BYBIANCA.SE ÄR NU LIVE!!!!!

– I samarbete med bybianca.se

Jag dööööör för mina skal!!! HUR snygga är dom inte?!

Fodralet i grönt är min personliga favorit, men jag ändrar mig hela tiden haha alla är så snygga.

Snälla kolla hur det röda skalet poppar!!

Jag älskar att använda mina fodral till alla olika typer av outfits, tycker också dom passar bra som en clutch till en festoutfit som på bilderna ovanför 🙂

Vi har också dessa SINNESSJUKT snygga skins, alltså wooooow!

Exakt NU går mitt varumärke live och ni kan nu köpa mina produkter på bybianca.se, skynda er så ni hinner få det ni vill ha innan det tar slut!!

Jag är också så stolt över denna lansering med fodralen och skinsen då dom blev precis som jag tänkt mig. Under denna lansering med bybianca.se har det varit mycket runt omkring med andra saker som ska sättas och människor som vill ha mitt 100% fokus, det har varit tufft och kämpigt. Men nu när jag har fodralen i min hand är jag så stolt, och tack till alla som varit med på denna resa och som hjälp mig att få dom precis som jag vill. MEN detta är bara början, det kommer mer!!! JAG ÄR SÅ TAGGAD <3

Jag hoppas även på att i fortsättningen kunna jobba tillsammans med er, där ni exempelvis via min Instagram kan rösta fram färger material osv. Också tack till er mina fans som gör detta möjligt för mig, jag älskar att få vara kreativ och designa!

För alla frågor har ni era svar HÄÄÄR

SKYNDA ER NU IN PÅ BYBIANCA.SE OCH KÖP ERA FAVORTIER <3

46 reaktioner på “BYBIANCA.SE ÄR NU LIVE!!!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *