PUROBEACH MED ÄLSKLING

Något jag älskar med Palma som jag tycker skiljer sig en del ifrån Marbella är alla fina stränder, klippor och badplatser. Där måste jag säga att Palma vinner med 1-0 hehe.

Och någon av mina favvo ställen att spendera mina dagar på i Palma är i Illetas. Speciellt nu när PuroBeach tagit över en del av stället sedan 2 år tillbaka. Ni vet ju att nu kanske att det finns 2 Puro på Mallorca och jag kan inte riktigt bestämma mig om vilken jag gillar mest. Men det blir nog denna i Illetas då det är något alldeles speciellt med att bada i det salta havet och njuta av denna utsikt en hel dag.

Jag har seriöst klätt mig i helvita outfits typ varenda dag under hela resan så ville bryta detta med en helsvart look haha… Älskar älskar älskar dock denna outfit och har faktiskt med mig toppen och kjolen till Göteborg denna helg. Fast kommer nog köra med en mer partykjol än denna strand variant.

Topp – klick // Kjol – liknande här – klick // Skor – klick // Väska – Zara // Solglasögon – RayBan

Älskar detta ställe <3

Kan även varmt rekommendera stranden ni ser som ligger bara gångavstånd från Puro. Det är en av mina favoriter även fast det alltid alltid är knökat med folk. Denna strand har både god mat & härlig shopping faktiskt 🙂 Tips tips!

Hur snygg får man vara <3

Jag njöt som bara den!! Vår sista dag var detta så alltså i Måndags låg vi här och njöt av värmen, bra service, goda drinkar, utbytte en hel del kyssar och bara mådde som man bör må när man är utomlands.

Bikinitopp från H&M // Underdel från IvyRevel

Som jag skrev i förra inlägget med bilder ifrån Puro i Palma så har maten tyvärr blivit mycket sämre. Förut åkte vi alltid till Puro för just maten men nu smakar allt nästan ingenting vilket är lite tråkigt.

Däremot blir ju en nacho tallrik eller quesadillas med smält ost aldrig fel liksom. Så Phillipe tog in ”rätt” rätter på menyn medan jag tog en zucchini carpaccio med burrata som var lite tråkig men helt okej. Lite mer salt, dressing och olivolja hade man önskat dock.

En selfie har väl aldrig skadat 🙂

Jag hade med mig ombytte för jag visste att mina andra kläder skulle bli så varma.

Och det är typ bland det värsta jag vet att sätta på mig varma kläder när man själv är helt klibbig och varm från saltvattnet och den kokande värmen som var på Mallorca. Upp mot 42grader var det… galet!!

Kjol – klick // Topp – BikBok 

Jag hade en underbar sista dag på Puro och vill bara tacka till alla er som kom fram där och hälsade, sa fina ord och tog bilder med mig. Jag blir alltid lika glad och träffa er och blir alltid lika chockad att det både är små kids, mammor och äldre människor som kommer fram och berömmer mig. Det är kärlek det <3

NU mina vänner sitter jag på tåget till Göteborg mot WayOutWest för en helg fylld med partaj!! Jag åker ner tillsammans med (i samarbete med?!)  Daniel Wellington så sitter på deras tåg nu som är fylld med härligt folk, hög musik, alkohol och en god stämning. Ses vi där eller??

PUSS <3

61 reaktioner på “PUROBEACH MED ÄLSKLING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *