PÅ ONSDAG 19.00 SLÄPPER JAG MIN NYA PARFYM

– I samarbete med nordicfeel.se

Vi har lyssnat på er och jag släpper nu en till parfym i samarbete med nordicfeel.se!! Denna parfym heter Lei di Sera vilket betyder ”hon på natten”. Man kan säga att de är en kvällsversion av min tidigare parfym Lei. Detta är en kryddigare parfym som är perfekt som middag/kvällsdoft.

Vi plåtade på Hallwylska och det var SÅÅ vackert, är taggade på att visa er resultatet. Något jag inte visste om innan är att det var 2 privatpersoner som bodde här, dom ville själva göra om det till ett museum. Det var så mycket lyx lyx lyx i detta hus haha.

Vääärldens bästa @annahjerten stylade mig även denna gång <3

Såhär kan det se bakom kulisserna. Fota till lansering, vlogga, fota till Instagram + blogg samt spela in Instagram stories 🙂

Nu är dessa bilder plåtade med en mobil, så upplösningen är inte den bästa. Men jag tror att resultatet på dessa som @paulinatorbjornsson plåtade kommer vara SJUKT!! Kolla bara ljuset och mitt glow på dessa ovan.

Dom sista bilderna tog vi utomhus. Ser ni hur fiiiiin den nya parfymen är?!

Hej alla <3 Förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna. I fredags var jag på Ideal Of Swedens fest tillsammans med mina vänner och resten av helgen har jag bara slappat och umgåtts med vänner. Behövde verkligen en helg utan några måsten och bara få göra vad jag vill.

Nu till det viktiga!!! Jag tillsammans med nordicfeel.se har lyssnat på er och gjort en till parfym, en kvällsversion av min tidigare doft. Den heter Lei di Sera som betyder just ”hon på natten”. Jag är så stolt och glad över att ni uppskattade min förra parfym Lei så mycket så att jag fick möjlighet att göra en till. Lei di Sera är den PEARFEKTA kvällsparfymen för middagar/fest. Jag är kär <3

Parfymen släpps på onsdag 19.00 men ni kan redan nu signa upp er och kommer då få mejl när parfymen finns i lager, det gör ni HÄR. Jag kommer på imorgon skriva ett till inlägg och berätta mer detaljerat om Lei di Sera <3

NU – Spela in Wahlgrens Värld hemma hos mamma.

PUUUSSS <3 

28 reaktioner på “PÅ ONSDAG 19.00 SLÄPPER JAG MIN NYA PARFYM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *