BIANCA X GULDFYND X3

– I samarbete med Guldfynd

Foto av: @christianfang

Många av er har frågat och undrat…. Men NUUU är det äntligen officiellt!!!!!

Fredag 5/10 klockan 10.00 går min tredje kollektion tillsammans med Guldfynd live!!! Många av er har tjatat då många smycken från tidigare kollektion sålt slut, så det är så roligt att jag ska få släppa en till!!

Kan helt klart säga att denna är min absoluta favvo kollektion <3

Denna kollektionen speglar verkligen mig och jag ÄLSKAR varenda smycke!! Jag har använt dom galet mycket sen jag fick hem dom 🙂

Använde dom första gången på Way Out West och fick då så sjuuuukt mycket komplimanger & frågor om vart mina smycken var ifrån… Det gör mig sååå glad och peppad på att släppa kollektionen!!!! Och få höra era åsikter sen när ni bär dem 🙂

Kollektionen kommer ni kunna köpa HÄÄÄR

Kommentera gärna nedan vilket smycke som är eran favorit <3

Jag LÄNGTAR verkligen efter att se er i mina smycken, det är på riktigt det bästa som finns att se er bära min kollektioner. Glöm inte bort att tagga mig bara så jag får se era bilder <3

Hoppas verkligen ni är lika taggade som jag på denna kollektion och att ni redan nu hittat era favoriter! Jag kommer självklart påminna er innan kollektionen går live nästa fredag 5/10 klockan 10.00 men var redo, ställ era larm och skriv in i kalendern haha. För som ni vet vid detta laget så finns det en risk att det säljer slut, och jag vill att varenda av er ska få det ni vill ha.

Älsklingar, detta är också min sista kollektion tillsammans med bästa Guldfynd. Det har varit så roligt och jag har utvecklats så mycket under åren. Det tycker jag också syns på mina kollektioner faktiskt hehe 🙂 Jag är så stolt över kollektionen jag släpper nästa vecka och det är smycken som är min exakta stil. Jag DÖÖÖÖR för ormringen, alltid velat haft en sån men inte hittat den perfekta i butik, så jag tog saken i egna händer och designade min egen 😉

Kommentera gärna vad ni tycker och vilken som är eran favorit!!

Glöm nu inte, fredag 5/10 10.00 i webben och i butik, på webben kan ni köpa kollektionen HÄÄR!!

32 reaktioner på “BIANCA X GULDFYND X3”

 • Sam skriver:

  Vilke gullig ormring du har😀

  Tillhör den din kollektion?

 • iseedee skriver:

  Wow, så mycket vackert! =) Den ringen med de gröna stenarna var absolut finast!

 • Sara skriver:

  Måste säga att jag blir fett imponerad nu. Du har släppt en parfym, en ny smyckeskollektion, datorfodral och jobbar med en hemlig kollektion samtidigt som du spelar in ett tv-program, ska spela in ett till snart och syns i sociala medier, tv-program, poddar, plåtningar osv? Jez alltså kvinna! Du är grym <3

 • Gerd Pettersson skriver:

  Vi hade en strävhårig tax som fick 7 valpar. Vi skulle behålla en men efrer en tid förstod vi att en av dem absolut inte ville lämna mig. Vi behöll båda två och det var inte mer med jobb av det än att bevara en. Bara stor lycka.

 • Ida skriver:

  Var kommer den svara toppen och kjolen, som du har på dig på bild 2 ? 😍

 • Rebecca skriver:

  Bara MÅSTE ha ringen som du har på ringfingret OMG så snygg!!!!

 • Rebecca skriver:

  Alltså åh så fint, alltihop! Hoppas du får en fin kväll <3

 • Elin skriver:

  Neeeej vad najs!!
  Men jag kan säga att du ruinerar mig med dina kollektioner på guldfynd, asså jag har köpt så många utav smyckena och fullkomligt älskar dom!! Senast idag köpte jag både örhängen ring och fick tag i en Choker som de skickar från en annan stad till butiken i min stad, asså förstår du då hur besatt jag är?!!! Tokälskar de och kommer förmodligen köpa lika mycket av denna kollektionen hahah. Sen vill jag bara säga att du är en sån fin tjej, du verkar få ta så himla mycket taskiga kommentarer och jag önskar folk släppte sin avundsjuka och bara kunde vara snälla mot varandra <3

  • M skriver:

   Sponsra flickebarnet!

   • E skriver:

    Allt i min kommentar här var väl menat till Bianca, att jag köpt nästan alla smycken hon designat för att jag älskar dom och tycker denna kollektionen var minst lika fin. Ber väl aldrig någonsin om att bli sponsrad, det var ju inte det kommentaren gick ut på.

 • FILIPPA skriver:

  Asså WOW vad snygga smycken!! Du slutar ju aldrig imponera på en och längtar sååå tills kollektionen släpps!! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Sandra skriver:

  Kommer armbandet med stenarna komma i silver med?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag fick precis ett armband från din andra kollektionen nu när jag firade min födelsedag 😀 Fick ett från din första när jag fyllde år förra året. Kommer garanterat bli ett armband från tredje också 😉

 • Åsa skriver:

  Kanon kollektionen är toppenfina orm ringen är bara ett måste!

 • Julia skriver:

  Hej fina Bianca!
  En väldigt specifik fråga som du kanske inte kan svara på, men jag provar! I slutet av senaste Wahlgrens värld har ni ett ”Här kommer ett viktigt meddelande”-klipp om cancergalan i slutet av Wahlgrens värld. Så fint! Jag undrar över läppstiftet du har på dig, du var helt magiskt fint sminkad!! Minns du vad det var för färg/märke på läppstiftet?
  Du är så grym på allt du gör och tar dig an.
  Kram <3

 • Emelie skriver:

  Superfina! Älskar din stil och skulle bli så glad om du kunde tipsa om lite fina vinterjackor. Behöver verkligen en ny men av någon anledning tycker jag det är så svårt att hitta fina jackor.

 • Lina skriver:

  Bellissima!! stort Grattis och vilka otroligt fina bilder det blev på dig! Un bacio/Lina

 • Rebecca Jonsson skriver:

  För ett tag sen såg jag att du hade typ en beige regnjacka på dig, varifrån är den? Letar efter en som en galning…

 • Maria skriver:

  Lycka till med senaste smyckeskollektionen. Du är så fin och söt tjej och naturlig. Ha en fin höst. Kram. 😊😇

 • SARALEO.SE skriver:

  Men Bianca!!! Alltså WOW! ALLT Du gör blir verkligen magiskt!
  Är mållös, helt ärligt!
  Kram fina, grymt jobbat <3

 • peyzi skriver:

  Vad roligt för dig! Blir så glad för din skull! Du är så duktig 😀

 • Olivia skriver:

  Ska definitivt lägga beslag på ringarna! Jag som letat ihjäl mig efter ”everyday rings”, dessa var ju perfekta! Vad kommer de ligga på i pris, eller får du inte skriva ut det ännu?

 • Therese Karlsson skriver:

  OMG YAASSS GURL!!!! Som jag längtat!! Åkte land och rike för att få tag i ett armband från din förra kollektion. Nu vill jag ha det matchande ringen och armbandet omg såååå fint

 • Kaffekunnig skriver:

  Man kanske ska köpa hem något till sin bättre hälft 🙂

 • Malin skriver:

  Tokfint! Och du är toksnygg! 😍

 • U-70 skriver:

  Såg reprisen från Hellenius hörna. Blir så ledsen över alla kommentarer du fått utstå från kvinnor i min ålder😢 Jag hade varit stolt om du hade varit min dotter. Du törs ta plats och lyckas med det du företar dig👏 Tyvärr har nog vissa delar av WV gett en felaktig vinkling av dig som obegåvad (felsägningar, inte betalat hyran), lat (festat och inte hunnit med jobbet så assistenten är på dig) och bortskömd (hämtar/snor saker till din lägenhet hos mamna). Känns som att årets avsnitt mer speglar dig som driven bissneswomen👍

 • Mikaela skriver:

  Min favorit kollektion hittillls 👍🏻

 • Mila skriver:

  Jag önskar att jg hade rååd med dom!!!! Jg vill såå gärna ha dina smycken!! Kära söta Bianca, du e vacker.

 • Sus skriver:

  Hittar inte ormringen på Guldfynds hemsida eller din nya kollektion utan endast den gamla.

  Var hittar jag ormringen?

 • Elin skriver:

  Likaså här, hittar inte smyckena från denna kollektion, bara de tidigare smyckes kollektionerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *