WAY OUT WEST

Säg hej till 2 stjärnor!! Emilio & Klara <3

Inne på området så fanns det ett gigantiskt VIP område där det serverades dricka, mat, olika uppträdanden och allt möjligt 🙂

Goda goda pizzar var något jag åt hela helgen 🙂

Jag ÄLSKADE min outfit första dagen! Den kändes verkligen såå jag och my god vad många frågor jag fick om vart allt var ifrån 🙂

Jag hade på min kjol från IvyRevel, topp från TwoAngels & klicka från DanielWellington

Och mina sneakers var ifrån River Island!

Olivia är som Benjamins andra hand i livet. Hon jobbar på hans skivbolag TEN och det är numera så att Benjamin har 3 systrar. Mig, Olivia och Therese som också jobbar på TEN <3

Ibland blir jag lite kärleksfull och börjar krama folk vilket sällan händer haha.

Men herregud vad vi har dansat!!!!! Som galningar helt enkelt 🙂

Ni har väl inte missat att lyssna på vårt senaste poddavsnitt där vi pratar om A L L T som hände på WayOutWest????

Lyssna HÄR

Min snygga lillebror som gick och vann pris för ÅRETS MANLIGA LIVEARTIST igår på Rockbjörnen!!!!!!!! Såå jävla stolt <3

Vi har inte varit bra på att sätta oss ner och äta middagar utan det har mer varit att man tar något som råkar vara nära en. Men första kvällen åt vi middag under Lounge på Sophies Grill och där serverades det himmelskt god mat!!

Ta in deras fisk om ni är där!! Sååååå god!!

Mestadels av vår tid bestod med att hänga på nattklubben PUSH som våra vänner på HOSS höll i och wow wow wow wow wow vad roligt jag hade där!!

Bästa tiden nånsin <3

Och här är dem! Gudinnorna <3

Roshi och Sharareh som är grundarna till HOSS och styr världens världens bästa fester nånsin!! Det var dem som planerade och fixade mitt event för min parfym LEI och nu även denna helgen med WayOutWarnerPUSH.

Det är typ tack vare dessa gudinnor jag hade BÄSTA DAGARNA I MITT LIV!!! Dem är så snygga, sköna, roliga, trevliga, proffsiga och jobbar häcken av sig varenda dag!!

Och jag har fått galet mycket frågor om denna outfit ovan.

Toppen är ifrån UrbanOutFitters & byxorna från River Island 🙂

Min Mi Amore Lukas <3

Finns ingen roligare än du <3

Lite rose häng med vännerna på Pigalle är något man saknar nu <3

Jacka från Svea.

Sista dagen blev denna outfit som jag inte tog någon bild på förutom denna som jag skickade till Lukas som fick agera min stylist för helgen. Jag skickade alltså denna för att fråga om det var tummen upp eller ned haha.

TACK TACK TACK Göteborg för livets bästa helg!! Och mega stort TACK till alla er mina älskade fans som kom fram och gav mig så mycket kärlek <3 Vet inte vad jag skulle göra utan er!! Ni vet väl att ni är mitt allt <3

Jag kan bara säga att jag skäms för att jag struntat i WayOut alla tidigare år….! Fan vad jag har missat!! Men numera kommer jag dansa livet ur mig där varenda jäkla år!! Bästa nånsin!!

Förlåt förresten för den dåliga uppdateringen här men jag har haft en hel del jobb sen jag kom hem och jag har varit bakis i flera dagar så jag har mått för illa för att ens öppna datorn. Men nu är jag tillbaka älsklingar <3

PUSS <3

 

 

 

30 reaktioner på “WAY OUT WEST”

 • FILIPPA skriver:

  Såå härliga bilder!! Älskar alla dina outfits! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Camilla skriver:

  Din första outfit var grymt snygg! Åh så söt första bilden med dig och Alice är. Man ser så tydligt att det är en sådan rolig chock för henne att du är så kärleksfull. Alice är verkligen som en öppen bok ibland tycker jag haha.

  Verkligen kul att du har haft det så pass roligt på Way Out West! 🙂 Det förtjänar du verkligen. <3

 • Jessica skriver:

  snälla när du orkar och har tid, lägg ut en video på hur du sminkade dig sådär fint när du var i palma!<333
  P.S älskar din blogg så mycket!

 • Snygga bilder som alltid. Tror mig veta att pizzorna var köpta vid Björngårdsvillan och dom är riktigt goda! Skönt att Göteborg levererar! 🙂
  //Berith

 • Camilla skriver:

  Var är din väska ifrån?

 • Irene skriver:

  Wow bruden !

 • Anna skriver:

  Älskar bilderna & dina outfits!! Och hoppas bakfyllan går över snart <3

 • Ida skriver:

  Vart är den brun/beiga axelväskan ifrån?
  Sååå snygg! Och dina outfits!! SÅÅ snygga. DU är snygg. Puss!!

 • Johanna skriver:

  Hej! Snälla lägg ut vart det orangea leopard-setet eller känningen som du la ut på din instastory är ifrån!!!!!! ❤️

 • Isabelle skriver:

  Hej! Var kommer sista kjolen ifrån? Och röda leopardklänningen du hade på presseventet😍

 • E skriver:

  Lyssnar på ert poddavsnitt om politik just nu. Ja jag är lite seg men är en sån som lyssnar ikapp istället haha! Har inte kommit så långt in i avsnittet att ni börjat snacka politik än dock. Men jag reagerade på din diss i det avsnittet angående vätska i handbagaget. När du säger att man får ta med sig så många påsar man vill sålänge flaskorna är inom mått-gränsen är fel. Du får ta med dig så många vätskebehållare du vill sålänge de inte är större än 100 ml och sålänge de får plats i 1 literspåsen och du får bara ha med dig 1 st 1 literspåse per bagage. Detta står på transportstyrelsens hemsida och det står ingenting annorlunda på arlandas hemsida heller. Samma regler gäller i hela EU så flygplatserna bör ha samma regler. Vet inte om folk redan påpekat detta men tänkte mest tipsa dig om det så att du inte råkar ut för samma misstag fler gånger! 🙂

  • Marie skriver:

   Du får bara ta med dig en 1 liters påse per resenär inte per väska. Nja det skiljer sig lite vissa länder anser tex fudge till håret vara flytande tex England. Men i Sverige går det bra ha det löst i väskan samma i Polen. Mascara går i land som flytande ibland som icke flytande så jo det kan skilja sig.

  • Bianca skriver:

   Jag hade aldrig varit med om det innan, men har lärt mig nu efteråt att det är en regel 🙂

 • Amanda skriver:

  Hej fina du! Jag undrar om du kommer köra någon mer rabattkod på dina smycken som finns på guldfynd 😍😍😍 så jäääkla snygga! Kram

 • Ellen skriver:

  Vart är din gröna väska ifrån?<3<3<3
  KRAM!

 • Davina Fimmerstad skriver:

  Hej min stora idol. Du är den största idolen jag har haft i hela mitt liv jag har din parfym och din borste.Jag har gjort ett fanpage för DIG på instagram där jag kommer göra små videos om dig.Följ mig gärna kontot heter: queen B eller med liten bokstav.Skulle betyda så mycket om du svarade och kanske följde kontot. Men jag tror de är meningslöst för du kommer inte äns se de här😔❤️

 • Camilla skriver:

  Skulle bli så glad om du skriver vart din beiga väska är ifrån..har letat som en galning efter liknande😋

 • Greta skriver:

  Såg att du skrev att den röda toppen var ifrån urban outfitters, men är det en crop top eller bikini överdel? Hittar den ingenstans på deras hemsida… skulle du kunna länka den? ÄLSKAR verkligen den outfitten
  Kraam ❤️❤️❤️

 • Sofia skriver:

  Snälla, vart kommer kjolen ifrån på sista bilden? Har letat överallt haha!! Den är så snygg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *