FROM THIS WEEK

— Innehåller adlinks — 

I typ 1 år har jag nu varit helt jäkla besatt av Friggs ”riskakor” med chiafrö & havssalt med majs!! Det är så gott att jag utan problem hade kunnat äta ett helt paket på typ 10min.

Just nu är favoriterna att ha på dem Phillipes FANTASTISKA tonfiskröra eller philadelphia ost, avokado & koriander med salt & chiliflakes. Så så så gott!! Jag äter detta som en del av min frukost eller som mellanmål.

Phillipe äter samma kombo nästan varje morgon fast med mitt andra favvo bröd 🙂

Vad hade man gjort utan mackor?!?! Det är verkligen bland det absolut bästa jag vet <3

I Måndags fyllde en av familjens bästa vän år. Nämligen Jacob som fyllde 28 år!! Och det firade vi med minigolf, mat, fotboll & spelhall på O´Learys i Mall Of Scandinavia.

Kjol – klick // Topp – klick (liknande) // Skor – klick // Basker – klick (liknande) // Väska – Balenciaga 

Asså sorry för den kassa bilden haha! Men jag tog den snabbt som fan och det är den enda bilden jag har på Jacob haha! Han sitter där i röd keps och ni kanske känner igenom då han är ansiktet utåt för house duon Nause. Han kör däremot nu solo men Leo sitter fortfarande i studion för er som undrar 🙂

Benjamin höll ett litet gölligt tal också!! Älskar älskar älskar att lyssna på tal under middagar och tillställningar.

På mitt bröllop vill jag ha så många tal som möjligt haha! Jag vet att många hatar tal men jag ÄLSKAR det!! Oavsett om det är till mig eller till andra 🙂

Efter middagen gick vi över till spelhallen där alla gick banans!!

Det var så härligt att se alla ha så roligt och skratta tillsammans. Man borde verkligen gå till spelhallar oftare!!

Jag var mest intresserad av försöka fiska upp gosedjur haha! Jag tokälskar gosedjur och fick upp hela 3 st som nu dock blivit Dinos bästa kompisar här hemma haha.

Jag har faktiskt kvar mina gosedjur från när jag var bebis och jag kommer aldrig att göra mig av med dem. Både jag, Oliver & Benjamin har kvar våra gosedjur faktiskt 🙂

Dagen efter blev det picknick med Phillipe & Benji utanför min lägenhet i parken.

Jag har ett underbart cafe nära mig som heter Cafe Två Bönor och de har såååå god och fräsch mat!! Hett tips om ni är i Norra Djurgårdsstan 🙂

Någonting jag och Phillipe gör väldigt ofta även fast han är en kung i köket är att beställa hämtmat.  Det är sådan otrolig lyx att äta restaurangmat hemma haha och wow vad gott detta var kan jag lova!!

NU – Ta ut Dino på en promenad ute i solen och sen får vi se vad dagen tar vägen!

PUSS <3

 

 

66 reaktioner på “FROM THIS WEEK”

 • Sofia skriver:

  Hej fina du! Skulle du kunna göra ett inlägg beträffande hur du redigerar dina foton på instagram, jag fullkomligt älskar ditt flöde och dina fantastiskt fina foton. Keep up the good work! <3

  • Bianca skriver:

   Jag redigerar alltid så olika, använder mig ofta av VSCO och afterlight. Men kan försöka fixa ett inlägg 🙂

 • Nathalie skriver:

  Hej finaste du! Jag ska nämligen till London i september och undrar om du kan ge alla tips på bra cafe , restauranger och bra shopping som finns i London? Hade varit super snällt! Kram!!

 • Alma skriver:

  Kan du inte skriva ut receptet på tonfiskröran? 🙂 Skulle vara supersnällt

 • Sarah skriver:

  Ni är helt fantastiska, önskar att jag hade en sådan underbar familj 🌞🌸

 • Gulligt att fiska upp gossedjur till lille Dino. Har själv två hundar och kan inte gå förbi gossedjuren utan att tänka att vovvarna blir glada när jag kommer hem om jag har med mig något. Sist vi var i London så köpte vi dom var sin nalle på Harrods som det stod just Harrods på. 🙂 🙂 Dom vill också har presenter när man kommer hem!
  //Berith

 • FILIPPA ML skriver:

  Jättefina och härliga bilder!! Låter som om du haft det bra!! ❤️❤️
  https://nouw.com/filippaml

 • Emelie skriver:

  Receptet på tonfiskröran skulle vara supersnällt! Ser så gott ut!!

 • Sofia skriver:

  Hej,
  BIANCA du är min absolut största inspirationskälla,älskar allt du gör!! Vill önska dig lycka till med alla kommande projekt som du som en ambitiös ung kvinna gör! Är grymt imponerad!

  Förresten, kan inte du och din pojkvän dela mdd er av era favoriträtter ni brukar tillaga hemma och dela med er av recept 🙂

  Ja det såå himla bra!!
  Kram

  • Bianca skriver:

   Tack så hemskt mycket fina du!!

   Ja jag kan absolut fråga Phillipe om han kan sätta sig med en kväll och skriva ner alla hans recept 🙂

   PUSS <3

 • Pelle skriver:

  Ser kul ut. SpelhallAr ska det nog va, känns som du undrade.

 • Åsa skriver:

  Åh vilken härlig vecka! Så mysigt med picknick 😍

 • Lina skriver:

  Spelhallar, herregud…..🤔

  • Bianca skriver:

   Haha tycker det är så komiskt med er som stör er så mycket på en liten felstavning. Hoppas du får en grym kväll gömman <3

 • ISA skriver:

  Bröd är livet! Vill skriva en kokbok med alla kombinationer av pålägg som finns, skulle bli en storsäljare 😀 Gillar denna typ av inlägg från dig så mycket! kram kram

 • Hege skriver:

  Hei hvor er din sykkel fra ?😊

 • Davina Fimmerstad skriver:

  Älskar dig så mycket du är min stora idol jah har din parfym den är bäst lei
  Kollar också på Godssip Girl vem är din favo karaktär min är Vanessa

 • Ida skriver:

  Hei! Jeg bare lurte på om det går an å kjøpe smykkene dine på guldfynd og få dem sendt til Norge? Koster det eventuelt mer i frakt osv? Fant det ingen steder så er veldig nysgjerrig😆 elsker smykkene dine å har så lyst på de🤤

 • Frida skriver:

  Hej! Jag har precis lyssnat på din och Alice podd där ni pratar lite politik och vill bara säga att jag tycker det är jättebra att ni tar upp det ämnet. Ni säger ju att ni inte kan allt om allt men ändå säger lite av dom frågorna som är extra viktiga för just er. Förstår inte hur folk kan ha dåliga kommentarer om det, särskilt när ni också har många unga följare är det väl svinbra att använda det till att påpeka vikten av att rösta. För det är ju bara det ni gör. Säger att det är viktigt att rösta och leta upp det parti som man själv känner är bäst att rösta på. Så kör på bara, ni är bäst!

 • Elin skriver:

  OMG Bianca! Jag såg en film på Netflix som du måste se. Den handlar om ätstörningar och är SÅ viktig för alla. Om du ser den kan du uppmana alla att se den och hur viktig den är. Den heter ”To the bone” och handlar om en tjej som som fightas med anorexia.

  Hoppas du ser denna kommentar!

 • Caloveline skriver:

  All eran mat ser så himla god ut!!! Asså jag döööör 😍
  http://Www.caloveline.com

 • Hanna skriver:

  Kan du skriva ut receptet på tonfiskröran? 😊

 • Sassabassa skriver:

  🙈😥😥Kändisarnas avskräckande operationer 😥

  https://nouw.com/sassabassa/stjarnornas-avskrackande-plastikoperatio-33501631

 • Jennifer skriver:

  Heej!! Älskar också den frukosten! Men vet du vad Philippe har i sin tonfiskröra? Typ hans recept hehe, älskar också det men min blir alltid så majonäsig. Kram

 • Felix skriver:

  Vilken telefonmodell har du, Bianca?
  Tacksam för svar🙏

 • Sara skriver:

  Efter alllt snack om ert senaste poddavsnitt var jag bara tvungen att gå in och lyssna och försöka förstå vad som kan ha upprört så otroligt många.
  Efter att lyssnat förstår jag mig INTE på folk. Ni är två unga tjejer som försöker engagera er och är väldigt tydliga med att ni inte är pålästa men vill försöka sätta er in i ämnet. Tycker ni resonerar på ett klokt sätt och man måste ju börja någonstans. Jag menar, ni uppmanar ju bara folk att börja läsa på och att det är viktigt och att ni själva också ska läsa på. Tycker det är modigt att våga diskutera ett ämne som ibland kan vara känsligt att diskutera även med de närmsta. Själv är jag äldre än er och måste också inför varje val sätta mig in i vad de olika partierna tycker och står för i olika frågor. Jag är själv också säker på vilket/vilka partier jag ABSOLUT INTE kommer rösta på!😉

 • JUNITJEJ skriver:

  Så mycket gott du publicerar på bloggen!

 • Julia skriver:

  Hej! Vart hittar man byxorna från tessie som du la ut på instastory? Vilken storlek har du??
  De var superfina men hittar dem ej :/
  Kram fina du!

 • Maria skriver:

  Jag gillar verkligen ert senaste poddavsnitt, så viktigt att lyfta politiken & ta ställning – att stimulera till debatt & diskussion är grymt! Ännu viktigare att ta ställning mot SD, vilket ni tydligt gjorde. Respekt!
  Tänker på det du sa om att använda podden (& även andra sociala medier) som plattform för viktiga samhällsfrågor – kör på bara! Det är väl det som får er att grundas & djupna karriärmässigt – det sociala engagemanget.

  (max 100 ml förpackningar & allt måste rymmas i EN liten påse – det gäller överallt & har gällt i flera år. Gissar att du haft tur tidigare, från London är de ju extra hårda. Vilket ju iof är bra säkerhetsmässigt)

  Well – fortsätt med det du gör & heja! 🙂

 • Rebecca skriver:

  Men åh så gott allt ser ut, och håller med – mackor är livet. Hoppas du får en fin kväll! Kram <3

 • Caroline skriver:

  Heej,
  Vad heter den där appen med frågor som ni körde i marbella? 🙂 Verkar vara superkul!!

 • Sarah skriver:

  Hejj fina 🙂 snälla kan inte du skrva/ berätta vad för redigerings program/app du använder på dina bilder?:-) puss du är så snygg

 • Carro skriver:

  Kan man fortfarande använda din rabattkod hos Ideal of Sweden?

 • Alice skriver:

  Can i Get your jewelry sent to other countries?? I just love them and it would be fab if they send them to norway/denmark and so on! Hope for an answer😻

 • Fanny skriver:

  Tja Bianca! måste bara berömma dig (eller vem som nu är fotograf)! Dina bilder är så fantastiska och det är även redigeringen av dem! Verkligen CRED! <3

 • Cornelia Doolke skriver:

  Wow så god frukost! Älskar tonfiskröror, vad brukar Philippe ha i sin?

 • lina skriver:

  Tar gärna recept på tonfiskröran såg väldigt gott ut och skulle behöva lite inspiration till frukosten som annars brukar bli väldigt tråkig!

 • Bea skriver:

  Hej Bianca!
  Jag vill bara säga att du inte borde ta åt dig något av hatet son du får. Det är bara dumma kommentarer av folk som försöker hitta sprickor i din fasad, enbart för att de själva är osäkra.
  Jag har själv haft en ätstörning sen jag var 12 och som du kanske känner igen dig i så försvinner den aldrig helt. Jag kände mig så stor jämfört med många av mina små klasskompisar men de var byggda på ett annat sätt! Man måste inse att jag är som jag är och jag ska vara så här. Det är så jag är byggd och alla ör olika! Och sen om man vill ändra på sitt utseende, som du med dina läppar, så borde man för fan ha all rätt att göra det utan att folk ska börja klaga och kritisera DINA beslut. Du har valt det för att du känner dig mer bekväm med dig själv på det sättet. Alla ska ha rätt att känna sig så bekväma som det går utan att få massa taskiga kommentarer. Så tro på dig själv och det du gör, det är tyvärr det ända sättet att överleva i denna värld fylld av grymma kritiker.
  Hoppas du ser det här.❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *