LÅT MIG PRESENTERA MIN NYA PARFYM LEI DI SERA

– I samarbete med nordicfeel.se

Foto av: @paulinatorbjornsen

Okej…. Jag blir helt pirrig när jag skriver detta och när jag ser bilderna på min NYA parfym Lei di Sera!!!!! Hur fin kan en parfym vara?! Den är så vacker och den luktar helt GUDOMLIGT.

Känslan på dom här bilderna beskriver doften av min parfym. Jag beskriver Lei di Sera som en kvällsversion av min tidigare doft Lei, den är perfekt som kvällsdoft till middagar/fest.

Toppnoter: Apelsin och mandarin

Hjärtnoter: Gardenia, honung, jasmin, apelsinblomma, persika, äpple

Basnoter: Patchouli, trä, karamell, lakrits, bivax

Namnet Lei di Sera betyder just ”hon på natten” vilket jag tycker är det perfekta namnet i förhållande till doften som är lite tyngre/kryddigare och helt MAGISK!!!

Parfymen är självklart cruelty free och vegansk.

Hur FIN är färgen på vätskan? Jag är så nöjd och så stolt och jag hoppas att ni kommer älskar Lei di Sera lika mycket som ni älskade den förra <3

Detta är min powerparfym som jag sätter på mig när jag vill känna mig kvinnlig och addera lite extra power, jag blir självsäker med denna parfym på mig. Jag får så sjukt mycket komplimanger och frågor om vilken parfym jag har när jag använder denna. Vilket gör mig så stolt och peppad på att släppa den, och låta alla er få känna doften av den mest perfekta parfymen någonsin. Jag har alltid sedan jag var tonåring haft en dagsparfym som är lite lättre, och sedan en lite tyngre kryddigare doft på kvällarna. Enligt mig är det bland det bästa som finns när man ska iväg på något och precis innan man går utanför dörren tar man flera sprut av sin favorit parfym. Jag får så mycket powerkänsla då och känner mig så kvinnlig, för mig finns det ingen bättre kvällsdoft än Lei di Sera <3 Jag vill även denna gång lansera en parfym som stärker kvinnans starka och grymma sidor. När jag sätter på mig Lei di Sera så vågar jag ta plats, jag vågar ta för mig och jag känner mig självsäker.

Ikväll 19.00 går det att köpa min parfym hos världens bästa Nordicfeel, ni kommer till parfymen direkt HÄR. Parfymen är limited edition och säljs endast hos Nordicfeel, parfymen kostar 599kr och kommer i 50ml.

Jag är så kär i min nya parfym, och jag hoppas att ni som köper den kommer bli lika förälskade <3

70 reaktioner på “LÅT MIG PRESENTERA MIN NYA PARFYM LEI DI SERA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *