BEHIND THE SCENES

— I samarbete med ByBianca.se — 

Mina skor är ifrån Mango // Linneas är ifrån Nelly (tror jag, kunde inte hitta dem på hemsidan)

Hur snygg är inte min assistent??!!

Totalt besatt av detta gråa <3

Hur snygga?!?! Blir tooooookig <3

Världens vackraste och finaste kvinna och själ bär upp mina skal så fruktansvärt snyggt!!

Älskar älskar älskar det röda!!!!

Styling by: Anna Hjerten

Hon stylade oss hela dagen så ni får gå in på hennes Instagram @annahjerten och fråga om vart alla kläder kommer ifrån för jag har tyvärr ingen aning.

Hemsidan går live NU PÅ FREDAG 24/8 kl. 07.00!!!!! 

Team Bibbz <3

Stockholms bästa pizza (??) på 800Gradi i Vasa Stan fick bli det perfekta avslutet på kvällen 

Det är snabba puckar nu inför lanseringen på Fredag då vi fotade bilderna för hemsidan redan nu i Måndags. Oändligt många tack till mina drottningar Lovisa & Linnea som hoppade in som gudomliga modeller för dagen för min skull. Det är kärlek det <3 Btw! Jag är totalt besatt av mina datafodral & stickers!!! De blir verkligen bara snyggare och snyggare för varje dag som går!

Ni har ställt några frågor angående varumärket så jag tänkte svara på dem nedan:

När kom du på idén?

SVAR: Iden uppfanns faktiskt av mig och min agent Vanessa. Hon var väl medveten om min besatthet för just datafodral och hur jag konstant köpte nya eller klagade på att jag aldrig hittade något som kunde vara lika snyggt som en väska till mina outfits… Därifrån valde vi att ta den kärleken till en ide att starta eget varumärke och nu är vi här 🙂

Hur gick du till väga (du sa i podden att du är delägare) så hur kom du i kontakt med de andra i bolaget?

SVAR: Tourn (mitt agent & management bolag) har ett dotterbolag som heter Hubso. Jag känner alla som jobbar där sedan innan då de sitter på samma kontor som Tourn och vi hade haft kontakt med en grej sedan innan som inte blev av så det var en självklarhet att jag skulle göra detta med alla grymma tjejerna från just Hubso. Varumärket Bianca by Bianca Ingrosso ägs 100% av mig, jag är även creative director i företaget. Hubso är en affärspartner som finansierar och driver allt det operativa.

Hur mycket har du varit med och gjort? Har du skissat och designat fram dessa tillsammans med någon? Kanske att du kan visa skisser samt tygprover osv?

SVAR: Ni ska veta att när jag gör något så gör jag det till 100%. Design är något jag brinner för! Vi har gjort detta tillsammans men alla grund idéer kommer ifrån mig och jag är med och bestämmer i varenda process. Jag är väldigt noga med att jag vill ha det så som jag vill ha det och att det ska synas och kännas att det är Bianca som står för detta. Men alla ideer, tankar och varenda liten detalj kommer alltid eller går igenom mig 🙂 Vi är grymma på att inspirera varandra när vi sitter på våra möten och allas idéer får komma till tals. Det är så man gör grym business om ni frågar mig 🙂

Jag har visat min vision i form kollage jag gjort & pratat tydligt om hur jag vill att de ska se ut i färgen, mönster, print, kvalite & feeling för hela varumärken. Sedan återkom dem med tygprover och det var nog den tuffaste processen, att hitta exakta rätta tyger som passade modellen. Det har varit mycket fram och tillbaka med typsnitt, webbsida, färger, tyger, material, storlekar osv… Men wow vad roligt allt är!

Vad kommer fodralen att kosta?

SVAR:

Fodralen kommer att gå på 599 kr/st & stickers kommer att säljas för 279 kr/st

Vad fint att ni lyfter upp psykisk ohälsa. Hur kommer det sig?

SVAR: Psykisk ohälsa är ett växande samhällsproblem. Höga krav med den perfekta yttre fasaden som målas upp genom sociala medier har sin påverkan där mobbning flyttat in bakom skärmar.

Ett yrke som influenser ifrågasätts dagligen.  Vem är Bianca Ingrosso? Vad är en influenser? Är det ens ett yttre? Är man automatiskt en förebild i samband med det? Och vad är framgången och offentlighetens ljus värt? Och hur känns det egentligen. 

Vi vill ge en hyllning till dig som är i rörelse. För dig som är på väg framåt, men aldrig för fort. Till dig som har fokus, jobbar smart och tar dig dit du vill men aldrig på bekostnad av ditt välmående. Till dig som bejakar din kvinnlighet och vågar sticka ut. Till dig som gillar struktur och snygg design. Till dig som precis har börjat din resa i karriären eller redan landat på drömjobbet.

BIANCA by Bianca Ingrosso är ett feminint, edgy, praktiskt och medvetet varumärke där funktion möter ett vackert och coolt yttre. Att arbeta fokuserat, strukturerat och smart premieras före hårt och mycket. Med en ödmjukhet som hela tiden värnar om det inre.

Vad är det för material på fodralen?

SVAR: Allting är självklart gjort av veganskt konstläder

Leverar ni bara till Sverige?

SVAR: Vi kommer att leverera till hela Norden, hela EU och även USA och Kanada men det kommer vara fraktfritt inom Sverige 🙂

Vad är det för mått på fodralen? Passar det för både Mac & PC? 

SVAR: Fodralen är optimala för Macbook upp till 13tum. Dem har innermåtten 35cm x 25cm, så mät för att kolla så att det passar för just din dator. Det kommer för mindre mått snart 🙂 

Vad är det storlek & material på dina stickers?? 

SVAR: Dem släpps i 2 storlekar & är gjort av laminerat klistermärke som skyddar din laptop men även ger den ett exklusivt och trendigt uttryck 🙂 

Storlek 1 = 13tum Macbook Air

Storlek 2 = 13tum Macbook Pro Retina 2015 & Macbook Pro 2015

Måtten är exakt dessa: Air: 31,5×21,8 cm Pro: 32,5×22,7 cm

Det är en kant runt äpplet. Så om man sätter på PC syns det ju litelite grann 🙂

 

 

27 reaktioner på “BEHIND THE SCENES”

 • Asdf skriver:

  Älskar hur du och din assistent påminner om rihanna och hennes asistent. Som två snygga bästisar 🙌🏻

 • Amelia skriver:

  Bianca du är fantastisk !!!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Va glad jag blir att du besvarade mina frågor 😀 Har förstått att mycket kring dina projekt är hemliga men får du möjlighet att som här berätta lite bakgrund så hade det varit så kul. Kanske att du fotograferar men visar bilderna sen i efterhand när produkten är klar 🙂 Kommer gå jätte bra på Fredag :*

 • Maximilian skriver:

  Grymma fodral, fungerar till min frus nya dator nu när hon ska börja plugga, bra present!!

  Glöm heller inte att testa en helt ny pizzeria i Horstull, Bitza heter den och finns på Instagram under namnet @bitzahornstull

 • Asta skriver:

  Så sjukt fina! har redan bestämt mig att jag ska köpa det gröna fodralet!

 • Malin skriver:

  Så snyggt!!

 • Maja skriver:

  Var är din glansiga svarta jacka ifrån, som du har på dig på andra bilden?😍

  • Bianca skriver:

   Som jag skrev i inlägget så var det min stylist @annahjerten som stylade oss under denna plåtning så gå in på hennes instagram och fråga där så vet hon alla svar angående kläderna 🙂

 • Karin skriver:

  Fodralen är jätte fina! Har ni någon data i dem när ni fotgraferas de ser helt platta ut? Läckra iallafall. Kram

 • Jenny skriver:

  Har fått uppfattningen att du fotograferar andras mat, när det inte är sallad tex.
  Utan när det är pizza, pasta, köttbullar m mos osv.
  Äter du alltid så hälsosamt som sallader eller kan du trycka pizza o andra onyttigheter med? 🙂

  • Bianca skriver:

   Nej jag äter inte alltid sallader, men jag försöker äta nyttigare på vardagarna. Pizzorna på bilden i inlägget åt jag tillsammans med Linnea och Lovisa 🙂

 • Jonna skriver:

  Hej!

  Jag tyckte du sa att det passade till 15 tum mac book pro också men kanske hörde fel i vloggen??
  Är det bara 13 tum datafodralen och stickersen är anpassade efter? 🙂

  Kram!

 • Annika skriver:

  Jättesnygga!! Tyvärr har jag inte dator jag behöver släpa runt på. Designa handväskor också? 🙂

 • Eva skriver:

  FINT o jag blev tokig i blusen den vita på 1:a bilden ..Märke kommer i från var?
  Kul o se dina produkter hoppas kommer plånbok o nån fin liten väska o vad mer nyfiken jag 🙂

  Kram o lycka till från Eva

 • Juni skriver:

  Hej Bianca,

  Så fint alltihop är! Grym jobb av dig verkligen <3 Jag är själv sugen på att köpa några av datafodralen men undrar om det skulle funka till en MacBook Pro 15 tum också? Hörde nämligen att du sa det i din youtubevideo, men är inte helt säker. Om annars, kommer ni göra fodralen senare i större storlekar också som tex till 15 tum?

  Kramar, Juni

 • carolin skriver:

  Supersnygga dator fodral till bra pris. Jag skall absolut beställa ett svart till mig själv nu när jag måste bära runt på min dator för jämnan.

  Jag ville dock komma med ett tips. Jag googlade runt i en vecka för att hitta ett snyggt fodral till min laptop. Och aldrig hamnade jag på din sida. Oftast hamnade jag på amazon utomlands, men jag ville köpa nåtot från sverige. Tillslut tipsade en klasskamrat mig om att du gjort snygga fodral och när jag fick se dem var de precis något liknande jag letat efter men inte hittat. Då vi läser E-handelsutveckling var detta ganska lustigt det är nämligen så att sökmotoroptimeringen på dina/era produkter inte alls är bra därför hittar man dem inte om man inte i förväg vet att det är du som gör dem. Så be den/dem som gör webhandeln ta en titt till på sökmotoroptimeringen. Vill du ha tips hjälper jag gärna till men jag är absolut säker på att ni redan har kontakt med någon som skall kunna det där. Men du borde dyka upp när man söker dator fodral krokodil t ex eller dator fodral kuvert. Kram och lycka till med försäljningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *