DÖR FÖR DITT ALBUM!!!!!!

LYSSNA PÅ DETTA FETA ALBUM ”IDENTIFICATION” – KLICK 

ASSSSÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!! DAGEN ÄR HÄR!!!!!!

BENJAMINS FÖRSTA FUCKING ALBUM ÄR NU UTE!!!!!!!! 

Ända sedan du var 7 år har du skrivit musik varje dag i ditt rum. Vid pianot, på bussen, på toaletten, i dina klassrum, vid middagar etc…. Melodier kommer till dig konstant, du tänker produktion hela tiden och texterna kom till liv när du och Linnea gick igenom deras första break up. Jag minns det så väl. Hur dåligt du mådde. Du var helt förstörd. Men det enda som gjorde dig lugn var att du satte dig pianot och talade och fick ut alla dina känslor med din musik.

Du ÄR musik rakt igenom hela kroppen och jag är helt säker på att du är satt på denna jord för att göra just musik. Jag har aldrig sett någon brinna för något så mycket som du Benji brinner för din musik. Och det absolut bästa jag vet är att få se dig glänsa med det du tror på <3

Du är ett geni, ett galet jävla geni!! Du är någon som inte kan göra 1 typ av musik. Du kan ge dig an ALLA typ av genrer och skriva till alla olika typer av personer. Det finns liksom inte ett sound som du alltid kör med. Du utvecklas så otroligt snabbt hela tiden och du kan verkligen skriva all typ av musik vilket jag ÄLSKAR!!!

Detta hör ni genom hela detta fantastiska album. Låtarna låter lika olika men lyssnar man noga så är det Benjamin rakt igenom. Han är inte 1 sound, han är olika melodier som representerar olika känslor, tankar & situationer i livet. Det är just det som fascinerar mig med honom. Hur han kan vara så bred i hans musikskrivande. Det är där hans talang sitter. Och förstår man inte det så är man lite halvt korkad om du frågar mig haha.

Han har lagt ned HELA HANS HJÄRTA OCH SJÄL i detta album. Varenda ton, melodi, text, produktion och känsla är ifrån hans hjärta och jag är så stolt att jag knappt kan förstå det själv haha. Jag är så tacksam att jag får vara din storasyster Benji <3 Att få vara med på denna resa från att du satt där 8 år vid ditt piano utan att du ens kunde spela ett enda ackord. Jag höll på att bli galen i rummet bredvid haha! Men du gav inte upp. Du lärde dig spela piano och gitarr själv och nu sitter vi här med ditt FÖRSTA JÄVLA ALBUM SOM NU HELA VÄRLDEN KAN LYSSNA PÅ!!!!!!!

Jag har redan hunnit lyssna på albumen över 30 gånger idag haha!!! Jag blir så galet taggad på livet när jag hör alla dessa låtar!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA TILL DET FETASTE ALBUMET!!!!!

NU JÄVLAR SKA VI FESTA PÅ DIN RELEASEFEST IKVÄLL <3 

 

 

 

20 reaktioner på “DÖR FÖR DITT ALBUM!!!!!!”

 • _himali skriver:

  Jag har seriöst lyssnat på albumet om och om igen HELA TIDEN från tidigt imorse tills nu (16:30). Är besatt!
  Ryser när jag lyssnar på låtarna och gråter när jag lyssnar på ”No sleep” för den är så sinnessjukt bra!!! Benjamin är verkligen one of a kind.
  Om man googlar på ”talang” så är det han som borde komma upp haha <3

 • Thea skriver:

  DET albumet är så bra!!! jag total älskar det redan!! så grym alltså! Bästa Benjamin får ej sluta göra musik never ever!

 • Malin skriver:

  Så sjuuukt bra musik!!! Älskart!!

 • Linda skriver:

  Riktigt bra debutalbum!! Har redan låtarna ”behave” och ”so good so fine when you’re messing with my mind” totallt fastklistrade i mitt huvud:)!! Gillar dom låtarna skarpt!

 • Linda skriver:

  Grymma texter och grymma melodier! Love it!!!

 • Anna skriver:

  Så sjukt nice 😃🌸

 • Julia skriver:

  Det är riktigt bra 🙂

 • FILIPPA skriver:

  Sååå grymma låtar verkligen!! ÄLSKAR albumet! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • A skriver:

  Såg videos från realesefesten igår.. varför var inte Philippe där? :/ Har det hänt något mellan er? <3

  • Vicky skriver:

   Kan ju hända att han helt enkelt inte var med på några videos dem gjorde.

   Bara för han inte var med behöver man ju inte tro det värsta.. !

   Bianca.. måste bara ge dig massor av cred.. Du är AMAZING! Din blogg.. er podd… dina parfymer… allt du gör.. wow.. ! Men även du som person.. vilken underbara person du är.. så fin..och du verkar vara underbar… så varmhjärtad och snäll..mot alla…
   Känner ju klart inte dig och följer bara din blogg och lyssna på er podd.. men vad man ser och hör där.. så wow ♡ fortsätt med att vara DU.. för du är en underbar person ..

   MASSOR AV KÄRLEK TILL DIG… ♡

  • Amette skriver:

   Klart att de inte har det bra B och P.
   Han syns inte mera och hon pratar aldrig om honom heller.

   • Bianca skriver:

    Vi har det bra och han sitter här brevid mig i soffan hemma 🙂 Bara för att man inte visar varandra på sociala medier så betyder det inte att man inte har det bra…..

  • Johanna skriver:

   Han var visst där, kolla hans instastory. Vidare är det inte så snällt att spekulera sådär & ställa frågor som är väldigt känsliga. Du känner ju inte Bianca & hon känner inte dig. Om hon vill dela med sig gör hon det. Jag vet inte hur gammal du är, men relationer är privata ting & kan vara väldigt känsliga. Så ett tips är att inte spekulera eller fråga om sånt där.

 • Cornelia skriver:

  Heej fina du<3
  Jag har följt dig jättelänge och minns när du och Benjamin tävlade på instagram om vem som kunde nå 50k (?) följare först 🙂 vill att du ska veta att jag inspireras såååå mycket utav dig, speciellt din härliga personlighet och öppenhet men även av din stil och utseende! Har en fråga som skulle vara jätteintressant att få svar på, du får flera 1000 nya följare per dag på alla dina olika kanaler, och jag undrar, varför tror du att just du har så mycket följare? Och finns det något tillfälle som du kände att du fick ett "genombrott" i din karriär?

  btw har du någon spotify lista som du vill länka? Älskar din musik som du spelar i dina instastories!!

  PUSS

 • Vicky skriver:

  … och till Benjamin …. dina nya låtar är MAGI!
  Så fina.. så mycket känsla och wow.. helt enkelt magiska.. grymt jobbat!! ♡

 • Annelie skriver:

  Bianca, hörde dig på Helenius hörna när du pratade om kvinnor 40+ som lämnar elaka kommentarer. Här kommer ett inlägg från just en 40+ ( 41 faktiskt). Vill att du skall veta att vi är många fler som tycker du är en helmysig, go och fin tjej än dem som spyr galla, det är bara det att ”haters” hörs mer som du vet.

  Min 7åriga dotter älskar att se dig på tv och även om jag hoppas att hon inte härmar ditt svärande 😉 så tycker jag att hon får se en person med glimten i ögat och ett hjärta av guld! I dessa tider är det mycket värt att få se en tjej på tv som vågar vara sig själv och inte en plastig, regisserad Kardashian med ett perfekt liv. Du är underbar precis som du är!!!!

 • Jimmie skriver:

  längtar till den 3 november när jag ska få se Benjamin live

 • Emelie skriver:

  Själv är jag allätare när det kommer till musik så att ett album inte låter liknande rakt igenom är grymt tycker jag 🙂 Favvolåtarna från hans album är just nu If this bed could talk och So good so fine when you’re messing with my mind (stod och smådansade hemma när den kom på och sprang och kollade vad det var för skön låt).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *