GÖR VAD FAN DU VILL

— Inlägget innehåller adlinks — 

Vet att alla snackar om det men WOW VILKET VÄDER VI HAR!!! Jag älskar det men JA det är fruktansvärt varmt och utan AC eller fläkt hemma så kokar jag som alla ni andra.

Det svåraste tycker jag är att hitta svalkande kläder som ändå är passande i Sthlm. Utomlands kan man ju gå runt med lite mer strandkläder men tror inte det riktigt funkar här eftersom vi inte är vana att behöva ha så lite på oss under sommaren.

Topp – klick // Byxor Tessie – klick // Väska – AndOtherStories 

Det jag dock älskar mest av allt på sommaren är att jag vaknar av mig själv 07.00 varje morgon och är hungrig. Jag som vanligtvis vaknar 11.00 annars och aldrig är hungrig fram till typ 15.00 på eftermiddagen. Frukost är ju det viktigaste målet på dagen så det är skönt att jag nu börjat få aptit på mornarna.

Förstår dock inte riktigt vad som hänt med min mage senaste dagarna. Detta var min frukost imorse och jag höll på att sprängas av mättnad. Det är inte ens mycket eller en heavy portion liksom men ändå kändes det som att jag hade svalt en sten…?

Tror jag är laktos men allt ovan är laktosfritt & sojayogurt…?? Kanske bara är värmen som gör att man känner sig mer mätt än vanligt??

Jag hade så gärna velat åka till Göteborg och umgås med Phillipe denna veckan men jag hade möten inbokade hela början av denna vecka i vårt nya kontor!!!!!!!!

Vi är långt ifrån klara med inredningen och ni kommer älska resultatet men wow vad jag älskar atmosfären i detta rum!!

Mitt förra kontor var superfint och lyxigt det med men jag fick aldrig den där trygga, lugna och harmoniska känslan där tyvärr.

Haha förlåt för många hiss selfies men jag har inte satt upp en bra spegel än i min lägenhet för att ta bilder i! Och det är fan ett måste när man har mitt jobb tro det eller ej haha.

Jackan är en kompis så vet tyvärr var den är ifrån. Vi råkade byta jacka en utekväll och har fortfarande inte bytt tillbaka!!

I måndags stod plåtning för samarbeten med Stella & Lovisa på schemat som nästan alla andra måndagar. Denna gången plåtade vi på Haymarket på Hötorget.

Asså detta hotellet är så fantastiskt fint och maten är så så god!! Speciellt deras avokado macka nere på Stockholms finaste cafe Gretas. Ett måste att testa i Sthlm helt klart!!!

Mitt jobb är så slitsamt ibland…. haha skämt åt sidor för er som inte fattar 😉

Där ovan ser ni avokado mackan som vi beställde upp till rummet bland annat.

Asså den är verkligen så så god <3

Ända sedan Talang inspelningarna i Februari så har jag haft HairTalk extensions i mitt hår. Det har fungerat superbra, mitt hår har fått vila under och jag har älskat att rocka lite tjockare och längre hår igen.

Jag hade ju super tjockt och långt hår förr några år sedan med fick sedan en enorm järnbrist som fortfarande finns så jag har tappat ca 60/70 % av mitt hår.

Men igår var det dags att ta ut mina extensions då de höll på att lossna (vissa hade faktiskt redan lossnat och lämnat kvar limm i håret) och det är ganska jobbigt på sommaren tycker jag.

Jag klippte det väldigt mycket denna gången också och såg att jag har VÄLDIGT kort framtill (syns inte så tydligt på bilden ovan) så nu måste jag verkligen ta hand om mitt hår för att få tillbaka styrkan och tjockleken.

Frågade er om tips och jag kommer skriva ett separat inlägg om det för vet att ni är många som lider av järnbrist och håravfall också 🙂

Och om ni lyssnade på podden så vet ni att jag nu har bestämt mig för att göra mina läppar. Jag är inte emot skönhetsingrepp och tycker alla får göra exakt vad dem vill. Däremot tycker jag att man verkligen först och främst ska försöka jobba på sina komplex innan man bestämmer sig för att göra något åt saken.

Jag har alltid sagt att jag måste ha tänkt på saken i 3 år innan jag gör någonting och nu har det gått 5 år sedan jag faktiskt började tänka på att jag ville fylla ut mina läppar för att slippa lägga negativ energi på det varje dag.

Jag har faktiskt gjort det sedan i Mars och är hur nöjd som helst med resultatet! Jag ser fortfarande ut som mig, det ser riktigt naturligt ut och jag slipper overline mina läppar konstant eller försöka puta konstigt på plåtningar.

Jag trivdes helt enkelt inte med mina läppar och tyckte de gjorda att jag såg allmänt sur och bitter ut när jag slappnade av i ansiktet. Jag väljer nu att göra något åt saken så jag kan lägga den energin på något annat istället.

Jag säger INTE att det är fulare med små läppar (så kom nu inte med dem kommentarerna) men till mitt ansikte så tycker jag att lite fylligare läppar passar bättre. Och jag gör verkligen vad fan jag vill likaså som du gör exakt vad du vill 🙂

Jag vill dock också påpeka att det är OTROLIGT viktigt VART man väljer att gå så man hamnar i säkra och trygga händer om man nu väljer det. Det måste vara en legitimerad läkare så allt till på rätt sätt och en läkare som ger naturliga resultat och som säger till när kunden går för långt.

@by.doctor.neha är en av Sveriges bästa läkare inom detta område och har fått mig att känna mig så otroligt trygg. Hennes resultat är helt sjuka och allt ser så så naturligt ut. Hennes klinik står primärt för 2 saker. 1. Ett naturligt resultat och 2. Medicinsk erfarenhet. Hon utför aldrig behandlingar som inte passar en patient eller som kommer leda till ett onaturligt utseende. Dem är bekväma med att neka att utföra behandlingar även om de förlorar pengar på det.

Deras högsta prioritet är patientens säkerhet. Alla behandlare är fullt kvalicifierade läkare, sjuksköterskor med flera års utbildning och erfarenhet.

Jag vill inte uppmana till skönhetsingrepp och du ska först och främst jobba på att älska hela dig själv. Men jag är en vuxen kvinna och väljer mina egna beslut. Och det bästa av allt. Trivs jag inte med det så är det bara att ta ut det. Men just nu älskar jag det och trivs så mycket bättre med mina läppar.

Och btw. Detta inlägg är inte ett samarbete 🙂

Det blev en middag ute igår med Awa & Lucas på Nobis där vi mumsade i oss god mat och snacka ikapp oss sedan det var ett litet tag sedan sist <3

NU – vänta på att mamma ska höra av sig så vi kan åka till landet och åka vår båt 🙂 Blir premiär för sommaren <3

PS. Vet att jag kommer få en hel del elaka kommentarer angående mitt val att göra mina läppar och det kommer säkert starta en debatt här inne. Så har du negativa åsikter om det så håll dem gärna för dig själv. Alla individer får göra precis vad dem vill och ingen ska tycka eller tänka om det 🙂

 

Puss <3

 

 

211 reaktioner på “GÖR VAD FAN DU VILL”

 • Sassa skriver:

  😓😓När dom inte vill leva 😓😓 Måste bli ändring nu!

  https://nouw.com/sassabassa/nar-dom-inte-vill-leva-langre-33724152

 • Elin skriver:

  Du är så vacker Bianca ❤️

 • nn skriver:

  Varför en sådan bitchig attityd? Passar inte när det är många unga småflickor som läser din blogg, om du vill vara ett föredöme så sluta vara så bitchig i din blogg. Måste man skriva ”jag gör vad faen jag vill”. Obildat med detta ständiga svärande.

  Varför göra reklam också för @by.doctor.neha? Många unga flickor sitter säkert och funderar på att göra sina läppar nu och går in på denna doktorns hemsida. Om man anser att det är privat att göra läpparna, ja men varför då skriva ut vilken klinik som gjort dem? Det kan man ju behålla för sig själv med tanke på att unga flickor idag har väl tillräckligt med komplex för sina kroppar och utseende och behöver knappast få veta vilken klinik ni går till?

  • Bianca skriver:

   Bitchig attityd?
   Det handlar om olika sätt att se på svärdomar. Jag har inga problem med det och gör det ofta. Sen om du tycker att du är fult så får det vara så 🙂 Handlar inte om att jag obildad… handlar bara om att jag inte tycker det är fult att som 23årig kvinna säga fan ibland. Finns värre svärord som jag aldrig skulle skriva här på bloggen.

   Som jag skrev så gör jag inte reklam för henne. Hon har inte bett om det. Utan om man i vuxen ålder väljer att göra någonting så är det superviktigt att gå till rätt person så din läpp inte dör eller du får in fel saker. Det är superviktigt att det är en läkare som utför detta på dig.

   Jag hade aldrig berättat att jag gjort mina läppar och inte säga vilken klinik jag gick till. För det är just tack vare kliniken och att den är så fantastiskt bra som gjorde att jag vågade göra mina läppar.

   Vissa komplex kommer jag välja att göra någonting åt. Sen finns det andra komplex jag väljer att jobba inifrån på. Men det är ett val jag har valt att göra själv och ett val jag står för. Jag skrev att jag tänkt på saken i 5 år och nu orkar jag inte lägga mer negativ energi på det. Jag skrev att man ska tänka på samma sätt. Hade varit oärligt av mig att gå runt och göra mina läppar nu och inte vara ärlig med det när alla påpekar och frågar det.

   Man behöver inte vara en dålig förbild bara för att man gör sina läppar?! Du måste nog öppna ögonen lite mer för vad faktiskt en förebild är och att man inte behöver perfekt för att vara en förebild.

   • Lena skriver:

    Förstår inte varför du måste uppge namnet på den som gjort dina läppar. Det lär väl finnas fler som är seriösa och som gör ett bra jobb.
    En fråga. Du skriver att om med inte är nöjd eller ångrar sig kan man ”ta ut det”. Hur går det till?

    • Bianca skriver:

     För att hon är väldigt duktig och jag rekommenderar henne om man vill gå till någon som kan. Har du aldrig hört tala om en rekommendation??
     Fillers är jättelätt att ta ut. Så går det till 🙂

     • M. skriver:

      Om det är så lätt att ”ta ut” så kan du väl förklara hur fillers tas ut ur läpparna.

   • cilla skriver:

    Jaa – du HAR faktiskt en otroligt bitchig attityd fröken – sjönk en hel del i mina ögon. . . . ):
    Synd.

    • Emelie skriver:

     Fast alla dessa kommentarer ni tycker hon svarat ”bitchigt” på har ju haft en spydig eller nedlåtande ton i dem, varför skulle hon svara trevligt då? Skriv en trevlig kommentar så kommer Bianca antagligen svara trevligt!

    • Anna B skriver:

     *och vad vet du cilla om det?? 🤨😐*

   • Lena skriver:

    Hur vet du att läkaren är ”en av Sveriges bästa läkare inom området”. Vad har du för belägg för det påståendet. Låter som läkarns egna ord.

    • M skriver:

     Men herregud, ibland vet man bara efter research eller resultat om någon är en av Sveriges bästa.
     Precis som man kan säga att Sarah Sjöström är Sveriges bästa simmerska eller Robert Gustavsson en av Sveriges roligaste komiker etc etc…

     Ibland vet man bara pga resultat!! Och vad spelar det för roll om Bianca skriver det? Om tex någon som jag själv sitter och tänker på att göra läpparna, så tar jag gärna emot rekommendation! Sedan är det ju upp till mig om jag väljer denne läkare eller ngn annan. Och även om Bianca skulle få betalt av att rekommendera, så välkommen till den digitala världen som influencer.

     Alltså, stort jäkla ”SUCK” på er alla som hela tiden gnäller! Det är ert fel om nu Bianca har fått en ”bitchigare” ton. Det är ni som har tvingat fram det hos henne, med era spyfärdiga kommentarer…

     Vissa blir ALDRIG nöjda. Gud vad jobbigt det måste vara. Och innan ni påpekar: ”Som kändis måste man kunna tåla kritik bla bla…” Då kan man ju påminna er om att kändisar inte är robotar. Ibland räcker det. Vi kvinnor måste lyfta varann! Kom igen – väx upp!

    • Bianca skriver:

     Enligt mig är hon det! Och jag skulle aldrig skriva detta inlägg utan att berätta vart jag gått, det är frivilligt och jag gör det bara för att jag är så nöjd 🙂

   • nn skriver:

    Du säger att ”du” har ”inga problem med svordomar och att du gör det ofta”. Men du har ju inte förstått ett dugg, jag sa att som förebild för unga småflickor bör man tänka på sitt uttryck, det handlar inte om dig hela tiden, utan om de unga flickor som får för sig att det ska vara tufft att slänga in lite svordomar hit och dit. När man har gått ut skolan, pluggat vidare, läst på högskola och universitet och blivit lite bildad, då är det fullständigt otänkbart att komma ut i arbetslivet med en sådan bitchig attityd blandat med svordomar, du är ändå 23 år gammal. Dessutom måste du lära dig att tåla kritik, för så är det också ute i arbetslivet, att där får man lära sig att ”lyfta på hatten” ganska ofta, annars blir man snart utbytt.

    Jag hävdar fortfarande att man behöver inte tala om i en blogg om man har gjort sina läppar större, någon personlig integritet har man väl ändå. Detta då med tanke på att göra allt man kan för att inte unga småflickor ska börja syna sitt utseende och undra över om de också ska göra sina läppar. Lär istället andra människor att man duger som man är.

    • Cilla skriver:

     BRA SKRIVET!!!!!!👍🏽

    • Jennifer skriver:

     Men för fan, hon är ingen dagisfröken. Absolut att man ska tänka sig för och vara en förebild, men det gäller väl alla? Och om vi nu pratar om förebilder så hade jag inte velat att mina barn skulle se dina kommentarer då de snarare har ett dåligt inflytande och lär unga tjejer att det är okej att hoppa på och kritisera andra kvinnor snarare än att man ska heja på varandra. Och måste säga att den gyllene regeln är mer aktuell i ditt fall än någonsin förut, har du inget snällt att säga – VAR DÅ TYST.

    • Jennifer skriver:

     PS. Jag har läst vidare på universitet och har kandidat men svär likväl ändå. Ingen klagar på männen på min arbetsplats som svär, utan det är bara kvinnorna som anklagas för att ha ovårdat språk. Att svära har ingenting att göra med hur utbildad man är.

    • Essie skriver:

     Man kan svära trots att man läst på universitete och är vad du kallar bildad.
     Tycker ändå att hur någon behandlar andra människor visar mer än utbildningsnivån vilken typ av människa man är.

    • Micaela skriver:

     Jag tycker det är lustigt hur du kan tala och slänga runt med begreppet ”förebild” när du och dina jämlikar sitter och vuxenmobbar på nätet. Din naturliga reaktion kommer nu bli ”jag mobbar inte, jag sa bara…” men vad du egentligen säger är att unga kvinnor som Bianca ska tåla kritik, hon ska alltså tåla att höra dina nedvärderande åsikter att man exempelvis endast efter en färdig högskoleutbildning har en möjlighet att klara sig värdigt i samhället. Vad är det för diskriminerande värden du spatserar med? Är det rimligt? Är du en god förebild?

     Att Bianca skulle låtsas vara något hon inte är skulle vara att föregå med dåligt exempel, inget annat.

    • Bianca skriver:

     Jag brukar hålla god ton här inne, men jag har senaste tiden fått så mycket hat och var helt enkelt trött på det. Trotts att jag är en offentlig person så klarar inte jag av för mycket hat, precis som alla andra människor. Människor har spekulerat kring min läppförstoring, så jag ville vara öppen. Jag skriver tydligt i texten att jag inte uppmuntrar till detta i första hand, att man ska älska sig själv först osvosv!

    • Isabella skriver:

     Att du som kallar dig ”NN” inte skäms. Vilken patetisk människa du måste vara, vad du nu heter. Hur kan man oskyldigt hoppa på en människa man inte känner på det sättet? Och du pratar om hur man ska bete sig? Jag hoppas du finner lycka i livet, så att du kan lägga din tid på mer viktigare saker än att kommentera på unga tjejers bloggar. Patetiskt.

     Jag brukar aldrig kommentera men när vuxna människor beter sig som svin och tror att dem är så jävla rediga så måste man säga ifrån för det om NÅGOT är inte okej. Stå på dig Bianca. Du är grym. Fortsätt vara den du är.

    • Emilie skriver:

     Gå och lägg dig och sluta läs Biancas blogg om allt som hon skriver stör dig. Om du vill ha en bra förebild. Börja med att vara en bra förebild själv!

  • Alice skriver:

   Hahaha snälla någon! Kommenterar du alla kändisar Instagram och bloggar som gör en skönhetsingrepp eller är det bara hat mot Bianca? Tycker det hon skriver är väldigt vettigt, att man ska tänka igenom det noga och först och främst lära älska sig själv! Sen gör hon också sina läppar, jag hade hållit med om frustrationen var över en fettsugning, men tror inte hennes fillers kommer påverka någons kroppsegets!
   Och tro mig, jag vet vad jag talar om då jag själv har anorexia!

   Och till dig Bianca, kul att du börjat bli mer aktiv här!! Enda tråkiga är att du ”måste” be om ursäkt i slutet på varje inlägg… förstår varför men blir nästan att man först då ser felet! Typ lite som att ”ser du mina tjocka lår på den här bilden” och först då lägger folk märke till låren, för innan hade de bara sett ens fantastiska leende!
   Men fan va bra och stark du är!! Kram

   • Bianca skriver:

    Tack för din kommentar! Ja det har varit tråkig ton här inne ett tag… Hoppas det lugnar ner sig snart <3

  • Josefin skriver:

   En influencers uppgift är väl ändå inte att vara den bästa möjliga förebilden i allt? Vad gäller de unga läsarna anser jag att det är föräldrarnas ansvar vad de unga konsumerar. Precis som det är självklart att barn inte går och ser skräckfilmer borde barn inte ta del av innehåll riktat mot tonåringar/vuxna.

   • Bianca skriver:

    Önskar jag kunde vara en förebild inom allt, men det är svårt. Jag är en människa med brister precis som alla andra <3

  • e.gr skriver:

   såna som du NN är aldrig nöjda. Ska hon leva sitt liv för alla dessa ”småtjejer”?? Det är inte hon som fött dom, utan de har föräldrar!
   Hade hon inte sagt något om sina läppar hade ni tjatat, gör hon det så tjatar ni också. Kan ni inte bara låta folk göra exakt vad FAN dom vill?
   Jag fattar inte vad skillnaden är mellan att overlina sina läppar, eller göra extensions, jämfört med lite fillers? Vad är egentligen skillnaden? Vad är det med lite fillers som gör er så jävla arga att ni lägger en hel generations uppfostran på EN UNGDOM?? Det är nog till hollywood ni ska vända er om ni vill tjata på skönhetsingrepp, det finns nog inte en hundra procent naturlig kotte där, och vad spelar det för roll? Vem är egentligen helt naturlig när varenda kotte har färgat hår, smink, löshår, lösfransar, lipplumpers? Nästan ingen, och so what.

 • Isabella skriver:

  Hej fina Bianca!

  Jag har också järnbrist – har fått järntabletter utskriva av min läkare, mår mycket bättre! Tips!!

  Kram, ta hand om dig! Du är grym.

 • Hanna skriver:

  Har följt henne länge på insta och tycker att hon är superduktig. Hon är dock fullbokad och har varit det jättelänge. Får du få före i kön?

 • Liza Good skriver:

  Intressant! Vi lever 2018 och fortfarande ska man behöva försvara sina val om sitt EGET utseende.

 • Hanna skriver:

  Det där med att du känner dig väldigt mätt beror på alla det bra fetter och fibrer du fått i dig!! Mängden mat är irrelevant.

 • Pia skriver:

  Hej Bianca
  Brukar aldrig skriva på bloggar men kände att nu måste jag bara. Du ska vara stolt över dig dig själv och den otroligt vackra kvinna du är. Vad du gör med din kropp ska alla andra fullständigt skita i. Du jobbar och sliter och tjänar dina egna pengar. Älskar ditt sätt/ personlighet, din humor. Ta aldrig åt dig av negativa kommentarer. Bottnar nästan alltid i avundsjuka. Lev här och nu och njut av livet varje dag. Vi vet inget om morgondagen. Kram till dig och kom ihåg att vara stolt över dig själv. Du är fantastisk.

 • E.gr skriver:

  Fan vad sjukt att du ska behöva försvara något så personligt.. folk färgar hår, sminkar sig så man inte känner igen dom, o så är lite fillers plötsligt HELT annorlunad? nää, skitsnack, det är precis som allt annat, så gör exakt vad du vill, du är vacker ändå 🙂

 • Linda skriver:

  Har du Bianca (eller någon annan läsare) också väldigt torrt hår/hårbotten? Det kliar konstant och jag har tappat mycket hår på sistone… Någon som varit med om detta och kan ge råd? 🙂

  • Linnéa skriver:

   Jag har samma sak. Gick till min läkare som sa att det inte finns något att göra åt att man tappar hår men man kan få hjälp mot kliandet. Jag fick något på recept som man har i hårbotten.
   Så mitt råd är att du talar med en läkare.

 • Dixi Wonderland skriver:

  Känns som att det har hänt väldigt mycket i ditt liv senaste tiden 🙂 Jag personligen är emot skönhetsoperationer då jag tycker man ska vara glad och tacksam över att man är frisk och har en kropp som fungerar. Det betyder dock inte att jag har något hat eller liknande mot personer som väljer att göra skönhetsingrepp/operationer. Alla gör vad dom vill men och det får man acceptera men jag hoppas naturligtvis att du inser att du är lika fin utan fillers som med ;*

 • Caloveline skriver:

  Oj har inte ens märkt att du fyllt dina läppar! Sett att vissa/många kommenterar om det men har aldrig märkt det!
  http://Www.caloveline.com

 • Bildad skriver:

  ”Skämt åt sidor”? Jaja……svenska uttryck är svåra. Skämt åsido.
  Nä du skriver ju i ett svar att du inte är obildad.

  • Bianca skriver:

   Hahah! Blir lätt fel när man skriver snabbt på mobilen. Fokusera på något bättre istället för att kalla mig obildad inom allt för att jag skriver fel ibland

  • Matilda skriver:

   Bildad! Åh så duktig du är som vet hur det ska skrivas! Har du aldrig skrivit fel eller?!!! haha så löjligt att ens orka skriva en kommentar om det

 • Malin skriver:

  Denna bitchiga och otrevliga attityd är verkligen så oklädsam. Du tycker säkert att du är tuff och en bra förebild men för många andra är du precis tvärtom. Hur kan man vid 23-års ålder vara så världsfrånvänd? Hur tror du det funkar på ett riktigt jobb? Att man bara får klappar på huvudet och smöriga kommentarer? Och vad gäller skönhetsingrepp känns det så felvärderat, osunt och idiotiskt att jag inte tänker gå in på det mer. Men du känner kanske att du har uppnått nåt nu? Bitchig attityd, oförmögen att hantera kritik och olika åsikter och tar till skönhetsingrepp. Verkligen vad man likställer med en bra förebild… Skulle skämmas ihjäl om du var min dotter!

  • Anna skriver:

   Det är ju väldigt många som gör läppar å är föribilder till yngre, det är ju inte Bianca som är först ut som gör läpparna. Å jag har undrat så många gånger så nu måste jag fråga. Varför skriver man å läser hennes blogg om man inte gillar henne. Det är något jag inte förstår. Om du inte gillar henne sluta följ eller läs. Gud vad folk är bitra, väx upp folk

  • Ani skriver:

   Till Malin:
   Vilken jävla tur att Bianca inte är din dotter då för då hade du förstört ditt barn psykiskt…. sanna mina ord!!! Bianca är en vuxen kvinna å få väll bestämma HELT själv över sitt liv utan att du med ett bittert liv å ni andra oxå med bittra kommentarer ska lägga sig i😤😤😤läs inte bloggen om det ej passar
   Era bittra kärringar😈

   Goooooo Bianca goooooo❤️👍👍👍

  • Ragnhild skriver:

   Men du verkar mysig och trevlig tycker jag😜! Fy för dem som inte beter sig på det sätt DU tycker är korrekt. 😡

  • Annica skriver:

   Och alla andra skulle nog skämmas ihjäl om de skrev dumma idiotiska kommentarer som du Malin. Har du inget snällt att säga så kan du bara vara tyst!

  • Johanna skriver:

   Hon är nog glad att du inte är hennes mamma med! Eller förresten då hade hon nog aldrig kommit så långt! Låt Bianca få vara den hon är, läs inte hennes blogg om du bara ska vara elak!!!

  • Emelie skriver:

   Om du skriver såna här nedlåtande och elaka kommentarer på unga tjejers bloggar när de fattat ett beslut enbart kring sig själv så hoppas jag med hela mitt hjärta att du inte har en dotter

  • Emma skriver:

   Usch Malin… Hur fan kan man skriva så som du gör? Gömd bakom en dator… Man blir rädd hur kvinnor som du sitter och trycket ner unga kvinnor på internet för att du är avundsjuk. Att skriva att du hade skämts ihjäl om Bianca var din dotter, är så fruktansvärt elakt. Två tips till dig… Först kan du ju sluta att läsa hennes blogg om du stör dig så pass mycket på hennes attityd? Och för det andra så kan du ju lyssna på hennes sommarprat så får du höra hur jordnära och fin hon verkar vara. Absolut ingen bitch för att hon är trött på att sånna som du ska trycka ner henne för allt hon gör! Fillers i dagens samhälle är ingenting? Folk sminkar ju sig som om dem blir en annan person idag eller färgar sitt hår? Men att göra sina läppar större? Nä fyfan, det var det värsta……….

   • Fake face skriver:

    Sorgligt! Kvinnor är så bra på att trycka ner sig själva genom att leva sina liv framför en spegel och inte gilla det de ser! Färger och krämer suddar ut, hårförlängningar, fillers i läppana, lösögonfransar, lösbröst, rynkutjämnare etc därtill hänga på sig handväskor, smycken, skor etc. Hallå! Var finns tänkaren, filosofen, ingenjören, partiledaren, direktören, fotbollsspelaren, hantverkaren, bankdirektören, läraren m.m under all denna yta? Eller vill inte kvinnor själva vara de kvinnor de är födda att vara? Har inte kvinnor andra drömmar i livet än att göra om sina ansikten o kroppar?

  • Ida skriver:

   Alltså Lina, skön hjälp! Helt ärligt. Med så mycket negativ energi så kan det inte vara trevligt att ha dig som morsa, tacka gudarna att du ej är biancas! Då kanske hon skulle ha ännu ”bitcigare attityd” haha.

  • M skriver:

   Och jag skulle skämmas om du var min mamma.
   Att skriva sådan fundamentalt dum kommentar till någon som antagligen är yngre än dig, är tragiskt.

   • Malin skriver:

    Det är ju för gulligt och roligt hur ni svansar efter Bianca och får panik om någon inte har henne som idol. Att jag inte tycker unga tjejer som gör skönhetsingrepp är bra förebilder är knappast något att bli så rädd och upprörd över. Och jag kan garantera att vi är många som tycker så.
    Sen får jag ju tacka för allt bekymrande och omtanke om min familj. Tackar ödmjukast men jag kan berätta att mina tre barn (ja en dotter) mår väldigt bra och är trygga fantastiska individer. Och de är älskade till månen och tillbaka! Helt som dom är, utan ingrepp eller uppmärksamhetstörst. Men gulligt av er att bry er. 😉

    • Emma skriver:

     Oj, jag hade skämts om jag var en av dina tre barn som kommenterar så på en ung framgångsrik kvinnas blogg… Klart man får kritisera, MEN du kan skriva det på ett mognare sätt. Lär du dina barn detta? Då blir jag rädd.

     Även roligt hur du ger svar tillbaka till oss? Ett riktigt bitchigt svar om jag får säga så. Är du inte en förebild för dina barn? Kanske inte. Hoppas inte det…..

     Sen undrar jag varför du fortfarande läser hennes blogg som sagt? Kan du inte gå och göra något bättre av denna tiden? Vi kommenterar gärna dessa elaka och ”svansar” efter Bianca om så ska behövas för att få bort sånna som dig som trycker ner framgångsrika kvinnor!!

    • Anna B skriver:

     *men så bra malin då och nu till min fråga : hur skulle Du reagera om nån attackerade din dotter på hennes blogg med ELAKHETER bakom dataskärmar dag ut och dag in samt INTE skulle våga säga dom sakerna till henne IRL?? 😔😟 ta en funderare om Du tycker de är HELT OK att göra så mot en annan människa som man INTE ens ha TRÄFFAT!! 🤔🤫*

    • Essie skriver:

     Cilla, som vuxen bör du själv föregå med gott exempel och inte skriva saker till människor som uppfattas som kränkande/nedvärderande.
     Det finns ingea skäl till att hacka på B bara för att du inte tycker som hon.
     Om du inte uppskattar hennes blogg bör du inte ens läsa den. Ägna dig åt annat, förslagsvis dina barn.

  • nn skriver:

   Exakt! Håller med fullständigt!

  • nn skriver:

   Till Malin!

   Exakt. Bra Skrivet!

  • Essie skriver:

   Så låg kommentar ”skulle skämmas ihjäl om du var min dotter”.
   Hur tror du att du hade reagerat om någon skrivit/talat så till/om din dotter.
   Att du har barn och ändå fäller en sån låg kommentar är skrämmande. Det är på så sätt mobbning och hat bildas/frodas. Barn gör som sina föräldrar.
   Så otroligt onödig kommentar. Bianca är någons dotter, en kvinna som också kan bli ledsen .
   Tänk lite för guds skull.
   En kommentar som din kan skada sp sjukt mycket och jag hoppas art du inte talar så tull fina barn. För det är världsfrånvänt och osunt om något.

  • Bianca skriver:

   Jag kan ta kritik, men hat och kritik är två olika saker. Det har varit mycket hatkommentarer och tråkig ton här på senaste tiden och därför skrev jag nu i inlägget att man gärna får bespara mig dom kommentarerna. Men tråkigt nog så kommer dom ändå. Och om jag ska vara ärligt Malin så förstår jag inte varför du läser min blogg om du stör dig så mycket.

  • Annah skriver:

   Jag läser flera kommentarer där folk säger att Bianca måste lära sig ta kritik, ”precis som på en riktig arbetsplats”. ….. Men på hur många ”vanliga” arbetsplatser får man ta samma mängd av personliga angrepp som Bianca får här inne? Skulle 200 pers gå fram till en person på jobbet varje dag och kasta ur sig sarkastiska och dömande kommentarer skulle det anses som grov mobbning.

   Varför kan inte alla som hatar bara göra något mer konstruktivt med sitt liv? Det finns mycket skit som pågår i världen och som skulle behöva folks engagemang. Att då välja att lägga sin tid och energi på att person-hata någon som på ett väldigt rationellt sätt valt att göra fillers i läpparna är för mig oförståeligt.

   Personligen så tycker jag att du Bianca är en störtskön person! Du är öppen, ärlig, bjuder på dig själv och framför allt står upp för dig själv. Det är precis en sån förebild svenska unga tjejer och killar behöver. Bland det roligaste jag vet är dina ”intervju” scener i Wahlgrens värld. Speciellt när du imiterar din mormor. Värt att titta på upprepade gånger 🙂

  • Zetaz skriver:

   Men käre värld varför läser du ens den här bloggen?? Är du så fattig på upplevelser och liv så du måste vuxna människa sitta och raljera på detta vis?? Skäms på dig Sen har min mamma lärt mig har man inget snällt och säga så kan man vara tyst!

 • D skriver:

  Trodde fillers försvann med tiden och att man måste fylla på då och då, så fattar inte riktigt ”ta ut den”, är det ett implantat eller? Kanske bara är botox som försvinner…förklara gärna för en oinsatt.

 • Mia skriver:

  Bianca, eftersom du vill vara någon typ av ”förebild” för unga tjejer/kvinnor så tycker jag att du är inne på fel väg.
  Om du vill göra skönhetsingrepp är det inget fel i det, det drabbar ju ingen annan och om du mår bättre av det så är det ju jättebra!
  Det som däremot blir mycket fel och tråkigt är att du går ut med det i sociala medier. Om man som bloggare har många läsare, och kanske framför allt unga, så följer också ett ansvar. Dom som funderar på att tex fylla sina läppar kanske inte alls väntar och funderar en längre tid för att bli säkra på sitt val, i stället läser dom din text och tar förhastade beslut. Du vill såklart ha någonting att skriva om, skapa reaktioner och få många kommentarer, och även göra reklam (vet att du i detta inlägg skrivit att det inte är ett samarbete, men…………)
  men ansvaret som ”offentlig” person och bloggare försvinner helt.
  Det hade varit mer ansvarsfullt och bara göra ingreppet och välja bort att ”outa” det som du gör. Det handlar inte om att vara ärlig mot läsarna genom att skriva om detta, folk lever vidare sina liv utan att veta huruvida du fyllt läpparna eller ej.

  Om din dröm är att vara en förebild, tänk dig för innan du publicerat dina texter.

  Det är din blogg men med många läsare är det empatiskt att vara ansvarsfull.
  Det gäller även publiceringen av all konsumtion och miljöförstöring, läsarna uppmanas på så sätt att både konsumera och resa, i de flesta fall kopplat till dina ”samarbeten”.
  Du vill ha pengar men som sagt….ansvar.

  • Bianca skriver:

   Då ser vi helt enkelt bara olika på det. Jag tycker man kan vara en förebild oavsett om jag har gjort sina läppar eller inte 🙂

   • Moa skriver:

    Jo, men varför skriva om din läppförstoring. Tror du inte att du på så sätt uppmuntrar andra inga kvinnor att göra detsamma. Och att dessutom hänvisa till en specifik salong är ansvarslöst.. Det verkar som du inte fullt ut förstår din roll som influencer.

   • Jennie skriver:

    Man kan också tänka precis tvärtom. Att man blir en förebild för den som kanske också gått i flera år och önskat göra sina läppar..

    Tänk att vad vi kvinnor gör med våra kroppar och ansikten kan vara så upprörande. Att gå till frisören och tona håret, slinga och klippa är också att förändra sitt utseende. Men har nog aldrig läst att någon är en dålig förebild efter ett frisörbesök. Vad är egentligen skillnaden?

    <3

  • Bianca skriver:

   Jag kommer tyvärr aldrig göra alla nöjda och det är något jag får leva med. Men detta är mitt beslut och det kommer inte falla alla i smaken. Jag gör det som känns bäst att göra just nu 🙂

   • Marianne skriver:

    Du är så FRUKTANSVÄRT omogen för att vara nästan 24 år, Bianca…..För att inte tala om ytlig…..
    Sorgligt!

    • Anna B skriver:

     *du då??!! ⏫⬆️*

    • Anna B skriver:

     *din kommentar ÄR sorlglig och prova säg de till bianca i verkligheten!! 👎🏾👇🏾 tror INTE att du skulle vara kaxig!!..👀🧠*

    • Sofia skriver:

     Var tvärtom en mogen kommentar av Bianca, vilket man verkligen inte kan säga om din kommentar Marianne. En mogen person som har lite hyfs i kroppen vet att man inte vräker ur sig sådana saker, även om man tycker så om någon man inte känner.

  • Bea skriver:

   Tycker precis TVÄRTOM! Jag anser att det är bra att influencers ”står” för de skönhetsingrepp de gör. Det signalerar ju bara att ingen är ”perfekt”, alla har sina flaws som man mår mer eller mindre dåligt över. Det är ju värre om en influencer med stor följarskara bestående av unga tjejer gör massa ingrepp och döljer det, för då tror ju de unga tjejerna att influencern ser ut så naturligt och får ångest för att de själva inte föddes ”perfekta”. Vet MÅNGA svenska kändisar och influencers som uppenbart har fixat både det ena och det andra men som inte är öppna med det. Fine, de har rätt till ett privatliv och vill de inte berätta så ska de självklart inte göra det. MEN säg inte att Bianca är en dålig förebild för att hon står för det hon gör och visar att hon är en vanlig tjej som ville förbättra något på sig själv. Jag personligen känner en lättnad när snygga tjejer faktiskt står för att de gjort skönhetsingrepp, känns mer fair play som en förebild att göra det faktiskt.

   Bianca, ta inte åt dig av all skit. Du är en grym tjej och förebild. Älskar hur du kan erkänna misstag du gör, du kan ändra dig kring åsikter osv. Det visar att du är mänsklig. Men det bästa är att du uppenbart har ett så gott hjärta, det märker man i podden. Fortsätt att vara dig själv <3 Kramar!!

  • Happy skriver:

   På vilket sätt är det bättre att göra ingrepp och mörka dem – är det inte att föredra att vara ärlig och berätta att man har hjälpt naturen på vägen så unga tjejer förstår vad som krävs för att se ut så? Du kan så klart tycka att hon inte borde ha gjort det alls men det är ju tyvärr inte av någon relevans. Det följer av den fria människans val och envars ansvar som förälder att förbereda sina barn för den här världen där influensers påverkar mer än en lärare.

   • Evelina skriver:

    Det som är problematiskt är väl inte att Bianca är ärlig med sitt val, då hon är en kvinna som lever i ett patriarkalt samhälle där det är nästan omöjligt att stå emot de normer som hela tiden reproduceras av patriarkatet som säger åt oss att vi inte duger som vi är utan bör fixa det som fixas kan. Detta då kvinnors värde överlag baseras på ens yttre. Det som är problematiskt är att som såkallad influencer med en stor plattform och många unga tjejer som följare inte förklara att detta behov av att göra dessa ingrepp kommer ifrån de normer och krav vi hela tiden ställer på kvinnors utseenden. Jag sminkar mig, fixar håret hos frisören, shoppar kläder osv men är medveten om varför jag gör det och att inte kunna erkänna att det är under påverkan av patriarkatet är ren och skär lögn. Alltså – inget fel att erkänna valet att göra ingrepp men önskar du som influencer och förebild i såna fall kunde stå för att du gör det för att du helt enkelt bara är människa och inte orkar stå emot patriarkatets förtryck mot kvinnor istället för att rättfärdiga det med argument som får det att låta som bara ditt eget val utan någon som helst yttre påverkan. Det ger ett felaktigt budskap till våra yngre tjejer även om du kanske menar väl. Det reproducerar bara dessa hemska normer som skadar oss alla. Tycker verkligen att det är viktigt att välja att ta sitt ansvar och bilda sig så att man är medveten om vad det är man bidrar till och reproducerar för något till så många unga tjejer!! Det är ett val alla ni influencers kan göra och jag önskar verkligen att ni hade tagit ert ansvar och utbildar er i normkritik och genusfrågor.

    • Happy skriver:

     Nej. Hon kanske inte har tänkt på det sättet eller grottat ner sig i det. Hon kanske anser att det grundar sig i hur kvinnor jämför och bemöter varandra – har du sett det här kommentarsfältet? Varför är slutsatsen att det är patriarkets fel – kolla hur många kvinnor som är benägna att trycka till, kritisera, köra över. Det är inte en annan persons ansvar att föra din (eller andra kvinnors) talan, folk gör vad de är mogna till och känner sig manade att göra. Lika lite som att hon är skyldig att ta hänsyn till någons åsikt angående ingreppet så är hon skyldig att reflektera kring det eller förklara det mot bakgrund av genuspolitik. Ni drar det för långt. Återigen, föräldrar har ansvaret att förklara, inte influensers. Vill man ha ett genusfokus hemma så kan man inte förvänta sig att det ska komma utifrån. Du kan vara besviken på att hon inte beskriver det mot den bakgrunden men det mest effektiva hade kanske varit att komma med frågeställningen, kanske hade den väckt en fundering kring henne. Jag har så svårt för ert förminskande av henne, vi får väl lägga det på patriarket också så slipper vi individens ansvar.

     • Evelina skriver:

      För det första har jag aldrig gått i bräschen för de som kommenterar nedlåtande? Det är skillnad på att ge saklig kritik och att vara elak, det har vi alla rätt till att uttrycka. Så hur andra tjejer kommenterar här har inget med min kommentar att göra. Jag kan förstå att man som offentlig person får stå ut med mycket kritik men det är också en negativ konsekvens av att vara just offentlig. Vem som helst som uttrycker en åsikt/gör ett ställningstagande gör ju det med vetskapen om att man kan få kritik för det. Det väl ingen motsägelse att föräldrar har ansvar för att lära sina barn kring normkritik och att influencers faktiskt också har ett ansvar i vad de skriver och representerar? Vad tror du ärligt talat att en tonårstjej blir mest påverkad av – vad ens föräldrar säger eller vad en stor influncer säger? Det handlar om makt! Och att om man har en stor plattform så har man också mycket makt och möjlighet att påverka många människor, så jo man har i allra högsta grad ansvar för vad man vill använda den makten till. Bianca gör mycket bra också för sina följare tycker jag, verkligen, men trots det så tycker jag absolut att det är problematiskt att snacka om skönhetsingrepp som ett helt oproblematiskt val. Det jag menar är inte att någon person tvingat Bianca till att göra ingreppet eller att jag ens överhuvudtaget dömer henne för det? Det är absolut ett säkerligen genomtänkt val hon gjort själv. Det jag menar är att det är tyvärr så att det är en konsekvens av samhällets krav på tjejers utseenden som gör att vi hela tiden vill förändra något och aldrig kan få vara nöjda. Och då ser företag till att hjälpa oss åtgärda våra komplex och få betalt för det både för själva tjänsten men också via reklam som de ofta får via influencers. Att säga att man gjort det helt utan någon yttre påverkan är inte sant och sänder endast ut ett budskap – att det man inte är nöjd med hos sig själv bör man åtgärda. Och DET är inte ett budskap jag vill nå fler generationer av tjejer med. Det är ingen långsiktig lösning för man kommer ändå alltid fortsätta hitta fel och aldrig få känna att man duger som man är. Det är en quickfix. Men med det sagt så förstår jag varför Bianca valde att göra ingreppet för det är inte lätt att orka stå emot och vara frontfigur och stå ut med att själv må dåligt över sitt yttre som en demonstration mot att ingen tjej egentligen borde behöva göra det. Jag tycker även att det jag lyft här är fritt fram för Bianca att fundera vidare på, oavsett om jag skrev det som en frågeställning eller inte. Det finns mycket att läsa om det!

   • Bianca skriver:

    Anledningen till att jag gjorde ingreppet har med mig och ingen annan att göra. Ett beslut jag tänkt på i över 5 år.

 • Lina skriver:

  En bitchig attityd kommer man inte långt med :/ första säsongen av WV gillade jag dig riktigt mycket! Du var jordnära och verkade så härlig. Ju längre tiden gick desto mer verkar kändisskapet ha stigit dig åt huvudet för du är allt annat än ödmjuk nu. Bitchig och otrevlig attityd och du tror att alla ska behandla sig som en prinsessa. Snälla, du har ett sjukt priviligerat jobb och ändå får du värsta utbrottet varje gång du möter kritik? Du behöver tyvärr växa upp lite eller prova på något annat jobb, DÄR kommer du stöta på motgångar så det skriker om det.

  • Johanna skriver:

   Är det nån som tvingar dig Att läsa biancas blogg??!

  • Elin skriver:

   Sorgligt att du inte har något bättre för dig än att kommentera sån skit och tycka ner andra kvinnor. Skaffa dig ett liv istället 🙂

  • Bianca skriver:

   Vad synd att du tycker så. Jag tar åt mig av kritiken… tro mig!! Jag ligger ibland sömnlös på nätterna och gråter och tänker igenom allt sånt som du skriver ovan. Jag tar åt mig mer än vad det flesta gör. Det tär på mig otroligt mycket när jag får ett sånt här hat på mig varje dag av kvinnor.
   Men för jag en elak kommentar som inte är konstruktiv kritik så kommer jag inte alltid bemöta den med en trevlig ton.
   Du får gärna testa på själv någon gång att svara trevlig tillbaka till hundratals kommentarer från kvinnor som skriver att du är bitch, obildad, korkad, en hora, söker uppmärksamhet, att jag har hybris, att jag inte förtjänar kärlek, att jag borde skämmas över den jag är osv.
   Det är helt okej att tycka olika och enligt mig är helt okej att bemöta kritiken med en otrevlig då det är mitt sätt att säga ifrån att din kommentar är enbart elak och sårar.
   Och mitt kändisskap har inte stigit åt huvudet. Jag vet bara mitt värde som människa och min plats i ett projekt, bolag eller arbetatsituation och låter mig inte bli lurar av företag eller kollegor. Jag står på mig och tycker alla ska behandlas med respekt. Det borde alla göra så man inte blir trampad på vilket man blir ofta i detta yrke. Så jag ser det mer som en tydlig självinsikt för en entreprenör som mig än att jag har hybris 🙂 hoppas du förstår

   • KBK skriver:

    Hej Bianca!
    Jag gick in här för att läsa då jag fick höra att vi har samma läkare. Grattis till oss! 😉 Jag har fyllt mina läppar av samma anledning som du. Starkt av dig att gå ut med det. Jag brukar också vara öppen med det, jag ser inte vad det ska vara för fel oavsett ålder. Du tar ansvar genom att rekommendera en fantastiskt skicklig LÄKARE. Bra! Otroligt sorgligt att läsa många av de kommentarer som skrivs här. Blir också ledsen av att läsa att du mår dåligt av att läsa de här negativa kommentarerna och att de påverkar din hälsa. Jag hoppas att du tar stöd för att sålla i det positiva och negativa. Det är inte lätt, man fokuserar tyvärr gärna på det som inte är positivt. Jag tänker att du får luta dig mot att du är där du är för att DU gör något som är bra. Girlpower! Ett varmt lycka till i fortsättningen!😃
    KBK – Kör Bara Kör!

  • Bianca skriver:

   Jag är fortfarande jordnära. Häng med mig en dag så skulle du se det. Men jag säger ifrån om jag tycker någonting inte sköts korrekt och det älskar jag att jag numera vågar göra.

   • lo skriver:

    Bianca mitt motto i arbetslivet (jobbar i vården) är: ”don’t argue with crazy” och jag tycker verkligen du borde ta till dig det och sluta lägga ner tid till att svara

   • A skriver:

    Det är säkert så att du är jordnära men du kanske uppfattas mindre jordnära. Jag kan hålla med i att jag också upplever en lite förändrad attityd i vissa av dina inlägg och du har som sagt många unga följare som inte har förmågan att tolka allt riktigt.

  • Happy skriver:

   Kom igen Lina, det där var ett mer generöst svar än du förtjänar. Det minsta du kan göra är att tacka för förklaringen och äta lite av din egen humble pie. Förhoppningsvis får du dig en tankeställare kring hur djupt du kan såra och förstöra med dina illa valda ord.

  • Madde skriver:

   Lina, verkar som hon kommit längre än vad du kommit? Jag kan ju tycka att den som ska växa upp är du som kommenterar negativt om en annan person på nätet. Kan du inte bättre än så?
   Gillar du inte Bianca kan du ju göra både dig och henne en tjänst och inte följa hennes liv? Hade väl varit mycket bättre!

  • Sofia skriver:

   Måste säga att det är otroligt intressant hur olika man kan uppfatta en person. Jag upplever att Bianca är allt som du säger att hon inte är. Märkligt hur det kan vara så.. sticker det lite i ögonen kanske att hon inte bara är helt fantastiskt snygg utan också verkar vara en underbar person med fötterna på jorden och som tjänar en jävla massa pengar? Förstår att det kan göra det men vet du vad, tycker att vi unnar Bianca det för det gör iallafall jag 😉

 • Amelia skriver:

  Så bra blogginlägg och du är så vacker ❤️❤️

 • Dea skriver:

  För att vara ”obildad” tycker jag att du är väldigt duktig på att uttrycka dig rent språkligt! Några stavfel hit eller dit spelar då mindre roll, tycker jag 😉

  Tänkte dock mest berömma dig för detta inlägg, man förstår hur du resonerat och dessutom uppmanar du till eftertanke och vikten av att välja en seriös klinik. Måste säga att det är bra gjort, trodde faktiskt inte att du gjort fillers.

  Och den påstådda ”bitchigheten” skulle jag tro kommer av att du möjligen distanserat dig lite mer till vad du lägger ut på dina medier och när. Sunt!

 • Alice skriver:

  Spelar ingen roll hur du ser ut, bara du är nöjd med dig skälv som jag hoppas du är nu😘

 • Johanna skriver:

  Va den du är Bianca, dom som gillar dig kommer alltid följa dig, jag tycker du är fantastik och om mina barn kommer ha dig som förebild så kommer jag bli glad❤️ Jag anser att det är föräldrarnas ansvar och plikt att uppfostra sina barn det ska inte du behöva göra. Hoppas nån gång du slipper utstå detta onödiga hat😢 man blir rädd för mänskligheten 😢
  Kramar till dig❤️

 • Alice skriver:

  Synd när de flesta skriver hat😥 men bry dig inte om hatet!!!😘

 • Ebba skriver:

  Hej Bianca!
  Vill bara ge dig lite kärlek, tycker att du får så sjukt mycket onödig skit. Förstår inte hur människor orkar lägga ned så mycket tid och energi på att klanka ned och trycka ned dig så mycket….. helt sjukt i mina ögon. Fortsätt vara den du är, du har iallafall hjälpt mig och fått mig att känna mig mindre ensam i många olika tankar, frågor och funderingar. Tack för det!!!!❤️

 • Bruce skriver:

  Nej, men vad är det som händer!? Brukar inte kommentera värst mycket på inlägg eller liknande… men ursäkta mig, det är på riktigt skrämmande att läsa att så många tjejer uttrycker sig negativt mot dig eller andra kända profiler för den delen med. Jag vet inte hur andra människor anser att man ska bete sig mot sin medmänniska, men detta är ju under all kritik! Klart man kan ha en åsikt om saker och ting men jag har lärt mig att alla åsikter är fan (ursäkta språket då fan verkar vara opassande) inte till för att uttrycka hela tiden! Ni är väldigt klara i eran åsikt om att Bianca ska vara en förebild mot unga tjejer osv… men ert beteende då? Att skriva negativt om biancas beslut, som hon gör i sitt liv… dubbelmoralen är TOTAL! Ni tror inte dessa små tjejer går in och läser era kommentarer? Hur illa NI beter er!? Man ska inte behöva försvara sig i allt man gör, eller varför man gör det! Hon ville göra läpparna för att HON kände att hon ville det! Ja, inte skadade det någon så vitt jag vet! Jag mår inte dåligt av hennes beslut och tror ingen annan gör det heller. Det är enbart sorgligt att man inte kan hylla varandra. Att ”heja dig som tog tag i det du velat göra länge!”

  Och sen, alla dessa små tjejer… de har föräldrar, det är inte Bianca som tillåter världens alla ungar att göra precis som hon gör. Den tror jag inte att hon skrivit under på.

  Heja dig Bianca. Lika snygg som alltid! Med eller utan lips, you rock! ❤️

 • Hanna skriver:

  VAR ÄR DINA FRUKOSTSKÅLAR IFRÅN!? Den med hallon och banan i? SÅ HIMLA FIN! 🍬

 • Therese skriver:

  GUD vilken himla sund och klok text! Tack för detta! Skit i folk, du är helt fantastisk.

 • M skriver:

  Seriöst nu… Till alla er som lämnar elaka kommentarer, skulle ni någonsin våga säga det ni skriver i verkligheten? Cause I’m having a really hard time believing that. INGEN människa som är genuint lycklig, är elak mot någon annan. Och kom inte och säg ”jag är inte elak, jag säger bara vad jag tycker” JO DU ÄR ELAK. För om du inte vågar säga det du skriver i verkligheten, så är det uppenbarligen något som inte är okej. Herregud, vad hon är skriver eller gör, så är ni på henne! Hon skulle kunna rädda jorden och ni skulle säga ”varför tänkte du inte på Jupiter, hur kunde du inte rädda Jupiter”
  Jag tycker att du är grym Bianca! Du är vacker, klok och stark! YOU GO GIRL!!!!

  • Bianca skriver:

   Såååå sant!!! I allt jag gör hittar någon alltid fel, men antar att jag får börja vänja mig vid det!

 • Josefine skriver:

  Jag ÄLSKAR att man kan fixa till saker som man själv inte är nöjd med 🙂 och det gör ni med.

  Kanske inte alla, men jag tvivlar på att de flesta avundsjuka fjantarna här aldrig sminkar sig, rakar sina ben, noppar ögonbrynen mm. Det kanske kommer som en chock nu men det är också att ändra på sitt naturliga.

  Bianca är en riktig powertjej och jag älskar att hon har slutat att ta skit från er som verkar tro att det ska ingå i yrket. Ni hade inte klarat av en dag i hennes.

 • linn skriver:

  You go girl <3

 • Hanna skriver:

  För det första så är du Bianca helt grym på alla möjliga sätt och trodde aldrig i min vildaste fantasi (innan jag började lyssna på podden) att jag skulle känna igen mig själv i dig såååå mycket, och för det andra så måste jag säga fy skäms till alla som skriver elaka saker istället för konstruktiv kritik! Vad hände med att stötta varandra tjejer istället för att trycka ner!?! Jo hon har många unga läsare men även äldre som älskar att höra hur hon resonerar kring sitt liv och beslut oberoende vad det handlar om! Det är hennes liv och det som gör att jag älskar denna tjej är att hon pratar så ärligt om saker som typ inga andra gör!

 • Anne skriver:

  Bianca du är så bra o klok för din ålder. Alla vet det.!!! Dom som klagar och gnäller är bara avundsjuka på din framgång och skönhet. Sen så fort det händer tråkiga saker, frossar människor i det. TYVÄRR. Bianca – borsta av det från dina axlar – vackra duktiga tös. You go girl🤗🤗🤗

 • Sofia skriver:

  Varför blir folk så extremt upprörda för att du fyllt läpparna? Jag brukar läsa din blogg men inte så ofta kommentarerna, men när jag väl gör det beundrar jag dig för att du orkar stå ut med vissa av dem. Men en fundering bara, du skriver att du har fyllt läpparna sedan i mars. Jag personligen har inte lagt märke till det, inte ens reflekterat över saken. Och jag tror inte alla andra har det heller, men plötsligt när folk blir medvetna om något de inte ens vetat om blir det ett jäkla ståhej.
  Tyck vad ni vill om skönhetsingrepp, men att fylla läpparna innebär inte att man automatiskt är en dålig förebild. De flesta av er har väl förhoppningsvis en högre tröskel än så.

  • Bianca skriver:

   Vissa har sett det och andra inte, så för att slippa spekulationer valde jag att skriva om det. Jag tycker inte heller att man är en dålig förebild när man gör något ingrepp som man också tänkt på i flera år..!

 • Sofia skriver:

  Bra Bianca, alla tjejer behöver vara lite bitchiga mot folk som försöker sätta sig på dem. Det är helt rätt. Synd bara att det så ofta är andra ”tjejer”.
  En del av dina haters gillar inte att du har börjat sätta gränser, de får luft varje gång du visar minsta osäkerhet som när du försäkrar att du inte är expert på något du skriver om eller nästan ber om ursäkt flera gånger för att förklara varför du tycker eller gör som du gör. Vilket visar att du inte alls är en snorkig tjej, utan tvärtom en snäll och känslig tjej. Men det är då de kliver in och gör sitt bästa för att öka på din osäkerhet genom att kalla dig okunnig, obildad, att du aldrig skulle fixa ett ”riktigt jobb” (som de säger) osv. Allt det där är bara bullshit, givetvis. Elaka människor vill alltid ge sig på någon de i en given situation uppfattar som osäker eller svagare, det är deras signum. På samma sätt fungerar mobbare i skolor och på arbetsplatser. Deras mission är att få sitt offer att tro att hen är orsaken till att mobbaren är taskig, och att man därför får skylla sig själv.
  Försök att komma ihåg det.
  Man kan bara vara den man är, men jag tycker det är bra att du tar fram lite bitch. Det stärker dig och försvagar de som bara vill vara taskiga.

 • Johanna skriver:

  Jag tycker att resultatet passar dig jättebra. Ser naturligt ut! Har faktiskt tänkt på flera gånger i det senaste när du delat bilder på ex Instagram.

 • Karl skriver:

  Kanske dags att hoppa ner från pedistalen. Om du inte tål kritik har du nog valt fel bana här i livet. Som offentlig person måste man tåla kritik eller byta bana.

  • Bianca skriver:

   Kritik tål jag, men jag är trött på alla hatkommentarer. Det är två olika saker!

  • Ingela skriver:

   Varför måste man tåla kritik om man är en offentlig person på det sätt som Bianca är? Jag förstår verkligen inte, kan du förklara? Hon har inte blivit folkvald att utföra ett arbete för Sverige, eller sitter på ett högt ämbete som påverkar människor i vardagen. Där kan jag förstå att man kan vänta sig kritik om man inte utför sitt arbete bra. Det Bianca gör är att bjuda på sig själv, så som hon är, om man inte gillar det kan man välja att inte ta del av det hon delar i stället för att komma med sin högst subjektiva kritik, som tex ”Jag tycker bla bla bla”. Vad ska Bianca göra med den infon om vad du tycker? Må dåligt? Ändra på den hon är? Hur skulle du klara dig under hundratals granskande ögon? Leta du vidare och finn någon underhållning som faller dig bättre i smaken.

 • MiniLini skriver:

  Du är grym Bianca! I dagens samhälle är det så många som är avundsjuka eller missnöjda med sig själv , sina karriärer mm och då är det enklare att ta ut det över andra än att ändra sin egen situation. Folk blir bittra och och elaka och spyr ut sin galla bakom en skärm. Du är riktigt snygg på både in och utsidan. Stå på dig! Du är en fantastisk person.

  • Bianca skriver:

   Så sant men så sjukt, förstår inte hur man kan må bättre efter man skrivit en elak kommentar… Tack för dina fina komplimanger <3

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! Håller helt och fullt med dig! Man bestämmer själv och tar ansvar för sina val i livet och det är tråkigt att andra lägger ner så mycket energi på att tycka och tänka! Men den här gången kunde jag inte låta bli att kommentera…tycker du är en stor inspiration och det som har inspirerat mig mest är att du står upp för dig själv oavsett vad andra tycker och tänker. Det är riktigt coolt, speciellt när man är så ung som du. Därför tyckte jag det var lite synd… med ingreppet, du var ju lika fin innan. Vet att det kanske inte är vad du vill höra men du var liksom coolare precis som du var oavsett storlek på läppar. lite kaxigt att stå emot om du förstår vad jag menar, så lite synd tycker jag men no big deal liksom. fortsätt vara dig själv! Det är den bästa skönheten! Ta hand om dig!

  • Bianca skriver:

   Hoppas jag kan fortsätta vara en stor inspiration för dig. Ingreppet handlar till störst del om att jag ville slippa tänka på det varje dag, jag mådde liksom dåligt innan och det tog upp för stor del av mina tankar. Därav mitt beslut!

 • Frida skriver:

  Alltså vad är det för fel på folk? HUR kan man som vuxen sitta gömd bakom en skärm och vräka ur sig sådana elakheter om någon man inte känner? Usch. Fy fan vad vidrigt.

  Bianca, heja dig. Du är råsnygg och talangfull och vill du göra läpparna ska du göra det. Punkt.

 • Emmy skriver:

  kan vara soya du är känslig mot! Får exakt den känslan också när ja äter mycket av sojaprodukter

 • Sandra skriver:

  Heej fina Bianca 😊🌺 Hoppas du har det fint.. Vet du!! Nästa vecka åker jag och min kille till Palma och jag har ju såå lust att besöka din pappas restaurang så undrar vad den heter eller om du har adressen eller nått 🤗🌺 stoooor kram till dig du är bäst 🤗💗

 • VIKTORIA skriver:

  Biaaaanca ♡♡♡ du är stencool.. alltså wow.. #älskart absolut älskart…
  Sista podd avsnittet… wow så så bra…

 • Jennie skriver:

  Angående känslan av svullen mage/mättnad. Se om du får samma reaktion om du tar bort soja ett tag. Det är väldigt vanligt att vara sojakänslig/allergisk. Jag är det!
  Om du blir bättre kan det vara allergi och isåfall är ett tips att be om att få ta allergitest för soja och baljväxter.

  Riskakor innehåller rätt mycket luft… så där kan du också ha en naturlig orsak 🙂

 • lo skriver:

  Biancas läppar är lite större men ser så naturliga ut. Varför blir det här en så stor grej medan att färga hår, ha peruker, massa tatueringar osv inte alls en stor grej och fel. Hade jag dina läppar på ditt ansikte hade jag också lagt lite fillers för det blev finare.

 • D skriver:

  Undrar bara, är vad som helst ok bara för att det är många som gör det? Finns det inga gränser längre, vad som är ”normalt”? Förstora bröst, fylla läppar, suga ut fett, lyfta ansikte, fixa rumpa, osv, som ju faktiskt är kirurgiska ingrepp, vilket inte att typ färga håret är. Känns liksom lite tragiskt, vart vi är på väg i vårt samhälle, lite ”plastic fantastic”. Det som var skämmigt för tio år sen har plötsligt blivit en norm, för ”jag gör vad fan jag vill med mitt utseende”. Kan bara hoppas att trenden vänder en dag och det naturliga tar över.

  • Bianca skriver:

   För mig handlade det om något jag tänkt på i över 5 år, som tog över mina tankar många gånger. Jag var mycket missnöjd innan och trivdes inte med mina läppar. Är så glad att jag kunde göra detta ingrepp och idag vara nöjd!

 • Anna skriver:

  Är insatt i frågor om järnbrist. Kombinera intaget av järn med c vitamin. Det finns även tuggtabletter på apoteket som kombinerar järn o c vitamin. Jag kan också rekommendera magnesium. Troligen har du brist på det med. Få till läkaren och undersök hur dina vitamindepåer etc ser ut. Behöver inte bara vara järnbrist…
  Och återigen tror jag att du med fördel kan undvika dina kommentarer om att ’snälla skriv inget elakt’. Du är vuxen och har valt ett offentligt arbete och är till det frispråkig och då är det bäst med lite gåshud helt enkelt.

 • Elim skriver:

  Tycker det är så otroligt synd att du känner att du måste förklara dig för vissa utlåtanden/beteenden, som om du alltid gör något fel bara av att vara människa. Alla beter sig inte 100% korrekt hela tiden, och trist att så många tagit det till sig att de måste kommentera/uppmärksamma det så fruktansvärt mycket när det kommer till dig.
  Lyssnar på er podd ibland, och blir så ledsen över att ett bra avsnitt ”barkar ur” för att någon sårat dig/kritiserat dig och du vill uppmärksamma det i podden, där du förklarar dig/försvarar dig för något du gjort/sagt tidigare. Förstår att det är svårt, men vänligen försök utelämna det i podden för du gör ett kanon jobb med att kommentera/svara på alla negativa människors kommentarer här i bloggen redan! ❤️ Måste ta otroligt med energi att vara ”sedd” och bli kritiserad, en stor eloge för att du orkar! Heja dig!

  • Bianca skriver:

   Det är tufft att hela tiden bli kritiserad/hatad, och ibland går det till en gräns. Och jag måste få ventilera mig i podden, men jag förstår om det kan bli lite mycket av det ibland. Jag ska försöka tänka mig för!

 • Frida skriver:

  Du fortsättar att rocka min värld så gör vad fan du vill!

 • TYRA skriver:

  Hej Bianca tycker absolut att alla även ”okunniga” som ni ska få prata politik är ju ett sätt att lära sig mer o höra andras åsikter. Dock tycker jag precis som ni säger rösta på vad det man själv vill o inte vad andra säger ta ansvar o sätt er in i politiken. lika lite som man ska uppmana folk att rösta på ett parti ska man heller inte uppmana att inte rösta på ett parti o definitivt inte när ni ger fel info om SD bara för att ni hört o inte satt er in. Dom vill inte förbjuda abort utan sänka gränsen från v.18 till vecka 12. Detta tycker jag bara är bra. Har du sett ett foster i v 18 ? Att vara drygt 20 år och ha gjort 3 aborter och tagit massa dagen efter piller tycker jag personligen bara visar på oansvar. Gillar din öppenhet men har tappat lite respekt för dig på sistone och tycker du borde bli vuxen.

  • A skriver:

   Hej. Håller helt med om att det är fel att påtala att andra inte ska rösta på SD (som var fallet nu). Dessutom är det som påstås om SD i podden direkt felaktigt och Alice o Bianca borde sätta sig in i SD politiska ståndpunkter (finns på deras hemsida) och justera det som är fel (tex uttalanden om aborträtten). SD är ett av Sveriges absolut största partier och om man läser deras partiprogram finns flera bra saker. Det är inte omöjligt att SD tar över som Sveriges största parti. Läs som sagt deras partiprogram innan ni uttalar massa felaktigt trams igen.

   • Sanna skriver:

    SD är ett parti som måste motas bort vad än ni rasister och sexister har för övertygelser kring yttrandefrihet. Ju fler som aktivt jobbar bort skiten ju mer demokratiskt och humanitärt kan vi leva. Bianca med såpass stor följarskara kan göra otroligt mycket for att påverka, för att influera, att SD minskar och en dag försvinner. Undertiden kan väl ni skapa ett fjärde rike på en öde ö någonstans så vi slipper höra er skit.

   • Ebba skriver:

    Att ett parti är stort betyder inte att det är vettigt.
    Visst i alla partier kan man väl hitta någon fråga som man håller med om men SD har en politik som går emot grundläggande mänsklighet och människors lika värde, invandring liksom homosexualitet och kvinnors rättigheter, som gör att inget annat som de säger spelar någon roll egentligen. Det finns ingen bra retorik, ledare, inga vettiga åsikter som kan väga upp för de brister som finns i deras parti.

  • Ebba skriver:

   Jag förstår till viss del dig när du menar att om man säger att man inte vill påverka så kan man hålla sig till det. Men om man däremot vill påverka när man brinner för något så tycker jag att det är fritt fram. Yttrandefrihet osv. Det är viktigt att kunna föra en diskussion och dialog. Summan av två åsikter är ofta mer välutvecklad än dess delar.
   Men du, du säger att man ska inte yttra sig om vad man röstar men allmänheten ska bestämma om ett liv ska sättas till världen eller inte? Jag tycker det är mer oansvarigt att föda ett barn som man inte har möjlighet att ta hand om på ett rättvist sätt. Det är ett fruktansvärt svårt beslut att ta så klart, men ansvarsfullt och modigt att välja abort om det är det bästa för barnet. Det är upp till individen att bestämma det själv tycker jag, det kan skilja sig från fall till fall och då ska man ha möjligheten.

   • TYRA skriver:

    Absolut finns det skäl för abort och därför ska det inte förbjudas. Men tyvärr används det ibland som preventivmedel o det är inte rätt. Blir man gravid flera ggr mot sin vilja bör man kanske se över sitt skydd finns ju många alternativ. Att gå åt SD så hårt är ju att idiot förklara en VÄLDIGT stor del av befolkningen som många dessutom är betydligt mer pålästa o livserfarna .

  • Bianca skriver:

   Som vi sa i början av avsnittet så är vi inte speciellt pålästa utan pratade bara utifrån vad vi hört/lärt oss genom olika debatter osv. Sen att vi uttalade oss fel kring ett parti var slarvigt, men oavsett om vi inte är proffs så är det viktigt att prata om det och som offentlig person uppmuntra till att rösta.

   • TYRA skriver:

    Absolut men du själv känner dig ofta missförstådd och felciterad borde därför själv tänka lite extra innan du uttalar dig. Influensers är ett härligt nytt sätt att underhålla och jag gillar er. Vi människor behöver den typen av andrum att läsa o höra om ngn annans liv lite. Men politik är allvaret i livet där vi alla måste ta ansvar och inte tro oss veta. Kram

 • Inez skriver:

  Tjaoooooooo👋🏻 Jag tro att du antigen äter för lite eller ELLER att du har ätit för lite någon gg innnan! Inte för att jag tror det för du äter as goda frukostar osv☝🏻 Alltså min storasyster hon har Aniroksia ungefär två år sedan. När hon hade fått sin aniroksia så tappade hon hår!hennes hår bliv bara tunnare & tunnare! Hon var väldigt ledsen eftersom hon hade nästan en meter långt hår! Hon tappade det för att hon åt för lite! Men det kan också bero på att du färgar & använder mycket i ditt hår! Min storasyster är expert på detta och hon säger ’’ använd inget annat än hår-olja i topparna och torrschampo från Maria Nila! ’’BÄSTA MÄRKET EVER! använ också shampo & balsam från Maria nila! Helen torshården använder det!❤️ Hoppas du ser detta och för användning av dessa tips❤️Från en 11 årig tjej som älskar dig! PUSS & KRAM! I love yo❤️ // inez frank❤️

 • Emma skriver:

  Det som är så kul är att ingen har märkt att Bianca gjort fillers innan hon skrev det på sin blogg, och först då brakar helvetet ut…
  Självklart ska Bianca få göra som hon vill! Alla väljer själv! Ingen tvingar ju just dig att fylla läpparna, låt Bianca göra det hon vill. Varför ens lägga energi på att snacka skit och vara otrevlig när man kan sprida kärlek!
  All kärlek till dig Bianca fortsätt vara du<33

 • Tjejen skriver:

  Heeej, jag är sååå nyfiken. Sången din morfar dansar till (då han är på båten) vad är det får sång?! need to knooow. ps du är fin.

 • Malin skriver:

  Tycker att du är en förebild Bianca, du vågar tala om att du inte är perfekt..många ”vuxna” kvinnor som kommenterar verkar tro att bara för att man är känd så är man perfekt. Har en 15-årig dotter som ser upp till dig…om hon någon gång i framtiden skulle vilja ändra på något i sitt utseende eller kropp så är väl det fantastiskt att hon vet att det finns duktiga personer som kan utföra det? Tucker att det är så jävla förbannat tragiskt med att kvinnor hatar på kvinnor…vi borde hylla varandra, lyfta varandra och göra som männen…dunka varandra i ryggen! Fortsätt att vara du Bianca, jag hoppas att de positiva kommentarerna känns mer än de negativa…ingen människa i hela världen kommer någonsin kunna behaga alla människor! Kärlek och värme till dig Bianca…❤️❤️❤️

 • Hanna skriver:

  KLIPP KORT!! Hade varit så jävla snyggt

 • Josefine skriver:

  men guuud bara gör dem du får väl göra va du vill. kommer bli tvär snyggt folk e bara avis för att du kankse kommer look like a dime hahah<3

 • Louise skriver:

  Köp en luftig fin klänning eller kjol med crop top? Alla går ju runt lättklädda nu 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag brukar köra på det, men ibland när jag ska in på möten vill jag ändå vara lite mer uppstyrd och då blir det svårt i denna värmen…

 • Märta skriver:

  Heeej! Bianca din hårfärg har blivit såå fin på senaste tiden,och att du klippte av en längre bit har VÄRKLIGEN gjort positiv skillnad!!

  Bara så att du vet så älskar jag dig & din youtube kanal är ju den bästa!! <333 snälla kolla DM pusss

 • Ick skriver:

  Ät regelbundet så kommer det bli bra. frukost, lunch, middag och två mellanmål. Gå inte för långt mellan timmarna, dels blir humöret kasst och dels får du bra metabolism. Att dra ut på timmarna är inget att rekommendera..
  /Medicinare…

 • Nelly skriver:

  Hej, måste verkligen gå säga det – du är så jävla snygg!

 • Louise skriver:

  Hellu! Har suttit limmad framför D play senaste veckan och plöjt igenom alla säsonger av wahlgrens värld, har gråtit och skrattat till dessa avsnitt, och nu sitter jag här lite smått desperat över att jag inte har fler avsnitt :(…
  så därför hamnade jag här, just eftersom att jag bara avgudar dig efter att ha sett dessa avsnitt. Tycker du har så jäkla skön humor, och jag gillar att du är lite pms:ig 🙂 för jag är likadan! 😀

  tycker du är fantastisk iaf och utan dig hade wahlgrens värld inte vart speciellt bra :p

  kramar från Louise på Gotland

 • Rebecca skriver:

  Hoppas du får en superfin helg, och precis som du skriver så ser den där avokadomackan helt drömmig ut! Måste testas 🙂 Besök gärna min blogg om någon vill läsa om bland annat psykisk ohälsa och hur vi ska kunna få vara mer öppna i dagens samhälle. Kram <3

 • Sara skriver:

  Kan ha period när jag knappt kunnat äta, bara känt mig proppmätt med än gång:/ testa probiotika kosttillstånd, har hjälp mig på vägen:)

 • Sara skriver:

  Har haft samma problem ibland när det känns som att man är proppmätt så fort man äter. Testa probiotika kosttillskott, kan hjälpa på vägen:)

 • Sasa skriver:

  Fin du är ❤️😍

  Hur gjorde jag för att gå ner 35 kg?
  https://nouw.com/sassabassa/hur-gjorde-jag-for-att-ga-ner-35kg-34239422

 • Annelie Larsson skriver:

  Hej Bianca! Trodde aldrig att jag skulle ha ork och energi att kommentera ett inlägg på en blogg, men nu så… Måste börja med att ge dig all kred för att du är så otroligt stark som orkar med all kritik du får för vad du än säger och vad du än gör!! Jag är medveten om att du valt att vara en ”offentlig” person i och med ditt yrkesval, men det kan inte vara lätt att vara så ung och ändå stå pall för alla elaka kommenterar och allt som skrivs om dig! Att medelålders tanter har ork och energi att ständigt sitta och kritisera i kommentarerna på din blogg är så patetiskt, det fullkomligt lyser avundsjuka om dem! Det enklaste för dessa vore att inte läsa din blogg så sparar de antagligen en massa energi som de kan lägga på andra viktigare saker i sitt liv. Jag läser din blogg för att FÅ energi och bli inspirerad av kläder, inredning, maträtter mm. Ni som ständigt kritiserar Bianca bör hitta en annan blogg att läsa som GER er energi och INTE TAR energi från er! Fortsätt att vara den person du är Bianca, men vill bara uppmuntra dig till att inte ens besvara dessa elaka kommentarer, det är de som har problem och uppenbarligen är bittra på sitt liv, inte du! Ha en fortsatt bra sommar!

 • Ebba skriver:

  Åh vad skönt för dig att genomföra läpparna eftersom du kände behov av det! Är också intresserad så en fråga: ”Jag har faktiskt gjort det sedan i Mars”, betyder det att man behöver gå dit med jämna mellanrum? Måste man fortsätta med det så länge man vill ha fylligare läppar, alltså typ alltid då? Vad kostar det? Kram

  • Bianca skriver:

   Jag har gjort det två gånger, då kroppen lätt stöter bort fillersen i början. Sen måste man fylla på med jämna mellanrum då det försvinner efter ett tag. Priset beror på hur mycket du vill ha 🙂

 • Pamela skriver:

  Du är bäst. sluta aldrig blogga

 • Johan skriver:

  Hej B,

  Min sambo följer din blogg, instagram, erat tv-program mm väldigt mycket (btw, din mamma är helt underbar som person 🙂 ). Jag är däremot personen som inte är den mest aktiva på sociala medier. Men när hon sitter å berättar vad folk skriver, hur dom uttrycker sig mot dig som individ började jag själv gå in och läsa lite kommentarer.
  Jag skäms som person att behöva läsa detta egentligen. Min sambo vet att jag är väldigt nojig över just dessa grejer då våran dotter inom ett år ska börja skolan och där den första delen av just mobbning börjar. Jag kan inte förstå att människor som ÄR, eller kommer bli föräldrar kommenterar just på det sättet dom gör mot dig som individ. Jag respekterar att man kan tycka på olika sätt men att börja kommentera på ett sätt som man gör så att en person mår dålig ska vara straffbart. När vi själva var yngre skedde ”bara” mobbningen under ett visst antal timmar per dag men i dagens samhälle sker 24 h/dygnet. Och jag accepterar inte meningen att du får skylla dig själv för att du är en offentlig person. Rent skitsnack för min del. Vi lever i en demokrati där man har olika åsikter men att trycka ner någon är så jävla lågt. Jag kommer vara en aktiv förälder när mina barn börjar skolan för att motverka detta.

  Det jag vill säga till dig Bianca är, slutar du blogga så kommer dessa personer som skriver en massa hat att vinna, och det är de dom vill. Fortsätt med det du gör tycker jag helt enkelt.

  Och vill bara poängtera ytterligare en gång till att jag respekterar att människor har olika åsikter men det får inte gå över hat och nedvärdera en annan person!

  Trevlig sommar på dig B!

 • Diana skriver:

  Men hallåå!! Jag har inte ens märkt att du gjort något, de ser jättenaturliga ut!
  Fick gå tillbaka och titta på närbilder på ditt ansikte och, ja klart man kanske ser nu för att man vet, men de ser SUPERFINA UT! Precis ett sånt resultat man önskar om man ska göra läpparna.

  Snälla, fortsätt våga säga dina åsikter och bry dig inte om vad folk tänker. De som älskar dig, älskar dig för dig. Ingen annan behövs i ditt liv. Så tråkigt när människor går och blir pk och bara en i mängden 🙂

 • Elin skriver:

  Hej Bianca, bra du fortsätter vlogga, tycker du är inspirerande och duktig på det du gör och by the way läpparna blev fina oxå men du var fin före också var det en engångs betalning eller betalar man lika mycket varje påfyllnad vid läppförstoring?,funderar nämligen på det, less på mina tunna läppar, ta hand om dig!/ Elin

 • Vilhelmina skriver:

  Hej Bianca!
  Så sjukt snygga läppar, exakt så jag vill ha. Är så nojig för att få fula läppar OM jag gör vilket gör att jag inte vågar.
  Hur mycket fyllde du med? Hoppas verkligen du kan svara mig!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *