Varken hon eller Pernilla verkar ha klarat av att hantera kändisskapet efter wv. Pajar ju blivit EXTREMT självgod som ni beskriver B. Så motbjudande. Min simpla teori är att det inte vart lätt för vare sig b eller p stora delar av livet och nu tar de igen det med råge och har helt enkelt höjt sig själv aningen för högt mot vad de faktiskt presterar.

     • P skriver:

      Måste bara fråga hur det kommer sig att ni inte såg Biancas sjukt dåliga attityd redan i 1a omgången av Wahlgrens Värld? Ingen respekt för någon vars sig det gäller mamma mormor eller farmor. Hon är vacker, men när man inte är trevlig så drar det liksom ner betyget. Ingen gillar en otrevlig människa. Och nej, jag är verkligen inte avundsjuk på något vis. Det finns inget att vara avundsjuk på.

   • Katarina Ellesson skriver:

    Hade hon ett underbart liv för ett par år sedan?

  • Katarina Ellesson skriver:

   Give her a break. Hon har haft en jobbig barndom, ätstörningar, utbrändhet. Vem har sagt att hon ska vara perfekt? Bianca är duktig.

   • Jamilia skriver:

    Hon menade att Bianca var underbar, hon sa inget om hennes liv.. Och ge henne en break? What? Så man får inte yttra vad man tycker bara för att hon har haft det svårt? Jag har haft en riktigt vidrig, hemsk och förjävlig uppväxt men jag säger inte till människor att ge mig en break för det. Jag vill gärna höra om människor tycker att jag förändras mycket och om det isf är bra eller dåligt. Det är vi som följer (följde) henne och stöttar (stöttade) henne som ger henne en stor del av det livet hon har så därför borde hon också bry sig och lyssna på folk om dom säger att dom HAR tyckt om henne men inte gör det längre för att hon förändrats. Trodde jag var ensam om att tycka det men det var tydligen mer än jag… Så låt oss säga vårt, vi är inte elaka utan vi säger bara hur vi känner och ser henne som person…..

    • Bianca skriver:

     När ni skriver att jag faktiskt bara ska ta alla elaka kommentarer för att jag är en offentlig person på sociala medier, så köper inte jag det. Jag köper inte att varje dag läsa elaka kommentarer, jag brukar tackla det bra. Men ibland rinner bägaren över och jag orkar inte alltid förklara mig eller säga förlåt för saker andra inte håller med om. Det är mig ni följer och jag är en människa som ibland inte orkar ta mer skit.

     • Jamilia skriver:

      Mina kommentarer var inte ens elaka.. Jag sa bara hur jag kände att du hade förändrats som människa. Jag hade inte slutat följa dig nästan överallt och slutat lyssna på er podd om inte jag tyckte att du hade förändrats. Jag såg upp till dig innan men det gör jag inte längre. Jag försöker inte kasta någon skit på dig eller skriva något elakt? Men jag ville att du skulle veta att jag en gång faktiskt såg upp till dig men du blev något som jag inte riktigt kände igen och det fick mig att inte ens vilja följa dig lika mycket på sociala medier längre.. Bara känner att alla människor borde kunna ta åt sig kritik iaf. Man ska aldrig ta skit men kritik ska man kunna ta åt sig oavsett om man är en offentlig person eller ej.

 • Ellie skriver:

  Vaaaart har du köpt denna fina cykel? Blev helt käääär😍 Btw alltså woow vad du inspirerar och motiverar mig och många andra❤️ Keep up the good work!

 • Emelie skriver:

  Jättefint inlägg! Maten såg väldigtg god ut!

 • Ellie skriver:

  Vaaart har du köpt denna fina cykeln? Blev helt kääär😍 Btw så är du så sjukt inspirerande!! Keep up the good work❤️

 • Karro skriver:

  Bianca, av alla bloggar JAG läser så är du den som är BÄST på att ta kritik! Med all den glädje du sprider så kan man inget annat än bli positiv till allt. Tycker du har ett otroligt tålamod med den negativa kritiken du får, jag hade fått spel totalt!!! Jag blir imponerad varje dag av dig på något sätt! 🙏 keep going 🙏 kram på dig!

 • Cilla skriver:

  P S Bianca – det heter ”randoms” – inte ”ramdoms”. . . . . .
  Tryckfelsnisse?

 • Carola skriver:

  Jag hoppas att du har köpt en hjälm också. Bästa livförsäkring.

 • Sara skriver:

  Ser sjukt gott ut! Be honom dela med sig av receptet☺️

 • Madeline skriver:

  OMG var är din cykel ifrån??? Sååå fin och är i jakt på en cykel för att sluta bråka med mamma om hennes…. hehe

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag tycker du är helt underbar Bianca! Började läsa din blogg när den låg hos Modette och det har varit så roligt att följa dig i din personliga utveckling men också karriären. Du har alltid varit så snäll mot mig, ofta svarat på kommentarer och det uppskattas enormt mycket :*

 • Alice skriver:

  Vart är ditt köksbord ifrån? 😍

 • Marianne skriver:

  Kanske skulle hållit dig ifrån politiken, Bianca – apropå din senaste Insta….. Många åsikter där 😉Men det visste du väl att det skulle bli?

  • Bianca skriver:

   Varför ska jag hålla mig ifrån politiken? Med den stora plattformen jag har så är det tvärtom jag ska till väga och använde mina kanaler på rätt sätt

   • Moa skriver:

    Tror inte du har tillräckligt med grundkunskaper i samhällsfrågor med tanke på ditt uttalande hos Filip och Fredrik. Där sa du att du röstar på Moderaterna ”för de gör ju alla” Har du inte funderat över varför Moderaterna inte har regeringsmakten i så fall eftersom alla röstar på dem.

   • Katrin skriver:

    För att man inte ska uttala sig om sånt man inte är så insatt i – vilket du uppenbarligen inte är….Vilket du också har sagt själv.

    • Bianca skriver:

     Fast det är det som gör folk osäkra. Att folk som du säger att man inte får uttala sig om man inte är påläst. Man får ABSOLUT vara med i diskussioner även om man är påläst eller inte. För det är så man lär sig. Genom att samtala 🙂

     • Marianne skriver:

      Moa o Katrins inlägg är klockrena. Men det är en mognadsfråga, säkert…..Som sååååååå mycket annat här 😏

     • Karin skriver:

      Hur tänker du nu? Vem är det som ska lära dig?

  • Alexandra skriver:

   Varför ska hon hålla sig ifrån politiken Marianne? Bor vi inte i ett land där alla har rätt att uttrycka sina åsikter? Det kanske är du som ska hålla käften och gitta långt bort från den här bloggen så att vi andra slipper bli upprörda av ditt bittra, vidriga humör. TACK OCH HEJ

   • Dessi skriver:

    Det är en jävla skillnad på att ”uttala sig” och uttala sig som influencer. Om tex en känd rappare började föra SDs talan utan att ha grepp om vad de vill kan han få med en massa nya unga sdare som röstar på sd för att hen gör det. C utnyttjar B till max här och det är smart. Men Jag ser ner på B som politisk förespråkare just för att hon inte kan jack shit. ALLT är inte fuckin Walgrens jävla värld. Fatta!

 • Jenn skriver:

  Bianca! Jag tycker du är grym!! Vem har rätt att döma dig? Detta är dina tankar och ord. Man väljer själv vem man vill följa eller inte…. var precis den du är och bry dig inge vad negativa människor än tycker!! Jag är själv 45 år, har ”barn som är 18 o
  14 år” och sitter inte själv inne med alla kloka svar och råd så hur ska någon kunna döma dig som är så ung. Men jag har klarat mig bra och lever ett fantastiskt liv. Tro på dig själv Bianca och låt inte negativa människor dra ner dig. Du är en fantastisk människa som har så mycket potential 😘

 • Johanna skriver:

  Varifrån är din svarta kjol som du hade på din story??

 • Supermom skriver:

  Vad har du anvant for filler pa dina lappar?
  Little goes a long way!
  Bli nu inte for plastig som de flesta bloggare! Du var en naturlig skonhet men nu nar du blivit sk svensk kandis har du andrat pa dig och blivit kaxig och alldeles for ytlig..ugh

  • Marianne skriver:

   Ja, det har verkligen blivit en skillnad….Tyvärr inte till det bättre. 😕

   • Alexandra skriver:

    Marianne, snälla stick! Orkar inte läsa dina kommentarer. Visste du förresten att var och varannan person gör fillers och botox? Välkommen till 2018 – det är lika vanligt (om inte vanligare) som att gå till frisören! Vakna!!! Herre gud…….. Flytta utomlands till USA, Dubai eller London så att du kan få en uppfattning om hur världen ser ut. Sitt inte på internet och klaga, skaffa en hobby. Eller varför inte testa lägga lite botox i argrynkan så att du slipper vara grinig hela tiden? NJUT AV LIVET

 • Jossan skriver:

  Har du sett Batman filmen med the joker som spelades av Jack Nicholsson? Det ar dina lappar nu…
  Trist att du blivt sa ytlig..

  • Bianca skriver:

   Haha det kallas att läpparna är svullnade dagen efter man precis gjort dem…. Men tack för din fina kommentar 🙂 Hoppas du får en trevlig vecka!

   • Katrin skriver:

    Det där med att ’duga som man är’ är inte riktigt din grej längre va…….Synd. Man ska ’leva som man lär’ – det gör verkligen inte du nu……

  • Sandra skriver:

   Jossan! Sjukt otrevlig kommentar! Detta är ingen åsikt utan bara otrevligt. Åh nej jag är inget fan som bara säger snälla saker o tycker Bianca är perfekt utan jag avskyr bara mobbande kommentarer av fega människor bakom sina skärmar.

  • Alexandra skriver:

   Hahahaha lol vilken kommentar! Och om hon fixar sina läppar så gör hon det! Skaffa ett liv istället för att sitta och dömma alla andra, ELLER skaffa ett jobb som ger dig betalt nog så att du kan gå och fixa ditt egna utseende. En person som klagar på hur en annan person ser ut, är en människa som är väldigt missnöjd med sig själv – just sayin’

  • Tina skriver:

   Det där var väl ändå en onödig kommentar? Man kan ge konstruktiv kritik att man upplever någon börjar bli bitchig. Det hade jag själv velat att ngn sa till mig om så var fallet. Men att gå till angrepp om hur någon ser ut? Det är under all kritik. Läpparna är i en bra diskret storlek. Men oavsett så är det rakt av elakt att gå på hur någon ser ut. Kram

 • Emma skriver:

  Du är så fin Bianca !! Älskar din blogg nu för tiden, så inspirerande😍❤️

 • MIMMI skriver:

  Hej Bianca! Skulle du kunna ge lite tips på klänningar som man kan ha på sig till bröllop under sommaren, tycker nämligen att du har en sån bra still så jag skulle verkligen uppskatta det 🙂

 • Annie skriver:

  Jag önskar att jag kunde med en kommentar radera ut allt negativt folk skriver om dig. Jag tycker inte någon förtjänar det och blir så arg när jag ser att flest kvinnor råkar ut för det. Men jag tror på kärlek och vill ge dig kärlek! Jag har följt dig ett tag på youtube och lyssnade även på ditt sommarprat. Jag är så tacksam att jag gjorde det och att du har valt att dela med dig av svårigheter du har varit med om eller kanske fortfarande är. Du bereder väg för alla kvinnor och det vill jag också göra. Du är en förebild. Punkt. <3

 • Vanna Lindqvist skriver:

  Hej Bianca! Jag har lyssnat på din podd och ditt sommarprat om din ätstörning med stort intresse eftersom jag har en kompis som jag tror har liknande problem. Hon har inte pratat om det och jag har inte kommit mig för att ta upp det än. Men funderar på att göra det för jag tror att hon skulle må bra av att få hjälp eller i alla fall prata med någon. En sak som jag undrar lite över (du har kanske redan skrivit eller pratat om det fast jag har missat det): du lägger ju upp många bilder med mycket god mat både hemma och på dina resor och man får intrycket av att du njuter av all mat. Men mår du dåligt när du äter eller efteråt eller hur hanterar du det nu? Om man inte hört något om dina ätstörningar så skulle man tro att du är en riktig matälskare och helt avspänd med ätandet och lite så är det nog med min kompis också. Kan man dölja det så även för kompisar som man umgås med mycket? Hade du uppskattat om någon kompis tagit upp det med dig tidigare om de misstänkte att du hade problem eller hade du känt dig sårad av det?

 • Caloveline skriver:

  Vilken fin cykel! Letar efter en ny, vart kommer den ifrån??
  http://www.caloveline.com

 • Vera skriver:

  Varför svarar du inte på frågor som ställs till dig i bloggen? Tänk på att det är på följarna du delvis lever.. Det är kanske dags att hoppa ner från pedistalen.

  • Cilla skriver:

   Bra skrivet! Lite väääääl nonchalant inställning……

  • Alexandra skriver:

   Har du sett hur många jobb Bianca har? Visa lite respekt istället, och nej det är knappast Bloggen hon tjänar bäst på längre så TAGGA ner

  • Bianca skriver:

   Försöker alltid svara på alla kommentarer, men ibland kommer livet och jobbet emellan!

 • Conny skriver:

  Jag gillar vita däck!

 • Anna skriver:

  Jag tycker det är så jäkla bra, modigt och starkt att våga prata om politik och framförallt att våga ta ett sådant stort avstånd från SD som ni gjorde i podden. Läste en del kommentarer under din insta-bild och blev mörkrädd. Det är så viktigt det ni gör. Keep going! Vi är många som uppskattar det <3

 • Sassabassa skriver:

  Vilen middag 😍😍😍😍

  Vann 1 mille . Är man bättre och lyckligare för det???

  https://nouw.com/sassabassa/det-finns-inga-battre-manniskor-vilken-s-34178133

 • Karin skriver:

  Synd att du gjort läpparna du var fin som du va. Är det för du ville själv enbart eller för skit folk skrivit? Synd i så fall. Så klart är du fin nu med!! Vilken underbar cykel😊😘

  • Marianne skriver:

   Se Katrins kommentar längre upp…..Apropå att inte duga som man är utan känner behov av att göra om sig….

 • Diana skriver:

  Ser helt fantastiskt gott ut med maten!!! Skulle inte du/Phillipe kunna dela med er av recpet när ni lägger ut så fantastiska matbilder? Man blir ju sugen på att laga allt! Kram fina du!

 • R skriver:

  Kan du eller någon länka klänningen? Sidan laggar så mycket men är helt kär i den.

 • amanda skriver:

  Hej Bianca,

  Jag undrar hur du tänker när du promotar Centern inför valet.

  Det skrämmer mig hur stor del av vår befolkning som är hjärntvättade av vår vänstervridna
  och mörkläggande media.
  Du borde uppmuntra dina läsare till att söka riktig och opartisk information för att ta reda på verkligheten.
  Går du in på youtube så kan du väldigt enkelt få till dig hur den riktiga verkligheten i Europa och Sverige ser ut.
  Det märks att du inte har någon aning om hur läget är för hade du haft det så hade du inte stöttat Centerpartiet.
  Det är vår plikt som röstberättigande att (tyvärr) söka rätt på den riktiga informationen själva.
  De människor som fortfarande tror att Dagens nyheter, Aftonbladet, SVT, TV4, GP etc. rapporterar hela sanninngen måste inse att så inte är fallet.
  Den väldigt lilla delen som vi får till oss angående krisen i Europa och Sverige är totalt vinklad. Att våra journalister kan kalla sig för det är förfärande.

  i övrigt tycker jag att du verkar vara en fantastisk tjej och en väldigt bra förebild för unga tjejer!

  Mvh
  Amanda

  • Lovisa skriver:

   Vad är det för videos jag ska kolla på på youtube för att se denna ”verklighet” Amanda? Vad ska jag söka på? Väl mött

  • Bianca skriver:

   Detta är dina åsikter och jag har mina egna, alla röstar olika men jag tänker inte försöka försvara mina åsikter mer än vad jag gjorde i podden. Sa aldrig i podden att alla borde rösta på Centern, utan hänvisade lyssnarna till att göra olika tester på nätet samt kolla på debatter för att bilda sina egna uppfattningar!

 • Camilla skriver:

  Riktigt fin cykel! 🙂 Älskar rosa – har alltid varit min favorit färg. Även som vuxen 😉 Den vita klänningen från Zara var super söt också. Verkligen somrig känsla av bilden!

  Bara så att du vet, står det Ramdoms i titeln. Tror att du ville att det skulle vara Randoms? 🙂

 • Linn skriver:

  Hej Bianca! Måste bara säga att du i senaste podden verkligen tagit ansvar! När du pratar om politik

 • Linn skriver:

  Hej Bianca! Måste bara säga att du i senaste podden verkligen tagit ansvar! När du pratar om politik på ett moget sätt, utan att göra det tråkigt eller komplicerat! Tycker verkligen du lägger fram dina åsikter på ett fint sett! Kram

 • anna skriver:

  Hej Bianca! Vad heter området ni har hus i i Marbella? Det verkar så himla trevligt!

 • Åhh, korvstroganoffen och inte minst salladen ser så god ut.
  Det är verkligen inspirerande att lyssna på bra poddar när man är ute och när man har hund (har haft två stora) är det så roligt att se deras genuina glädje över att vara ute och ”upptäcka” världen.
  Vilken himla fin cykel!!! Cykelkorgen var ju ovanlig också. Har du köpt cykeln online eller i butik?

 • Alexandra skriver:

  Usch jag mår dåligt över att se ditt kommentarsfält Bianca, jag kan verkligen inte förstå hur du orkar ta emot så mycket skit dagligen. Ingen av personerna ovan hade klarat av att ta emot så mycket kritik, elakhet och ondska som du får utstå. Detta bevisar bara hur fantastiskt BRA du är!!! Du är grym, du är SVIN SNYGG, du är rolig och vi är många som älskar dig!!!!!! PUSS <3

 • Alicia skriver:

  Hej fina du! Lyssnade precis på er pod och tänkte på det du sa om vilken limit som finns på krämer osv i handbagage. Är ganska säker på att det är 100ml/förpackning som gäller, och ang. det säkerhetsvakten sade om att man bara får ha en påse så tror jag att det är så att de olika förpackningarna (som är ≤ 100ml) måste tillsammans få plats i en 1l-påse. Sedan är de olika strikta på att kontrollera det på olika flygplatser :). Inte 100 % säker på att detta är korrekt men troor det!

 • Pia skriver:

  Herreguuuuuuuuuud så ditt Instagram ser ut efter dina ’politiska kommentarer’…😂Gissar att det var det du var ute efter…..? Skulle varit bra om du varit liiiiiite mer påläst kanske……

  • Bianca skriver:

   Jag var inte efter någonting?!?! Jag skrev bara att man måste rösta… Man behöver inte vara påläst för att man vara med i en diskussion. Annars lär man sig inget

   • Emil skriver:

    Har inte lyssnat på din podd men läst vad Aftonbladet skriver att du skulle ha sagt. Om det stämmer som de skriver så är det inte mycket som är rätt. Du skulle ha sagt att SD vill ”sänka aborträtten” Förstår inte vad som menas med att sänka en aborträtten. SD är för fri abort dock är men inte ense med övriga partier om t o m vilken vecka i graviditeten man ska medge abort. Du ska även ha påstått att flera miljoner svenskar inte röstar. I senaste valet var det ca 1 miljon röstberättigade som inte röstar. Många av dessa är utlandsfödda. Snälla håll dig borta från att diskutera politik offentligt det blir bara rörigt med alla felsägningar. Det är bra att vara påläst men du säger ju själv att man inte behöver vara påläst för att diskutera politik.

    • cissi skriver:

     Jag lyssnade podden och reagerade på en del felsägningar, tex att du sa att centern och miljöpartiet samarbetar, så vitt jag vet samarbetar inte c och mp, de röstar lika i vissa sakfrågor tex. låta afghanerna stanna i Sverige, men de samarbetar inte (just nu iallafall) på det sätt som du antydde. Med tanke på ert stora lyssnarantal önskar jag att ni läst på mer innan så det inte blir rörigt. Klart man inte behöver veta allt, men gärna om det ni uttalar er om. Tycker mycket om er podd i övrigt, ni är grymma! Detta är enbart konstruktiv kritik. Trevlig helg. 🙂

   • Daniel skriver:

    Man måste inte vara påläst om man deltar i en privat diskussion som iinte når ut till allmänheten. Om man däremot deltar i en offentlig diskussion, som t ex en podd som all kan lyssna på, måste man veta vad man säger. Det som sägs måste vara sant. Jag har lyssnat på podden och hade ganska roligt men blev också bestört av vad ni påstod. Alla måste inte rösta. Avstå från att rösta om ni inte är insatt i vad de olika partierna står för. Rösta inte för du tycker att partiledaren verkar trevlig och kunnig eller att partiledaren råkar vara kvinna.

    • Bianca skriver:

     Vi var sjukt tydliga sedan innan att vi inte är några experter eller var speciellt pålästa, vissa saker blev säkert fel. Men vi ville prata om politiken på ett mer lättsamt sätt!

 • Rebecca skriver:

  Alltså åh så gott allt ser ut, önskar att jag själv hade orken i mitt egna kök haha. Hoppas du får en fin dag! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat ätstörningar och depressioner. Ta hand om dig! kram <3

 • Ines skriver:

  ÄLSKARRR då du postar bilder på phillipes och din matlagning o skriver va det är för nåt!! så inspirerande <3

 • Pernilla Å skriver:

  Hej Bianca !
  Har varit i kontakt med din mormor Christina då hon är min chef och kontakt angående Hudvård NuSkin
  Jag skulle vilja köpa din nya parfym Lei som sålde slut på Nordic Feel
  Din mormor Christina bad mig att gå in här och kontakta dig

  Längtar efter Wahlgrens värld
  Följt Er från början så roligt och trevligt att få följa Er familj

  Hoppas du får vila och njuta av härlig semester !
  Varma kramar Pernillla 🌞❤️

 • Julia skriver:

  Ser så gott ut! Antar att de var gott att spy upp också, tacksam flickvän. Äcklig är vad du är.

  • Bianca skriver:

   Skämtar du med mig??

   • Nina skriver:

    Vilken idiot !! Skit i henne (Julias kommentar) Bianca hon är endast avundsjuk på din snygga pojkvän och hans goda mat och hur fin du är. Du borde typ ha någon som kollar kommentarerna eller rensar men fattar att det är svårt.. men fy fan för henne blev så sur !!

  • Anna skriver:

   Brukar inte kommentera men när jag såg denna kommentar var jag tvungen. Tänk en extra gång innan du skriver en sån här kommentar!! Om du hade vetat lite mer hade du vetat att Bulimi är en sjukdom och inget du väljer självmant vare sig att bli sjuk eller att utföra de tvång som kommer med sjukdom precis som alla andra ätstörningar. Du hade aldrig skrivit såhär om det gällde en annan sjukdom förmodligen. Tycker du borde sätta dig ner och läsa på och lära dig fakta innan du skriver såna här kommentar, så jäkla onödigt och helt inkorrekt.

  • Liz skriver:

   Nu har det väl ÄNDÅ gått för LÅNGT!!!!
   Sluta vara inne på hennes blogg,inte undra på att många mår dåligt idag,av allt näthat etc etc.

   Ni skulle egentligen anmälas.

  • Åsa skriver:

   Julia, din kommentar är mycket elak och kränkande och borde verkligen anmälas! Vad är det som gör att vissa anser sig ha rätten att gå in på en annan människas blogg och skriva sådana vidriga kommentarer, fattar inte!!

  • linn skriver:

   Men seriöst!! Där gick det alldeles för långt!!!!
   Helt oacceptabelt att skriva på det sättet!
   Läste alla kommentarer och vissa var väldigt negativa och så men du tog det till en helt annan nivå!
   fy!

  • Katarina Ellesson skriver:

   Julia, sluta vara så hemskt elak.

  • Angelica skriver:

   På riktigt? Är du tappad??

 • Vilken fin cykel och att cykelkorgen är integrerad! Verkligen fin, för att inte tala om färgen då förstås. Allting i rosa är fint!
  //Berith

 • Hanna härkönen skriver:

  Hej bianca!
  Gud vilken fin cykel du har! Har sökt som en galning efter den men kan inte hitta den någonstans.. vart har du köpt den? 🙂

 • Siri skriver:

  Åh älskar klänningen!! Och cykeln!

 • Arne skriver:

  Gör du reklamfilm för Bondeförbundet. Tant Lööf e en gaphals som aldrig får igenom sin politik med 8% av rösterna. En utopi o tack för det. De flesta partier har inga svar ut bara lämnar sur galla i debatten. Rösta på champagne partiet med lyxiga lösningar för kändisar. Fria resor på era egna kreditkort och fri luft i skogen. Ge farmor bättre liv på hemmet och låt Opera Källaren sälja lätt öl.

  Mvh Arne

  • Bianca skriver:

   Gör inte reklam för något, utan berättade bara på vad jag tror jag ska rösta på, sen hänvisade vi alla andra till att själva lyssna på debatter och göra tester för att se vad dom själva vill rösta på 🙂

 • Johanna skriver:

  Vill sända dig massor kärlek Bianca. Jag kan verkligen inte för mitt liv FÖRSTÅ hur folk kan vara så otroligt jävla vidriga mot dig. Och jag hoppas även att du ABSOLUT INTE tar åt dig. Det är dom det är fel på, absolut inte dig.

  Du är otroligt ödmjuk och smart och snäll. Fokusera på det. Jag tycker egentligen du borde ta bort kommentarsfunktionen på din blogg och instagram.

  Ha en underbar dag.

 • Sasaa skriver:

  Nytt blogginlägg 🎈🎀🎂. Vad önskar jag mig 🙈🙈🙈😍. När jag blir tant 🙈🎂
  Ny tuttar????? 😂🙈🙄😍

  https://nouw.com/sassabassa/vad-jag-onskar-mig-nar-jag-fyller-ar-34184247

 • Ditte skriver:

  Klänningen!! 😍 var det länge sen du köpte den? Hittar den ingenstans på Zaras hemsida.

 • Tina skriver:

  Usch så mycket hemska kommentarer. Vad kommer allt hat ifrån och varför just i detta härliga och glada inlägg?!?!
  Först och främst, jag älskar mat och tycker om bloggar, instagram etc med matbilder. Jag följer typ allt sånt.
  Han verkar vara en riktigt bra man att ha i köket. Vore väldigt kul om du kunde lägga upp recept då och då på killens rätter. Man blir ju sjukt sugen på allt han lagar =).

  Nu till en seriös fråga just kring mat och vissa elaka kommentarer. Åååååh jag vet inte hur jag ska formulera min tanke och fråga utan att det låter illa i text. Så föreställ dig en varm, fin människa med len röst och ett vänligt leende som ställer frågan =). Det är igen kritik till dig eller någon annan bloggare. Och det är inte någonstans ditt ansvar – folk tar ansvar för sina egna liv och beslut. Tanken slog mig bara när jag läste Julias VIDRIGA kommentar. Men jag undrar om du tror det sätter press på unga tjejer därute när de ser all mat du äter och ändå håller vikten? Och att orsaken till det kanske är att du inte behåller maten? Hur balanserar man det som influcencer? Måste vara sjukt svårt när det är för en god sak du faktiskt är öppen med din bulimi. Och återigen, det är inte ditt ansvar att hantera andras välmående. Kanske kan vara ett ämne i uppkommande pod? Hur man skapar den balansen som influencer? För hur man än gör är det alltid någon som gapar högt.
  SLUTA ALDRIG SKRIVA OM MAT ÄR DU SNÄLL!!! Jag ska provlaga den där Melazanen nu under semestern då jag ändå måste dra ner på kött.

  • Hennes o Mårits skriver:

   Har man en blogg vill man ha svar, alla e väl välkomna? Lite debatt e inte fel i en demokrati.
   Idag e alla ute o tuggar i media, känns som ingen jobbar eller så är det fjortisar som e fria från skolan.

  • Bianca skriver:

   Detta är absolut något vi skulle kunna ta upp i podden, det blir för långt för att skriva mina svar så podden skulle passa bättre 🙂

 • Katarina Jonsson skriver:

  Jag tycker att du är helt fantastisk. Så bra gjort av dig att ta tuffa diskussioner. Du är min förebild fast jag skulle kunna vara din mamma. Vi måste orka ta ställning. Jag ska kämpa på och fortsätta diskutera politiska frågor med arbetskamrater och bekanta. Hade nästan gett upp. Men nu kör vi! Många kramar till dig!

 • Emilia skriver:

  Istället för att ge haters (som bara använder kommentatorsfältet för att vräka ur sin skit) uppmärksamhet vore det fint och uppskattat om du faktiskt kunde svara de som faktiskt läser bloggen och kommenterar kring det aktuella blogginlägget. Men alla frågor kring t.ex. cykeln ignoreras. Trist när de som skriver skit får svar men inte de som faktiskt har relevanta frågor.

  • Bianca skriver:

   Jag har haft mycket jobb, men svarar alltid på de flesta kommentarer. Hade bara inte hunnit det innan du kommenterade 🙂

 • Nicolas skriver:

  Hej fina Bianca!

  Vad heter låten som spelas på din instastory där du besvarar en fråga kring vad du gillar med Benjamin? 🙂 Låten verkar sinnes bra men jag hittar inte den!

  Mvh, Nicolas

 • Sassa skriver:

  Du är bäst 😍😍😍😍😍

  jag är utseende fixerad 🙈🙈
  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-valdigt-utseendefixerad-34189065

 • iseedee skriver:

  Maten ser helt fantastisk ut! =)

 • Fanny skriver:

  Använder du fortfarande Natural cycles? Skulle du vilja berätta hur det funkar/funkade för dig?

 • - skriver:

  Du är vacker!

 • Julia skriver:

  Riktigt fina tallrikar 🙂

 • Julia skriver:

  God mat 🙂

 • Amelia skriver:

  Du är så vacker Bianca ! ❤️

 • Rebecka skriver:

  kan Philippe snälla starta en matblogg och skriva ut hans recept, ser så sjukt gott ut allt han lagar!!!! Hahah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *