WAHLGRENS VÄRLD IMORGON

Förra veckan hade Kanal5 sin årliga presslunch för att presentera alla program som de presenterar i inför hösten och självklart var jag & mamma på plats 🙂

Denna gången befann vi oss på Operakällarens festvåning och det tro mig när jag säger att det var lika stelt som vanligt haha. Journalister är INTE dem givmildaste med skratt och applåder så att säga haha….

Det bästa med dessa pressträffar är att det alltid serveras så god frukost och fika. Jag smaskade i mig 2 mackor och en smoothie.

Min favvo macka kan nog helt klart bli dansk rågbröd, keso, kokt ägg, avokado, krasse & krydda. Asså MUUUUMS!

Måste börja göra min dagliga morgon smoothies igen.

Ett tag gjorde jag gröna smoothies varje dag med avokado, ingefära, citron, spirulina och massa andra bra ingredienser för kroppen, hud & hår.

Det blev en heeeeeeeel del intervjuer och jag var faktiskt kvar allra sist haha… jag är en riktig babblare har jag märkt.

Klänning ifrån Maje & skor ifrån Zara

IMORGON TORSDAG 21.00 är vi tillbaka i rutan!!! Woooohooooo!!!!!

Mammas klänning är ifrån PernillaWahlgrenCollection. Så fin <3

Ni missar oss nu inte NU på Torsdag 21.00 på Kanal5! Vi älskar er mest av allt <3 

Så spänd för att denna säsongen ska dra igång!! Men nu är det bara 1 dag kvar hehe 🙂 Det enda negativa är att nu kommer den klippta och lite vinklade Bianca. Eller kanske fel ordval eftersom det faktiskt är en sida av mig men en grovt sarkastiskt sida av mig som kommer fram igen så börjar nu mentalt förbereda mig för en hel del hat. Lite segt men men… Det är bara att försöka borsta av sig det. Ni som älskar och peppar mig ger mig så mycket kärlek att det är det jag kommer fokusera på <3

NU – filma för just…. Wahlgrens Värld hehe 🙂

PUSS!

 

 

 

29 reaktioner på “WAHLGRENS VÄRLD IMORGON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *