MIN CONFESSION….

FOTO BY: @FABIANWESTER

Lyssna här 

Goddagens mina små hjärtegull och till alla mina trogna trogna haters <3

Det är Tisdag och vi har ett nytt sprudlande poddavsnitt ute!! Min energi i detta avsnitt var på en annan nivå haha. Kan ha berott på att jag hela helgen umgåtts med enbart mig själv så jag behövde prata av mig haha. Men vi pratar om avundsjuka på 2 influencers, nya obessions, hissar och dissar, spelar spelet Icebraker där man ställer varandra lite djupare frågor OCH jag erkänner en sak ni frågat om….. 😉

Jag har nyss kommit hem från en dag på hotellet Haymarket där jag plåtade lite samarbeten med Stella och Lovisa samt en Instastory där jag lekte lite Blair Waldorf med min assistent Lovisa haha. Folk trodde jag var seriös vilket var så jäääääävla roligt haha!! Kolla in min story om ni inte gjort det!!

BTW!! Haymarket vid Hötorget är så fruktansvärt snyggt och maten är så så god! Hett tips! Ni ska få se mer från min dag där senare här på bloggen. Lovar.

NU – slappa lite hemma i lägenheten då varenda kotte jag känner är utomlands typ :/ Ensamheten fortsätter haha!

37 reaktioner på “MIN CONFESSION….”

 • Emma skriver:

  Vart har du köpt de byxorna??? Sååå fina

 • Josephine Pripp skriver:

  Hahaha älskade storysen så mycket!! 😂😂 Varifrån kom den otroligt fina kjolen du hade på dig? 😍

 • Kristin skriver:

  Var är Philipe?

 • Jennifer skriver:

  Så jäkla snygg!! Vart är tröjan ifrån?? 😍😍

 • Malin skriver:

  Var kommer kjolen ifrån som du hade i din instastory?

 • Lisa skriver:

  Gjorde det ont att göra läpparna? Gjorde du bara överläppen och hur mycket sprutade du in?
  Jag har som du extremt liten överläpp och har länge funderat på att göra något åt det..
  Förstår att du kanske håller tillbaka för att ta upp det i bloggen pga alla som klagar där ute men mår man dåligt över något och har möjlighet att göra något åt det så ska man självklart göra det!

  • Cilla skriver:

   Fast man ska kanske inte det om man ALLTID pratar om att ”man ska duga som man är”, och liknande. . . .
   FALSKT!

   • Tina skriver:

    Behöver inte handla om yta. När jag säger det till folk är det som människor. För om vi pratar om yta/skönhet så tror jag de flesta på vår jord ansar hår, färgar håret, plockar bryn, målar naglar etc. Så jo, mer snack om att man duger som man ÄR. Skönhet bleknar och det är därför är det viktigt att man är stolt över den man är. Allt handhar inte om yta.

    • Sofia skriver:

     Fucking WORD! Så klock o bra kommentar, Tina <3

     • Tina skriver:

      <3

     • Cilla skriver:

      ’Klock’…….?
      Jag vet inte det jag………😂

     • Sofia skriver:

      Lol KLOK då :):):):):):) hoppas det känns bättre. Var uppenbarligen autocorrect men förstår att sånna som dig går igång på att peka ut alla fel 🙂 så hoppas du njöt ordentligt. CRAM (eller skall det vara kram? Blir så osäker nu, snälla hjälp mig)

   • Essie skriver:

    Alltid känns som en överdrift,
    Och som en tidigare nämnt så handlar det inte bara om ytan utan även insidan.
    Cilla , du verkar ha en hangup på B och kommer mest med ganska elak kritik och kommentarer.
    Kritik kan vara konstruktiv och bra-kanske något att öva på.
    Man behöver inte tycka lika men att visa människor respekt och vara ödmjuk har ingen dött av.

   • Dani skriver:

    Undrar verkligen hur ditt liv ser ut. Är Bianca Ingrosso det enda som kretsar i ditt huvud, dag in och dag ut? Ditt stora intresse verkar vara att kommentera medvetet elakt på hennes blogg. Hela din historik på mobil och dator måste ju bestå av ständigt återkommande till hennes sociala medier. Kan inte vara hälsosamt. Så sorgligt att det kan gå såhär långt med besatthet för vissa.. man undrar ju om din omgivning eller du själv hade varit stolt över dig om det kom ut vem du var. Antagligen inte. 🤷🏻‍♀️

    Hoppas du kommer ur denna spiral du har hamnat i någon dag. Lovar dig att du kommer må så mycket bättre när du väl gör det. ☺️

   • Essie skriver:

    Cilla,
    Finns inga skäl till att vara otrevlig eller hacka på någon. Om du känner att du behöver det har du nog saker att jobba med. Ägna dig åt det istället

  • Bianca skriver:

   Enligt mig gjorde det sinnessjukt ont haha!!! Men andra jag pratat med tycker inte alls det gör ont, så verkar vara olika från person till person! Gjorde både under och överläppen 1ml totalt 🙂

 • Markus skriver:

  ser att det går bra i din categori träning 🙂

 • Sassa skriver:

  Omg nej nej tänker inte svara!!!!!
  Nej , JAG TÄNKER INTE Berätta vem BLOGGAREN ÄR som KÖPER LÄSARE !!!!!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/nej-jag-tanker-inte-beratta-om-bloggaren-34222450

 • Becka Lindhe skriver:

  Ni är fantastiska, helt underbar podd ni här! 😀

 • M Eriksson skriver:

  Detta med aborter. Man kan ju skydda sig mot att bli gravid. Det verkar bättre att göra det än att abortera jämt och ständigt. Jag menar inget illa jag vill bara säga min åsikt. Varje litet embryo är en blivande liten människa och man behöver behandla det med respekt anser jag.

 • Bella skriver:

  Tips till att få hår och naglar att bli starkare och därmed växa fortare (såg din senaste instastory men du hade inaktiverat pm) är att ta ett kosttillskott som kallas MSM. Finns i både tablett form eller pulver. Har typiskt tunnt skandinaviskt hår och sköra naglar efter shellac extensions etc men när jag har tagit det regelbundet så har naglarna växt snabbt och mycket starkare, samma med håret! Finns på apotek men även bodystore 🙂 kram!

 • Lina skriver:

  Berätta mer om läppförstoringen!!! Jättebra förebild att kunna prata öppet om sådant. Vart gick du? Hur mycket? Vad skall man tänka på? Skönhet är så kul att prata om och det hjälper folk med komplex. Det förhindrar att folk utan kunskap blir desperata och tar hjälp av fel människor, se alla dåliga läppjobb bland annat, det kan bli farligt för hälsan. Fortsätt våga prata om skönhet och ingrep, gör gärna en podd med det temat! Ni är grymma på smink nåda två så det skulle vara jätteintressant med skönhet i fokus.

 • ebba skriver:

  Får vi se en före och efterbild på läpparna?
  Jag ser då ingen skillnad.

  • Bianca skriver:

   Kan försöka fixa det. Jag och folk i min närhet ser skillnad, är nog lite svårare att se på bild…

 • Ingrid skriver:

  Så snyggt med de randiga byxorna/dressen och de vita skorna, Vilket märke är det på skorna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *