JAG ÄLSKAR DIG

GRATTIS MIN BÄSTA VÄN PÅ DIN STORA DAG <3 

Idag är det ingen vanlig dag!!! För enligt Benji så är det världens absolut viktigaste och största dag idag haha!! Nämligen hans FÖDELSEDAG!!!!! Kan inte förstå att min lilla lillebror nu är 21 år…!?!?! Vad hände liksom? När blev vi alla såhär stora haha. Nästa år fyller Oliver 30 år liksom…. HELT SJUKt JU!!!

Det är alltid lika enkelt men samtidigt lika svårt för mig att försöka förklara min och Benjamins relation till alla er. Hur förklarar men en så nära och tajt relation som vi har. Hur ska ni kunna förstå liksom?! Menmen… jag har typ gett upp det där nu haha.

Benjamin. Detta är till dig.

Du är min allra bästa vän. Många pratar om att man så länge letar efter den stora kärleken i livet…. Men jag har redan hittat den. I dig och mig. I oss <3 Du är inte bara min bror Benjamin. Du min bästa vän och det absolut närmaste jag har. Du är min tvillingbror, mitt allt! Du förstår mig som ingen annan gör för vi fungerar ju exakt likadant. Vi har samma känslor, vi tänker likadant, vi fungerar likadant och alla som känner oss säger att vi är exakt samma person fast i 2 olika kroppar. Att jag har bröst och du en snopp haha.

Det finns ingen som får mig att skratta så som du när du är på ditt sjuka humor. När du är inne i din värld. Du är den roligaste jag vet!! Det finns ingen som får mig att gråta som du. Men det är bara glädjetårar. Glädjetårar till din oerhört vackra musik. Det är ju inga andra än vi som är närmast dig som känner till hur vackra melodier du skriver där på ditt piano när du är ledsen. Alla toner som går rakt in i hjärtat och hur du över en natt hade kunnat bli en av världens bästa filmmusiker.

Det finns ingen som lagar så god mat åt mig som du. Din talang i köket är något man inte ser ofta. Jag har handen på hjärtat aldrig ätit godare mat än just den du lagar i mammas kök. Förstår inte vart du får allt ifrån…. Du måste ha födds med en superkropp som klarar av ALLT utan en enda lektion. Det bara finns inom dig. Det finns heller ingen som gör mig så irriterad som du haha. Du gör mig helt jävla galen ibland!!! Så galen att jag vill slå sönder dörrar och glas. Men det hör ju till om man är så nära syskon som du och jag är.

Jag hade inte kunna leva utan dig. Du betyder ALLT för mig och så länge du är lycklig så är jag lycklig. Din framtid är min framtid och jag är såååååååå jävla TAGGAD på att se dig ta över världen med din musik och matlagning (vet att du kommer öppna restauranger tillslut). Min största rädsla i livet är att någon av oss ska försvinna för vi klarar oss inte utan varandra. Vi är världens bästa team som lyfter varandra till skyarna. När folk pratar om att visa stöd hit och dit och att man älskar att vara med människor som ger en en otrolig energi… Dem fattar inte att dem drömmer om att ha vår relation. För vi pushar varandra till att bli den bästa Benjamin och Bianca vi kan bli!!!! Den bästa känslan jag vet är efter att få hänga med dig i några timmar. Få äta din mat, lyssna på din musik och se din passion för allt du gör komma till verklighet. Se din kreativitet och ditt driv!! Det finns ingenting i världen som ger mig så mycket inspiration. Du är anledning till varför jag är där jag är idag. För så länge du tror på mig så vet jag att jag är på rätt spår.

Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva och jag hade kunnat sitta här en hel dag och skriva om hur mycket du betyder för mig och berätta om alla sjuka historier vi har tillsammans.

Tack för att jag fick den största gåvan i världens. Att få vara din storasyster och ditt största fan. DU ÄR MITT ALLT OCH JAG LOVAR ATT FINNAS DÄR FÖR DIG VARJE DAG FÖR RESTEN AV MITT LIV <3 

 

 

39 reaktioner på “JAG ÄLSKAR DIG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *