EVENT, FAMILJEHÄNG & VISAR UPP NYA VARUMÄRKET

PRESS PLAY <3 

Godmorgon mina vänner och glad Torsdag på er. Stor dag för mig idag då Wahlgrens Värld säsong 4 drar igång IKVÄLL 21.00 på Kanal5!!! Ni missar inte detta nu va?? Vill se er alla bunkra upp er i soffan med familjen, vänner eller partner, lite snacks och umgås med oss genom tv:n i 1h. Så kul att äntligen vara tillbaka i rutan igen <3

Torsdag betydde tydligen också att det blev ännu en ny vlogg på Youtube kanalen denna vecka. 3 videos sen i Lördags… 🙂 Måste ge mig själv en klapp på axeln för den hehe! Vill verkligen försöka få upp 2 videos i veckan nu framöver. Ska göra mitt bästa 🙂

I denna video får ni hänga med när jag & mamma har vårt lilla mysiga lunch event för premiären av säsong 4, när jag käkar lunch med nästan hela familjen, visar upp mitt nya varumärke, myser runt hemma och tipsar om några nya grymma sminkprodukter jag förälskat mig i. Tänker att det är ett tema jag vill få in i kanalen, nämligen ”Bianca Tipsar”. Vad tror ni om det?

Och fortsätt ställa frågor här eller i kommentarsfältet på kanalen som jag ta upp som dagens fråga i varje video <3

NU – långt möte på kontoret med mitt andra företag (lanseras snart i höst… my god vad ni kommer älska det!!!). Sedan hem och filma synkar i några timmar för Wahlgrens Värld, jobba lite med datorn och sen familjemiddag hos min farbror då pappa & Åsa är här i Sthlm denna vecka.

PUSS <3

23 reaktioner på “EVENT, FAMILJEHÄNG & VISAR UPP NYA VARUMÄRKET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *