SÅ VI GÖR DET PÅ LA PERLA

PRESS PLAY 

Mina vänner!! Jag har haft ett bra flow med min Youtube senaste dagarna måste jag ändå säga 😉  Håller ni inte med?!?! Min nya klippare Linn är galet snabb och redan imorgon kommer det ännu en video (förhoppningsvis). Btw! Hur många videos vill ni se i veckan? 1, 2 eller 3??

Denna vlogg ovan är en till ifrån Mallorca, mitt älskade andra hem. Och denna video hänger jag och min älskling Phillipe på underbara Puro Beach på Illetas, myser runt hemma hos pappa och sen KÖR VI LOSS på pappas restaurang La Perla och visar hur man käkar Ingrosso style haha. Om ni vill suktas efter god mat så ska ni klicka på play nuuu haha!! Längtar redan tillbaka dit!!! Maten är så fantastisk att jag typ vill leva där haha. Hade nog dock tröttnat på maten då :/

Tack till alla som prenumerera, likear, kommenterar och stöttat allt jag gör. Jag älskar älskar er <3 Tell me gärna vad ni vill se mer av där (kanske sminkvideo??) och ställ gärna frågor här nedan som jag kan ta upp i nästa video. Jag själv älskar att se andras video när de svarar lite spontant på frågor i vloggar nämligen.

PUSS <3

56 reaktioner på “SÅ VI GÖR DET PÅ LA PERLA”

 • Nadia skriver:

  du nämnde att din livscoach typ förändrade ditt liv. Vad var det han sa? Vad var det för råd han gav dig?

  • Bianca skriver:

   Det är svårt för mig att skriva såhär, men han fick mig att komma till insikt med saker och jag växte massor efter våra möten!

 • Anna skriver:

  Kul med 2 vloggar så tätt! Uppskattar också att du upplevs som glad och jordnära i dem ( och svär i vart fall lite mindre… har en dotter som också tittar så detta var mycket trevliga vloggar).

 • Ajna skriver:

  Älskar dina vloggar, så 3 i veckan hade varit underbart!
  Hade gärna sett hur du sminkar dig, stylar håret och väljer outfits, typ en ”get ready with me” till vardags 🙂

 • Anna skriver:

  Oj, tidigare kommentar åkte iväg innan jag hann skriva klart. Kul i vart fall att du verkar så avslappnad med familj omkring dig och härliga omgivningar vi fick följa. Toppen med en liten runda där vi fick se lite av din pappas o åsas fina inredning både i hemmet i förra vloggen o nu från restaurangen! Min dotter tycker också att det var spännande att få följa dig öppna paketet när ni kom hem.

 • FILIPPA skriver:

  Älskade vloggen!! Superbra verkligen!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Jag vill gärna se när du tränar. Vilka är tex dina favvo övningar. 🙂

  Gärna sminkvideos också.

  Gillar annars precis allt du vloggar om.❤️

 • Anonym skriver:

  Jätte gärna en sminkvideo!😍
  Hade också varit kul att se hur ni sitter och poddar. Du gör ju verkligen såå trevliga videos må jag säga!
  Träffade dig och Alice lite snabbt på beyonces konsert och (ja dels konstigt att du inte kände mig när jag tänker att jag är vän med dig haha!! Låter som ett creep..) ni var så goa och trevliga! Otroligt fina och inspirerande tjejer. Heja er! 🙂

 • Matilda skriver:

  Måste bara säga att din kanal tagit ett jättestort steg framåt i samband med att du bytte klippare! Jag upplevde att de förra videorna kunde bli lite röriga eller hackiga i och med klippningen, men denna video håller så hög klass! Det märks en tydlig skillnad enligt mig. Kul att hon jobbar snabbt också så du får ut fler videos. Grymt jobbat Bianca! Kram 🙂

 • Johanna skriver:

  Tre videos, älskar!!

 • Elin skriver:

  Tre vloggar i veckan vore toppen,vill ge dig lite tips då du ibland pratat om järnbrist köp en ånginsats på Ikea för att bevara vitaminerna i broccoli. Och sen fortsätt som du gör med allt, du är så inspirerande!

 • Lisa skriver:

  3 videos!!! <3

 • Kakan skriver:

  Sminkvideo please!! Älskade din look i palma i restaurangen med svart tröja! Sån bronzig look! 😍

 • X skriver:

  Gulliga du!!! Jag är 33 år och gråter nästan ALLTID när jag lämnar min mamma (bor utomlands). Man är alltid liten för sina föräldrar, fint att du vågar vara sårbar. Eftersom jag aldrig kommenterar någonstans vill jag bara tillägga att du har en fantastisk energi och karisma och verkar vara så autentisk, varm och genuin!

 • Julia skriver:

  Hej!! När du flyttade hemifrån, upplevde du en ensamhetskänsla då? Har precis flyttat hemifrån för några veckor sen men känner ensamheten ibland fastän jag jobbar och hittar på saker på kvällarna. Den här ”mys-tiden” man hade vid 20,21 upplever jag mest ensam
  Kram

 • Linnea skriver:

  Sminkvideo!! Eller helt enkelt en vlogg där du fixar dig, visar alla smink och hårprodukter, kläder osv.

 • S skriver:

  Har du gjort om i din lägenhet ännu? Skulle vilja ha lite heta inredning tips 🙂

 • Sara skriver:

  En ny sminkvideo vore roligt! I så fall vore det bra om man kunde se namnen på alla produkter 🙂

 • Kathryn skriver:

  Varför kan inte din pappa öppna en resturang i Sverige😍😍😍😍 Mina föräldrar också bor utomlands och jag gråter varje gång när jag åka hem trots att jag är över 30.

 • Hanna skriver:

  Självklart 3 videos, ju mer desto bättre!!
  Jag älskar dina långa vloggar, vet ingen annan youtuber som har den längden på vloggar och det är riktigt bra. Man ser verkligen att du är sjukt proffsig, ja dina videos är grymma med andra ord.
  Jag ser gärna vloggar när man får följa med dig under en vanlig dag. Det skulle också vara roligt om Philippe ville vara med på någon challenge eller liknande. Kanske ”Who’s most likely to?”.
  Kram!

 • Sanna skriver:

  Sminkvideo😍 och tips för att man inte ska bli så blank under dagen så tips på primer mm😍 Visa mer hur du sminkar fransarna☺️

 • Beatrice skriver:

  Tycker dom bästa vloggarna är dina vardagsvloggar, när man bara får hänga med och se vad du gör på dagarna typ. Känns som du är mest dig själv då också!

  Tycker verkligen du är såå rolig och härlig, du förtjänar verkligen inte allt hat du får emellanåt. Kram!

 • Elin skriver:

  Jaa!! En sminkvideo!!

 • Elsa skriver:

  Ja!!! Jag tycker alltid du har en sån fin ögonsminkning, hade jättegärna vilja se hur du får den så himla fin!!!
  Massor av kramar

 • M skriver:

  Om du trivs o mår så bra i Spanien där din pappa bor. VARFÖR inte bosätta er där o ha ett kalas liv. Öppna en egen restaurang tex Lr göra det du gör där. Den går nog oxå som smööör som din pappas. 😀😀😀

 • Amelia skriver:

  Alltså, om du hade hunnit så hade det ju varit fantastiskt med 3 videos i veckan, älskar dina videos<3 Fråga: Tror du att ni kommer fortsätta med Wahlgrens värld till typ säsong 10 eller blir säsong 5 den sista? Eller det kanske du inte vet än men om du fick önska/gissa? Kram<3

  • Bianca skriver:

   Ska försöka göra så många jag orkar/hinner med, ang WV är det svårt att svara på just nu älskar jag det och känner att jag inte vill sluta på ett bra tag <3

 • Tindra skriver:

  Hej, Bianca. Inspireras stort av dig och hur allt du gör och presterar alltid blir perfektion (sen också av hur fantastisk du verkar vara som person – ödmjuk, rolig, osv – en stor förebild). Nedan kommer frågor samt förslag på videos.

  Fråga: Kommer du i framtiden designa kläder? (Har du ex plan att släppa kollektion/kollektioner för NA-KD?).

  Skulle du vara intresserad av att släppa en bok där du ex går in djupare inom de ämnen du tog upp i ditt sommarprat?

  Har du planer att i framtiden bli vegetarian/vegan?

  Vilken träningsform tycker du är roligast?

  Videoförslag:

  Att du visar upp dina favoriter inom olika kategorier (kanske även säsongsanpassat – sommar, höst osv) som smink, smycken, jackor, osv (skulle vara intressant med tanke på att många gillar din stil och kanske vill ha lite inspiration samt veta vart dina absoluta must haves är ifrån.

  Apartamenttour (när du är nöjd med den såklart efter ev renovering av ex kök du förut pratat om, men gärna innan ni troligtvis flyttar till en ny lägenhet!)

  Pressutskicks-öppning där du unboxar pressutskick och bud du fått hemskickat.

  Generellt skulle det vara kul om du i varje video hade med minst en dagens fråga. Annars måste jag säga att du har otroligt intressanta bloggar som har bra längd och ett intressant och varierande innehåll med prat, mat och däribland också inslag av ex smink och mode.

  • Bianca skriver:

   Jag har inga planer på att släppa en kollektion med NA-KD.

   Jag skulle gärna vilja skriva en bok om ämnen jag brinner för, men just nu i livet finns inte tiden för det.

   Jag äter sällan kött, men jag älskar kyckling. Just nu ser jag inte en framtid som vegitarian/vegan, men jag försöker ändå tänka på vad jag äter och äter tex sällan kött.

   Jag älskar att variera min träning <3

 • Isabel skriver:

  Tre videos i veckan hade varit grymt, ju mer desto bättre! Älskar verkligen alla dina videos (långa helgvloggar osv) 😍 Sminkvideos, hauls och då du visar upp inköp är extra inspirerande tycker jag! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *