SKA TRÄFFA ANNIE LÖÖF IDAG

Tröja från Molly Rustas For Bubbelroom – klick 

Godmorgon vänner!! Hade en sjukt rolig dag igår med ett kreativt möte + ekonomimöte med min nya ekonom på förmiddagen. Sedan blev det plåtning med min fotograf Stella och efter det mötte vi upp Lovisa & Lukas för lite chark på Nobis innan det blev shopping på Nk & Zara för mig. Var så länge sedan jag handlade på Zara och jag höll ju på att smälla av av allt snyggt som kommit in. Finns det något större Zara fan än mig…?! Tror inte det!

Idag har ju en JÄTTEROLIG och enormt spännande dag framför mig!!!! Jag ska nämligen fota min ANDRA parfym för Nordic Feel idag!!!!!! Jajamensan! Vi lyssnade på er då ni har varit oändligt många som tjatat om att ta in fler av LEI och för ett tag sedan bestämde vi oss för att göra en uppgraderade variation av LEI. Ni får reda på mer snart <3

Efter det ska jag till riksdagen för att fika med ANNIE LÖÖF!!!!!!!! Asså jag är så nervös att jag spricker!! Hon är en sån enorm förebild för mig och jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig med henne och minst sagt inne på riksdagen haha…Detta kommer bli otroligt spännande för min personlighet som gärna vill lägga opassande skämt när det blir för vuxen stämning haha!!

Se mer på min story idag <3

73 reaktioner på “SKA TRÄFFA ANNIE LÖÖF IDAG”

 • Emma skriver:

  Åh vad roligt att träffa Annie! Hon är ju en skön och grym tjej precis som du så det kommer gå galant 😀

 • emma skriver:

  Annie Lööf är fantastisk!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Låter som en riktigt härlig Fredag 😀

 • Camilla skriver:

  Vad häftigt! Läste precis att det Annie Lööf var lika gammal som jag är idag när hon blev partiledare. Känns helt otroligt att någon i min ålder skulle ta an en så stor roll.

  Hoppas att du får det trevligt i riksdagen! Var där en gång med gymnasiet för 10 + år sedan och tyckte det var riktigt spännande.

 • Alexandra skriver:

  Låter som en riktigt spännande dag Bianca var bara dig själv så ska du se att det går bra 😊 du har ju talets gåva så det lär inte bli några problem , en fråga den grå tröjan som du hade på dig igår på Wahlgrens Värld såå snygg var är den ifrån ? ❤️

 • SARALEO.SE skriver:

  Men alltså vilken dag!!!! Kram fina ♡

 • Lisa skriver:

  Shit vad du gör allt så jävla bra just nu?! Bloggen, Instagram, Youtube, samarbeten egna varumärken och samtididigt så engagerad i valet. Fullspäckade dagar men du verkar ha så roligt samtidigt och får jag säga det själv så har du aldrig varit snyggare eller haft ett sånt skimmer över hela dig. JAG ÄLSKAR DET! Jag är inne i en stressig period på universitetet just nu och jag kan säga att du inspirerar verkligen.

 • Emilia skriver:

  Asså du är fan queen of tjocktröjor! Alla är fan gudomligt snygga och ser så mysiga ut, vart köper du alla?

 • Carin skriver:

  Det heter inte större Zara fan än mig det heter större än jag.

  • Nicole Z skriver:

   Hej Carin! Man kan faktiskt använda båda uttrycken! ”Större än jag” användes mer flitigt förr i tiden eftersom att det i princip är en förkortning på ”större än vad jag är” men idag är båda uttrycken korrekta.

 • Du är så rolig o kul . Ger mig inspiration. Marie 53.

 • Lisa skriver:

  Wow du är sååå het just nu i allt du gör!!

  Men måste säga att hon lyx Louise var rent sagt elak om din stil. Jag älskar din stil, gör inte om för andra Bianca utan för din egen skull. För mörkt i en liten lägenhet gör ju lägenheten blir ännu mindre, medans ljusa färger gör rummen större!

  Kram på dig !!!

 • Anonym skriver:

  Hej Bianca! Jag ska försöka fatta mig kort…Jag har precis blivit dumpad av min pojkvän för att han inte känner sig kär längre. Jag är fortfarande jätte kär. Om jag har förstått allt rätt så är jag i ungefär samma sits som du var i för något/ några år sedan. Jag vill inte snoka i ditt privatliv utan jag undrar bara vad du gjorde för att hantera allt? Hade ni kontakt efter uppbrottet? Har du några tips på vad jag kan göra för att klara den här jobbiga tiden? Alla människor fungerar olika och det som fungerade för dig kanske inte fungerar för mig men just nu är jag så vilse. Allt jag gör är att tänka på honom och hoppas på att han hör av sig. Förstår om du inte vill/kan svara men skulle bli evigt tacksam om du har något tips på hur jag ska hantera allt. Ha en fortsatt trevlig dag! 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag har berättat mycket om detta i min podd <3 Men det är sjukt individuellt och man måste göra det som känns bäst i hjärtat!

 • Sofia skriver:

  Hej! Du kanske har svarat på detta innan men jag frågar igen.

  Hur bearbetade du (och Philippe) att ni hade legat och träffat andra människor under tiden ni var tillsammans? Jag går igenom en liknande grej som du och Philippe och har hittat tillbaka till mitt ex. Men har svårt att släppa att han varit med andra… vilket jag också sjävklart har. Och dessutom, tyckte du det var jobbigt att träffa alla hans kompisar igen när ni blev tillsammans på nytt? Jag är så nervös att jag spricker när han snackar om att träffa hans vänner, känns som att jag måste bevisa att jag förändrats.

  Stor kram!

  • sandra skriver:

   hej sofia! jag är ju inte bianca, men kände att jag ville svara dig ang att du är nervös inför att träffa killens vänner igen. skit i vad dom tycker hade jag sagt! det är inte dom du behöver ha den tätaste relationen med ju! var bara den du är, om du o din kille hittat tillbaka till varandra är det ju den relationen som står i centrum. alla övriga får väl tycka vad de tycker, vilket förstås kan vara skitjobbigt, men i slutändan – så är det inte viktigt <3 kram

 • Marianne skriver:

  ’För vuxen stämning’ – är inte du vuxen, eller……?

 • Rebecca skriver:

  Hoppas din dag har varit superfin och att din helg blir lika fin den! Kramar <3

 • Ebba skriver:

  Hej Bianca! Vad heter tjejen vars lägenhet du besökte i senaste avsnittet av Wahlgrens Värld? Så himla fin lägenhet! Skulle gärna vilja följa henne på insta 🙂

 • Magi skriver:

  Annie Lööf är en efterbliven idiot. Försöker köpa sig röster från unga tjejer som läser bloggar och gör allt bloggerskan (eller som det heter så fint nuförtiden ”influencern”) säger åt dom att göra. Hon figurerar i många bloggar nu för att bloggerskorna är unga, inte pålästa och lättpåverkade. Blir impade att en politiker vill träffa dom.

  • Elin skriver:

   Instämmer!!!

  • Anna skriver:

   Ja, tänk att någon går på detta röstfiskande. Annie Lööf är en vindflöjel som på senare tid försöker framstå som någon räddare ’så att vi alla ska undkomma att bli uppätna av de hemska sverigedemokraterna’. Larvigt – och jag hoppas verkligen att folk ser igenom detta och synar vad centerpartiet ställt till med genom sin politik i bl.a. migrationsfrågan. Katastrof! Håller med om att Lööf vänder sig till bloggare mm som i många fall inte tycks vara tillräckligt pålästa för att kunna avgöra vad som avses med olika politiska program o manipulativa drag, usch!

  • Sus skriver:

   Men din patetiska lilla människa, Annie är ju en av få som vågar stå upp för lika värde och demokrati. Det var hon som ENSAM satte ner foten mot NMR under Almedalsveckan när alla stod och såg på.

   Att ni smutskastar denna hjältinna måste betyda att ni antigen är Sverigedemokrater eller jävligt unga och outbildade, men sannolikt både och 😀

   • Ingela skriver:

    Du är rolig du…!!!! ”Hjältinna” (: (: (:
    Jeeeeesus. . . . .

   • Anna skriver:

    Varför skulle någon som inte anser att Annie Lööf är ett vettigt alternativ att rösta på automatiskt vara sverigedemokrat?? Det är inget politiskt parti i riksdagen som sympatiserar med rena rasister – kanske du som behöver läsa på lite eller växa upp först. Annie Lööf är en av många partiledare som vänder kappan efter vinden för att fiska röster. Centern var tidigare ett parti som i första hand drog till sig väljare från landsbygden – men det stödet sviktar då fler i den kategorin väljer andra partier. Annie lööfs lappkast i migrationsfrågan som gör att 9000, merparten vuxna män, utan asylskäl får stanna ännu längre är ett enda stort fiasko och en katastrof! Lööf får gärna följa upp detta med hur hon ska hantera merparten av denna grupps syn på kvinnor, jämställdhet och demokrati – lycka till får man väl säga. Notera gärna den fakta som finns om ursprung på gärningsman i merparten av de våldtäkter som sker. Men Annie och Bianca kan säkert tala dem till rätta 😂Men det är inte centern som kommer få städa upp denna idioti utan något annat parti som har starkare stöd.

    • Magi skriver:

     Bra skrivet, Anna! Kunde inte sagt det bättre själv👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼👌🏼👌🏼

    • Celia skriver:

     När har Bianca sagt att ”alla andra partiledare förutom Annie Lööf är rasister?” Har aldrig hört henne uttala det? Jag är absolut inte centerpartist men om jag ska lyfta fram något bra med detta parti är det att de står upp mot främlingsfientlighet. (Iallafall Annie) men som sagt så finns det flera partiledare som gör det, Jonas, Isabella, Jan och Stefan har varit tydliga när det kommer till detta. Men berätta gärna när Bianca uttryckligen sagt att alla som inte håller med centern är rasister?

     • Anna skriver:

      Det är ett svar på tidigare inlägg från Sus om att alla som är emot Annie Lööf tydligen är sverigedemokrater eller unga o outbildade. Bianca har inte uttalat något sådant men stöder uppenbarligen ett parti som tex låter ca 10 000 unga män kvarstanna trots att de fått avslag både från myndigheter o domstol – och den här gruppen är inte lätthanterliga för vårt samhälle! Det finns otaliga bevis för att dessa kräver en mycket omfattande integrering avseende tex kvinnosyn (mer än vad vårt samhälle klarar av) och det tycker i vart fall inte jag rimmar med Biancas stöd för unga kvinnor osv.

 • Viv skriver:

  Hejsan! Har du en länk till hon som du var hemma hos ”Lyx Louise” Skulle vilja följa henne på instagram och bli inspirerad av hennes inredning… Tack!

 • Karin skriver:

  Så klart hon vill köpa röster!

 • Cilla skriver:

  Exakt….:Rösfiskning på hög nivå….Som alla omogna unga sväljer med hull o hår!!!😂

  • sandra skriver:

   alltså.. sd har annonserat exakt överallt i varenda tidning jag öppnat sedan mitten av juli. med sina jäkla floskler. det är väl för sjutton precis samma sak. snälla, annie står ju iaf för en human politik! höj ist bianca och andra influencers som promotat medmänskliga politiker!! det om något är väl ett bra meddelande till unga människor

 • Karin skriver:

  Såg Wahlgrens värld och lyx Louise men måste ju lätt valt din sil som du har. Hennes var så mörk. Gillar dina möbler stil allt bättre. Förutom fjäder lamporna haha. Det var ju inte längesen du flytta in synd att du känner som du gör. Du ska inte tänka vad andra gillar de sa du visserligen att du bestämmer. Allt behöver ju inte kosta skjortan och va lyx. Gillar även din mammas och ditt hem mer än din pappas hem. Ni har mer hemtrevligt och jätte fint i min stil då. Sen stök kan ju alla ha. 😘

 • Matilda skriver:

  Hej Bianca!
  Tycker det är sjukt bra att du använder ditt inflytande för att få många unga att rösta, fortsätt med det, superviktigt!! Men tycker det är lite fel att trycka på att man ”måste” rösta på centern (röstar själv på dem så inte därför),det är bättre att uppmana folk till att läsa på och själva skapa egna tankar och åsikter kring politiken och hitta det som passar dem!

  • Bianca skriver:

   Jag tycker aldrig att jag tryckt på att någon måste rösta på centern? Utan bara att det är extremt viktigt att alla röstar.

 • Anne skriver:

  Jag hoppas att alla röstar efter egen åsikt. 🙏

 • Patricia skriver:

  Jag skulle sååå gärna vilja se dig göra en video med ”månadens favoriter” kan vara allt från smink, produkter, kläder, skor, mat, alla blandningar av vad som varit favoriterna under månaden.

  Mvh patricia

 • Anna skriver:

  Har aldrig kommenterat här men nu gör jag det, du är en ”förebild” för en del unga flickor. Låt var o en rösta som dom vill, du kan träffa Annie utan att skriva här( gillar henne så inget emot)

 • Johanna Hübinette skriver:

  På vilket sätt är Annie Lööf en förebild för dig?

 • carina andersson skriver:

  sluta allihoppa,man får rösta hur man vill,Skulle glad för en ny blogg och en ny vidio

 • Anna Mountain skriver:

  Fin tröja och jag
  såg det kram

 • Viktoria skriver:

  Alla får rösta som de vill. Gillar inte att man ska känna sig påverkad av vad andra tycker.

 • Johanna skriver:

  Kul med ny parfym! 👌🏻 Önskar det gick att få tag på den första också, hann inte köpa den 😔 Läste om doftnoterna i nya parfymen och tycker den liknar diesel loverdose, är den lik den doften?

  • Bianca skriver:

   Hoppas du fick tag på den andra <3 Jag har faktiskt ingen aning om hur Diesel luktar så kan inte svara på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *