WAY OUT WEST

– Inlägget innehåller adlinks –

Vit topp – KLICK // Svart kjol – KLICK // Solglasögon – KLICK // Väska – KLICK // Skor – KLICK 

Halsband – KLICK // Klackskor – KLICK // Topp – KLICK // Jeans – KLICK

Klänning – KLICK // Solglasögon – KLICK // Tröja – KLICK // Skor – KLICK

Linne – KLICK // Kjol – KLICK // Jacka – KLICK // Skor – KLICK

Hej mina hjärtan <3 Nu är jag hemma från Palma igen och började första dagen i Stockholm med ett frisörbesök och sedan jobb. Har haft det helt fantastiskt i Palma som ni säkert sett på alla bilder, längtar redan tillbaka till pappa och Åsa! Jag förbereder och packar i skrivandets stund för en weekend i Göteborg med alla mina vänner och Way Out West eftersom vi åker tidigt imorgon, JAG ÄR SÅ TAGGAD!!! Börjar planera outfits inför helgen och satte ihop några kollage med inspiration inför helgen, jag älskar allihopa.

Ska några av er till Way Out West? Jag har aldrig varit där tidigare, men efter allt jag hört från mina vänner har jag höga förväntningar. Outfitsen ovan är kläder jag lätt skulle kunna ha på mig under festivalen, kommer nog beställa endel plagg ner till Göteborg om jag känner mig själv rätt haha.

NU – plåta två samarbeten och sen gå på ett möte!

PUSS <3

25 reaktioner på “WAY OUT WEST”

 • m skriver:

  Hei! Lurer på om du har vært i cala millor på Mallorca eller i området og har noen tips til steder/restauranter ?😃

 • Matilda skriver:

  Men huur snyggt?? Önskar jag hade gått på Wow!

 • caroline skriver:

  Älskade din senaste vlogg! Jättebra att du lyfter kvinnohälsan i din vlogg och kul att du tycker det är intressant att prata om det. Vill därför tipsa dig om att vlogga/podda om kvinnosjukdomen endometrios. Du har en stor plattform och att uppmärksamma sjukdomen hade därför varit jättebra:) Det är en hemsk sjukdom som bl.a. karaktäriseras av hemska menstruationssmärtor, smärta trots intag av smärtstillande, smärtor vid toalettbesök, energilöshet, diaree/ förstoppning etc. Listan kan göras lång! Många kvinnor hindras i sin vardag pga denna smärtsamma sjukdom. Uppskattningsvis lider ungefär 200.000 svenskar i det tysta av denna sjukdomen. Denna sjukdomen måste lyftas fram och det måste forskas mer kring sjukdomen, vilket det inte görs i Sverige. Sverige ligger nämligen efter i forskningen jämfört med utomlands vilket gör att många svenskar vänder sig utomlands (London speciellt) för operation för att kirurgisk kompetens av svår endometrios saknas i Sverige.

 • FILIPPA ML skriver:

  Sååååå snygga kläder och outfits!! 😍😍😍
  https://nouw.com/filippaml

 • Emmie skriver:

  Åhh den svarta klänningen var ju underbar 😍

 • Lina skriver:

  Åh vad snygga outfits!! Älskar midjeväskan i första outfiten!! Är sååå svag för den trenden alltså

 • Sanna skriver:

  Hej bianca! Hur ser du på problematiken kring flygresor och miljöpåverkan? Många influencers inklusive dig har en livsstil där flygresor är en del av vardagen och jobbet. Redan två flygresor i året och du har fyllt upp ditt ekologiska fotavtryck vilket betyder att det är en otroligt ohållbar livsstil för vår jord. Är det något du reflekterat över? Du har en av sveriges största plattformar så det vore fint om du lyfte detta otroligt viktiga ämne som alla borde engagera sig i!

  • Susanna skriver:

   https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/kott-lika-miljofarligt-som-transporter

   Till alla som bryr sig därute men menar på att flygresor har störst miljöpåverkan… Sluta ät kött istället! Det jag menar är att man kanske inte ska kritisera andras sätt att leva på när man själv inte har kunskapen. Nu vet inte jag om du är veg eller inte, men bara en tankeställare.

  • Tina skriver:

   Hej,
   Kul du är mån om miljön. Ville dock bara poängtera att influencers flyger ingenting jämfört med karriärsfolk som jobbar på kontor. Vi pendlar flera dagar i veckan till olika städer för möten, konferenser, intervjuer..ja, för att sköta våra jobb. Att sitta på tåg funkar inte alltid pga förseningar, banarbeten, ja alltid ngt som strular. Annars är det mitt förstaval. Så, om du vill komma åt miljöbovarna jaga oss med kontorsjobb. Inte influencers som faktiskt stannar ngn vecka på varje ställe och exempelvis inte pendlar med flyg flera gånger i veckan. Om tågen var i TID, och billigare tror jag fler hade åkt. Men att det strular 8 av 10 ggr funkar inte riktigt. Men håller med om att fler båda värna om miljön och så bra att ni finns så att man blir påmind och får en tankeställare 🙏🏼 Kram

   • Sanna skriver:

    Hej tina! Det håller jag absolut med om. Skillnaden mellan influencers och kontorsarbetare är väl främst att influencers marknadsför en livsstil med flygresor= inspirerar andra till en liknande livsstil. Jag hoppas verkligen du förstår att våra resurser på jorden skulle ta slut om ALLA skulle leva ett liv där flygresor är vardag. Sen har inte kontorsarbetare kanske sveriges största plattformar och möjlighet till att nå ut till så många människor som bianca och många andra har. Och angående susannas kommentar om kött, äter du vegetariskt men flyger mer än två gånger i året har du tillintetgjort den ”nyttan” med god marginal. Tyvärr. Önskar också att det inte vore så. Och nej influencers gör ofta kortare jobbtrips, en weekend här och två dagar där, talar inte bara om bianca utan om svenska influencers i allmänhet. Summan av kardemumman är bara att vård jord inte kommer klara av denhär nya livsstilen många har. Gäller alla, affärsmän och influencers men influencers kanske kunde bestämma sig för att marknadsföra en mer hållbar livsstil? Kan ju vara så enkelt som att ställa krav på destinationer, kanske se till att eventen sker i sverige och inte på ibiza? Har man makt kan man använda den till något bra också! Tror inte vårt klimat beaktar att tågen inte är i tid..

    • Hanna skriver:

     Flyg är en jätteviktig samhällsfråga, men det finns oändligt med vilktiga samhällsfrågor att ta ställning till och din fråga är väldigt specifik. Det är nog svårt för influencers att tala om alla frågor. Det kanske räcker med att Bianca talar om det hon vet mest om och har mest erfarenhet i? Som när hon pratar om självkänsla (kategorin kroppskomplex). Det är också en oerhört vilktig samhällsfråga eftersom personer med bra självkänsla generellt visar sig bidra till ett bra samhälle.

     • Sanna skriver:

      Jag förstår verkligen inte varför ni är så negativt inställda till min fråga? Det var inte kritik utan en uppriktig fråga? Varför utesluter biancas engagemang om självkänsla engagemang om miljö? Varför ska inte alla bry sig om miljön? Det är VÅRT ALLAS ansvar. Skillnaden i denna fråga är att ALLAS val påverkar vår framtid, mina val påverkar inte bara mig själv i dennna fråga. Om man drar det långt kan man ställa sig frågan om något annat ens spelar roll om vi inte har kvar vår planet? Så tjejer, skilj på kritik och frågor snälla.

    • Tina skriver:

     Förstår din poäng med influensers. Även om de når ut till människor och uppmanar till en viss livsstil så måste jag inflika med ett ”men” här. Och det är att oavsett hur många inlägg om resor krävs det faktiskt att ha en ekonomi att kunna leva så. Såvida man inte får resorna betalda som de flesta influensers. Tjejernas målgrupp tror jag inte är kvinnor från 30 och uppåt som faktiskt oftast är den målgrupp som har pengar att kunna resa, äta ute varje kväll etc. ja, beroende på vilket jobb man har såklart. Men du är supersöt som skriver om det och skönt att vi alla har en god ton mot varandra även om åsikterna går isär. Jag försöker flyga mindre just pga att personer som du påminner mig. Vilket är bra. Ha en fin dag och kram på dig 🙂

     • Hanna skriver:

      Jag menar det inte som kritik mot din fråga. Jag menar att det är lätt att uppmärksamma saker en person inte gör. Man kan engagera sig i fler än en sak, men jag tyckter det blir orättvist att dra upp en väldigt specifik fråga och låta som att just flygplansfrågan är en självklarhet som Bianca borde engagera sig i 🙂
      Men klart att du får fråga, inget fel alls 🙂

 • Voni skriver:

  Ha det så trevligt på festivalen. Njut av god mat och vänner! Det är livet.
  Nu ska jag äta god efterrätt.
  Kram.

 • T skriver:

  Ta på dig byxor och tröja för nu kommer kylan. Från 33° till 16-19°. Sommaren är över på västkusten. Tack bästa och varmaste sommaren från Maj- 9 aug.

 • Jessica skriver:

  När kommer en smink video upp om hur du fick sånt där glow i Palma?👌😍 ha det grymt kul på way of west💗💗

 • lollipopen skriver:

  Bianca i Junior Eurovision https://www.youtube.com/watch?v=06jUzSv9UOI hehehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *