VILL GÖRA OM

Jag har gått och tröttnat lite på mina möbler hemma. Vill byta inredningsstil lite och hålla mig mjuka och naturliga färger och försöka få fram en tydligare helhet här.

Vill framförallt byta ut min lampa över soffbordet, själva soffbordet, matstolar, hallbord och möjligtvis mattor.

Så mina senaste dagarna har bestått av att jag har knarkat inredning på nätet och gått i butiker på stan 🙂 Allt för att få inspiration! Älskar älskar älskar att kolla inreding!!

Har snöat in mig på runda soffbord istället för mitt gigantiska som tar upp väldigt mycket plats. Tror det hade gjort rummet större och sett bättre ut.

Tycker dessa 2 är as snygga!! Är sugen på antingen något beige eller mörkt bord då jag vill ha in mer beige, grått & svart i lägenheten. Har tittat på ett annat också så kommer hålla er uppdaterade 🙂

Tycker det här svarta också är fint men vill nog hellre ha svarta ben till.

Jag på riktigt blev FÖRÄLSKAD när jag såg denna fina fåtölj!!!

Asså önskar min lägenhet hade lite bättre planlösning så jag kunde få plats med fåtöljer!!

Vill även byta ut mitt hallbord som har guldiga ben mot denna lite mer enklare och industriella looken.

Behöver också hyllplanet nedanför för mer förvaring då denna lägenhet knappt har någon förvaring alls.

Den med vit sten ovanpå är också in men tror jag håller mig helt till svart

Och puffar hörni!! Puffar är LIVET haha!! Vill ha typ alla puffar i världen asså 🙂

Måste också bli bättre på att köpa krukor som passar in i min lägenhet haha. Jag är nämligen mästare på att blanda stilar pågrund av mina impulsköp…! 

Goddagens hörni!! Hoppas ni njuter vad ni än gör. Om ni är på semester, på jobbet eller vad som helst!! Jag har en fruktansvärt bra och positiv känsla i kroppen idag. Är på så bra humör och hoppas att det håller i sig hela dagen för jag har ett viktigt möte senare idag med folk som flugit hit från Italien så måste vara på topp 🙂

Har precis kommit hem från podd inspelning med Alice och ska nu jobba med lite datorn innan jag tar mig in till nya kontoret för dagens långa möte. Veckans podd kommer bli så bra tror jag!! Energi var på topp och jag gillade våra samtalsämnen 🙂 Missa inte att lyssna imorgon <3

NU – rasta Dino sedan ska jag laga mig en enkel lunch, packa ihop väskan och ta mig in till kontoret.

PUSS <3

71 reaktioner på “VILL GÖRA OM”

 • M skriver:

  Så snyggt!!! Var kommer soffborden ifrån?

 • Rebecca skriver:

  SÅ fint, alltihop! Älskar satsbord, och puffar är som sagt livet haha. Hoppas du får en härlig dag!

 • Sava skriver:

  Köper gärna ditt befintliga hallbord om du ska göra dig av med det <3

 • Anne skriver:

  Kära flickebarn. Du har ju nästsn precis köpt möblerna du har !!! Är dom till salu???🤗

 • Hege skriver:

  Hei,hvor er din sykkel fra ?

 • Emelie skriver:

  Kommer du sälja de gamla möblerna? Är intresserad av mycket i så fall.

 • Cornelia skriver:

  Åh ja, inredning är så kul att kolla på! Men du har ju världens finaste matstolar, synd att du känner att du tröttnat på dom!

 • Mariana skriver:

  Åk till Ikea.
  Dom bär hem ända upp till lgh.
  Och du sparar pengar eftersom
  du inte har nåt arbete.

  • Anna B skriver:

   *de sistnämnda var de nån sorts kritik?? 🤔🤫*

  • Nelly skriver:

   Men hallå, B jobbar ju – hon har ju hur många uppdrag som helst – skärpning!

  • Agnes skriver:

   Skärp dig. Du vet mycket väl att Bianca jobbar och vad hon arbetar med, när ska diskussionen om entreprenörjobbet ta slut? Det är år 2018, för i helvete.

  • Anna S skriver:

   Hahahaha , men GE dig med dina kommentarer! Bianca jobbar, och det flera av oss har som årslön tjänar hon BETYDLIGT snabbare, så lägg bara ner ditt fjantiga snack.

 • Nelly skriver:

  Tycker det mörka/runda soffbordet är jättesnyggt.
  Är det bilder från Posh Living?
  Lite trist att du är trött på dina ”nya” möbler 🙁

 • Tuva skriver:

  Åh! De där soffborden var ju skutsnygga! Jag känner dock att för egen del så känns det mer praktiskt med rektangulära än runda bord, men runt är snyggt! 😊

  https://nouw.com/lifeisbetteralive

 • Inredning är livet! NÄ kanske inte riktigt men det är underbart. I morgon skall jag tapetsera mitt nya showroom, skall bli så kul! 🙂
  Ha en trevlig kväll!
  //Berith

 • Elin skriver:

  Älskar också inredning! Det är så kul! Uopdatera gärna om lägenheten och ombyggnad av kök / badrum när det sker, Såå nyfiken! 😀

 • Elsa skriver:

  Kommer man kunna få tag på de smycken av din kollektion som just nu inte finns på guldfynds hemsida eller var smyckena limited edition? Kram!

 • Caloveline skriver:

  Jag älslar när det ser indusrriellt ut. Allt är i betong o sen nån cool lampa, sedan någon färglick. Typ soffa eller någon puff. Kuddarna i soffan ska vara COOOLA. Typ paljetter, fluff, färger, olika mönster. You name it.
  http://Www.caloveline.com

 • M skriver:

  Hei. Jeg bare lurer på hvorfor du og din onkel Nicolas ikke følger hverandre på Instagram? Han følger alle andre i familien din men ikke deg og omvendt. Vet ikke om du har skrevet om det tidligere? Er ikke sikkert det er noe stor greie, men bare reagerte på det😅

  Btw så ELSKER jeg din blogg og synes du er helt fantastisk.

  Hilsen nysgjerrig bloggleser❤️

 • D skriver:

  Är det lånemöbler du haft från Jotex eller? Annars är det ju helt galet att du redan vill köpa nytt…! Kanske fiskar efter en ny sponsor?

  • Hanna skriver:

   Vilken förmögen person som helst i Sverige skulle byta möbler då och då. Väx upp och inse att vi inte lever i ett kommunistsamhälle och att det är okej att tjäna mycket pengar!

   • Johanna skriver:

    Men vad var det för svar?! Oavsett om man har pengar eller inte så är det väldigt miljöovänligt att hela tiden köpa nytt och konsumera? Bara för att man inte bor i ett kommunistsamhälle behöver man väl inte överkonsumera? Helt relevant fråga från D tycker jag.

   • Malin skriver:

    Vilken blåst kommentar! Vad har kommunism med detta att göra? Många idag har blivit mer medvetna om klimat, miljö mm och ifrågasätter både sig själva och andra vad gäller konsumtion, svinn, flygresor mm. Bara ett sunt reflekterande och inget att bli butthurt över. Är man dessutom offentlig och har ekonomiska möjligheter har man alla möjligheter i världen att påverka och göra nåt för andra. Finns massa kändisar som rensat ut och haft loppisar och skänkt pengarna till välgörenhet, eller som Markoolio som abonnerade gröna lund en dag och bjöd in dem som inte har möjlighet att gå annars. Lite skillnad mot familjen Wahlgrens egotänk som enbart roffar åt sig själva och gör allt för att synas och få betalda samarbeten.

    • Hanna skriver:

     Att granska offentliga personer med lupp är inget bra tycker jag. Se det som personen gör bra istället. Bianca gör till exempel massor med nytta för de med ätstörningar.Om hon vill köpa nya möbler, fine!! Självklart är det inte bra att överkonsumera. Men jag tycker inte det är snällt att kommentera Så FORT en offentlig person gör något som inte är helt i enlighet med riktlinjerna. Ni kan säkert hitta 1000 andra saker att klaga på Bianca. Ni gör säkert själv saker ibland som inte är optimala. Vad skulle ni göra om ni tjänade bra? Ska alla överflödiga pengar ligga på kontot? Vad är då vitsen med att jobba hårt? Där är förklaringen till min kommunistreferens. Förmodligen säljer hon dessutom de gamla möblerna. Uppskatta en kvinna som jobbar hårt och tjänar bra. Lägg ner pekpinnarna och sluta gnabba så fort det dyker upp något är min åsikt.

     • Karin skriver:

      De är jätte bra att ha sparade pengar på kontot!

     • Hanna skriver:

      Tack för din upplysning Karin, nu blev jag lite klokare 🙂 Vad tycker du om resten av det jag skrev?

     • Karin skriver:

      Helt ointressant

     • Johanna Hübinette skriver:

      Håller med dig om att det inte är schysst att per automatik kritisera offentliga personer – ingen är perfekt och vi gör alla misstag eller ogenomtänkta grejer. Det är helt ok med mig. Men att som ’influencer’ och speciellt som förebild med många unga följare tycker jag att man har ett ansvar. Att säga att man känner för att göra om, när man har typ en helt ny inredd lägenhet tycker jag sänder fel signaler. Det uppmanar till onödig (i mina ögon) konsumtion. Att inlägget sedan luktar sponsring lång väg gör att jag blir ännu mer irriterad, men sån är jag. Inte avundsjuk eller bitter, bara av en annan åsikt.

    • Cilla skriver:

     Heja Malin!!! Precis min åsikt! (:

     • D skriver:

      Lustigt att en enkel liten fråga kan skapa sån ”debatt”. Jag tror nämligen hon HAR fått låna möblerna i reklamsyfte, en viss tid, som nu närmar sig slutet. Alternativt att hon FÅTT möblerna och måste ha kvar dem en viss tid, för att göra reklam, men att de inte är riktigt hennes stil och vill därför nu byta ut en del. Därav min fråga, alltså inte kritik direkt…om jag har rätt alltså, annars är det en annan femma. Och skriv nu inte att jag inte ska bryr mig, det avgör jag själv…

     • Bianca skriver:

      Haha nej jag har köpt allting. Men jag har en personlighet där jag tröttnar otroligt lätt på saker och vill alltid förändra typ allt i mitt liv. Inredning, måltider, redigering på bilder, frisyrer etc.
      Nu råkar det vara så att jag har ekonomin att göra om så då ska jag det 🙂

     • D skriver:

      Ok, fel av mig då, fine, även om det låter konstigt att du var tvungen att köpa prylarna du gjorde reklam för. Du gör så klart som du vill, men låter en aning otryggt och rotlöst. Att inte kunna va nöjd med det man har för en stund, att du måste ändra hela tiden…fast min sambo är lite sån faktiskt. Flyttar runt på prylar och har sig, gör mig smått tokig.

     • D skriver:

      Vill tillägga en sak, min sambo saknar sunt förnuft dessutom, om jag ska va ärlig, och det verkar du också göra. Inget illa ment, bara en reflektion.

 • Sara skriver:

  Vad kul med inredning!

  Jag lyssnade på podden där du berättade att man bara fick ta med sig en påse med vätska i handbagaget från en flygplats i London. Så är det på Kastrup i Köpenhamn också. Verkligen störande, för man behöver ofta ta med mer än så om man bara reser med handbagage!

 • Pia skriver:

  Ta hjälp av din pappas fru, hon har fantastisk smak.

 • Sassa skriver:

  Jätte snyggt 👌👌👌👌👌👌👌👌👌

  Stor bloggare köper statistik …. aja baja där!!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/stor-bloggerskan-koper-bloggstatistiken-34215975

 • Lina skriver:

  Du köpte ju as dyra matstolar?? De rosa du tjatade om ett helt avsnitt. Kul att bara göra sig av med.

 • Charlotta skriver:

  Hej Bianca!

  Om du ska sälja dina rosa matsalsstolar är jag jätteintresserad av att köpa dem.

  Mvh
  Charlotta

 • Elllen skriver:

  B i a n c a ? !

  Vart har du köpt dom rosa kökstolarna ? Är intresserad om du ska sälja dom 😊

 • Madeleine skriver:

  Snacka om att slösa på möbler. Dina stolar var ju skitdyra. Bara för att man har mycket pengar behöver man inte slösa.

 • Malin Aune skriver:

  Hei!
  Må først si du er en utrolig herlig person. Jeg kjøpte parfymen din og elsker den, virkelig. Får masse kommentarer for den. Men veldig redd jeg kommer til å gå tom, kommer du til å selge den igjen? 🙂

 • Julia skriver:

  Riktigt snygga möbler. I like it 🙂

 • Carina skriver:

  Men jisses! Det var väl inte länge sen du köpte dina dyra, fina möbler? För mycket pengar och för mycket fritid?

  • Bianca skriver:

   Jag ska egentligen inte ens behöva förklara detta. Jag har en personlighet som ofta vill göra om saker. Vill färga håret, vill klippa det kort, vill sen ha det långt, vill ena dagen bo i New York, andra dagen i skärgården i Sthlm, vill nästan konstant göra om hemma för jag älskar inredning och det är liten passion jag har. Vad jag gör med mina pengar är min ensak. Och fritid är något jag knappt har men tack för din kommentar.

 • Erika skriver:

  Kommer du att sälja hallbordet? Jag vill sååå gärna köpa det 😍

 • Emelie skriver:

  Alltså har läst igenom lite av kommentarerna , vissa är ju helt sjukt avundsjuka haha skrattar högt, sponsrad eller inte så vill hon byta stil hon har ekonomi till det så varför inte? Haha vissa är så pinsamt skämmiga ,skratta Bianca för det för typ hela världen åt sådana människor ,😂 lycka till med möblerna, du är så så grym

 • Lovisa skriver:

  Hej Bianca!

  Brukar inte läsa din blogg så ofta, och har definitivt aldrig läst kommentarerna.. Förens idag..
  Blir så fruktansvärt illa till mods när jag läser allt som står? Läste bara kommentarerna från något inlägg där du visad din nya cykel osv och det inlägget hade typ 170 kommentarer.. Klickade in där och? Är folk heeeeelt? Blev så otroligt upprörd och även om jag inte följer dig speciellt mycket så kunde jag ändå känna med dig. Så jävla tråkigt att komma in på sitt jobb och få så mycket skit kastat på sig. Hade du haft ett fysiskt jobb hade detta aldrig skett, men folk verkar tycka det är mer än okej att sitta och kasta skit på nätet? Logic?

  Nej, hoppas du förstår att du är så mycket mer än ”Marianne, 56” som har som kvällsrutin att klicka in på din blogg för att kasta skit. Hade gärna kastat henne i sopkorgen om jag kunnat. Head up.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *