HELLENIUS HÖRNA IKVÄLL 21.00 PÅ TV4

Ikväll är det dags för mig igen att gästa bästa David Hellenius i Hellenius Hörna.

Jag hade precis landat från Milano, hann vara hemma i 20minuter för att duscha och sedan raka vägen till studion för smink, hår & raka vägen på scen. En hetsig dag haha men då är det skönt att bli bortskämd med makeup artister 🙂

Jag blev sminkad av en grym tjej som heter Fanny och jag blev så nöjd 🙂

Stylad av min grymma stylist @stylebyseb 

Tack Sebbe för att du är en sån perfektionist att du var med mig på plats och såg till att allt såg perfekt ut <3

Efter smink och klädbyte så var det dags att ta plats i soffan. Studion var fylld med härliga människor i publiken 🙂

Jag hade gott sällskap i soffan i form av dessa goa män. Roligaste Johan Rheborg & grymma Fares Fares 🙂

Han är rolig den där David haha 🙂

Ni fattar inte min chock när min lille älskling Dino trampade upp på scenen. Jag hade absolut ingen aning haha <3

Missa inte IKVÄLL 21.00 på Tv4 🙂

 

Hej hörni!! Jag lever i en drömvärld just nu hemma hos mamma. Vi ska ju adoptera en liten valp nu men eftersom att den andra valpen ska till en annan familjemedlen så fick vi ta hem båda två hemma hos oss över helgen för att se vem Dino klickar bäst med samt vem vi känner mest för. Och det har varit så mysigt men vi kan inte bestämma oss. Jag har gråtit så mycket för jag vill inte lämna ifrån mig någon. Men tyvärr så har vi inte den tiden att ta hand om 3 hundar + att jag vill inte att Dino ska känna sig åsidosatt om 2 hundar kommer och tar över. Vet ni något om detta? Detta är ju egentligen för Dinos skull att han ska få en vän i livet 🙂 Fan detta är det svåraste jag gjort….!!

Men ni får inte missa mig på tv ikväll med grabbarna ovan. 21.00 på TV4 så hittar ni alltså mig i soffan på Hellenius Hörna med skönaste David Hellenius.

Nu ska jag gosa med valparna, planera podd för ikväll spelar vi in med grymmaste gästerna Felix Sandman & Benjamin Ingrosso!!! Så kul! Sen ska jag spraytana mig och fixa allt inför min största plåtning nånsin…… Så nervös!!!

PUSS <3

 

48 reaktioner på “HELLENIUS HÖRNA IKVÄLL 21.00 PÅ TV4”

 • Caroline skriver:

  Vart är din outfit ifrån? Måste veta 😍🌟

 • Little friend skriver:

  Tänk på att andas ut ibland, lägg dig på sängen med gurkbitar på ögonlocken och försök stäng av hjärnan. Du e allas darling men det finns ett liv efter 30.

  Du har förändrat o hjälpt fram dina familjemedlemmar plus andra med din råa stil.

  Du ser lite trött ut som sagt.

  Stressa ner e viktigt och att inte alltid va den som slår en kullerbytta för att andras liv e tråkigt.

  Stå på dig i vissa sitsar.

  We love you men vill inte att du går in i väggen.

 • Elin skriver:

  Låt Dino träffa valparna som ni nu gör och se vem som har den mest lämpade personligheten/energin i förhållande till Dino. Dino är väl inte så dominant så ta någon av valparna som inte är så påstridig är mitt råd någon nyfiken men som inte vill dominera Dino,( är man uppmärksam kan man nog se det)Man kan nog se vilken som passar Dino även hur valparna är mot er dvs någon som vill vara till lags och inte så så ”kaxig” är mitt råd fast jag är ingen expert men har läst mycket om hundar och är intresserad!

 • Eva skriver:

  Hej fina Bianca! Vart är tröjan du har på dig ifrån? 🙂

 • iseedee skriver:

  Hoppas att det går bra att välja en valp. Så fint att ni ska adoptera, och så lätt att bli kär i alla vovvarna så jag förstår att det är ett svårt val. 🙂

 • FILIPPA ML skriver:

  Sååå fint smink och jättesnygg outfit!! <33
  https://nouw.com/filippaml

 • Anne skriver:

  Ska du släppa din alldeles egen klädkollektion. 🤔🤔🤔

 • Johanna skriver:

  Du är så fin Bianca! Du är grym på det du gör och en inspirerande driven kvinna! Fortsätt så.

 • Ebba skriver:

  Länka outiften tack!
  Du är grym! Kramar

 • Anna skriver:

  Huuuuur snygg som helst!!

 • Therese skriver:

  Har du bytt stylist? 😊

 • marie skriver:

  Att ha hund är underbart. Som ägare har man ju också ett stort ansvar för deras säkerhet. Ni borde verkligen sätta upp en grind på trappan vid din mammas hus, så de inte smiter ut på vägen. Något ni tyvärr fått uppleva. Dessa små rackare är experter på att smita ut när dörren öppnas. Ett klokt staket på hennes baksida vore också smart att ha.
  Jag önskar er all lycka till med valpen 🐕🐕

 • emma skriver:

  Var är din svarta blus ifrån? skit snygg

 • Hanna skriver:

  Vart är skjortan från? Sjukt snygg!

 • Kristian Palmen skriver:

  Bianca Ingrosso söt rar kyss❤💋 ja
  Kramar Kristian Palmen ❤💋😚😘😙😍👫

 • Linda skriver:

  Fin outfit! Vart är halsbanden ifrån?

 • Kristian Palmen skriver:

  Bianca Ingrosso söt rar kyss ja
  Kramar Kristian Palmen
  😍👫😍😙😙😘😚💋❤💏

 • Amanda skriver:

  Sitter och kollar på Hellenius hörna precis nu & tänkte: shit vilket snyggt läppstift, så var tvungen att surfa in på din blogg pronto för att se om du skrivit vad det var för något. Men icke! Så jag undrar – vad är det för läppstift & vad heter färgen? 😀

 • M skriver:

  Är det verkligen så att kritiken eller rättare sagt personangreppen kommer från kvinnor 45 år eller är det bara täckmantlar som döljer andra personer ???
  Oavsett vilket är det under all kritik och otroligt dåligt vilket säger allt om dem men inget om dig.
  Du är bra och duktig Bianca och har en lysande framtid.

 • eva skriver:

  meeeeen…..jag blir sååååå berörd när du säger i tv att 45 plus har så mycket hat-mejl…..men vad är det frågan om……jag vill ju adoptera dig ju…..denna värld är så hatisk,nedvärderande,avundsjuk,…..mmm man blir bara såååå ledsen av att en ung kvinna som du ska behöva känna o må efter sådana kommentarer…..jag är 53…..o ser gärna på er generation som viktiga personer…..på vår tid hade vi inte ens vågat sticka ut hakan….så ignorera alla hat -kommentarer….o sträck på dig fina unga bianca

  • M skriver:

   Undrar bara hur hon vet åldern på folk som kommenterar, nån som kan förklara? Eller du B… Man behöver ju inte va 45+ för att ha en dotter t.ex. Sen tycker jag hon/du borde tänka lite på hur man beter sig i TV, satt och höll på med läpparna hela tiden: bet ihop, slickade osv, och tungan, som om nåt fastnat i tänderna. Annars var själva intervjun bra.

   • Anne skriver:

    Lägg av med ditt klagande. Sköt dig själv. Vad ger dig rätten att hålla på så. Förstår du inte hur det sårar. Bianca som är så duktig o fin. Behöver verkligen inte sådant från dig.

 • Anna skriver:

  Ville bara säga att du e grym på alla sätt å vis !! Skit i dom som snackar dig !
  Kram från Göteborg

 • HelenOlsson skriver:

  Bara för att du har varit skilsmässobarn och varit anorektiker, så kan man inte bara tro att man kan växa och att alla bara ska tycka om dig! Det finns så många som kämpar som har samma problem, som inte har en familj som har mycket pengar och är kända. Du glider på ett bananskal!!!

  • Josefin skriver:

   Har Bianca sagt att hon vill att alla ska tycka om henne eller? Finns väl ingen människa på hel jorden som kan bli omtyckt av alla? Vad är din poäng egentligen, att Bianca inte ska vara glad och nöjd dom dagarna hon mår bra bara för att hon har pengar? Kan du utveckla vad pengar spelar för roll iom ätstörningar??

 • M skriver:

  Hej. Säger verkligen inte detta för o va elak MEN när du bär så mycket smink o mörkt läppstift än vad du brukar ( väldigt minimalt) ser du bara mkt äldre o hårdare ut! Just saying 😀

  • Anne skriver:

   Bianca skriver i bloggen hur nöjd hon är med makenup o styling. Du hugger direkt. Väldigt dåligt. hur fan kan du trycka ner en människa så ……..😢😡

 • Joss skriver:

  Vad är valparna för ras? Såååååå söta helt sjukt

 • Liselotte skriver:

  Hej Bianca. Jag är egentligen en sån där typisk svensson som ibland stör mig på kändisar typ prinsessan madeleine osv. Jag störde mig även på Wahlgrenfamiljen. Men efter avsnitt efter avsnitt av Wahlgrens så gick det inte längre. Jag gillar ”tom” din mamma 😀 Men du Bianca är en rakt igenom härlig person på alla sätt och vis. Heja dig!!

 • Jennifer skriver:

  Helt ärligt så tror jag att Dino kanske skulle må bättre av att båda stannade om det ens är ett alternativ? Dem små valparna kommer kunna leka och busa med varandra när Dino inte orkar men förmodligen dyrka Dino och älska när han vill vara med i lekandet. Hundar är ju flockdjur så en flock på två eller tre hundar tror jag inte skulle göra så stor skillnad för vovvarna. Sen om det bara ska bli en skulle jag fråga uppfödaren om hur hon skulle beskriva skillnaderna på valparna. Även själv innan ni frågat uppfödaren försöka beskriva skillnaden mellan de båda och också beskriva Dino och vad ni tror skulle passa för honom för att på så sätt hitta bästa möjliga matchningen. Lycka till med valpen eller valparna 😉

 • Lois skriver:

  Såå vacker! Älskar sminket och hela outfiten! 😍👌

 • Ingrid skriver:

  Hej Bianca, tänk på att ni kommer att träffa den andra valpen också eftersom det är någon i familjen som den är tänkt för om jag förstått rätt! Den valpen kommer säkerligen också att få det bra! Är det tänkt att Dino och valpen ska följas åt, bo tillsammans? Jag tror nog som du själv skriver att det tål att tänkas på om det skall komma in två nya valpar, risken att Dino kommer i skymundan finns, inte värt det skulle jag tycka….Hoppas Dino kan hjälpa dig/er att välja eller att den ena valpen väljer Dino som kompis! Lycka till! Det blir säkert bra <3

 • Karin skriver:

  Jag skulle ta den valp som ör lugnast. Det är väl en av valparna som är lite livligare. Tror att det kan vara lite skönare för Dino med en lugn liten ny vän.

 • Thomas Lundström skriver:

  Skit i alla sura klimakteriakärringar!! Du är bäst, fortsätt att vara dig själv, det är jätteviktigt. Om det känns jobbigt så skall du veta att vi är stolta och tacksamma att det finns människor som du!!

 • Petra skriver:

  Snääälla Bianca kan du inte länka till din outfit? Så jävla snyggt! Puss och kram

 • A skriver:

  Bianca jag har dina två parfymer och ÄLSKAR BÅDA!! Fick den andra nyligen och alltså du måste på riktigt sälja utan begränsat antal, vill kunna köpa på nytt sen när dom tar slut! Om dom säljer så bra såförstår jag inte varför du vill ha limited edition bara

 • Nathalie skriver:

  Alltså!! Wow så vackert sminkat 👌🏻 Passar dig verkligen! 😍

 • Gabriella skriver:

  Hej!
  Jag undrar vart du har köpt din fina skinn skjorta?

  Tacksam för svar!!!

  Med vänlig hälsning,/ Gabriella

 • Matilda skriver:

  Hej! Vi skaffade en valp i våras, och det tog ett tag innan vår stora hund tyckte att den lille fjanten var rolig. Den första veckan morrade han och gick undan när valpen ville leka, men det släppte snart och nu är de bästa kompisar. Personligen tror jag att oavsett vilken valp ni fastnar mest för så kommer relationen mellan valpen och Dino kommer att växa fram, och snart kommer de inte vilja vara ifrån varandra.

 • SARALEO.SE skriver:

  Men så vacker Du är! Ska helt klart kika!! ♡
  KRAM

 • Lara skriver:

  Åhhh vilket leende Bianca! Och vilken kropp, och vilka ögon!!!! SÅ VACKER BÅDE INSIDE AND OUT

 • Julia skriver:

  Snygging 🙂

 • Cecilia skriver:

  Svårt att tro att du är nervös. Du verkar vara så lugn och cool i många situationer.
  Hoppas att du hinner koppla av mellan varven. Du är ju ständigt i farten.

 • Elin skriver:

  Visst finns det många med ätstörningar som inte är ”kändisar” men det är väl bra att de som är kända gör saker för att påverka och synliggör sjukdomen, att
  födas in i en känd familj är ju inget man väljer och att Bianca väljer att lägga ner energi på att berätta hur sjukdomen är för henne är väl bra.

 • Mona skriver:

  Superfin outfit!! jag skulle jättegärna veta varifrån dina halsband är ifrån?

 • peyzi skriver:

  Dom jeansen med dom skorna så snyggt! SHIT vad snygg du är!

 • Johanna skriver:

  SSNNNNÄLLA kan du skriva var dina jeans är ifrån här? Har letat och letat på både dina och Sebastians sociala medier men hittar ingenstans och får inget svar heller. Så himla tråkigt när det inte står 🙁 Du är superfin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *