EN DAG I SKÄRGÅRDEN

I förrgår var det äntligen dags att åka ut till landet med familjen. Eftersom alla varit på resande fot lite här och var under sommaren så har det inte blivit något besök där ännu. Så jag hade längtat som en galning 🙂

Vi hängde vid bryggan ett tag innan vi tog båten till Vaxholm för fika och middag.

Min snygga mamma och morfar <3

Asså hur soft är det inte att åka båt?? Det är verkligen bland det bästa som finns!!

Och jag älskar att vi har landställe så nära vackra Vaxholm!

Titta på detta mysiga fik precis vid vattnet. Svenska skärgården är så idyllisk <3

Jag är inget fan av sötsaker så jag tittade mest på men det såg dock väldigt gott ut. Hade det legat en buffe av mackor, pizza och chips hade jag dykt in i buffen haha.

Jag hade på mig en gammal kjol ifrån Zara, topp från Loavis, väska ifrån Zara, solglasögon ifrån RayBan

Efter att vi promenerat runt ön lite, tagit en hel del selfies och kramats med er så satte vi oss ned och åt middag allihopa.

Minns tyvärr inte vad denna restaurang hette dock :/

Benjamin tog in strömmingen och jag köttbullarna som var så så goda!!

Asså svenska köttbullar…. MUMS!!!!

Vi delade också på en toast skagen innan då det är bland det godaste jag vet!!

Och JA! Min morbror Linus är singel och sjukt snygg haha! Följ honom på Instagram vetja @linuswahlgren

Jag satt och pratade med mormor om hur lugn och harmonisk man blir av att sitta vid vattnet. Jag kom fram till att jag tror att det har att göra med att vi som foster i mammas livmoder låg bland vätska och att det ljudet påminner oss omedvetet om den tryggheten vi kände där inne?? Eller är jag helt ute och cyklar haha??

Sen tackade vi för oss och jag fick köra hem till landet igen där vi avslutade kvällen med lite kvällssnack på bryggan innan vi åkte hem för att hämta Dino som hängt hos hans bästis Oliver. 

Goddagens hörni!!

Jag ska vara ärlig och säga att bloggen inte är mitt favoritställe att gå in på just nu… Jag får skit för absolut VAD JAG ÄN SÄGER OCH GÖR och jag har totalt tappat suget för att uppdatera er här tyvärr. Det är svårt det där med att ta emot så mycket skit varenda dag som jag får göra. Jag har inte riktigt lärt mig skaka av den än om jag ska vara ärlig. Det är ofta jag tänker att jag kanske bara ska lägga ner allt det här då alla bittra hatare förstör. Men sen så tänker jag en extra gång. Att NEJ, det är ju faktiskt inget fel på mig, det är ju dem det är fel på och det är deras liv som tydligen är så tråkigt att de måste lägga deras negativa och avundsjuka tankar och energi på någon de inte känner. Jag tycker egentligen bara synd om er och hoppas ni snart kan förstå att man inte ska sprida hat på nätet 🙂 Men glöm snälla inte bort att detta är min blogg, mina regler och jag bestämmer till 100% vad som är okej och inte okej på denna sida.

Men men, nu kommer jag säkert få ännu mer hat. Så medan ni hatar på här så packar jag väskorna för att åka till min kärlek i Göteborg.

Och till alla er som sprider kärlek och förstår att man kan hålla sina tankar för sig själv eller att man kan formulera sin kritik som konstruktiv kritik. Er har jag stor respekt för <3

PUSS <3

 

174 reaktioner på “EN DAG I SKÄRGÅRDEN”

 • Linnea skriver:

  Restaurangen heter lilla strand om ni var på den under hotellet, (bor och växte upp i Vaxholm) 🙂

 • Andrea skriver:

  Hej Bianca!
  Inte heller jag orkar läsa all skit du får, förstår att det är otroligt jobbigt för dig då <3

  Kan du inte göra som Forni har gjort och låter någon annan godkänna kommentarerna och all skit tas bort? Det är också bara under vissa tider som kommentarer godkänns. Jag tycker att det känns fruktansvärt rimligt och då slipper alla idioterna men framför allt du 🙂

  • Catarina Eriksson skriver:

   Låter som ett utmärkt förslag 👍🏻

  • Bianca skriver:

   Saken är den att jag får massor av hat om jag inte godkänner kommentarerna också. Så vad jag än gör blir liksom fel..

   • MATILDA skriver:

    Hej Bianca
    Fortsätt att vara dig själv, dock rekommenderar jag dig att hålla dina politiska åsikter för dig själv. Med undantag om du vill bli politiker såklart.😉
    Jag skriver detta enbart för ditt bästa. Jag gillar dig skarpt !
    😊😊😊😊

 • Karin skriver:

  Du ska vara precis som du är!!! Försök att skita i alla vidriga negativa och elaka människor. Jag är lite äldre än dig och tycker du är en grymt inspirerande och underbar tjej, när jag kollar och läser om dig blir jag alltid jävligt glad, så för gudskull sluta inte blogga och sluta aldrig vara dig själv.!!
  Det är nog inte många tjejer i din ålder som bjuder så på sig själv och är ärliga.
  Kram och stå på dig!!
  Karin

 • Sam skriver:

  Hej
  Du är bäst och du gör ett bra jobb😊 Bry dig inte om alla dåliga kommentarer de är bara avundsjuka på dig.

 • Petra skriver:

  ❤️

 • Åsa skriver:

  Hej
  Förstår att du blir less och ledsen men du är en klok tjej som har kloka tankar, fortsätt skriv. Det är ju bara en massa idioter som skriver dumt och gömmer sig. Om de inte gillar dig varför läsa och förpesta jag förstår inte var empatin för andra tagit vägen många är så ego trippade nuförtiden. Säger alltid till mina elever jag jobbar med att du får tycka vad du vill men säg bara snälla saker om du vill kommentera någon annan annars är du TYST.
  Kram till dig <3

 • Ellen skriver:

  Restaurangen heter Lilla strand😍 Jag bor i Vaxholm❤️

  • Sofia skriver:

   Fast det står Waxholms Hotell på tallriken?

   • Lena skriver:

    Tidigare hette de kabyssen ligger då brevid/ samma byggnad som waxholms hotell !!!!jag har flyttat därifrån visste inte de hette lilla strand ” passar inte in !!
    Ang nät hat varför bry dig ge energi på det bra i stället
    Det kan ju inte komma som en överraskning
    Fråga folk som har bloggat länge hur dem gör för att stänga av kanske får ideer !!

 • Josefin skriver:

  Håller verkligen med dig,skriva massa hat till någon överhuvudtaget är verkligen inte ok.
  Det går att kommentera bloggar med mycket mer respekt. Du har en bra blogg,hoppas du orkar fortsätta☺Vi håller på dig.☺

 • Karin skriver:

  Du ska inte sluta blogga då har ju hatarna vunnit. Kärlek till dig ❤

 • Catarina Eriksson skriver:

  Jag läste på Therese Lindgrens blogg att hatiska kimmentarer hade kommit från samma IP-adress (heter det så?) MEN med olika avsändarnamn. Alltså … samtliga hatkommentarer kom från en och samma sjuka människa, som nu blivit blockad. Det kan ju vara likadant hos dig? En stor bamsekram i sommarvärmen till dig 💝

 • Johanna skriver:

  Vad heter låten som du spelade på din insta story när ni körde båt? Måste få veta! Den lät så sjukt bra! 😍

 • Marie skriver:

  Ta ingen skit, som Grynet sa i tv för många år sedan. Jag tycker det är upplyftande att läsa vad du skriver . Fortsätt!

 • Rebecca skriver:

  Förstår att det är jobbigt, bara att gå igenom kommentarerna som vissa skriver ”som läsare” kan ju göra att man mår illa. Jag hoppas att du får en superfin lördagskväll, ta hand om dig! Kram <3

 • ISA skriver:

  Vet du? Jag tycker verkligen du ska låta din assistent/någon annan gå igenom dina kommentarer, radera allt som är uppenbart skit och inte minsta konstruktivt så du inte ens behöver se det. Bara onödigt självplågeri att läsa det.. <3

  • Bianca skriver:

   När vi rensar så får jag ändå skit för att jag då inte låter alla skriva sin åsikt osv osv… Så blir fel hur jag än gör :/

   • Ann-Kristine B skriver:

    Finns det ingen funktion där du kontrollerar kommentarerna innan dom godkänns? När jag hade en blogg så fanns den funktionen. Då bara att slänga hatet direkt i papperskorgen och låtsas om ingenting på bloggen. Efter ett tag tystnar dom för det är responsen dom vill ha.

    Vilka underbara bilder! Stå på dig!

 • Sanna skriver:

  All kärlek till dig och jag hoppas verkligen du kan skaka av dig den negativitet som vissa häver ur sig. ❤️❤️❤️
  Det är helt obegripligt att man kan skriva en massa elak skit på nätet som man aldrig skulle våga säga till personen ansikte mot ansikte.

  Jag tycker du är så grymt duktig på det du gör och inget hat i världen kan ta ifrån dig dina talanger. Du är en naturbegåvning framför kameran och din prestation i Let’s dance var helt otrolig ⭐️🌟⭐️

  Ha det superbra i Göteborg och tack för att vi får följa och inspireras av dig ❤️❤️❤️

 • Sanna skriver:

  Håller med om orimligt mycket hat, dock tycker jag du kunde inspireras av din kollega alice och hennes sätt att skriva om mat/kroppar/utseende eftersom hon gör det på ett betydligt mera hetsfritt sätt. Tror absolut att alice kunde visa många influencers vägen! Menar inte att de skulle göra att du inte får hat eller att din blogg är mindre bra men tänker att det är det som skiljer era bloggar åt. Sen är det ju förståeligt att ni inte har samma bakgrund och kunskap men tänker bara att hon är ett relativt bra exempel.

  • Emelie skriver:

   Så hon ska ändra sig för att inte bli påhoppad varje gång hon är online? Fan sjut. Det är inte som stt hon skriver något provocerande och vad fan är provocerande med hennes sätt att prata om mat? Om folk e så jävla känsliga får de väl hoppa över denna blogg, dock tycker jag inte det finns något att vara känslig över då hon aldrig hetsar till nåt.

   • Sanna skriver:

    Ta det lugnt Emelie, som jag skrev i min kommentar menade jag inte att det löser problemen med hatet. Haters gonna hate anyway. Det var ett konkret exempel på bloggare som skriver inlägg på ett väldigt bra och intressant sätt utan att ta in onödiga detaljer som kan påverka många. Något jag och mina vänner reflekterat över ett tag och som jag gärna ville dela med bianca. Kanske borde ha lagt kommentaren under ett annat inlägg. Konstruktiv kritik/feedback kan man väl få ge utan att vara en hater?

  • Bianca skriver:

   Jag har nog inte förstått att mina inlägg är provocerande eller att det skulle hetsa någon. Men det ska jag tänka på, för det är självklart inget jag vill!

 • Bianca, var kom dom helt otroliga kaffekopparna med spets runt fatet i från. Vore oerhört tacksam om du kunde tala om vart du var så jag kan ringa dit och fråga! Tack för en fin och inspirerande blogg!
  //Berith

 • Dixi Wonderland skriver:

  Om du tycker att det är roligt att blogga så ska du absolut inte sluta! Men det är kanske dags att anställa någon som går igenom kommentarerna åt dig så att du slipper ta emot hatet? Sätt alla kommentarer på granskning och be någon du känner eller om du anställer någon för det att gå igenom alla kommentarerna. Ingen ska behöva må dåligt av att gå till sin arbetsplats. Jag skulle bli jätte ledsen om du slutade endast på grund av dina haters. Testa att stänga av kommentarsfältet ifall du ej kan hitta någon som rensar bland kommentarerna.

  • D skriver:

   Precis, problem solved! Fattar inte varför du inte gjort det för länge sen? Bevöver ju inte va allt, men det värsta, så det inte blir helt mesigt, som Charlotte Ps blogg. Om du inte gör det så får du faktist skylla dig själv lite, även om det inte ska behöva va så egentligen, men du har ett val.

  • Bianca skriver:

   När vi rensar kommentarerna så får vi istället hat för det, så allting jag gör blir liksom fel.. Därför har jag börjat godkänna det mesta!

   • D skriver:

    Men poängen är ju att du ska låta nån annan gå igenom kommentarerna och ta bort de värsta, så att du slipper se dom över huvud taget, och kan dessutom då säga att nån annan styr just det, till de som blir sura. Då kommer nog alla haters, alltså inte de som ger konstruktiv kritik för de får ju va kvar, att tröttna ganska snart och sluta skriva, eftersom de aldrig kommer igenom med sitt hat och skitsnack. Om du inte gör det börjar jag tro att du faktiskt vill ha de kvar, kanske tjänar mer pengar ju fler som kommenterar, vad vet jag.

 • Katarina skriver:

  Bianca
  Jag tycker du är en fantastisk ung kvinna som tar upp såväl svåra som roliga saker som händer i livet.
  En inspiratör för så många
  Tack

  Själv är jag äldre men blir glad av att läsa din blogg.
  Försök,inte enkelt,att inte lyssna på det negativa.
  Jag vet att många tycker du är toppen
  Kram

 • johanna skriver:

  anställ någon eller be din Lovisa radera alla hat kommentarer!! <3

 • Alexandra skriver:

  Neeej du får icke sluta blogga Bianca ❤️ Låt någon gå igenom kommentarerna , tycker du är otroligt fin omtänksam go och duktig tjej , gillar dig starkt / Ha en härlig helg i Göteborg med din KÄRLEK 😍

 • Marie-Louise skriver:

  Hej Bianca.
  Vill bara säga att jag tycker du är jätteduktig. Cool, snygg och rolig. Jag är en av de där ”tanterna” som lyssnar på din podd, men gillar den verkligen, så hoppas jag inte klassar in i kategorin ” kärring” 😂😂. Jag Har själv 3 döttrar , varav äldsta är 30 och yngsta är 17, och jag är otroligt stolt över dem, och det ska din mamma vara över dig också. Framförallt ska du vara stolt över dig själv. Kämpa på snygging !

 • Susan skriver:

  Hej finasta sötasta Bianca.. De som ger dig ”skit ” , det visar bara var de befinner sig , det har aldrig nåt med dig att göra ..Deras cirkus , their monkeys , their karma .. if you point a finger at another you point three to yourself.Det är deras projiceringar bara ..det är svårt att inte bli ledsen men ju fortare ju inte tar åt dig ju fortare det minskar ..Tar du åt dig så blir du en match energimässigt till mera elakheter . Lys som den vackra fjärilen du är , de är bara misunsamma och avundsjuka .

  • Bianca skriver:

   Ja du har så rätt, men det är svårt att inte ta illa upp när det blir så personligt många gånger :/

 • Catta skriver:

  Heja dig Bianca, förstår att det är jobbigt med allt hat du får, men skit i alla människor som är bara avis på dig och hela er familj!! Jag är lika gammal som din mamma och har följt er och lyssnar på Pernilla och Sofias podd och fan vad grymma ni är!!! Kram till dig!

 • louiza skriver:

  Att du ska behöva ta skit för minsta lilla, fy. Du är inte värd det❤️

 • Lovisa skriver:

  KÄRA BIANCA! Du äger, älska din blogg och älskar att du säger vad du tycker och tänker. Det kommer alltid finnas dem som inte tycker om dig, men de är otroligt små jämfört med oss som gillar det du gör. Massa kärlek❤️❤️

 • Julia skriver:

  Älskar din blogg och allt annat du gör, allt du gör blir sååå bra jag fattar inte hur du gör?!❤ Du inspirerar mig varje dag och lyssna inte på alla som hatar, de är bara avundsjuka på dig❤

 • Thea skriver:

  Jag tycker du är så grym som fortsätter och fortsätter, jag tycker du gör ett kanon jobb med allt du tar dig ann! Jag blev utskälld av en tant riktigt rejält för jag råkade cykla lite fel här om dagen. Tänkte efter på dig och alla andra som får skit dagligen, hur får man bort det från hjärnan? hela min dag var ju helt förstörd pågrund av henne, eller när man får lite skit på jobbet så mår jag alltid dåligt efter, kan inte ana hur mycket du får stå ut dagligen vilket du absolut inte förtjänar! Har du något tips man kan göra för att skaka av sig dumma kommentarer från människor på jobbet och allmänhet? Många kramar <3

  • Bianca skriver:

   Det är så jobbigt, och vissa kommentarer sitter verkligen kvar länge.. Men jag brukar tänka att dom har mer problem än vad jag har <3

 • Marie skriver:

  Hej
  Varför i hela värden läser dom din blogg om dom inte gillar den??? Verkar väldigt korkat tycker jag!! Jag gillar iallfall din blogg och din mammas också😍😍 jag jobbar inom sjukvården och vi har fått lära oss att vara en gås om nån skäller på oss och låta det bara rinna av😛🤓 men förstår att det kan vara svårt att bara inte ta åt sig av det negativa! Kan man inte blocka folk från sin blogg?? Kämpa vidare😎😍 många styrke kramar från mig💪👏👊

  • Bianca skriver:

   Jag undrar också varför de väljer att fortsätta läsa min blogg, antar att de inte har så mycket annat för sig <3

 • Annette Holst skriver:

  Hej Bianca!
  Önskar verkligen det fanns nån form av filter för negativa kommentarer!
  Men man ska inte låta sig styras av andra! Keep going👊!!Kram

  • Bianca skriver:

   Jag har ju möjligheten att neka kommentarer, men om jag gör det får jag maaaassor av hat för att jag inte låter dom skriva sina kommentarer… :/

 • Amanda skriver:

  Åh så härligt ni verkar ha det! Kan förstå att det är svårt att ta emot all skit du får varje dag. Ingen förtjänar det hatet, ta hand om dig!!<3

 • Tilda skriver:

  vart har du köpt dina skor?
  sluta aldrig med det du gör, världens härligaste!!

 • Ann skriver:

  Hej Bianca
  Alla vi som följer dig är inspirerade av ditt liv. Du är så duktig och härlig. Dina bilder är också kul. Ta inte åt dig av dumma människor utan lyssna på alla som skrivit för vi gillar dig. Gör som en kommentar föreslog och ha någon som filtrerar så du bara ser bra hälsningar, njut av din fina familj och pojkvän

 • Lovisa skriver:

  Usch vad arg jag blir på alla människor som är så pantade i huvudet, att folk ens orkar spamma dig med skit bara för de är så himla avundsjuka! Please! Varför går man in på din blogg om och om igen då om man nu hatar dig så mycket – finns ju absolut inget annat än avundsjuka som är svaret!! Är det så himla svårt att bara låta någon vara och vara tyst…!! Håller med alla andra kommentarer att du måste ju få hjälp med det här att rensa bort alla dumma kommentarer, det här är inte ok!! Du ska inte behöva ha det såhär!

  • Bianca skriver:

   Vad gullig du är <3 Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom...

 • Mia skriver:

  Du inspirerar så många människor med din naturliga, inkännande och positiva blogg. Go girl!! Hatarna ska inte vinna utan det ska det goda göra och du är god! Må så gott och ta hand om dig ! 🙏Kram Mia

 • farmor skriver:

  Är övertygad om att positiva omdömen och uppskattning skulle dominera hur stort som helst om a l l a bloggläsare kommenterade! Men, tyvärr är det de avundsjuka och allmänt missnöjda som kommenterar flitigast och som spyr ut sin bitterhet i kommentarsfältet. Vi som gillar dig och uppskattar din personlighet är garanterat i majoritet trots att vi inte alltid hörs här! Hoppas du orkar ignorera den sorgliga negativa skaran och fortsätter blogga! Kram!

 • Jenny skriver:

  Jag hoppas du förstår som du skriver att det inte ligger hos dig. Jag som många andra inspireras av ditt driv med alla dina företag, din öppenhet och dig som person. Tack bianca för att du ännu vill dela med dig av allt det fina materialet du delar med dig av och jag hoppas det fortsätter!
  Du är fantastisk!

 • Conny skriver:

  Klart att det inte är fel på dig Bianca! Du är bäst. De som skriver skit är bara avundsjuka – det tror jag du redan vet. Men jag har full förståelse att du tröttnar.

 • Anna skriver:

  Du vet Bianca att svenska avensjukan är den värsta som finns😘😘😘

 • Lena skriver:

  Stäng bara av kommentarerna, å slipp all negativitet! Kommer vara precis lika många som följer dig ändå:) Samma på instagram! Lycka t

  • Bianca skriver:

   Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom…

 • Sassabassa egoisten skriver:

  Ser underbart ut 💦☀️💦☀️☀️

  Jag är en jävla egoist 🙈

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-en-javla-egoist-34244294

 • Katarina Ellesson skriver:

  Det är verkligen synd att folk här skriver en massa negativt till dig. Du är en förebild som när du fått chansen, visar vad går för att du kan lyckas med det du företar dig. Fattar inte vad de gnäller om, du har en fantastisk karriär på kort tid, inget som görs av sig självt.

  • Mariana skriver:

   En förebild tror jag inte är är korrekt.

   • Essie skriver:

    Vad du tror är rätt ointressant.
    Faktum däremot är att B faktiskt är en förebild för många.
    Du vill att hon ska svara på frågorna på ett vuxen sätt. Då krävs det att det ställs, vad du benämner, vuxna frågor. Hat och kommentarer som dina är inte frågor utan en åsikt.
    Ingen har dött av att föra fram sin åsikt på ett vänligt el sansat sätt. Det är en människa du skriver till och hon förtjänar samma respekt och vänlighet som du.

   • Katarina Ellesson skriver:

    Tycker att Bianca är en förebild, hon har haft en knepig uppväxt, men fixar att i tidiga år göra karriär och tjänar sina egna pengar. I sitt sommarprat så talar hon om väsentligheter i livet.

  • Bianca skriver:

   TACK fina fina du <3

 • Moa Larsson skriver:

  Du ska skita i vad om någon säger/skriver nån dum kommentar! För du är helt underbar precis som du är<3 dom är bara avensjuka för att du lever och ser ut som du gör!
  Älskar dig!😘

 • Lotta skriver:

  Sitter här och blir arg på riktigt!! Jag är verkligen inte inom din målgrupp utan en dam i sina bästa år, ha ha som ääälskar när du tipsar om mat och kläder inte till mig då, kommer varken i eller passar mig men mina svärdöttrar blir så impade när jag lyckas pricka in något fräsigt till födelsedagen eller jul så stort tack! Det är lätt att säga att ”strunta i kommentarerna” men vet du det är ditt liv, din blogg, din ekonomi, din vardag, ditt slit som du äger och får göra exakt som du vill med! Såklart man kan och får tycka olika men till vilken nytta måste jag ge uttryck till det på bloggen grrrrr. Sluta läs ”dumma” kommentarer tryck på DEL snabbt som fan när dumma kommentarer dyker upp. All kärlek till dig och här kommer en stor cyber kram.

 • Sanna skriver:

  Hej Bianca!

  Det kommer tyvärr alltid finnas dom som hatar och kränker. Du kan inte ändra på dom men du kan ändra på hur du hanterar dessa vidriga människor.

  Anlita någon som raderar elaka/hatiska kommentarer. Om inte så läs aldrig klart dessa kommentarer. Du märker snabbt om det är någon som är elak. Läs inte klart dessa kommentarer. Varken i bloggen eller på din insta. Låt inte dom vidriga och elaka kommentarerna ta plats. Radera allt sådant från bloggen och insta. Det blir en mycket trevligare plats för både dig och dina snälla läsare.

  Så gör som Marcus Oscarsson (politisk kommentator). Han raderar elaka, dumma, lögner, skitsnack, mobbning kommentarer från sin facebook sida och instagram. Låt inte dessa vidriga människor ta plats och få luft.

  Önskar dig en mysig söndag.
  Kram
  Sanna

  • Bianca skriver:

   Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom…

 • Vera skriver:

  Förstår såklart att kommentarer är en viktig funktion i bloggen. Men varför inte ta bort kommentarsfunktionen på bloggen ett tag?

  • Bianca skriver:

   Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom…

 • Karin skriver:

  Stäng av kommentarfunktionen ett tag om folk är otrevliga! Nån måtta får det väl vara med alla oförskämdheter!

  • Bianca skriver:

   Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom…

 • Åhh, ser så mysigt ut! Hoppas att du har en fin söndag! KRAM!! ♡♡♡

 • Niklas skriver:

  Grymma bilder!
  snabba uttag

 • Daysie skriver:

  Kära Bianca, som mamma till flickor, skulle inte vilja att dom skulle ta emot och se så mycket elaka kommentarer, tycker jag att du skulle stänga kommentarerna. Enough is enough, ingen orkar ju se sånt tjafs. Att våga säga och göra som man vill, speciellt i Sverige, det är modigt det. Att skapa debatt är ju alltid bra men man måste sätta sitt eget välmående först, det förtjänar du så mycket!

  • Bianca skriver:

   Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom…

 • Kajsa skriver:

  Kanske inte alls det du vill att din assistens egentligen ska göra, men en idé är ju att låta henne rensa bort hatkommentarerna så att du ens slipper se dom? Tyvärr är det något man får räkna med idag, i mitt yrke som journalist så får man ta emot hat för de minst kontroversiella artiklarna man skriver, så känns som om man aldrig går säker, vad man än skriver/tänker och tycker. All styrka till dig och fortsätt vara öppen med dina åsikter fastän det är jobbigt!

  • Bianca skriver:

   Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom…

 • Linda skriver:

  Undrar hur alla haters skulle känna om folk kommenterade elaka saker om deras liv hela tiden. Fega människor som går på Bianca bara för att hon är offentlig och har allt (personlighet, utseende, framgång, fantastiska människor runt omkring sig etc) som ni bara kan drömma om. Ta tag i era egna liv istället.

  • Bianca skriver:

   Brukar också tänka på det, hur dom skulle ta allt hat. Förstår inte hur man orkar lägga energi på att skriva elaka kommentarer..

 • Victoria skriver:

  Fina Bianca. Fortsätt att blogga som du gör. Det är det som bygger din framgång. Du är autentisk och rättfram.

  Och ja- din morbror är en hunk Han är mitt stående frikort ha ha (fast nu är jag singel och behöver inget) hade det inte varit så creepy och stalkervarning så hade jag bjudit ut honom via instagram. Men jag har lovat mig själv att om jag springer på honom ska jag bjuda på en drink! Ofattbart att han är singel😘
  Ta åt dig av all den kärlek du får. Och när det känns tungt lista din framgång- alla samarbeten mm du har. Det är ett tecken på att du är bra och gör rätt.
  Kram

 • P skriver:

  Hej Bianca! Läste precis en del av kommentarerna du fick i inlägget nedan och mår helt seriöst illa av vad folk skriver till dig. Förstår inte hur man kan skriva sådana saker till en annan person som man inte ens känner. Hur som helst, går det inte på något sätt att göra att någon går in och läser kommentarerna du får på dina inlägg innan du läser dem? Typ din assistent eller någon annan? Som kan radera de kommentarer som rent ut sagt är elaka? Ser att du har svarat på en del av de elaka kommentarerna vilket då såklart betyder att du har läst dem. Tror du att det hade kunna hjälpa dig om inte fanns några elaka kommentarer att läsa? Bara ett tips men du har säkert tänkt på det tidigare också. Känns så tråkigt att så fruktansvärt elaka personer ska behöva dra ner dig så mycket. Om inte detta är en lösning så hoppas jag du kommer på någon annan. För det lär nog tyvärr inte minska med hat nu när det ha pågått så länge. Styrkekramar till dig!!!!!

  • Bianca skriver:

   Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom…

 • Sussie skriver:

  Hej! Måste man ha ett öppet kommentarsfält? Stäng ned skiten och skriv om vad du vill och slipp massa elaka kommentarer… eller skit i att läsa dom bara. Det är klart du tar åt dig och är det värt det?

  • Bianca skriver:

   Jag har inte ett öppet kommentarsfält utan jag går in och godkänner varje kommentar, men om jag inte godkänner hatkommentarerna så får jag ännu mer hat för att jag inte godkänner..

 • Happy skriver:

  Jag säger det här till barnet Bianca, till Bianca som sommarpratade: vad du tycker om dig själv är viktigare och sannare än vad någon främling tycker om dig. Lyssna alltid på rösten som säger att du förtjänar kärlek precis som du är! De andra rösterna vill dig garanterat inget gott. Stor kram till dig.

 • Marie skriver:

  Förstår det kan va svårt skaka av sig vad folk skriver, man är bara människa och att varje dag få höra att man är si el så, skulle minsann inte sagt så el inte gjort si skulle få vem som helst att bli ledsen och vilja ge upp. Det är alldeles för mycket hat på nätet, det är så sorgligt och tråkigt.
  Och jag tror inte folk förstår hur mycket skrivna ord på en blogg/fb/insta mm sårar precis som ord man säger till någon i verkligheten. Många men skrev ju bara en kommentar på en blogg, jo men bloggen skrivs av en människa med känslor och de orden du skrev sårar lika mycket. Och ännu mer skrämmande är det att så många vuxna över 40+ sitter och beter sig många gånger värre än ungdomar på nätet.
  Nä mer kärlek och värme på nätet, man måste inte tycka samma el hålla med om vad som skrivs men man kan behandla alla med respekt oavsett åsikt.

 • Mikaela skriver:

  Hej Bianca. Kikar just nu på Wahlgrens värld och avsnittet när du sitter i bilen med mamma din och berättar hur mycket hat du får via sociala medier. Därför kände jag att jag ville skriva något bra om dig!!! Jag ska vara ärlig och säga att jag inte egentligen är något Wahlgrens fan när det gäller musik… men tack vare TV programmet så får man lära känna dig lite mer och det är tack vare dig som jag har fått en ny syn på din familj. Du är jätterolig, spontan och härlig. Din medverkan fångade mitt intresse och tack vare dig fick jag även upp ögonen för resten av din fantastiska familj. Jag tycker du är häftig som är så driven, startar igång och driver igenom projekt. Du har en sjukt snygg inredningsstil, jättefin lägenhet!!! Du är omhändertagande av dina vänner och familj… att sminka och fixxa sin mamma inför uppträdanden är ju bara ett bevis på detta. Dessutom är du sjukt fin Bianca och tänkt inte något annat. Du har perfekta läppar, fina ben, vackert hår, underbara ögon, fantastisk hy… hela du är perfekt precis som du är. Och det finns alltid ”haters”.. men de lever på att skada andra för att de själva är så misslyckade och därmed vill trycka ner andra för att må bra. Tänk Bianca, du har till och med ett perfekt namn, Bianca. Helt underbar är du och inget annat. Lycka till i framtiden och skit i alla som försöker skada dig på något sätt. Lägg ingen fokus på dem utan spara ner allt det positiva som andra skriver/säger om dig att se tillbaka till när det behövs påminnelse. HEJA DIG!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sofia F skriver:

  Hej Bianca, som ngn tidigare nämnt i kommentarerna – Blogga på men stäng av kommentarsfältet. Finns ingen anledning av ta ngn skit – av Någon. Din Blogg – Dina regler. Bespara dig idioterna. Ta hand om dig.

  • Bianca skriver:

   Som jag skrivit ovan så om jag rensar bort kommentarer så får jag då skit för att jag inte låter alla skriva sin åsikt. Så blir fel hur jag än gör liksom…

 • Felicia skriver:

  Usch va arg jag blir på folk som ska kommentera hatiska saker. Du är fantastisk precis som du är och det är verkligen bara din rätt att bestämma över ditt eget liv! Det är bara så synd att det alltid kommer finnas dom där negativa människorna som vill påpeka allt man gör. Det bästa är nog att bara låta bli att läsa dem eller kanske låta din assistent radera dem åt dig? Dock förstår jag att det kan vara svårt också. Men se allt du åstadkommit, det är så mycket mer värt än att behöva lyssna på sådana dumma kommentarer. Jag tycker att du är grym och jag älskar din öppenhet, det är inte alltför vanligt i dagens samhälle och jag tycker det är härligt med någon som talar ifrån hjärtat. Kram på dig och ha en fantastisk vecka!

 • Eliza skriver:

  Håller med alla de som skriver att hatkommentarer inte ska få finnas på NÅGON blogg!!!
  Men det är viktigt att skilja på kritik och hat. Man måste få ha ÅSIKTER som går emot ” idolens”! Många fans och följare verkar tycka att PRECIS ALLT som deras idol säger är det enda rätta. Det skulle bli en väldigt mesig och onaturlig blogg om allt som skrivs bara består av smicker och fjäsk, typ ” fina du”, “du är bäst” och liknande.
  Så skulle det förmodligen se ut om någon assistent sorterar kommentarerna!

  • Bianca skriver:

   Kritik tar jag alla dagar i veckan, kritik är bra för att utvecklas. Men inte hatet, det skadar mig bara..

 • Denise skriver:

  Du en en super fin och go tjej!!

 • Jennifer skriver:

  ÅÅÅ älskar också att åka båt och vara vid havet!! Älskar din outfit! Du är GRYM 😀

 • Kallima skriver:

  Hej Bianca!
  Jag gillar ditt rättframma och ärliga sätt du utrycker dej på, fortsätt med det, jag älskar folk som kommer med vilda galna uttalanden och som använder ett vansinnigt språkbruk.

  Ha en djävla skön dag!

  Puzz Puzz♥♥XXXXX

  Hälsningar Kallima

 • NN skriver:

  Alltså, jag skulle dejta Linus, any day! Både snygg och begåvad 😉

  Och jag älskar Wahlgrens värld

 • Lisen skriver:

  Jag jobbar i skolans värld och vi brukar säga till våra elever ”Allt du tänker och tycker måste du inte säga högt”. Det borde kanske fler vuxna lära sig också.

 • Maria skriver:

  Antar att ni var på hotellet och åt ? . Waxholm är en pärla , Nästa gång ni kommer så besök glassbaren, Min hemstad / by som är en av det bästa ställena att spendera tid vid

 • Barbara skriver:

  Bianca, bry dig inte om avundsjuka människor. Kram

 • Yolanda skriver:

  Gör din grej, jag hejar på dig! <3

 • Pirran skriver:

  Otrevliga och avundsjuka människor har stora problem med sig själva kommer inte ha det lika bra i tillvaron medans vi andra har det bra och ofta mer lyckliga än dom. Mina erfarenheter.

 • Ellen skriver:

  Du är grym Bianca! Du växer i mina ögon för varje dag. Har stor respekt för allt du gör och ser att du verkligen försöker göra världen till en bättre plats med dina plattformar. Jag tycker att du är en stor inspiration och en förebild att se upp till. Du sticker ut från influencerskaran helt klart. Hoppas att du snart kan bortse från de trångsynta människornas kommentarer. Du kommer alltid stå starkast och högre än dem.

 • Elin skriver:

  Du är ju grym Bianca!! Kärlek till dig!!

 • Emma skriver:

  You do you Bianca! Folk är faktiskt bara avundsjuka på dig, du är extremt framgångsrik och har kommit så mycket längre än andra i 20 årsåldern.

  Det är många i Sverige som är stolta över dig, det tycker jag också att du ska vara! 🙂

 • Pernilla skriver:

  Så himla bra skrivet. Du har jävlar anamma i dig. Som sagt det är inte dig det är fel på. Avundsjuka har tyvärr många sidor. Vad gör folk egentligen? Är dom så uttråkade i värmen så dom måste sprida sitt hat på nätet? Kan du inte skaffa nån som tar bort taskiga kommentarer om det får dig att må så dåligt? Då slipper du dom negativa kommentarerna. Din mamma sa nåt om det(såg det i ett av avsnitten av Wahlgrens värld)😃 tycker du är grym, du kämpar mot ”dina näthatare”,och ändå orkar fortsätta. Det kallar jag för styrka. Du är starkare än vad du tror.Jag är ett fan helt klart. 😁Min mormor sa till mig när jag va liten och blev mobbad: dumma människor är inget att bry sig om, det är BARA dom som har problem, inte du,dom fattar bara helt enkelt inte(dom är för dumma). Det har jag tänkt på många gånger. Folk sitter väl fortfarande och har tråkigt. Stand up for yourself. Do what make you feel good and what is right for you.😁 You are awesome. ☀🌹😁 Hoppas du mår bättre. Fortsätt att stå på dig, du gör vad du vill och har folk åsikter så kan dom ju hålla det för sig själva, eller hur? Ha det gott! MVH Pernilla

 • Denise skriver:

  Asså jag ääääälskar dig!!!förstår att det kan vara svårt att skaka av sig,blir så ledsen av att du får så mycket skit,idioter!!

  • D skriver:

   Sånna här kommentarer måste väl ändå överglänsa alla de negativa?! Varför ens bry dig om de, låt det rinna av bara…

 • kristina skriver:

  hej Bianca
  bry dig inte om kommentarerna dom är bara avundsjuka
  fortsätt att vara du precis som du är
  kram
  från kristina

 • Carina skriver:

  Fina Bianca. Tyvärr är det nog den svenska avundsjukan du råkat ut för. Jag och min familj älskar dig och din familj. Ni är så roliga o naturliga. Du är så lik min dotter till utseendet. Det får hon alltid höra från kompisar och andra. Lycka till med allt du gör ❤️Tant på 50+ 😃

 • Stefan skriver:

  Först av allt. Du blir bara vackrare för varje år man ser dig. Så otroligt fin med din blandning av italiensk o svensk. Du är ett gull. Var stolt över dig själv.

  Ang folk som skriver stygga kommentarer. Det är ju det som är själva grejen. Att försöka tränga sig in i din skalle o få dig att tro på skiten. Se det som ett spel. Ett spel där den som tänker längst vinner. Det är inte hataren som tänker längst, det kan jag ju säga. Genom att lägga tid av sitt liv på att angripa en annan människa så har man ju både direkt och indirekt visat vilken liten människa man är. I dagens samhälle ser vi det som en rättighet att kränka andra människor. Är du dessutom känd så är det något du bara förväntas ta. Vi lever i en lustig verklighet där den virtuella världen flätas samman med det vi en gång kallade för den riktiga världen. Det har bildats något slags känslomässigt vakum i vår värld. Människor verkar inte må bra. Stressen över att försöka synas och bli bekräftad äter upp människor. Att då se en vacker kvinna som dig som blir bekräftad, har framgång o flyt i livet, det provocerar somliga människor. Och så spyr dom sitt hat över dig. Ta det med en klackspark. Det är bara ord tills du väljer att låta det bli något mer.

  Ps. Vad fint Vaxholm verkar vara. Maten såg ju bara för god ut. Stockholms skärgård verkar vara en pärla. Tyvärr har jag aldrig varit där.

 • Thobbe skriver:

  Lägg inte ner.! Du står över hatet. Du behövs. Du är Klok. Rolig. Snygg. Har bra vänner och partners. Fin familj. Bra värderingar. Trevliga omslag.
  PowerGirl.
  You go!

 • Lotta skriver:

  Hej Bianca,
  Så tråkigt att mötas av alla dessa negativa kommentarer! Kommer alltid finnas människor som är avundsjuka och inte kan ta in och uppskatta vad andra gör och tycker. Gillar dig skarpt, all lycka till dig i framtiden! ♥️

 • Mallan skriver:

  Det är inte lika ofta som jag läser din blogg, Men följer dig på alla sociala medier. Och jag tycker du gör ett grymt bra jobb! Du ger alltid en massa bra tips och älskar att lösa dina mattips på olika restauranger !

  Önskar så mycket att folk kunde börja sprida mera kärlek än hat.!

  Lyssnar på din podd med Alice och den är så himla bra, skrattar många gånger 💕

  Du var awsome som sommarpratare och det du berättade var så spännande att lyssna på !

  Ge inte upp din dröm, jobb, karriär för vad andra skriver/tycker. Du gör ett så bra jobb och du behöver bara tänka lite mer på dig själv , våga ta lite ledigt för att orka i längden.!

  Bästa Bianca var rädd om dig! Du är så värdefull person för många och lev livet med allt som innebär!

  En massa kramar från lilla mig ❤️

 • Katarina Carlsson skriver:

  Hej 🙂 Jag förstår inte hur människor kan skicka elakheter och skitkommentarer till höger och vänster. Ofta är det ju saker som de aldrig skulle vräka ur sig i verkligheten. Men nu kan de gömma sig bakom tangentbordet och behöver inte visa sig. Du som är en så söt och go tjej. Jag fattar inte vad det är med folk.
  Ha en härlig sommar <3

 • Frida skriver:

  Jag tänkte på det du skrev om att man blir lugn vid vattnet. Jag tror att anledningen till att man blir lugn och känner frid vid vattnet är för att skapelsen vittnar on Gud. Jag är kristen och tror att Gud har skapat allt vi ser med ett syfte här på jorden. På samma sätt som han skapat människan till sin avbild med ett syfte så har han skapat allt vi ser med ett syfte, därav allt vatten för att vi ska kunna njuta av det bland annat. När jag är vid vattnet så känner jag precis som dig, ett lugn och jag tänker även att allt detta underbart fina jag ser inte kan vara gjort av en slump.
  Kram till dig fin Bianca! ❤️

 • Malin skriver:

  Hej!!
  Din blogg önskar jag att jag hade att läsa när jag var i din ålder lr yngre. (Jag är snart 35 😉)
  Du är en sån stor förebild för många unga tjejer ❤❤
  Jag försöket läsa dina inlägg så fort som jag får en tid över, du är riktigt duktig på det du gör.
  Försök att bläddra förbi alla elaka kommentarer, dom är bara avundsjuka på dig.
  En stor kram till dig från mig (4 barns mamma)
  ❤❤❤

 • Emiiza skriver:

  Om du slutar blogga, så r hatarna vunnit. Det är fel på dom. Du är bäst

 • Linnea skriver:

  Jag gillar verkligen din blogg.
  Jag är sj bloggare, men är så dålig på att blogga.
  De är
  Många bloggare som har skrivit hur dålig jag är på att blogga plus sär skrivning.
  Men jag har dyselexi så därför stavar jag fel i bland.
  Dom har delat min blogg på son sida o skrivit allt detta om mig så sina blogg sidor. 😭
  Men din blogg är så fin tycker jag 👌🏼♥️

 • Linnea skriver:

  Älskar din blogg Bianca

  Här är min blogg: http://loppanlinnea.blogg.se/

 • Sabina skriver:

  Bianca du får absolut inte sluta blogga, genom min fyraåring som totalt avgudar dig har även jag ”fallit” för dig. Hennes favorit program just nu är erat, ”mamma hon har så fint hår, hon är så rolig och vågar gråta, hon är modig som jag” (hemma hos oss har vi lärt oss att våga gråta är en styrka) kikar dagligen in hos dig och kollar på bilder. Du är så öppensinnig, varm, vågar stå för dina känslor, vågar visa dom framförallt,vågar säga vad du tänker och tycker.
  Jag är glad att min dotter har dig att se upp till, Brain and Beautie 😘❤️

 • Eva-Marie skriver:

  Hej! Finaste Bianca!! Du är för go och bry dig inte om alla elaka människor därute!! Fortsätt att göra det du gör, det är så spännande att följa dig!! <3 Kram från Eva-Marie 53 år. 😀

 • Mari-Anne Bengtsson skriver:

  Fina Bianca!
  Låt aldrig någonsin någon påverka dig, för det är precis så som du skriver, att det är alla ”troll” som det är fel på! Jag är ungefär lika gammal som din mamma, och har beundrat och följt henne under hela hennes karriär; ni är så grymt begåvade hela familjen! Ni är bara att gratulera!
  Kommer att fortsätta läsa din blogg, så jag hoppas att du vill fortsätta skriva!
  ❤️🌹🌷💐

 • Sandra skriver:

  Jsg vill bara tala om att du är en fantastisk människa och jag älskar att du är dig själv. Alltid! Tyvärr är vi tjejer så elaka mot varandra och jag önskade att vi kunde höja upp varandra istället. Älskar dig, din blogg och wahlgrens värld din mammas å din relation är så lik den jag har med min egen mamma puss å kram

 • Sofie skriver:

  Trevlig blogg! 🙂
  Vart har Christina hittat sin klänning? Den va väldigt snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *