MINA BÄSTA TIPS FÖR LÄNGRE & TJOCKARE HÅR

PRESS PLAY 

ÄNTLIGEN EN NY VLOGG UPPE!!! Jag har ju som sagt stått utan en klippare till min kanal under några veckor så det är därför det har varit väldigt dåligt med uppdateringar där. Men efter att ha fått ca 1200 mail om personer som vill börja klippa för mig så har vi nu nog hittar en underbar tjej 🙂

I denna video delar jag med mig av några av mina bästa tips för att få längre och tjockare hår!! Men det är en hel del vitaminer jag tar och det bästa är väl egentligen att gå och ta ett blodprov så man vet exakt vad kroppen behöver få i sig. Men just nu kör jag på detta 🙂 Ni får även hänga med en mysig dag i Göteborg. Och jag måste be om ursäkt för min låga energi i denna video. Jag mådde inte så jättebra under denna dag och var allmänt ganska nere. Plus att jag alltid skäms när jag pratar med kameran framför Phillipes familj så jag blir lätt mer tyst och blyg hehe.

NU – lunch med familjen på Ulla Vinblad. Sedan blir det hem och packa <3

PUSS <3

 

38 reaktioner på “MINA BÄSTA TIPS FÖR LÄNGRE & TJOCKARE HÅR”

 • Sara skriver:

  Fint inslag imorse. Hoppas du fyllt klart dina läppar nu, inget mer 🙂 nu har det övergått till att vara synligt och då tycker jag egentligen att man haft i lite för mycket. Har full respekt för att man vill fylla i lite dock 🙂 finast när det ändå ser naturligt ut trots lite ifyllt.

 • felicia skriver:

  Hej! kolla gärna in min blogg feliciabakar.blogg.se

 • MS SD skriver:

  Hej!
  Du gör dig bort totalt med ditt ”politikersnack”, så lägg av! Förstår du att du har ett ansvar som offentlig person när du sprider falska uppgifter. Börja med att läsa på!

  • Bianca skriver:

   Jag kommer fortsätta att prata om politik, även fast det inte passar dig! Jag är tydlig med att jag inte är speciellt påläst men att jag börjat sätta mig in i det och att det intresserar mig.

   • Amanda skriver:

    Ja det är BRA Bianca! Stå på dig. Du ska inte behöva ta såhär mycket skit för att du belyser hur viktigt det är att vara påläst inom politik, med hänsyn till det kommande valet i höst. Jag börjar ibland undra vad folk hade gjort om du ansåg att politik INTE är viktigt. Dessa människor verkar leta fel hur du än vrider och vänder på det. Är det inte det ena, så är det något annat. Och det viktigaste du ska komma ihåg med det här meddelandet är att dessa människor har egna problem som vi tyvärr inte kan göra mycket åt, annat än att inte ta åt sig personligen trots att det ibland är svårt. Du kör ditt race och har stor integritet, står för dina åsikter och har en enorm skara kring dig som stöttar och peppar dig i dina med- och motgångar. Keep up the good work och ignorera dessa tragiska människor. Massor av kramar från en annan 23-åring i Sthlm som känner igen sig mycket i dig!!

 • Guro skriver:

  Verdens fineste fineste fineste, Bianca! Du er den vettigste og beste bloggeren av dem alle 🙂 <3

 • Linda skriver:

  Jag rycker du är jätte fin i ditt egna hår med. Men jag förstår hur du känner jag rekommenderar dig att endast äta niferex hjärntabletter 1 om dagen de hjälper bäst håret växer betydligt fortare och om du låter håret vila från blekning o färgning o värme så kommer det vara långt som du vill ha det tills mars månad. Du tar ju jätte fin färg i håret nu så låt det vila bara. Färga inte det. Inte ens utväxten. Kram ❤️

 • Dixi Wonderland skriver:

  Då majoriteten av innehållet i denna videon handlade om ditt hår så hade jag hellre sett att du gjort en separat video för det. Det hade varit roligt att se gamla bilder på hur ditt hår såg ut förr. Vet att du haft jätte långt, tjockt hår när du var yngre och eftersom att du pratade om det så hade det varit roligt med före och efterbilder 🙂 Nu kändes det mest som att det var en massa saker intryckta i en video vilket tråkigt nog gör att själva storyn inte får samma röda tråd som du brukar ha i dina videos.

  • Bianca skriver:

   Vad tråkigt att du fick den känslan 🙁 Men tack för dina åsikter, det är viktigt för mig att få höra så jag kan utvecklas <3

 • Linus skriver:

  Koffein, fast inte te eller kaffe. Vem vill dricka 50 koppar om dagen? Rekommenderas för kvinnligt åldersrelaterat håravfall men fungerar lika bra på tunna hårstrån och många hårsäckar. Den hårtypen är känd för att ha perfekt fylligt hår och dåliga hårdagar om vartannat.

  Vissa hårkurer har samma innehållsförteckning som Red Bull, men vem vill ha energidryck i håret? Men är det inte lustigt att håret tycker om det som är mindre bra att äta eller att dricka? Vem har inte hört talas om ägg och ölkurer, tur att håret inte kan få hjärtinfarkt.

  Saltvattensprej, finns hos frisören. Döljer tunn hårbotten och får håret att se fylligt ut. Skrattade lite åt tjejen som sa att det var speciellt salt, håret blir likadant ute på sjön så det var rent ut sagt fånigt. Det reparerar inget (men skadar inte heller) spraya tunt när håret är stylat och låt det torka.

  Cravings, om kroppen saknar något. Kolla vilka vitaminer och mineraler som finns i de grönsaker och annan mat du blir sugen på. Känner du dig hängig och vill ha pickles och blåmögelost så har du K-vitaminbrist. Att ta ett blodprov är den perfekta genvägen, tjata när du är hos läkaren.

  Hårbotten, den enda källan till hårtalg som håret har. Oljorna gör inget annat än transporterar ditt eget kroppsfett. Det är specialtillverkat för att skydda huden och håret. Proppar det igen, torkar ut osv. ser håret ut som en golvmopp. Ta hand om skalpen.

  Stress, hårdödaren. Det är normalt att tappa hår och till och med att byta hårfärg under stress. Hon blev vithårig på en natt, stämmer faktiskt. Sömn är den bästa skönhetskuren och självinsikt. Man kan inte hoppa över måltider osv. utan att det märks på kroppen.

  Skaffa husdjur, stressdämpande, oxytocinfrämjande (kärlekshormonet). Dessutom slutar man tvätta ihjäl det redan plågade håret och man får frisk luft i bara pyjamasen. Pojkvän går också bra om han står ut med att du luktar lite.

  • Linus skriver:

   Ledsen att jag skojar om seriösa ämnen, håret är viktigt för alla människor. Det märks i kön på apoteket, frisören eller där ni köper era skönhetsprodukter (brukar iofs inte gå in där). Killar förstår ofta inte att ni oroar er samtidigt är de beredda att ringa psykakuten om de hittar ett hårstrå i handuken. Är kroppen i balans så mår håret också bra. Även om jag är spontan så ljuger jag inte.

 • Tina skriver:

  Så kul att du börjar svara på kommentarer numera :). Din outfit från nyhetsmorgon, tagga inköpsställen !!! Riktigt snyggt. Inget jag hade köpt själv om jag inte sett på dig. Din stylist är grym!

 • Sophie skriver:

  Hej Bianca! Dina svärföräldrar hade en så snygg mörkgrå soffa på nedervåningen, vet du möjligtvis var den är ifrån? Gillade dina råd om kosttillskott för håret, skulle vara roligt med en uppföljning om några månader om hur du upplever att det fungerat.

 • Caloveline skriver:

  Älskar den sista klänningen du visar! Påminnr lite om balettdansöser, som har ett tight linne och sedan en kofta över. Så himla fint!
  Marstrand är så härligt, jag har ju turen att bo på västkusten, asså det är verkligen så vackert här. Bor på en ö här och det är verkligen såhär hav överallt, känns skönt att bada i riktigt saltvatten och inte sådär bräckt vatten också!
  http://www.caloveline.com

 • Moa skriver:

  Kollade precis på din medverkan i nyhetsmorgon imorse och måste bara säga wow!!!! För det första strålade hela du som en sol, och för det andra blev jag så imponerad av allt du pratade om, från politik till jobb och privatliv.

  Stor kram!

 • karin skriver:

  Kan du inte posta en bild på hur ditt hår såg ut då?

 • SARALEO.SE skriver:

  Åh så skoj ska in och kika! Kram vännen <3

 • Lena skriver:

  Såg klippet från Nyhetsmorgon där du var med. Du sa många bra saker om ex skilsmässobarn, politik m.m.

 • Aisa skriver:

  Hej vart kommer ditt sett du har på dig i början av videon? 🙂

 • Linnea skriver:

  Hej! Jag undrar vart den beigea tröjan och byxorna du har på dig i början av vloggen är ifrån?

 • Maria skriver:

  Hej Bianca!
  Fina personliga videos som alltid!!
  Du såg lite ledsen ut eller kanske lite trött ut så skickar dig en extra kram!!

  😀

 • ellen skriver:

  Jag är 24 och har jättetjockt hår, och har ALDRIG tagit något vitamintillskott förutom B12 (är vego). Så nej, det behövs inte tillskott av något slag utan det enda viktiga är kosten och då framförallt att äta tillräckligt mycket kalorier, ätstörda får ofta dåligt hår, hud och naglar..

  • Bianca skriver:

   Mitt hår har blivit tunt pga att jag haft löshår, så nu vill jag hjälpa det lite på traven 🙂

 • amanda skriver:

  Kan du snälla länka nude byxorna , såg de tidigare kommentarerna att de är från Zara men hittar de ingenstans kanske jag som är blind bara 🙄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *