IKVÄLL 21.00 KANAL 5

Ikväll 21.00 är vi tillbaka i rutan på Kanal 5!!!!

Heeeej alla fina <3 Idag har jag suttit i möten hela förmiddagen och på eftermiddagen spelade jag in med Wahlgrens Värld, som är tillbaka i TV-rutan ikväll!!!!! Om en timma klockan 21.00 måste ni sitta bänkade framför Kanal 5, jag är så peppad för den nya säsongen och ni kommer att få se en ny sida av mig som är mycket mer professionell och ni får följa med och se hur jag jobbar mer än innan. MEN allt är som vanligt med middagar, skratt, bråk och tårar också.

Kommer du sitta bänkad?! NU ikväll 21.00 Kanal 5, missa inte!!<3 

39 reaktioner på “IKVÄLL 21.00 KANAL 5”

 • Amelia skriver:

  Självklart!!! Sååå taggad!!! Kram<33

 • Dixi Wonderland skriver:

  Har längtat så mycket 😀

 • Maria skriver:

  Som vi har längtat. Jag och min äldsta dotter. Tack för ett underhållande program ☆.

 • eva skriver:

  ha ha ha …..inte sant vad jag tycker om dig ……tittar på programmet o tänker att den där tjejen vill jag luncha med…..meeeeen jag är lika gammal som din mamma….och du kunde vara min dotter……men jag tycker sååååå mycket om dig gulliga unge

 • Sanna skriver:

  Vilket härligt första avsnitt ❤️ Modigt av dig att visa upp när du gjorde dina läppar. Du är så fin både innan och efter men huvudsaken att du mår bra och känner dig nöjd med digsjälv.
  Programmet är superbra och ni kan verkligen känna er stolta över er själva 🌟🌟🌟 Man blir så glad av programmet och vill bara hänga med er hela tiden ❤️❤️❤️ GRATTIS till en dundersuccé!!!

 • Anna skriver:

  Vad är det för mått på fodralet?

 • Malin skriver:

  Har sett episoden, og elsker det! Gleder meg til flere episoder! skrattada så mycket av din mamma som pratada norska i din vlog, haha! Gleder meg til å se intervjuet på God Kveld Norge 🙂

 • Linda skriver:

  Wahlgrens värld är bättre än all terapi i världen. Har inte skrattat så mycket på länge. Älskar er!! 😊

 • Matilda skriver:

  Så grymma!! Älskar verkligen Wahlgrens värld!

 • Julie skriver:

  Hei! Kan jeg spørre hvor den hvite hoodien du har på deg i Wahlgrens verden sesong 3 episode 5 er fra? Hvis du husker 🙂

 • Så roligt program, och du är så fantastiskt vacker Bianca!
  //Berith

 • Anna skriver:

  Vem har klippt och satt ihop detta avsnitt egentligen. Kändes väldigt rörigt, tex var inledningen ett otroligt hoppande av olika glimtar som jag gissar skulle göra tittare nyfikna på fler avsnitt (men den effekten uteblev). Upplever att man tryckt in för många händelser kring dig också i ett avsnitt (läppar, sommarprat, resa osv). Din mammas dag i programmet blev också så korta hopp. Nja… Inte ert ansvar såklart men tidigare säsonger har varit enklare o bättre att följa, hoppas det rätar till sig.

 • Ing-Marie skriver:

  Heeej!
  Åhhh, himmel vad härliga ni är! Wahlgrens värld slår allt. Vi skattar så tårarna sprutar här hemma😂. Det är så underbart, ni bjuder verkligen på er själva😃 o måste bara lyfta underbara Hans o Christina, gulliga o roliga så man dör❤️❤️
  Nu längtar vi till nästa torsdag👍🏼🙌🏼😍
  Ha en härlig helg😍

 • Emelie skriver:

  Tack för ett underhållande program, ni gör mina torsdagskvällar så mycket bättre!! 😍🙌🏻

 • Sååå glad över nya säsongen! Ni är så sjukt roliga! Har en liten fråga: Hur hittar jag Lyx-Louises Instagram? Vill följa 😃😃

 • Amanda skriver:

  Jag letar febrilt efter den röd/vit/svarta tröjan med en dragkedja frampå som du hade när du åkte till din mamma i Marbella! Den var sjuukt snygg. Vet du vilken jag menar och var jag kan få tag på den?? KRAM!

 • Cecilia skriver:

  Missade första avsnittet av senaste säsongen i torsdags. Så nu blev det fredagsmys med popcorn och Wahlgrens Värld i sängen. Skrattar så tårarna rinner 🙂 Tack för ett härligt program som man kan njuta av efter en tuff och känslosam dag <3

 • Anna skriver:

  Tack för ett så underhållande och roligt program och älskar hur ni bjuder på er själva! Underbart när du förklarar din teori om varför din överläpp ser ut som den gör, att den liksom klämdes in när du föddes. Skrattade så mycket😂

 • Anonym skriver:

  Hej Bianca! Såå kuul med en ny säsong av Wahlgrens Värld, det är verkligen det bästa jag vet! Undrade bara varför det numera är endast PREMIUM som kan se programmet på dplay. Bor själv inte i Sverige längre och det är verkligen inte kul att inte kunna kolla det utan måsta betala för att kunna kolla?! Är det något du kan göra åt?

  Kram!!

  • Anna B skriver:

   *go förmiddag anonym och premium har du bara om du vill se wahlgrens värld i förväg men annars kan Du se avsnittet Gratis medan avsnittet går i tv eller när den är slut!! 😻😽 yepp jag hoppas att de ÄR svar på din fråga!! 💋👄*

 • Ami skriver:

  Har just sett reprisen av veckans avsnitt (5) och skulle gärna vilja veta var den röda tjockare stickade tröjan och den stickade svarta tröjan med bred mudd i ärmarna är köpta/vilka märken? Så snygga! Jag är superfrusen efter en operation och behöver köpa lite mer sticka för att överleva hösten…

 • Ami skriver:

  Såg just senaste avsnittet och älskar de stickade tröjorna Bianca har på sig! Den röda lite tjockare och den svarta med bred mudd i ärmarna…någon som vet märke och var de går att köpa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *