SNART ÄR DET JUL IGEN

– I samarbete med Hallwylska

Känns helt sjukt att skriva detta inlägg redan nu men….. snart är det jul igen! Jag älskar jul och julkänsla, detta år kommer jag börja julen med ett julbord på Hallwylska. Längtar så mycket och jag vet att julkänslan kommer att vara på TOPP!

Jag ska till Hallwylskas julbord tillsammans med dom jag jobbar med alltså Lovisa, Vanessa, Emelie och Stella. Det ska bli så mysigt, då vi inte så ofta umgås utanför jobbet eftersom alla har så mycket att göra.

En bild från julen förra året, jag längtar MASSOR till julen nu när jag kollar på alla bilder haha!!! All god mat, stämningen och ja allting som har med julen att göra <3

Hej mina älsklingar <3 Jag tänkte kika in här och tipsa er om att man redan nu kan boka sina julbord, haha helt sjukt eftersom att hösten precis har kommit. Jag bokar givetvis mitt julbord, på Hallwylska. Och det jag älskar mest med det stället är att det ligger så centralt, på Norrmalmstorg vilket för mig är så nice som alltid jobbar runt om där. Det är också min favoritrestaurang för julbord då det är så vackert och fotovänligt där 🙂

Alltid när jag försöker boka in sånt här så blir det aldrig av och det rinner ofta ut i sandan, men denna gången tog jag verkligen tag i det och bokade in ett datum som passade alla. En perfekt start inför julen men också ett perfekt tillfälle för oss i mitt team att fira det året som gått, alla har slitit och jag är så tacksam för året som gått <3

Glöm nu inte att boka in julbordet innan det är försent, boka gör ni HÄR!!

4 reaktioner på “SNART ÄR DET JUL IGEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *