WAHLGRENS VÄRLD PREMIÄR LUNCH

Bild lånad från Alice blogg

Bild från Mollys blogg 

I Torsdags höll jag och mamma (och mormor lite hehe) en lunch för några härliga människor för att fira att Wahlgrens Värld Säsong 4 drar igång NU på Torsdag 23e Augusti 🙂

Alice var självklart där <3

Bild lånad från hennes blogg 

Alice röv kom även med ett stort leende. Jag har namngett hennes röv till Katy nu. Fast tycker Greta passar bättre… kan inte bestämma mig. Vad tycker ni??

Fina Lovisa & Molly var också där och såg ut som riktiga prinsessor <3

Bild lånad från Lovisas blogg 

Fina Hanna & Moa var också där 🙂

Deras gäng är verkligen ett gäng riktigt snygga blondiner <3

Bild från Alice blogg

Det var så många mysiga människor som kom 🙂

Hur snygga vänner har inte mamma??

Jag hade på mig en klänning ifrån VergieGirl som är ett Australienskt märke. De har verkligen bästa bästa webbshopparna. Bara så galet dyrt med tullen :/

Bild från Alice blogg

Jag var så så så trött under detta event. Tror att det kan ha varit för att jag hade ägglossning här och jag mådde illa och hade lite humörsvängningar hehe. Men jag gillar inte att vara för över trevlig och social på mina event för jag vill att alla ska känna att det är så chill och avslappnat som möjligt. Att man inte behöver försöka för mycket liksom utan att bara ska känna att man hänger med ett gäng vänner 🙂

Bild från Alice blogg

Vi befann oss denna gången på vackra hotellet ETT HEM i Sthlm som har en supervacker och söt utegård med ett glashus där man kan ha väldigt mysiga och intima event 🙂

Jag vill verkligen bo där i typ 2 nätter någon snart. Det är ett mindre boutique hotell med 12 rum och kostar minst 8000kr per natt men oj vad mysigt och fint det är!! Om ni har ekonomin så är detta typ det mysigaste tipset jag har i Sthlm.

Vi sket i bordsplacering denna gången och lät alla sätta sig som de ville 🙂

Det serverades väldigt god, smakrik och fräsch mat av dem trevliga kockarna! Asså allt var verkligen så gott! Vill att Phillipe ska laga detta här hemma hos oss 🙂

Vackra och underbara Lojsan kom som är gravid!!!!!

Jag och Lojsan hänger tyvärr inte privat men jag tror vi hade klickat som fan (haha låter som en stalker) för vi känns väldigt lika 🙂

Glöm inte att läsa hennes blogg

Bild från Alice blogg

Vin är väldigt gott till lunch måste jag säga hehe. Drack dock bara ett halvt glas för jag mådde lite illa av allmän stress och gillar inte att känna mig tipsy när jag mår så.

Bild från Alice blogg

Min partner in every crime <3

Bild från Moas blogg

Så mysigt vi hade även fast jag var dunder trött!! Tack till alla som kom <3 Vi minglade runt, smuttade på god prosecco & vin, njöt av god mat och kollade på 5 klipp från säsongen som teamet från Kanal5 hade satt ihop 🙂 Här har vi också bevis på att jag är Sveriges sämsta bloggare då jag alltid är sist med att uppdatera om saker haha. Alla andra la upp typ timmar efter eventet men jag mådde så illa när jag kom hem att jag bara däckade i soffan. Jag satt dock kvar i några timmar med Linnea & Lovisa (min ass) och snackade djupt om vilka vi är på riktigt. Blir nästan alltid deeptalk med Linnea <3

Men snart är vi tillbaka i rutan mina vänner!! Varje Torsdag kl 21.00 på KANAL5 och det drar igång redan NU på Torsdag 23e Augusti!!! Är ni taggade?!?!?! Jag är så pepp på denna säsongen då ni kommer få hänga på en HEL DEL roliga, spännande och en del grejer jag hållit hemligt för er 🙂

Och JUSTE BTW!!! TACK TACK TACK till alla er som röstat på oss till Kristallen så vi nu är nominerade till ”Årets Program”. Ni är bäst!! Nu får vi inte glömma att rösta som galningar under själva galan sen den 31 Augusti så vi tar hem priset <3

Vi är också nominerade till ”Årets tv-personligheter” & ”Årets Reality” samt att Talang är nominerade till ”Årets Underhållningsprogram”. SÅ KUL!!!

Sorry för lite dålig uppdatering men jag har suttit i en del möten denna vecka + att jag har spelat in 3 olika tv-program så tiden har inte riktigt funnits till. Men som tur är det sista jobbdagen idag och sen tar jag helg från tv och möten och kan fokusera på bloggen 🙂

PUSS <3

32 reaktioner på “WAHLGRENS VÄRLD PREMIÄR LUNCH”

 • Hege skriver:

  Hei har du solgt dine matstolar ? Jeg er interessert om du har dom.

 • Hanna skriver:

  Kollade på de tre första avsnitten av Wahlgrens värld på dplay och måste bah säga att de var SÅÅÅ bra!!! Fasen vad jag älskar er familj och DIG alltså!!! Du är såå härlig! Fattar inte hur jag ska kunna vänta på avsnitt fyra ska sändas haha

 • Anna skriver:

  Låter som du behöver ta ledigt några dagar och sova!

 • Anna skriver:

  Låter som du behöver ta ledigt några dagar och sova! Ta in ensam på hotell kanske och bara läsa en bok och titta på naturprogram…

 • Ida skriver:

  8000 per natt va inte gratis haha! Jag får endast 7000 i mån pga att jag lever med sjukersättning så tyvärr kört för min del 🙁 Ser väldigt fint ut iaf 😊 Ser verkligen fram emot premiären i veckan 😃
  Hur går det med din ätstörning? Sökt hjälp för den ännu? Kram

 • Sandra J skriver:

  Varför bjuder du aldrig Nicole Falciani på dina tillställningar? Verkar konstigt. Ni i den där influencervärlden är ju inte så många.

  • Bianca skriver:

   Det finns många influencers, och alla kan man inte alltid bjuda. Denna gång var det många jag ville bjuda in men som inte gick pga begränsade platser 🙂

 • Fatima El kachani skriver:

  Varför börjar inte du designa kläder?
  Du har riktig bra smak😉

 • Ida skriver:

  Hej! Ditt hår i din senaste video är så grymt snyggt i slutet? Har du använt någon voffeltång eller något annat? Seriöst du måste svara!! Pössss

 • Linda skriver:

  Hej! Vilken fin och trevlig blogg du har. Kul att följa dig. Ser fram imot att Wahlgrensvärld skall börja igen. Kul

 • Claudia Adam skriver:

  Yes! Äntligen walgrens värld, ni e så underhållande!!!!
  ❤️ Btw såg Alice vblogg nyss från Way out weast, du dansade så snyggt asså du e min nya girlcrush 😍 så snygg oxå 😘 ta hand om dig!

 • Lina skriver:

  Alice röv ? Namnges?? Är de med glimten i ögat eller ??
  Min första reaktion
  ” Bianca tar bort alla elaka kommentarer som folk skriver om henne ”
  Därav inte lika många kommentarer längre
  Men betyder de att du UTAN att andra får kommentera säga elaka saker
  För JAG tycker inte de KLINGAR bra
  ( alice röv )
  Kanske ett skämt ett dåligt skämt låter oss andra även hitta namn till hennes röv
  Slutpoäng
  Kritik och du då bianca som pratar om ätstörningar vara smal
  Är de ok för Alice ?
  Ni andra som ser upp till då Bianca
  Förklara gärna vad allt detta betyder
  !!!!

 • Andrea skriver:

  Greta såklart! Då blir det ju Greta & Gretchen 💁🏼‍♀️

 • Ann-Sofie skriver:

  Givetvis Greta! Hur bra?! Gretchen & Greta!!

 • Så fint allt ser ut och vilka snygga människor överallt! Hoppas nu att Wahlgrens Värld tar hem massor av priser, jag har röstat som en galning i alla fall! Det är liksom mitt sätt att få rolig TV framöver. Lite egoistiskt alltså! hihi….. Ser väldigt sällan på TV, men just detta är så kul!
  //Berith

 • Julia skriver:

  Bianca, du är helt amazing. Jag är så impad av dig och ditt go, hur du alltid lyckas lyfta alla andra runt omkring dig hela tiden. Jag känner inte dig men det syns i alla dina kanaler vilken fantastisk vän du är. Jag är så glad över att du som tjej, som är så priviligerad(på ett bra sätt) lyfter upp andra människor, andra influensers, dina vänner och din familj!!
  Det som gör mig lite ledsen, efter jag läste din blogg från denna lunchen så gick jag in på andra influensers(som medverkade på lunchen) för att se vad dom skrev, och det är knappt en bild på dig eller din mamma. Inget som hyllar dig så som du hyllar andra, dom nämner programmet att det är superkul osv men det finns ingenting som ger dig den credden som du ger alla andra och det tycker jag är tråkigt(inte Alice) Även om du kanske inte alls behöver det, så tycker jag att det visar tydligt vad det är för typer av personer och vad deras agenda är, vilket enligt mig inte känns bra alls. ☹️ Du är grym!! Glöm aldrig det!!

 • Julia skriver:

  Fina bilder 🙂

 • Anna skriver:

  Hej! Såg bild från denna dagen på Instagram och tyckte du var så fint klädd. Det är du väldigt ofta ska tilläggas. Undrar var de gröna mockabootsen är för märke?

 • Anna skriver:

  Hej!
  Såg på Instagram de gröna mockabootsen du hade till din klänning. Super fina! Undrar vilket märke de kommer från?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *