MYKONOS BY NIGHT

Sista dagen i Mykonos så gjorde vi oss fina för att ta oss in till stan eller kanske snarare hamnen. Vanessa var så tydlig med att jag absolut I N T E får missa att se Mykonos vackra ”city del”.

Jag hade på mig det jag levt konstant i sen jag köpte det i Göteborg i somras haha. Är ni trötta på att se detta setet än eller?! Inte jag så ni kommer få se mer outfits med detta set från Neo Noir 🙂 Är helt besatt av detta svarta, leopard OCH gula som jag har!

Topp – liknande här – klick // Kjol – liknande här – klick // Skor CC-shoes – liknande här – klick // Väska Mango 

Det var ljust när vi hoppade in i bilen och ca 10 minuter senare så var det solnedgång. Sjukt hur snabbt solen går ner i Grekland (och övriga länder såklart) men oj så vackert!!!

Som en vacker tavelbild <3

Det är något alldeles speciellt med solnedgångar och vackra vyer som denna ovan. Jag är nog inte ensam om att tycka detta men det är inte mycket som ger mig så mycket ro i själen som att titta ut över en vacker solnedgång. Och speciellt att titta ut över havet samtidigt som denna kväll.

Det får mig alltid att tänka på hur tacksam jag är över livet. Att en vacker dag nu passerat och att imorgon är det dags för nya tag med ny energi. Att jag är frisk, har en familj, får leva det liv jag lever, att jag kommit så långt nu i min sjukdom och att jag får jobba med min dröm.

Det har alltid varit viktigt för mig att nästan varje kvälla avsluta dagen med att stanna upp och ta in allt som händer. Att ta ett steg tillbaka och suga åt sig av all energi & intryck man fått under dagen. Att känna efter hur allt känns i magen med jobb, relationer och vem jag är just nu. Trivs jag där jag är, trivs jag i vem jag är och hur kan göra bättre ifrån mig imorgon.

Jag är ju en väldigt överanalyserande person så också viktigt att jag bara stannar upp och njuter av lugnet och att ibland inte försöka tänka alls. Bara njuta av stunden och bara vara Bianca <3

Blev så imponerad av hur city delen av Mykonos såg ut. Alla små gator & gränder som var upplysta med lampor mitt på mörka kvällen. Alla fina butiker, vackra människor, höra familjer, vänner och par skratta och njuta av härlig musik och gudomlig mat.

Att en hamn kunde vara så fräsch hade man ju aldrig kunnat tro haha 🙂

Jag älskar verkligen att strosa runt i evigheter när jag är utomlands. Spelar egentligen ingen roll om det är ett nytt ställe eller en plats jag besökt ett flertal gånger innan.

Jag får så otroligt mycket inspiration av att gå runt i lugn takt och se människors kläder, beteenden, arkitektur, miljöer osv…. Bland det bästa jag vet 🙂

Att äta såhär nära vattnet kallar jag LYX LYX LYX

Hur snygg manager/agent har inte jag då?! Blev väl jag avundsjuk på henne <3 Hennes topp lånade hon från mig och är ifrån Nelly.

Ja asså kan jag förklara mer hur kär jag numera är i Mykonos eller?! Att besöka alla andra städer & öar i Grekland står ju typ högst upp på min Bucketlist just nu asså!! Nästa gång vill jag gärna åka med vänner så jag får uppleva nattklubbslivet som Mykonos är så känt för också. Var lite surt att gå hem tidigt för att sova varje kväll… men vill inte vakna upp bakis på en kort jobbresa hehe.

Idag mina vänner har jag suttit i långa möten & plåtat content hela dagen. Så slut i huvudet dock för jag har suttit med så stora val för mitt andra varumärke så känner mig lite mosig just nu men ändå så fruktansvärt inspirerad och taggad på livet just nu!!! Älskar älskar allt jag gör just nu och alla människor jag får dela det med <3

Ps. Glöm inte att rösta nu vänner! Låt oss Sverige till ett fantastiskt land där vi inkluderar alla vackra olika typer av människor och individer <3

PUSS 3

 

28 reaktioner på “MYKONOS BY NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *