MITT LANSERINGSEVENT

– I samarbete med bybianca.se 

Bilder ovan lånade ifrån Angelicas blogg

I fredags hade jag mitt event för att fira lanseringen av bybianca.se.

Vi höll till på Bockholmen och jag säger bara woooow!! Det var så så så vackert och HOSS hade som vanligt skapat magi.

Jag menar kolla bara bilderna nedan!

Världens mysigaste plats där man kunde mysa och njuta av varandras sällskap <3 Tack Indiska (reklam) för att ni dekorerade och dukade vad som blev mitt vackra event!!

Bild lånad från min älskling Alice blogg

Man kunde få sina naglar fixade och pimpade av bästa nagelsalongen @studiofridaselkirk (reklam). Riktigt lyx för mig då jag bara hade kvar hälften av mina akrylnaglar haha.

Bild lånad från Alice blogg

Bild lånad från Kenzas blogg 

Dukning och dekoration kom från Indiska och jag kunde inte blivit mer nöjd, blev precis den känslan jag ville ha. Myshörnan som fanns vill jag ha hemma hos mig <3

Alltså huuur fint?

Dino var självklart med och myste med alla haha.

Han får så mycket kärlek min älskling <3

Under lunchen så hade vi en kort (men helt fantastisk) meditation med livscoachen @rawclarityfilippa 

Detta blev höjdpunkten på hela eventet <3

Hon pratade om hur man ska nå sina mål och drömmar i livet. Att man ska våga följa sitt hjärta och inte gå på vad hjärnan säger. Också vikten av att man ska börja fokusera på att bli bättre på att ta emot energier och inte bara göra av sig med dem när vi exempelsvis pratar, tänker, jobbar, tränar, tar emot alla tusentals olika intryck varje dag osv. Något jag verkligen tänker på varje dag sedan jag blev utbränd. Jag gör av med mer energi än vad jag får när jag jobbar och det är SUPER viktigt för att få tid emellan alla möten, plåtningar, inspelningar osv att bara få vara och få tid att ta in alla intryck och återfå energi.

Vi fick alla varsitt papper där vi skulle svara på 4 frågor som bestod av 1. Vad är ditt största mål just nu 2. Vad är det som blockerar dig för att inte nå det målet? 3. Vad är din sanning? 4. Vad kan du göra för att aktivt börja nå ditt mål?

Alla svar blev olika djupa och ytliga och efter vi fått skriva ner i tystnad så frågade Filippa om några av oss skulle vilja dela med oss av vad vi skrev. Det var helt tyst i början och man märkte tydligt att folk inte kände sig bekväma. Men sen började en efter en öppna upp sig inklusive mig. Jag skrev detta på mitt papper:

1. Att älska hela mig själv

2. Att jag så gärna vill vara accepterad, omtyckt och älskad av alla.

3. Att jag är vacker och helt perfekt precis exakt så som jag är.

4. Bli bästa vän med min bästa vän i hjärna och trycka bort min mobbare i mig.

Detta blev ett så otroligt fint och starkt ögonblick och det rörde nästan alla till många tårar. Tack Filippa för att du kom och till alla mina underbara vänner och kollegor som vågade öppna upp sig inför bekanta och helt nya ansikten <3 Vi verkligen stannade upp, var i nuet och jag älskade att det var så många som vågade öppna upp sig.

Min älskling <3

All mat och dryck var HELT fantastisk med otroliga smaklökar som gifte sig otroligt i munnen. Och kolla bara in efterrätten?!

Kommer lätt åka hit bara för att äta igen. Hett tips om ni vill ha en mysig skärgårdskänsla nära stan 🙂

HOSS överraskade mig med att bjuda in Benjamin som sjöng hans fantastiska låtar för oss. Kunde inte bett om en bättre överraskning <3

Asså folk var typ i chock efter hans framträdande och hur magisk han är live!! Jag vet ju om detta sen way back men det var så fett för mig att få visa folk hur fantastisk Benjamin är live och hur klar hans sångröst är <3

Tack min älskade älskade bror för att du ställde upp och sjöng <3 Och tack GRYMMA Gustav Jonsson som är Benjamins gitarrist och tog sig tiden att spela <3

Älskar att se folk njuta till Benjis musik! Det är som balsam för själen för mig och jag är verkligen Benjamins största fan i hela världen som bara vill se varenda kotte förälska sig i hans musik, sångröst och artisteri.

Stolt stolt stolt över vart jag är just nu i min karriär!!! Men detta är bara början mina älsklingar….!!!!!!

Hur snygga är inte dessa donnor då!!! Bild lånad ifrån Angelicas blogg

Så fina i mina svarta, gråa och gröna fodral <3

Tack tack tack tack till alla som kom och tack för alla fina komplimanger om fodralen!

Tack också till min gudinna Vanz som var med och kom på iden att göra något av min förälskelse till datafodral haha <3

Tror detta är världens bästa grej, Puzsle. Ni vet väl att de gör ALLT, exakt vad du vill!!!

Vi använde deras tjänst i fredags och körde alla gäster till Bockholmen och tillbaka. Så lyxigt och ännu trevligare var det att alla killar som körde oss både var snygga och trevliga haha 🙂

När alla gick hem så fick de denna fina goodiebagen med massa bra produkter 🙂

I Fredags samlade jag några fantastiska människor för att fira lanseringen av bybianca.se. Allting blev SÅ otroligt bra och toppade mina förväntningar något enormt. Tack ännu en gång till alla tjejerna på HOSS för att ni skapar M A G I och sprider så enormt mycket glädje, styrka och kärlek till mig och alla runtomkring! Tack Filippa för att den trygghet, djup och kärlek du förmedlade i din session/mediation.

Jag kunde inte ha bett om ett bättre event för just denna lansering och det blev precis som jag hade tänkt mig. TACK till alla ni som köper mina skal och skins. All feedback är så fin och jag längtar efter att se er rocka mitt varumärke!!

Ni som inte hunnit köpa det ni vill ha än så finns allting att köpa på bybianca.se. Perfekt nu när skolan och jobben börjar igen. Varför inte lyfta upp dina outfits med mina snygga fodral liksom hehe 😉

Vad hade ni sett för fodral/väskor/stickers till nästa lansering?? Vill så gärna ta in eran input <3 

26 reaktioner på “MITT LANSERINGSEVENT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *