BIANCA BY BIANCA INGROSSO

”I samarbete med BiancaBybiancaingrosso”

Ni som följer mig på Instagram vet redan denna nyhet meeeeen….

LÅT MIG FÅ PRESENTERA MITT HELT EGNA VARUMÄRKE BIANCA BY BIANCA INGROSSO.

Jag har jobbat med detta i flera flera månader och ÄNTLIGEN ÄR DET SNART DAGS ATT LANSERA detta för er!!! Eller lansera kanske jag redan har gjort men det är bara 3 dagar från att hemsida går live!!

Ända sedan Bianca var en liten flicka (haha ja jag pratar om mig själv i 3e person) har jag varit lite smått galet besatt av väskor, fodral, nescessärer, datafodral och stickers av dess olika slag.

Så ni kan förstå min kärlek nu för mina HELT EGNA datafodral & stickers. Men detta är bara början mina vänner… Jag har sååå många planer, idéer och jag vill göra er så nöjda jag bara kan <3

Jag är seriöst helt B E S A T T i allt vi har i den första kollektionen som släpps nu på Fredag!

Men denna gröna dataväska har något alldeles speciellt. Håller ni inte med?!

Och låt mig även få presentera mina amazing stickers som är en as snygg pussmun som glittrar i 2 olika färger. En varm mörklila och en popping red <3

Dööööör för dessa!!!

”Calm the f**ck down” 

”Kind people are my kind of people”

”Work smarter not harder”

”Live boldly”

Inne i varje datafodral så finns det dessa citat på beroende på vilken färg du väljer. Varför vi har valt just dessa är för att jag kände väldigt starkt att jag ville starta detta företag för att lyfta det viktiga ämnet psykisk ohälsa som ligger så varmt om hjärtat.

Varumärket består ju av produkter som ska väna om din dator och just din dator kan ge en enorm stress för en del. En dator associerar många till måsten, tidspress, presentations ångest, inre stress och en hel del andra negativa känslor.

Just därför vill vi lyfta ämnet och pusha alla till att försöka vara sin egen chef, att försöka sätta hälsan först och att andas djupt och tänka på hur saker påverkar än mer än att man ska jobba stenhårt, det här konstanta med att aldrig ge upp, alltid ha ett leende på läpparna och bara köra på… Det funkar inte för alla 🙂

Hur snyggt är inte det här svarta då??? Så stilrent och snyggt!!

Allt är gjort av veganläder också vilket var superviktigt för mig!

Min röda kärlek <3

Älskar älskar att jag nu har datafodral som lyfter mina outfits och ser döläckra ut till mina outfits!! Skrev jag precis döläckra…. haha aa jag gjorde nog det.

Så peppad för lansering NU på Fredag!!!! 

WOW vilken resa det har varit detta året att starta upp 2 nya bolag. Att få lära känna mig som kreatör, designer och delägare i bolag. Jag har älskat och älskar processen och förstår nu att det är detta jag ska hålla på med för evigt.

Jag har ju tiotals andra drömmar också såklart, men detta är så fruktansvärt roligt. Att ha idéer i mitt huvud, få ner dem på papper, sitta i oändligt många möten med inspirerande kollegor och få de där idéerna i huvudet ner på något jag faktiskt kan ta på och som NI nu snart kommer gå runt i….. det är galet!! Vilken resa. Känner mig så tacksam över allt detta.

Så!! Varmt välkomna på denna resa med mig och Bianca By Bianca Ingrosso. Gör er redo för lansering NU NU NU på Fredag den 24e Augusti!!! Men redan nuuu kan du signa upp dig för att få nyheter & sneek peak. Klicka HÄR för att komma dit 🙂

Mer info om priser och lanseringen får ni imorgon. Är ni lika taggade som jag är?!?! Kanske inte kom jag på haha men hoppas ni är taggade iallafall <3

Älskar er och TACK för att ni har lett mig hit <3

39 reaktioner på “BIANCA BY BIANCA INGROSSO”

 • Eric skriver:

  Du säger att du inte gjorde injektioner i läpparna för att bli snyggare. Jo det gjorde du Bianca😂 Annars hade du aldrig gjort det.

  • Bianca skriver:

   När har jag sagt att jag inte gjorde det för att bli snyggare? Jag har sagt att jag tyckte jag fick ett argt uttryck i mitt ansikte av mina tidigare läppar vilket jag uppenbarligen inte tycker vad snyggt….?! Man får nog läsa mellan raderna ibland om man inte förstår 🙂

  • Cilla skriver:

   Ja, det är myyyyyyyycket ytlighet där. . . . . ):

 • Maja skriver:

  Vad kommer priserna ligga på? 🙂

 • Lena skriver:

  Wow! Riktigt snygga saker! Grattis!

 • Anne skriver:

  GRATTIS FINA BIANCA. SÅÅÅÅ KUL FÖR DIG❤️💕🤗💐⚡️🌟🍾🍸🥇

 • Malin skriver:

  SÅ JÄKLA SNYGGA!! Vill ha en av varje färg!
  Finns det ingen liten silver/guldkedja till så det även går att hänga runt axeln och använda som väska? Vore också sååå fint 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Något som jag och säkert många andra hade uppskattat är om du kan berätta mer om detta. När kom du på idén, hur gick du till väga (du sa i podden att du är delägare) så hur kom du i kontakt med de andra i bolaget, hur mycket har du varit med och gjort? Har du skissat och designat fram dessa tillsammans med någon? Kanske att du kan visa skisser samt tygprover osv. Jag älskar att läsa om företagande. Tycker det är otroligt intressant och sen drömmer så många om att få skapa något eget och då är det alltid roligt att få tips på vägen 🙂 Stort grattis :*

 • J skriver:

  Så himla snygga fodral!!!! Grymt!
  Sen måste jag bara säga att jag lääääängtar som fasen tills premiären på torsdag!
  Ditt klipp på Instagram fick mig att skratta heeeela dagen! 😂 ananas stans 😂
  Ljuvlig familj är vad ni är!
  Må gott!

 • Elina skriver:

  Hej Bianca!

  Tycker du har skapat så fina fodral!!
  Hade du kunnat lägga upp ett inlägg om de kläderna ni hade på er när ni fotograferades? När Linnea var med och du hade skinnkjolen och skinnskjorta! Så snyggt!

 • Helena skriver:

  Wow allt ser otroligt fint ut, grymt jobbat Bianca! <3

 • Åh, vilka tjusiga datorfodral. Vilket citat hade det gröna? Tror inte det framkom. Jag skulle väldigt gärna gå med ett så snyggt fodral. Jag får nog skaffa en lite mer slimmad laptop då! 🙂

 • Hej min stora idol. Du är den största idolen jag har haft i hela mitt liv jag är 12, Jag har startat ett fanpage för DIG där lägger jag upp små videos om dig kolla gärna kontot heter: queenb5867 det har jag gjort för dig. Hoppas du kan ha en fan träff i Västerås någon gång som du sa ja till när jag skrev till dig i maj
  Davina

 • Elsa skriver:

  Åhhh jättefint verkligen men åh du är så duktig!!!!!! Keep it up!

 • Emelie skriver:

  Sjukt SNYGGA!!😃👌 Jag vill ha alla!!

 • Anna skriver:

  Jag är väl en av de som följer dig som kanske inte imponeras av alla dina inlägg och uttalanden men du gör också många bra saker – vilket i vart fall jag uppskattar. Ingen är mer än människa. När jag läste inlägget ovan blev jag både rörd och glad över att du vill lyfta psykisk ohälsa. Det är ett ämne som är så tabubelagt och det råder sådan okunskap kring detta. Tack – utan att gå in på varför så betydde det mycket.

 • Ewelina skriver:

  Vart är tröjan ifrån på första bilderna? =) Supersnygga fodral för övrigt, är det något du inte bemästrar?

 • Claudia skriver:

  Hej! Är kär i dina fodral 😍 bara en fråga, får man plats med både dator o papper med plastficka i fodralen?

 • Pluppen skriver:

  Hahaha så 2018 att kalla plast för veganläder .😂

 • Matilda skriver:

  Så sjukt snygga fodral!! Vart är den beiga of shoulder toppen ifrån? 🙂

 • Frida skriver:

  Hejsan! Ville bara skriva en kommentar hit för att faktiskt säga åt dig att jag tycker du är så grym!! Älskar att följa med dig (SÅ peppad över nya säsongen av Wahlgrens värld i kväll!!) och på alla andra dina forums. Tusen tack för att du lyfter fram psykisk hälsa, din kärlek till djur (o att du försöker att äta mindre kött), o att du nu även lagar dessa snyggingar i veganskläder! HELT SUPER!! Det finns så många som är stora influensers och som ändå inte använder sina forum till att (i mina ögon) prata öppet om viktiga saker som händer i vårt samhälle och våga visa sig på djupet, därför är jag så tacksam för att du gör det <3 Du är verkligen en stark o modig tjej! Fortsätt med det <3 puss o kram från mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *