MOT MALMÖ & ROBINS

I Zaras omkläningsrum 🙂 Där all magi händer haha! 

Glad Torsdag på er!! Jag sitter just nu på Brommas flygplats för att flyga ner till Malmö idag. Jag ska nämligen gästa den stora talkshowen Robins som sänds på Svt igen. Jag är bara där över dagen och åker hem ikväll men det ska bli skönt med en lugn dag. Mitt schema har varit helt galet senaste veckorna och de kommer vara så fram till December så jag ser fram emot en dag utan en massa spring runt hela Sthlm hehe 🙂

Något som dock ger mig lite stress är att jag har så sjukt mycket bilder som jag inte har lagt upp här på bloggen än så tänkte sätta mig med det på planet. Att strukturera upp vilka bilder som ska upp i vilka inlägg osv.

Och eftersom det är Torsdag så vill jag påminna er om att det är Wahlgrens Värld ikväll. Detta avsnittet betyder otroligt mycket för mig. Ni får nämligen följa med mig när jag besöker en ätstörningsklinik för att prata om min bulimi och hur jag skulle prata om den i mitt sommarprat. Det blir en ganska starkt avsnitt och jag förstod där att jag verkligen har en sjukdom och att jag behöver hjälp. En av de viktigaste dagarna i hela mitt liv <3

21.00 ikväll alltså på Kanal5. Missa snälla inte <3

20 reaktioner på “MOT MALMÖ & ROBINS”

 • Olivia skriver:

  My God vad snygg du är! Och dina läppar, herregud så snygga. Har också börjat bygga min överläpp från en precis likadan som dig. Kan ju vara det bästa beslutet jag tagit. Kram

 • Karin skriver:

  Hej fina du❤!
  Vilken otrolig förebild du är!! Ett jätte viktigt ämne att prata om så stort stort tack fina du❤!
  Önskar dig en fantastisk dag i Skåne!
  Kram Karin

 • Petra Moberg skriver:

  Var köper du de chokladdoppade jordgubbarna när du är i London? Har du dessutom ett tips på bra italiensk restaurang i London skulle jag bli glad. Ska till London i november…

 • Dixi Wonderland skriver:

  Har sett reklamen och det skär i hjärtat. Så starkt av dig att du vågar öppna upp dig inför så mycket människor.

 • World by Tina skriver:

  Sjukt coolt med skinn & mocka i kombo! Ses ikväll på kanal 5 =)

 • Sophie skriver:

  Hej tjejer!
  Jag har ett halsband från Biancas kollektion för Guldfynd från 2017. Använt det en gång bara, så säljer det gärna vidare till någon som använder det mer. Hör av dig via min mejl ”[email protected]” om du är intresserad av att köpa det 🙂
  Vet ej vad halsbandets namn är, men är det halsbandet som sitter något tajtare runt halsen och har som små diamanter runt hela. Skickar bild om ni vill se!

 • Andréa skriver:

  Hej!
  Jag bara älskar dog Bianca!! Du är min förebild!! Jag undrar bara vart du har köpt dina smycken du har på dig på bilderna. Så fina verkligen!!

 • frida skriver:

  Jättefin! Vad har du för storlek på skinnklänningen som du har på dig på bilden? Jättefin blogg<3

 • Anna skriver:

  Du verkar vara en helt fantastisk tjej, du lyckas med allt som du gör! Trots min ålder på 47 så är det kul att följa dig!! Du har oxå en väldigt bra o snygg klädstil💥👍🏻

 • FILIPPA skriver:

  Sjuukt snygg är du!! Ser verkligen fram emot kvällens avsnitt! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Emma Engström skriver:

  Sitter just nu och tittar på Wahlgrens värld, halvlipar! Vet precis vad det handlar om eftersom jag inte sitter hemma i min soffa just nu utan och tittar utan någon annanstans för att få hjälp med just precis den ”skiten”. Ville bara ge dig en kram när jag såg att du fick tårar och vill verkligen att du ska må bra du också, för du ÄR värd det! En sjukdom är inte värd att vinna över livet, för det finns SÅ mycket mer att leva för än en sjukdom! Kram fina Bianca, en dag ska hjärnspökena vara utrotade! <3

 • Rita Magnusson skriver:

  Du är en jättefin människa så stark att prata om detta . Önskar dej all lycka du fina Bianca 🍍

 • CarolineK skriver:

  Så jävla starkt avsnitt.. behövde stänga av TV:n och bara andas, tänka, reflektera.. Känner igen mig så mycket, samtidigt som jag ändå inte borde finnas i det facket. Låter det rimligt?
  Har liksom aldrig sett på det som att jag har en ätstörning, men det är det enda som försigår i mitt huvud, vad jag ätit, VARFÖR jag ätit nåt ”dåligt”, hur jag ska kompensera det osv.
  Jag hoppas att jag blir lite klokare en dag. 🙏🏼❤

 • Michaela skriver:

  Du är så fantastisk!

 • Lina skriver:

  Du är så snygg!

 • SARALEO.SE skriver:

  Så fin Du är! Ska kika på avsnittet ❥
  Kram finaste!

 • Hege Ellesson skriver:

  Vill bara säja att jag är 45+ kvinna, och tycker du är toppen, tyckt sen jag såg dig i arga snickaren. Jag har haft en uppväxt med åratal av bråk mellan föräldrarna och då är det lätt att relatera med andra som har det i bagaget.

 • Anne skriver:

  Fina fina miss B jag hoppas verkligen du blir frisk . Första steget är när man erkänner o vet att man är sjuk. Ju mer man pratar desstu bättre blir det. Öppna upp detta känsliga ämne Hela Sverige måste hjälpas åt Det som inte dödar gör dig starkare. Kämpa på o utrota dom små djävularna. Du är starkare än dom Framförallt hjälper du många tjejer nu Heja Heja 🤗😘🤗😘

 • Jess skriver:

  Åk tåg Bianca ♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *