SNEAK PEEK PÅ NYA KONTORET

Mitt andra varumärke som jag och mina kollegor jobbat stenhårt med senaste året börjar snart dra ihop sig till att jag inom bara några veckor SNAAART får berätta för er vad det är jag har lagt ner hela min själ i skapandet.

Vi har sedan någon månad sen skaffat oss ett kontor så vi alla kan jobba tillsammans under samma tak. Det var på tiden kan jag lova!! Det ligger i samma byggnad som mitt förra kontor på Nr18. Och WOW vad jag älskar vårt lilla mysiga kontor. Och när jag pratar ”vi” så menar jag vi 4 i styrelsen och Lovisa som sitter här när hon inte är med mig.

Trivs så mycket bättre i det här rummet som bara är vårt <3 Än är det inte helt klart men vi har kommit en bra bit på vägen 🙂

Skor från Nelly //  klänning från VergeGirl // Väska är gammal ifrån Zara // Iphoneskal ifrån IdealOfSweden

Asså det är så mysigt att jag typ vill flytta in här <3

Älskar allt från färgen på väggen, mattan, soffan, puffarna, stolarna och detaljerna så som lampor osv. Borden ska vi byta till mörkare bord och har ni några frågor om vart allt är ifrån så kan jag svara på det senare i ett annat inlägg 🙂

Har verkligen totalt förälskat mig i varma toner i ett hem och kontor.

Min plats är den som har mest saker på bordet hehe. Jag är ju Creative Director i detta bolag så mitt jobb är att sätta tonen för hela varumärket, huvudansvar för produktutveckling och design samt att jag testar alla produkter, tycker till och försöker göra dem så bra som det bara går!!!

ÄLSKAR MED ANDRA ORD MITT JOBB <3

KOLLA vad fina!!

Perfekta färgen om ni frågar mig!! Älskar att den varken är för beige eller grå utan en perfekt blanding. Helt kär i dessa puffar.

De fanns så många färger att välja mellan men just denna grå/beiga kändes perfekt till resten av rummet. Vi tog också 2 stycken i mörkgråa som också passade utmärkt in.

Älskar våra mysiga detaljer och längtar till att få upp runda speglar, inspobilder & tavlor på väggarna samt fixa dimmer till lampan i taket. 

Ja som ni märker så trivs jag verkligen sååååååå otroligt bra på vårt kontor. Stämningen är alltid på topp där. Så inspirerande, rolig, galen, glad, positiv & kreativ tack vare dem fantastiska människorna jag jobbar med som ni inte fått träffa än… Jag älskar också att vi börjat ganska smått med detta mindre men otroligt mysiga kontor. Starta litet liksom, men vi har ju otroligt höga ambitioner och kommer att växa som satan kommande åren.

Jag älskar älskar älskar att sitta här även fast jag inte får tiden att göra det så mycket som jag gärna hade velat. Min dröm är att få mig tiden att sitta där en hel dag 1 dag i veckan. Men eftersom att jag gör så många olika jobbgrejer varje dag så finns inte tiden just nu att sätta av en hel dag för just detta varumärke.

Under helgen på Lördag och Söndagar när jag oftast har ledigt så kan jag få pirr i magen av tanken att sätta mig där och bara jobba i lugn och ro haha. Igår spelade vi in podden där och jag hade fitting med min nya stylist Sebastian inför kommande tv-program jag ska gästa.

NU – flyga till Milano där jag besöka en av våra fabriker och jobba JÄRNET med produktuveckling!!! Så taggad <3

PUSS!

94 reaktioner på “SNEAK PEEK PÅ NYA KONTORET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *