EN FULLSPÄCKAD DAG

– Inlägget innehåller adlinks –

Andra dagen i Milano bar jag denna outfit: Topp (liknande) – KLICK // Byxor (liknande) – KLICK // Väska – Celine

HUR fint är inte mitt nya armband från Daniel Wellington???!

Hej fina ni <3 Igår landade jag i Stockholm runt 14.30 och åkte raka vägen hem till min lägenhet för att hinna duscha och föna håret innan taxin skulle komma vid 16.00. Jag spelade nämligen in ett avsnitt av Hellenius Hörna igår, gillar David som person sjukt mycket så det var roligt!! Lägger upp ett inlägg med bilder därifrån ikväll 🙂

Idag började jag morgonen med en debatt/föreläsning tillsammans med Acast och Max Hamburgare, det var SÅ roligt och givande. Jag gick därifrån med massor av energi och kände verkligen att jag måste tacka ja till mer sånna föreläsningar. Efter det gick jag och Lovisa till kontoret för att ha två möten, ett handlade om plåtningen vi ska ha för mitt nya bolag måndag-tisdag och det andra var ett möte inför Talang som vi snart börjar spela in igen!! Så taggad. På lunchen fick jag träffa mina tjejkompisar över en lunch samtidigt som Wahlgrens Värld filmade, det var så mysigt och välbehövligt <3

NU – påväg hem till mamma för att träffa….. HUNDVALPAR!!!!!

Ps. ni får gärna lämna alla tips ni kan på hur jag ska få Dino att inte känna sig sotis när den nya valpen förhoppningsvis flyttar in hos oss.

56 reaktioner på “EN FULLSPÄCKAD DAG”

 • Anna B skriver:

  *du ÄR så (förlåt) jävla fin älskade bianca!! 💋👄👧🏽👩🏽*

 • Anette skriver:

  Allt bra med dig och Philippe? Har saknat honom i dina inlägg nu på sistone. Ni är sååå fina tillsammans och hoppas verkligen att ni har det bra. Önskar dig/er allt gott Bianca… <3

 • Drottningen skriver:

  Wow vad roligt! Har så kul:)

 • Susanne skriver:

  Låt gärna hundarna träffas ute på promenad tillsammans några ggr eller. Bra om ni inte bara tar hem en liten valp hem till dinos hem innan han känner valpen lite. Brukar funka jättebra då. Lycka till

  • Linda skriver:

   Som Susanne säger: låt de träffa varandra några gånger på en allmän plats (där Dino inte har sitt revir). På så sätt får de lära känna varandra som kompisar, så när valpen sedan är i din lägenhet kommer Dino se honom som en kompis som hälsar på istället för någon ny som inkräktar på hans revir.

   Blir Dino lätt avundsjuk om du klappar/pratar med en annan hund? Isf är det ännu viktigare att de får träffas mycket innan han flyttar in. Lycka till!! 🙂

  • Bianca skriver:

   Tack för era tips!! 🙂

 • Kat skriver:

  Måste bara säga att du mognat så mycket från när Wahlgrens värld började och till det man ser nu. Blivit mogen och affärskvinna! ❤️

 • E skriver:

  Vilken valp blev det är nyfiken 😍😍😍

 • Matilda skriver:

  Hej! Snabb fråga, är det jobbigt att ha hairtalk? Vet att du har haft det & hade verkligen uppskattat om du hade svarat på detta. Om de är typ obehagligt när de växer ut eller om det är värt att skaffa.

 • Elin skriver:

  Hej, angående Dino som kanske ska få en valpsyster /valpbror håller jag med det som skrivits här före mig, hundar är flockdjur och att promenera tillsammans det första man gör med dem tillsammans är det bästa då de är naturligt för dom att gå och i flock, det gör det lättare för dem att acceptera varann snabbt och sen kan ni gärna stänga för med kompostgaller eller något så valpen inte får tillgång till hela huset eller lägenheten direkt (så den inte tar över) utan gränser sätts direkt.Gå gärna före valpen in genom dörren nu i början för att undvika problem sen i framtiden, den (valpen)ska veta vem som bestämmer och det blir nog lättare för Dino också med ett tydligt ledarskap från er människor så sammanfattningsvis sätt gränser för valpen direkt det underlättar för Dino att inte känna sig åsidosatt och han( Dino alltså) kan få mat först och att be valpen sitta före måltid och söka ögonkontakt för att få ett varsågod tycker iaf jag man bör göra för att hålla ordning i flocken så inte Dino behöver känna att han måste försöka ta på sig uppgiften att vara valpens ledare,lycka till

  • Ida skriver:

   Alla gör ju självklart precis som de vill, men modern forskning (från exempelvis etologen Per Jensen) förkastar dominans mellan arter. Det finns därför ingen större poäng i att gå före hunden in genom dörren. Att valpen ska sitta och ha ögonkontakt innan den får äta är inte heller nödvändigt, valpen kommer bli en fin och bra hund ändå. Har man däremot en hund som kastar sig över maten och hetsäter kan det av den anledningen vara bra att se till att hunden är lugn innan den äter. Tror det viktigaste är att du ger Dino uppmärksamhet som vanligt 🙂

 • Matilda skriver:

  Hej, snabb fråga. Är det jobbigt att ha hairtalk isatt i sitt hår? När de växer ut eller är det värt att skaffa om man verkligen vill ha längre tjockare hår och mått dåligt över sitt hår ett tag nu. Hade uppskattat om du svara på denna frågan. Mvh

 • Sus skriver:

  Men din mamma var ju på akuten!

 • Mikaela skriver:

  Näääär kommer ett härligt samarbete och en rabattkod med NAKD? 😁

 • Anne skriver:

  Hej miss B Hundar som är trygga och har det bra sköter det med bravur. Dino tar säkert sig an valpen och lär han/hon allt han kan. Kul med kompis. Lycka till🐶🐶

 • Ebba L skriver:

  Behåll BÅDA HUNDARNA!!!! SÅÅÅÅ söta båda tvåååååååå, så jag smälter

 • Julia skriver:

  Hej vilken ras är din mammas hundar! Jätte söta! Kram

 • Emma skriver:

  Hej! Så söta dem är! Dör över dina stories! Det är väldigt viktigt att inte ge valpen/valparna mer uppmärksamhet än vad Dino får. Dino behöver fortfarande samma uppmärksamhet som förr om inte hans liv ska förändras till det sämre. Detta är såklart en väldigt svår balans – speciellt med små valpar som behöver uppfostras! Lycka till med dem!

 • Emma skriver:

  Hej! Du är fantastisk, jag har wn fråga dock! Vad heter lyx Louise på instagram? Försökt hittat henne men hon finns ej

 • Elin skriver:

  Men Ida såklart är jag ingen expert men jag skriver det jag läst för att Bianca o Pernilla ska lyckas bra med hundarna och att en hundflock behöver känna att de är trygga och kan slappna av kräver väl att någon dvs människan tar på sig ledarrollen och då passar viktiga situationer dvs vid utfodring och vid promenad. Angående att gå före in genom dörren är ju också för att valpen inte ska ta över och jag menar nte att man ständigt ska dominera valpen utan bara ha bestämda regler det mår de bara bra av

 • Fina bilder. Såg ditt inlägg till din bror på instagram. Så mycket kärlek. Vilken underbar relation <3

 • Amanda skriver:

  Asså så JÄKLA FIN😩

 • Andreas Styhr skriver:

  Hejsan Bianca. Kollar på eran serie och såg att talade mycket om negativa kommentarer. Det är såklart otroligt tråkigt att vissa människor fokuserar på att ge andra människor stötande kommentarer.

  Iallafall skriver detta för att du ska veta att jag tycker verkligen ni är helt fantastiska. Man blir så glad av era energier! Fortsätt med det du gör för du är grym.

  Kramar Andreas ❤️

 • Andreas Styhr skriver:

  Hejsan Bianca. Kollar på eran serie och såg att talade mycket om negativa kommentarer. Det är såklart otroligt tråkigt att vissa människor fokuserar på att ge andra människor stötande kommentarer.

  Iallafall skriver detta för att du ska veta att jag tycker verkligen ni är helt fantastiska. Man blir så glad av era energier! Fortsätt med det du gör för du är grym.

  Kramar Andreas

 • My skriver:

  Vad kul, så härligt när man får energi i sitt jobb då känns det som om man kan jobba i evigheter.

  Jag är auktoriserad hudterapeut och driver en blogg där jags skriver just om skönhet och hudvård m.m. Jag driver idag en salong där flera arbetar och vi är ett magiskt team. 😍

  Välkomna in till min värd❤️

 • FILIPPA skriver:

  Du är SÅ fin Bianca!! Älskar outfiten!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • iseedee skriver:

  Så vacker du är!
  Jätte fint armband. Väldigt stilren! =)

 • Elin skriver:

  Kommer det någon vlogg snart? gärna sminktips det är alltid lärorikt eller med familjehäng

 • Catarina skriver:

  Hej! Ang hantering av Dino – ny valp. Då ska du göra så här….gulla inte så mycket med Dino från och med nu, och var sparsam med gulligull tills….TADAAA…nya valpen kommer. Då gullar du/ni igen med Dino och han förknippar nya valpen som nånting positivt.
  Jag fick tipset av min barnmorska när jag skulle få barn och vi då hade hund. ’Sluta gulla med hunden från och med nu och ös på med kärlek när du kommer hem med barnet’

 • Anne skriver:

  Har börjat se Mia Skäringers serie kroppshets. Skulle råda alla och se den och verkligen tänka till dess innerbörd. Är så väldigt mycket yta vi lever med. Så mycket som kretsar kring yta. Och budskapet kring detta handlar om att inte duga som man är. Inte om vårt inre utan hela tiden bedömas för det yttre och för ens prestationer. Att hela tiden förbättras och göras om. Jag tycker detta är så sorgligt. Vad gör detta med oss som människor? All denna ohälsa som följer med alla dessa orimliga krav. Så skönt och se Mia stå upp för att säga stopp! Önskar fler kunde följa i detta. Tror vi alla har ett ansvar i detta ,kända som okända, vad är det för budskap vi vill förmedla till våra medmänniskor. Är själv sorgsen över den utseendehets som råder, konsumtionshetsen. Förbättra o förnya. Känns som denna hets och press är större i storstäderna( främst Stockholm) och är glad att mina barn har fått växa upp i ngt mindre ort där andra värderingar har fått råda. Känns som en tuff miljö där yta, utseende kläder o smink tar en stor betydande roll. Vi får ju inte glömma vilka vi är bakom ytan, bakom prestationerna.

 • Sofia skriver:

  Håller med om att det nog är bra om Dino får träffa valpen/valparna på neutral mark först. Annars tror jag inte ni behöver krångla till det utan mer tänka att ni upprätthåller vanor o gossestunder med Dino så han känner trygghet i det. Med andra ord: var som vanligt. Överdriv inte för att visa extra mycket kärlek, då blir han bara otrygg. Det är iaf min erfarenhet. Det där kommer säkert att gå jättebra.

 • Linda skriver:

  Vackra Bianca❤️❤️❤️ Snygga kläder. Jag såg din video ang hårlockar hur du stylar håret och kom och tänkte på en sak om du vill ha en riktigt super bra hårmask som återfuktar håret och blir super mjukt så köp lanza heling oil mask ol du googlar så finns den för 199kr lyko e lite dyrare de tar 280kr men den masken är jätte bra. Ha den i 20 minuter. Den bygger upp håret och håret kommer växa fortare med. Kram ❤️😘

 • M skriver:

  Men alltså, åtta foton på dig själv utan nån större variation, tycker du verkligen att det är ok? Vad har du för självbild egentligen, känns väldigt narcissistiskt. Och skriv nu inte att ”det är så det ska va nuförtiden”, va lite självkritisk istället och gör inte som alla andra!

  • Lena skriver:

   Håller med. Varför så många bilder med samma motiv?

  • Erica skriver:

   Hörredu M, har ett litet livsråd till dig här som du kan ta med dig och tänka på innan du kommenterar igen.

   Nästa gång du är påväg att skriva en kritiserande kommentar kan du starta med att fråga dig själv om du ”verkligen tycker det är ok” att sprida negativ energi på det viset du gör.
   Rekommenderar dig även att ”va lite självkritisk”. Sluta säga till någon annan vad du tycker denne gör fel och lägg istället din energi på att rannsaka dig själv och jobba på att förbättra dig själv/dina brister.

   Styrkekram till dig

   • M skriver:

    Jag är i min fulla rätt att skriva vad jag tycker, precis som du, har knappast med nån rannsakning att göra. Och ditt påhopp är rätt mycket värre än min kritik, men det tänkte du nog inte på va… Dessutom så håller ju flera stycken med mig.

  • Ingela skriver:

   Ja, älskar man sig själv så in i norden så……😆

 • Annie skriver:

  Alla otrevliga kommentarer kommer från pyttesmå, trasiga människor vars inre består av en gråbrun sörja.
  Jag skulle ha varit stolt över att ha en dotter som Bianca och ni pyttisar ska veta att ja, jag har en universitetsutbildning och ett fint jobb med hög lön, bor i villa i Djursholms. Jag gillar även Obama och Dalai Lama. Jag tyckte att Anna Lind var fantastisk. Jag är är dock inte alls lik någon av dem men jag gillar dem. Jag och Bianca är säkert väldigt olika – men jag gillar henne. Acceptans, kära pyttisar, är något väldigt fint som ni borde sträva efter att lära er att känna. Ni är så sjukligt avundsjuka – acceptera att ert liv inte blev som hennes. Ni kommer att må så mycket bättre då.

 • Stefan skriver:

  Jag är en man på 50+ och har aldrig besökt din blogg förr. Gör det nu för att lämna ett meddelande. Läste att du fick mycket hat i kommentarer. De skulle skämmas om du var deras dotter o.s.v.
  Jag tycker du är helt fantastisk. Jag skulle vara otroligt stolt om du var min dotter. Din insats i Wahlgrens värld är helt otrolig. Du är fantastisk. Slut på meddelandet.

 • SARALEO.SE skriver:

  Men åååh Bianca Du är bara för fin!!!! ♡
  Himla skoj med Hellenius hörna förresten, längtar tills avsnittet kommer!!
  KRAM!

 • Vinnie skriver:

  Looks awesome 🙂

 • Alex skriver:

  Vill bara säga att jag blir lite lättad när jag går in på din blogg och ser att du inte har uppdaterat. Det är sjukt vilken press ni har på er att alltid uppdatera så att folk ska va ”nöjda” och det känns skönt att du tar några dagar off. 🙂 Inte hela världen för oss men måste vara en stor lättnad för dig!

 • Åsa skriver:

  Hej Bianca.
  Jag vill bara säga att jag tycker du skötte dig jättebra hos Filip o Fredrik. Du var dig själv. Spontan och glad. Skit i i dumma kommentarer från folket. dum

 • Elin skriver:

  Håller med de vissa skrivit tidigare att hundarna gärna bör ges tillfälle att träffas flera gånger och leka OCH gå lite promenad PS jag har också skrivit tidigare ett tips att välja den valp som har en lugnare energi och inte en kaxig energi då Dino inte är så dominant (tror jag)Det där att träffas på neutral mark tror jag också på så ett till tips kan väl vara att låta dem träffas både på neutral mark och hemma hos Dino så de inte får för sig att saker bara gäller på en VISS plats,goood luck.

 • Anna skriver:

  Bianca jag önskar att du hade kunna embraca ditt vackra utseende på både instagram och bloggen utan att överredigera dem med att redigera ansiktet värre än facetune 2. Du är VACKER. Låt dig vara lika vacker utan att redigera sönder bilderna.

 • Karin skriver:

  Du brukar ju ha Dino med dig ut i väska blir det inte svårare att ha två med sig sen?

 • Anna skriver:

  Så sjukt snygg !

 • Siri skriver:

  Hei!

  Hvordan filter bruker du når du redigerer bildene dine som i innlegget her?
  Så sykt fint.

  God Klem!
  – Norsk bloggleser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *