HÖSTJACKOR

– Inlägget innehåller adlinks –

Rutig jacka – KLICK // Skinnjacka – KLICK // Militärjacka – KLICK  

Jacka med foder – KLICK // Jacka med manchester – KLICK // Beige skinnjacka – KLICK

Rutig jacka – KLICK // Svart jacka – KLICK // Jeansjacka – KLICK 

Hej <3 Inte hunnit blogga något idag då jag imorse poddade med Alice, kändes som att det blev ett bra avsnitt så glöm inte att lyssna imorgon!! Vi poddade tidigare än normalt idag då jag på eftermiddagen plåtade mina nya datorskal inför lanseringen på fredag, är ni taggade? Jag är hemma igen efter plåtningen och middag med Linnea och Lovisa, kommer att skriva mer om skalen i ett annat inlägg men innan dess kan ni följa @bybianca.se på Instagram. Jag är så stolt över skalen och tycker dom är så himla snygga!!

Ni är många som frågat om snygga höstjackor så här får ni tips på snygga höstjackor som jag garanterat kommer bära. Är det bara jag som tycker att det är svårt att klä sig just nu? Klär mig antingen alldeles för varmt eller för kallt. Kommer även i veckan lägga upp ett kollage med stickade tröjor och outfits inför hösten. Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill att jag gör kollage på.

NU – mysa med Philippe och Dino.

PUSS <3

14 reaktioner på “HÖSTJACKOR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *