FIRST DAY IN MILANO

— Inlägget innehåller adlinks — 

Är jag helt sjukt som måste matcha mina resväskor med min outfit varje gång jag flyger…?!?!

Tror inte ni förstår min besatthet för resväskor och större travelbags. Jag vill gärna att allt kommer ifrån samma märke (gärna från Rimowa), i den färgerna jag vill ha och drömmen är ju Louis Vuitton carry on.

Men just nu är jag inne i en period där jag typ vägrar lägga pengar på så dyra materiella saker då jag hellre lägger dem på min framtida lägenheten eller resor.

Carry on – Samsonite // Väska – Louis Vuitton // Beige väska – Ysl – // Dataväska – klick  // Tröja – AndOtherStories // Sneakers – Nelly // Solglasögon – ChimiEyeWear

Benjamin och jag lyckades trycka in en varsin jobbresa på exakt samma dag bara att han flög 1h innan mig. Så självklart mötte vi upp varandra på lunch när vi landade.

Benjamin tar restaurangbesöken i Italien på det största allvaret ni kan tänka er. Efter några timmar av att ha sökt efter varenda restaurang i Milano så bestämde han sig för denna lilla pärla.

Vi blev nämligen tipsade av vår kusin Sebastian att gå hit och tacka gudarna för det…!!

Restaurangen heter Giacomo Bistrot och ligger i centrala Milano. En liten, intim och mysig men ganska stel restaurang. Hit verkade överklassen befinna sig då alla var väldigt uppstyrda och betedde sig väldigt propert.

Jag åt en av de godaste pasta pomodoro jag nånsin ätit. Den var helt perfekt alltså!!! MUMS!! Tydligen så har Giacomo fått utmärkelsen som ”Milanos godaste pomodoro” så jag gjorde helt klart rätt val.

Benjamin tog in en tryffelpasta och en vongole men var tyvärr inte lika nöjd. Tryffelpastan var helt okej men inte fullt lika smakrik som min rätt och vongolen saknade lite styrka av vitlök & chili samt att den hade behövt lite extra sälta.

Men den såg väldigt vacker ut 🙂

Therese som är Benjamins andra hand tog in en cacio e pepe som var god.

Jag är inget fan av just den rätten då jag inte avgudar svartpapper alls. Men hon var nöjd iallafall 🙂

Efter lunchen gick vi till hotellet, bytte om och började turista runt på i Milano på vår lediga dag.

Milano är verkligen är vacker stad och den blir ju såklart ännu vackrare när alla italienare går runt och pratar världens vackraste språk <3

Team Bibbz <3

Herregud vad mycket Lovisa jobbade denna dagen även fast jag nästan kände mig helt ledig. Hon gick i telefonen KONSTANT och bokade om i schemat, hade kontakt med kunder, svarade på 500mail (!!!!) angående modeller vi har sökt till en plåtning vi har nästa vecka och hade en konstant dialog med min agent/manager, Wahlgrens Värld och mitt andra varumärke ByBianca.

Hon är verkligen helt magisk Lovisa och jag hade aldrig klarat allt detta utan henne <3 Sen har vi ju också så satans roligt tillsammans!!

Lovisas sett är ifrån Zara, skor från Nelly, min väska från Ysl och solglasögon från ChimiEyeWear

Jag hade på mig byxor och linne från River Island, skor från Nelly, Lovisas väska från Celine och solglasögon från Tom Ford.

Vi stod och tog en hel del bilder (för att vara jag) utanför den berömde kyrkan då jag aldrig blev nöjd.

Men efter att alldeles för många började titta så blev jag lite obekväm och skulle avsluta allt med ett litet hopp som Lovisa fick med PERFEKT på bild hahaha!!

Vi avslutade dagen med en annan topp restaurang som Sebbe hade tipsat om + många av er!! Nämligen Da Bolognese som också låg i centrala Milano.

Hit vill jag verkligen rekommendera er att komma för nästan allt (haha alltid kräsen) var magiskt gott och den låg placeras på en innegård så man satt utomhus vilket alltid är trevligt.

Förrätter är verkligen det bästa jag vet!!! Det är enligt mig alltid det godaste på menyn 🙂

Ett M Å S T E om ni går hit är att beställa in deras friterade räkor som man doppar i curry majonnäs. Asså herregud vad gott det var!!! Hann dock inte få med den på bild då vi kastade oss över den direkt när den landade på vårt bord.

Till varmrätt delade vi på 4 rätter som var helt okej. Självklart var deras bolognese väldigt god då deras är deras paradrätt men de andra pastarätterna var inte lika smakrika och goda. De var helt okej men ingen av oss var blown away liksom. 

Förlåt att det inte blev någon uppdatering igår men dagen var helt fullspäckad med världens längsta möte på hela 7h med 30min rast på en mina fabriker för mitt nya varumärke som ligger här i Milano. Vi hade möte om produkutveckling och det är verkligen bland det roligaste jag vet men jag är alltid lika slut efter. Man sitter liksom i 7h fokuserar sig och tar oändligt många beslut så hjärnan är som mos efteråt.

Men första dagen var super mysig här med lunch med brorsan, shoppade lite på stan, tog lite bilder och njöt av en ledig dag i Milano helt enkelt. Däremot började jag känna mig jättesjuk på eftermiddagen. Kände som jag hade fått urinvägsinflammation vilket är typ det värsta jag vet! Så jag gick hem och tog ett varmt bad på hotellrummet, hällde i mig vatten och vilade i sängen och till kvällen så kändes det bra igen 🙂

Nu sitter vi på flygplatsen här och går igenom allt vi gjort här samt planerar inspelning vi har på Fredag och stora plåtningen som sker nästa vecka på Måndag & Tisdag.

Ses i Sverige. PUSS <3

 

 

 

 

39 reaktioner på “FIRST DAY IN MILANO”

 • Anna B skriver:

  *va fin du är älskade bianca!! 👩🏽🧥👡💼*

 • Kalle skriver:

  Väldigt snygga bilder! Som mat, vin och reseintresserad så vore det kul att få reda på mer om vad maträtterna innehåller samt vad det är för vin till. Även vilket hotell ni bor på samt betygsättning av det!

 • Sanna skriver:

  Hej,
  I dina sminkvideos använder du ysl solpuder, men vilken nyans har du på ditt?😘

 • Jess skriver:

  Åk tåg ♡

 • linn skriver:

  Men åh så fint, alltid velat åka till Milano! <3

 • Christian skriver:

  Underbara du, måste säga att det är en fullträff med din nya shop och prylarna där. Men sååå synd att du valt en leverantör som inte klarar av det. Har beställt väska men såå svårt det är att få den och verkar helt omöjligt att få tag på någon som kan hjälpa oss. Trist när du har tagit fram så fina prylar.

  • Bianca skriver:

   Hoppas att allting löste sig för dig!! Det var mycket i början, men jag hoppas verkligen att det löste sig

 • Jolin skriver:

  Hej Bianca. Vill börja med att berätta hur bra du är, du är min absoluta största förebild och de va du långt innan du berättade om din ätstörning. När jag var 11 fick jag svår anorexi och behandlades på en mottagning i 3 år. I ett helt år har jag mått bra och ätit precis vad jag vill när jag vill, men fortfarande haft komplex över min kropp. Nu är jag 15 och mår extremt dåligt över hur jag ser ut. Har inga vänner och de känns som att de är pågrund av mitt utseende. Om jag blir smalare kanske mitt liv blir bättre. Har utan att tänka på de börjat stå emot mat. Tills nu på måndag. Jag köpte MASSOR av onyttiga saker och hetsåt allt på bara några minuter. Mådde dåligt efter och kräktes. Nu kan jag inte äta något utan att göra mig av med de. Har alltså utan att jag tänkt på de börjat utveckla bulimi.
  Frågar dig eftersom du är en av dom starkaste personerna jag vet… Hur gjorde du för att bli nöjd med din kropp? Hur slutar man hetsäta och spy?

  • Therese skriver:

   Hej Jolin!
   Jag blev så ledsen när jag läste din kommentar, och kände att jag behöver svara, även fast det inte var till mig du skrev.
   Jag har också varit sjuk i anorexi, flera år av mina tonår och min ungdom slösade jag bort på den sjukdomen. Idag är jag 27, och frisk, men jag har en del ångest. Inte över mat, inte över min kropp, men över att jag slösade så många år på en ätstörning, istället för att göra roliga och minnesvärda saker.
   Absolut ingenting blir bättre av att ge efter för ätstörningen, jag lovar, det blir bara en ond spiral som man tillslut fastnar i.
   Man behöver lära sig att förstå ångesten bakom ätstörningen, och man behöver lära sig att hantera den på andra sätt än att svälta/spy, då kan man bli frisk på riktigt! Men det behöver man ofta hjälp med.
   Dessutom är det så farligt för kroppen att kräkas så mycket. Snälla du, lova att du berättar för någon som kan hjälpa dig. Jag lovar att det kan bli bättre, och jag lovar att det är värt det! Kram

  • Jennie skriver:

   Hej Fina Jolin!
   Vi är många som har eller haft ätstörningar. Det är otroligt påfrestande att leva med den ångesten som uppstår. Och det är lätt att bli och känna sig så ensam.
   Trodde som du att jag inte hade några kompisar, och i vissa perioder var det nog så också. Men något jag bl.a lärt mig av min ätstörning är att man just är ätstörd. Hela ens självbild blir upp och ner och likaså vad man uppfattar att omgivningen tror och känner kring sin person. I många fall skapar vi helt och hållet vår ensamhet själva. Just för att vi inte mår bra <3.
   Bianca är fantastisk och så modig och hjälpsam som offentlig person delat med sig (Tack). Men hur bra det än är med förebilder. Försök få kraft att prata med någon vuxen som kan hjälpa dig tillbaka till vården. Du skriver att du haft vårdkontakt. Hör av dig till dom igen!
   Man kan få hjälp och det bästa av allt – Man kan bli frisk!!! Vet att det är komplext eftersom vi samtidigt inte vill släppa den hårda kontrollen kring maten. Men jag lovar det går!
   Så om du läser detta hoppas jag, att du precis NU, är din egna bästa vän och berättar för någon närstående att du fått återfall och ber dom om hjälp! Du är så förtjänt av att må bra/bättre!
   STOR KRAM

  • Anna skriver:

   Till Jolin. Har du talat med dina föräldrar eller någon annan vuxen du har förtroende för? Kyrkan har också personer man kan söka upp o tala med, skolan eller vårdcentralen är också alternativ.
   Du är ung och behöver också stöd av äldre och erfarnare människor – luta dig på dem som ’är före i livet’. Det ffinns människor som kan stödja och det du upplever går att hantera – du är inte ensam! Din kropp och hela du är stark och vacker – du har massor att ge och du kan välja ett fantastiskt liv! Gå ut i naturen, träffa lite djur, tala med någon som du upplever som klok och andas ut. Det finns fler än man tror att prata med.

  • Bianca skriver:

   FINA FINA DU!!! Blir så ledsen av det du skriver, och jag önskar dig all lycka i livet <3 Du måste söka hjälp, och prata med dina föräldrar.

 • FILIPPA ML skriver:

  SÅ snygga outfits och SÅ god mat!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • SARALEO.SE skriver:

  Åh så magiskt! Smart att inte lägga pengar på dyra prylar & satsa på läggan istället!
  Kloka ord från en fin tjej!

  KRAM ❥

  • Bianca skriver:

   Jaa jag tänker verkligen på min lägenhet hela tiden, och det gör att jag verkligen tänker till innan jag handlar! 🙂

 • Annelie skriver:

  Pratar du el dina syskon italienska? Hur pass bra isf?

 • Chrissy skriver:

  Hej Bianca det är härligt med dina middagsrätter som oftast eller till 90% är Italienska, Skulle vilja se att du inte jämt snöar in dig på det Italienska köket. Det är ju trots allt inte världens godaste mat, vissa rätter är super men långt ifrån alla. Ser fram emot tips på maträtter från andra delar av världen. Kram

  • Amanda skriver:

   Hahaha men herregud tjejen får väl äta va fan hon vill? Ska läsare börja bestämma vilken mat de ska äta och gilla nu också? Skärpning

   • Hanna skriver:

    Hahaha eller hur! Hon är ju ingen uttalad mat-bloggare. Fatta känslan när man har smockat schema och sen får man inte ens ta det lugnt på lunchen och äta vad man vill för att BLOGGARNA tycker det blir för enformigt 😉

    • Chrissy skriver:

     Haha vilken sandlåda nivå det är här inne! Var och en har väl rätt att säga något utan att ni blir helt vilda.
     Dessutom så skrev jag det till Bianca och inte till er.

   • Chrissy skriver:

    Och vem är du?????? Skärpning för fan!

  • Anna skriver:

   Fast vänta lite… att hon äter mycket italienskt kanske beror på att hon är från Italien till viss del? Dessutom, så är det väl skitsamma vad du önskar, men även hennes eget val när det kommer till vad hon ska äta. För övrigt, och till Biancas försvar så visar hon ju mer än bara maträtter från det italienska köket. Det finns ju flera inlägg med lax, sallader, husmanskost, indiskt etc. Dessutom är hon ju ingen mat-bloggare eller mat-recensent.

 • Gaah så snygg Bianca! 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Är så glad att du lyckades hitta Lovisa bland alla som sökte som din assistent 😀

 • Lina skriver:

  Åh det verkar vara så fint i Milano, skulle verkligen vilja åka dit. Har inte alls rest mycket i mitt liv så kanske får satsa på det lite i framtiden, Italien ska jag absolut åka till någon gång i alla fall! 🙂 Haha åh älskar hoppbilden! Kram!

 • Julia skriver:

  Hej Bianca!! Jag skulle vilja fråga om du skulle vilja hjälpa mig sprida kunskap och vetskap om att det inte är pinsamt eller ovanligt att leva med depression eller kronisk värld. Jag har haft det sedan 6 år tillbaka och har nu börjat skriva en blogg för att få fler att våga prata öppet om det och inte skämmas över att må dåligt eller att ha värk trots att det inte syns. Vore jättesnällt om du skulle vilja hjälpa mig med detta! Massa kramar till dig!
  nouw.com/levamedsmarta

 • Gunsan skriver:

  Hej!
  Läste att du får mycket hat från 45+ kvinnor😏.. jag är i den åldern och jag är inte en av dom. Jag tycker du ska vara stolt över dig själv över vad du har åstadkommit👌.. Tycker du är en bra förebild för alla unga kvinnor och du kommer växa för varje år som går. Kvinnor eller egentligen alla som sprider hat på sociala medier har väl inget eget liv och tycker antagligen inte själv att dom uppnått deras mål och därför skriver en massa skit till andra kan jag tänka mig. Egentligen vet jag inte varför människor är så hatiska och skruvade. Jag skäms över dom verkligen.
  Förstår att sånt tar på en ung tjej😥
  Du kan gå med huvudet högt och skratta hela vägen till banken. Fortsätt som du gör! Det är ju många som gillar det.
  Kram på dig❤️

 • Jackie skriver:

  Hej!
  Kan du ge tips på bra hotell i Milano? Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *