JAG HAR TRÄFFAT ANNIE LÖÖF

I fredags fick jag den stora äran att träffa Annie Lööf, jag var såååå nervös innan!!!

Vi började med en rundvandring inne på Riksdagen, allting var så vackert. Annie berättade massor av historier och visade oss det mest intressanta.

Jag var där tillsammans med Lovisa och Annie hade med sig hennes medarbetare Elin också 🙂

Det var sååå mäktigt att få se allt detta i verkligheten som man bara sett på TV innan.

Jag fick låtsas att jag jobbade där och Annie visade hur jag skulle göra haha!

Annie och jag pratade om allvarliga saker men vi hade också väldigt roligt tillsammans!!

Annie har träffat Barack Obama, huuur häftigt?! Hon visade mig hur han hälsade på henne.

Vi avslutade med att fika på hennes kontor och så gjorde vi även en Instagram live som sjukt många av er kollade på.

I fredags var jag som sagt på Riksdagen för att träffa Annie Lööf. Jag blir inte ofta nervös, men inför detta möte var jag så sjukt nervös. Jag kan inte förstå att just jag blev inbjuden till detta, det känns så stort och prestigefyllt. Så fort jag träffade Annie så släppte min nervositet, det första hon gjorde var att krama mig och då släppte nervositeten haha. Vi hade väldigt roligt tillsammans och vi pratade både om allvarliga saker men Annie berättade också roliga historier från Riksdagen.

Vi avslutade allting med att göra en live tillsammans, det var helt galet många som kollade på den. Vilket gjorde mig så glad, då det är en av mina viktigaste live sändningar jag någonsin kommer att ha gjort. Jag hoppas att ni alla röstade i söndags och att ni röstade med hjärtat, jag röstade i söndags och kollade sedan på valvakan tillsammans med Oliver och Melina. Ännu har vi inget klart resultat, och jag följer det med spänning.

PUSS <3

20 reaktioner på “JAG HAR TRÄFFAT ANNIE LÖÖF”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *